Ieşirea Din MATRIX: septembrie 2010

PAGINI

joi, 30 septembrie 2010

BASHAR - Download (28.09.2010)


BASHAR WEEKEND EVENT

"DOWNLOAD" 


Becoming More Sensitive to Receiving
Higher Frequency Energy and Information

(Devenind Mai Sensibili Pentru a Primi Energii de Frecventa Inalta si Informatie)

Los Angeles, CA 10-11-08

In data de 19.08.2010 v-am facut cunostinta cu Bashar, un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka. Acel articol poate fi vizionat aici http://fymaaa.blogspot.com

Tinand cont de interesul deosebit de mare trezit de Bashar prin postarea noastra anterioara , avem onoarea si placerea de a va prezenta un nou interviu cu acesta, iar pentru asta tinem sa-i multumim din nou Danielei Grigore care a tradus si acest film cat si interviul de mai jos, intitulat "Tiparul schimbarii" .

luni, 27 septembrie 2010

Colapsul economic si prabusirea civilizatiei industrializate (27.09.2010)



COLLAPSE (2009)

''Collapse este un interviu romanţat cu Michael C. Ruppert, un ex-poliţist american cunoscut celor interesaţi mai cu seamă pe baza asocierii cu From the Wilderness, societate/newsletter pe care o conduce şi care se ocupă cu problemele actuale în domeniul crizei economice, sociale şi politice. Conform propriei sale vederi, Michael Ruppert nu este un teoretician al conspiraţiei, de vreme ce ideile şi dezvăluirile sale sunt deja realitate actuală, practică.

Printre temele principale vehiculate în film se află consecinţele epuizării combustibilului fosil (expuse extrem de clar) şi războaiele moderne ca mijloace de perpetuare a unei economii globale muribunde ("războiul" din Irak împlineşte anul ăsta frumoasa vârstă de 7 ani, iar cel din Afganistan face o decadă la anul). Demascarea sistemului monetar şi a sistemului economic curent, care necesită creştere infinită prin însăşi schema mecanismelor sale intime, alături de analogiile recurente cu ceea ce ştim despre Univers, şi anume că nimic nu poate creşte la infinit fără a cădea finalmente, pentru a se ridica din nou în altă formă, completează tematica filmului cu nimic mai puţin decât enunţarea frivolă a principiului dialectic hegelian (atât de drag mie).

Elementul fundamental din Collapse constă în referirea neechivocă (şi lipsită de melodramă) la criza omului şi la necesitatea imperioasă a schimbării minţii înseşi, în fiecare dintre noi, ca unică soluţie cu adevărat fezabilă în anii care vor urma.

"Actorii" nu există, Michael C. Ruppert este singurul personaj, real, şi apare foarte uman, sătul, exasperat, deprimat, entuziast, dezabuzat. Poate uşor prea american ca să fie credibil 100% ca personalitate. Ceea ce nu trebuie să altereze percepţia ideilor sale şi, mai ales, nu trebuie să stea în calea meditaţiei fiecărui spectator pe marginea Problemelor ridicate."
- sursa http://www.netarhia.ro/collapse-2009-review.html

ALTE PĂRERI:
1) http://sub-lupa.blogspot.com/2010/07/recomandare-film-documentar-collapse.html
2) http://www.lumeaincriza.info/243/the-collapse-michael-ruppert-video/
3) http://voxpublica.realitatea.net/popcult/cateva-filme-pe-care-nu-ar-trebui-sa-le-rata%C8%9Bi-in-2010-22798.html

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI link 1:

SAU AICI - link 2:



Va recomandam in completare sa vedeti si celelalte documentare din Categoria CRIZA FINACIARA

http://fymaaa.blogspot.com/search/label/CRIZAFINANCIARA  si de asemenea , in mod special, THE OIL CRASH - A Crude Awakening (2006) 
http://fymaaa.blogspot.com/2009/06/prabusirea-petrolului-o-cruda-trezire.html

joi, 23 septembrie 2010

CURĂȚENIE ÎN TOATĂ ȚARA ÎNTR-O SINGURĂ ZI! (23.09.2010)

Va multumim tuturor, pentru ca ati crezut ca se poate si  pentru ca ati facut curatenie impreuna cu noi, in toata tara, intr-o singura zi! 
We Did It, Romania!


"Doar pentru că te muţi cu 2 metri mai departe de o grămadă de gunoi când ieşi la picnic, asta nu înseamnă că mizeria nu mai e acolo. Doar pentru că alegi să te uiţi în altă parte, asta nu înseamnă că în apele râului care îţi alimentează oraşul cu apă potabilă nu plutesc zeci de mii de PET-uri şi pungi. Doar pentru că nu fotografiezi şi munţii de gunoaie când pleci în vacanţă, asta nu înseamnă că ei nu erau acolo.

Ce-ar fi să schimbăm foaia? Ce-ar fi să ne notăm în calendar o dată importantă pentru fiecare dintre noi: aceea în care sute de mii de români au spus ”Stop!” şi şi-au curăţat ţara de PET-uri, pungi şi hârtii lăsate de alţii, purtate de vânt şi apă în cele mai frumoase locuri din România? Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi! Într-o singură zi s-o curăţăm pe toată! Să ne mândrim din ziua următoare că avem o ţară curată, că am scris istorie, că am acţionat împreună măcar pentru o zi!

Copiii tăi te vor întreba dacă ai fost şi tu unul dintre voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. O să-i spui că da, că ai fost şi tu unul dintre cei care au schimbat într-o singură zi felul în care arată o ţară, sau că era ceva interesant la TV şi ai stat acasă? Nu rata şansa de a-ţi schimba ţara!

Prin acest proiect ne propunem curăţarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale ţării, într-o singură zi. Mormanele de gunoi pe care le vom identifica şi curăţa în cadrul acestei campanii sunt gunoaiele aruncate de către cetăţeni (fie ei localnici sau turişti) în areale naturale. În mormanele de gunoi nu se includ zonele în care au fost transportate deşeuri cu utilaje şi depozitate sistematic (acestea fiind gropi de gunoi ilegale). Arealele naturale curăţate pot fi atât pe uscat, cât şi pe apă.



Aşa cum au fost organizate acţiunea din Estonia (ţara de origine a iniţiativei, vezi video) în 2008 şi cele din Letonia şi Lituania în 2009, acţiunea din România presupune implicarea cetăţenilor, a autorităţilor locale, a firmelor private, a operatorilor de salubritate, a persoanelor publice şi a mass media pentru a mobiliza populaţia să iasă în ziua stabilită şi să cureţe deşeurile conform planului realizat de către echipă.

În România, ziua de curăţenie naţională va fi pe 25 septembrie 2010.

Ca obiective pe termen lung, proiectul îşi propune responsabilizarea cetăţenilor faţă de mediul înconjurător şi colaborarea cu autorităţile pentru îmbunătăţirea infrastructurii şi a sistemului de amenzi.

Pentru detalii despre etapele proiectului „Let’s Do It, Romania!” apasă aici.

Resurse organizare LDIR – documente si filmari de la conferinta nationala (colaj video)

Pentru a consulta “Ghidul proiectului „Let’s Do It, Romania!” Ghidul proiectului „Let’s Do It, Romania!” apasă aici." 
- sursa http://www.letsdoitromania.ro/ideea/