Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 4-a - David Hamilton (interviul 2)

miercuri, 8 aprilie 2020

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 4-a - David Hamilton (interviul 2)David Hamilton, doctor, are un doctorat in Chimia Organică și a petrecut 4 ani în industria farmaceutică, dezvoltând medicamente pentru afecțiuni cardiovasculare și cancer. 

Inspirat de efectul Placebo, a părăsit industria farmaceutică pentru a scrie cărți și a educa oamenii despre cum își pot valorifica mintea si emoțiile pentru a-şi îmbunătăți sănătatea. El este acum autorul a 9 cărți, toate publicate de Hay House, inclusiv bestseller-urile Cum mintea poate vindeca organismul”, „Îmi ascult inima și cele 5 efecte adverse ale bunătățiiși altele (o parte sunt traduse și în limba română - vezi AICI).


Scrie frecvent într-un blog pe website-ul său, și de asemenea în unele bloguri ocazionale pentru Huffington Post (versiunea Americană) și Laboratoarele Vieții Psihologice. Este de asemenea redactorul articolului lunar “Sclavii Vieții” din revista “Spirit & Suflet”. In 2016 a fost votat “Cel mai bun scriitor” de către cititorii revistei Spirit Înrudit ( Kibdred Spirit Magazine).

David este recunoscut pentru bunătate și muncește cu pasiune pentru a inspira o lume mai bună.

Ce veți învăța în această lecție:

O meditație de 2 minute pentru a ne vindeca corpul la nivel cuantic.
Principalul ingredient pe care medicii buni îl folosesc pentru a-și vindeca pacienții.
Puterea secretă a condiționării pentru a crește credința și a grăbi vindecarea.
Componenta chimică carete ajută să te simți bine,care îți susține sistemul cardiovascular și îl ajută să se vindece.
Cum să îţi faci propria vindecarea în câmpul cuantic.
O istorie miraculoasă a vindecării trupului doar cu ajutorul minţii.

Aplicație în viața ta:

David sugerează să folosești postura și limbajul tău corporal pentru a consolida iubirea de sine și încrederea în sine. Stai drept toată ziua și remarcă diferența.


SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat


VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - Netu
AICI - OK

NOTĂ: În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (AUTO-VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar.

Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

Mai multe despre acest summit, găsiți în cadrul primului articol dedicat acestuia AICI.

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...