Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 2-a - Joan Borisenko (interviul 2)

Pentru a viziona un film șters/restricționat/lipsă de pe blog FĂRĂ RECLAME! oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la un film) - detalii AICI


FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE !

(pentru fiecare în parte)


Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email

(sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

marți, 11 februarie 2020

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 2-a - Joan Borisenko (interviul 2)HEAL SUMMIT (2019) - Joan Borysenko


„Joan Borysenko, doctor, este un distins pionier in medicina integrativă și expert internațional in conectarea minte/spirit. Munca sa a stat la baza revoluției în îngrijirea sănătății ce recunoaște rolul sensului și dimensiunilor spirituale ale vieții ca și parte integrală a vindecării și menținerii sănătății. Elocventa si plină de inspirație în locații care variază de la spitale și aziluri, săli de teatru și săli de conferință, săli de consiliu șio locuri de rugăciune, ea este legătura credibilă între credință și rațiune. Geniul său, umorul si autenticitatea în combinație cu ultimele cercetări o reprezintă ca și scriitor și speaker inspirațional.


La începutul anilor 80, Dr. Joan Borysenko a fondat impreună cu Dr. Benson și Dr. Ilan Kurtz, s-a licențiat ca și psiholog și a fost numită instructor în medicină la Scoala Medicală Harvard. Anii săi de experiență clinică si cercetare au culminat în 1987 cu publicarea bestseller-ului New York Times „Minding the Body, Mending the Mind”, care s-a vândut în peste 400.000 de còpii. Aniversarea celei de-a 20-a ediții, revizuite, s-a publicat în 2007. Autor și co-autor al altor 13 cărți și numeroase programe audio și video, inclusiv la Televiziunea Publică, Pace Interioară pentru Oameni ocupați, ea este Partener Fondator al Stiințelor Sănătății Minții și Trupului, aflată în Boulder, Colorado și Director al Programului de Instruire a Mentorului Interspiritual la Institutul Claritas.


De asemenea ea găzduiește emisiunea săptămânală de radio pe Internet, Busola Sufletului Tău pentru Casa Hay. Fiind unul dintre cei mai cunoscuți și căutați speakeri în domeniul sănătății, vindecării și spiritualității, prezentările sale bine documentate și captivante sunt perfecte atât pentru profesioniști cât și pentru publicul larg

Ce îţi oferă Joan Borysenko:

Un plan în doi pași pentru eliberarea emoțiilor dureroase.
Cum singurătatea îți afectează sistemul imunitar.
Cele două emoții care vă subjugă și cum vă puteți elibera.
De ce ai nevoie de un nivel superior pentru a te vindeca cu adevărat.
Un remediu pentru dureri de cap, de 15 minute.
Cum a vindecat iubirea de sine o femeie afectată ALS.

Aplicație în viața ta:
Ce poți face pentru tine astăzi pentru a-ți consolida propria iubire de sine?”
SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - NETU
AICI - OK


NOTĂ: În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (AUTO-VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar.

Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

Mai multe despre acest summit, găsiți în cadrul primului articol dedicat acestuia AICI.

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.

Niciun comentariu:

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...