miercuri, 4 iulie 2018

AUTOVINDECARE FIZICĂ, EMOȚIONALĂ ȘI RELAȚIONALĂ PRIN NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ - 6 - 12 August 2018Subiect: Cât de importantă este sănătatea ta pentru tine? Cum previi apariţia bolilor?
Probabil eşti şi tu de acord cu mine când spun că sănătatea este mai importantă decât toate...
Dar din păcate, de multe ori începem să o preţuim doar atunci când nu o mai avem. Spunem că nu avem timp să avem grijă de noi, să ne odihnim şi să ne educăm în ceea ce priveşte sănătatea noastră.
Deşi este mult mai uşor să învăţăm să prevenim bolile decât să le tratăm, acţionăm în special doar atunci când avem o problemă, fără să înţelegem ce anume a cauzat acea boală.

Uneori oamenii se îngrijorează foarte mult când vine vorba de sănătatea lor sau a celor dragi lor.
Şi este de înţeles această teamă…
Când află că au ei sau cineva drag o boală în faţa căreia nu ştiu dacă pot face ceva, se pot îngrijora destul de mult. Până la urmă şi o simplă răceală îţi ia pofta de mâncare şi îţi taie tot cheful de viaţă pentru că pur şi simplu nu mai simţi că eşti tu, nu te mai simţi în puterile tale.
Poate că nu te mai poţi duce nici la job sau nu mai poţi face lucurile care îţi plac…
Iar când vine vorba de boli mai "complicate" , "incurabile", teama oamenilor creşte destul de mult.
Dar după cum spune Dr. Ryke Gerd Hamer: "Oamenii nu mor din cauza cancerului şi nici din cauza agenţilor patogeni, a virusurilor, a bacteriilor… ci din cauza fricii şi a epuizării."
Dr. Hamer este cel care a pus bazele Noii Medicine Germanice.

El susţine că boala este de fapt un program biologic. Acesta a descoperit că există 5 legi ale programelor biologice. Iar prima lege spune că şocul conflictual emoţional este declanşatorul bolii. 

Totul se întâmplă pe 3 nivele: psihic-creier-organ

Poate ai văzut şi tu în jurul tău persoane care suferă de aceeaşi afecţiune, dar care reacţionează diferit faţă de aceasta. De exemplu, te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane se vindecă de cancer, iar altele nu?

Îţi voi oferi un posibil răspuns conform Noii Medicine Germanice…

Diferenţa între o persoană care se vindecă şi una care nu se vindecă este atitudinea sa în fața bolii şi programelor care se creează odată cu aceasta.

De exemplu, dacă o persoană crede cu tărie că între "cancer" şi "moarte" pui semnul egalităţii, atunci este clar că aceasta nu se va vindeca.

În schimb, dacă vrea să înţeleagă care este "mesajul" ascuns din spatele "cancerului" şi este dispusă să fie faţă în faţă cu fricile, emoţiile şi gândurile sale, atunci există o şansă la vindecare.

Nouă Medicină Germanică (NMG) este precum o fereastră deschisă în momentele în care crezi că nu există nicio cale de ieşire. 

Îţi oferă o alternativă asupra perspectivei în care vezi acum viaţa, boală, sănătatea şi este o modalitate de a te autoeduca astfel încât să nu mai pui pe primul loc frica şi programele inconştiente, ci să accepţi că îţi poţi influenţa destinul, că tu eşti în controlul sănătăţii tale.

Acum vreau să îţi prezint câteva exemple de conflicte emoţionale ca să înţelegi ce anume poate declanşa anumite boli:·         Un bărbat poate suferi un conflict emoţional "de pierdere a teritoriului", când îşi pierde casa sau locul de muncă, pe neaşteptate.

·         Pentru o femeie un şoc conflictual "în cămin" poate fi o grijă foarte mare pentru binele unuia dintre membrii familiei

·         Copiii suferă deseori un şoc conflictual emoţional "de separare" când mama se decide să se întoarcă la locul de muncă sau când părinţii se despart.

Ştiai că atunci când oamenii au probleme cu genunchii înseamnă că au parte de un conflict de devalorizare de sine?

De exemplu, dacă o persoană dreptace are probleme cu genunchiul stâng, experimentează un conflict legat de mama sau copilul său. La genunchi este vorba de un conflict de devalorizare de sine, referitor la condiţia sportivă. 

În cazul în care o femeie stângace are dureri la umărul stâng, a trăit un conflict de devalorizare de sine legat de partener. Adică nu se simte o parteneră foarte bună şi are mustrări de conştiinţă. 

Cu toţii avem parte de diferite şocuri conflictuale emoţionale în viaţa noastră, dar cum reacţionăm la ele face diferenţa.

De aceea unii oameni se îmbolnăvesc de anumite boli şi alţii nu, deşi poate că au trecut prin situaţii similare. Nivelul de maturizare emoţională al fiecărui om face diferenţa între a avea o stare de sănătate cât mai bună şi a se îmbolnăvi destul de des sau grav.

Vrei să înveţi şi tu cum să previi apariţia bolilor descoperind tainele Noii Medicine Germanice?
Atunci îţi recomand ca în perioada 6-12 august să participi la o tabără de autovindecare şi autocunoaştere organizată de prietenii noştri de la Evoluăm Împreună, în Poiana Braşov, la pensiunea Monterai.
Timp de 7 zile vei putea învăţa de la Dr. Crina Vereș cum să descoperi puterea de autovindecare a corpului tău.

Această tabără nu se adresează doar persoanelor bolnave ci şi celor care vor să prevină, care vor să îşi crească nivelul de maturizare emoţională pentru a face faţă cât mai bine situaţiilor dificile de care ne lovim cu toţii uneori în viaţa de zi cu zi.

Într-o astfel de tabără poţi adopta noi obiceiuri sănătoase în ceea ce priveşte alimentaţia, mişcarea, cât şi convingerile tale, care vor avea o influenţă pozitivă asupra stării tale de sănătate.

Iată ce vei descoperi mai exact în cele 7 zile:
  1. Înveţi o metodă sigură prin care descoperi conflictele emoţionale înainte ca ele să se manifeste fizic, având în acest fel grijă de sănătatea ta;

  2. Înveţi să identifici fazele de boală oricând şi la oricine şi să anulezi frica de îmbolnăvire şi de moarte;

  3. Descoperi care este legătura între diferite tipuri de boli şi gândurile/cuvintele care le-au generat;

  4. Înveţi să aplici tehnici de echilibrare emoţională;

  5. Lucrezi direct cu Dr. Crina Vereș - expert în Noua Medicina Germanică, ea însăşi vindecându-se de boli grave precum cancer de colon şi leucemie;

  6. Aplici 9 metode de autovindecare fizică şi emoţională pentru a obţine starea de sănătate pe care ţi-o doreşti.
Ce primeşti:


·         acces la sesiunile de energizare, autovindecare şi autocunoaştere

·         materiale auxiliare şi suportul de curs

·         cazare şi pensiune completă (3 mese pe zi) la o locaţie de vis (4 stele)

Cât costă, ce au spus cei care au mai participat până acum la această tabară, povestea Crinei Vereș și multe alte detalii găsești pe link-ul de mai jos.
https://evoluamimpreuna.ro/2018-tabara-noua-medicina-germana/
Sper că această recomandare să aducă valoare în viaţa ta.

ACEST ARTICOL ESTE O RECLAMĂ 
Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...