Ieşirea Din MATRIX: Gwyneth Paltrow - Un stil de viață goop (Laboratorul Goop)

duminică, 5 martie 2023

Gwyneth Paltrow - Un stil de viață goop (Laboratorul Goop)

The Goop Lab – Gwyneth Paltrow (2020)

Goop Lab este o serie de șase episoade în stil documentar care promovează compania Goop , care a avut premiera pe 24 ianuarie 2020 pe Netflix . În aceasta Gwyneth Paltrow și Elise Loehnen intervievează experți în diferite domenii. Serialul a primit două nominalizări la Critics Choice Real TV Awards în același an, iar Paltrow a fost nominalizat pentru cea mai bună stea feminină a anului.

Mânată de curiozitate, Gwyneth Paltrow și echipa goop discută despre psihedelice, energoterapie și alte subiecte incitante despre sănătate.

Goop este o „ companie de bunăstare și stil de viață fondată de actrița americană Gwyneth Paltrow .

Lansat în septembrie 2008 de , Goop a început inițial ca un buletinul informativ săptămânal pe e-mail care a furnizat noi sfaturi de orientare în viață, cum ar fi „Uita - te la gândurile tale“ și „Elimină alimentele albe“, și a avut ca sloganu „Hrănește-ți aspectul interior ”. Mai târziu a fost creat un site dedicat, iar Goop s-a extins în ramura de comerț electronic , inaugurând colaborări cu case de modă, deschizând magazine pop-up, organizând întâlniri de wellness , lansând o revistă pe hârtie , un podcast și o serie promoțională pe Netflix.

Gwyneth Paltrow, desemnată în 2013 cea mai frumoasă femeie din lume de revista People, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt. După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar ("Shakespeare îndrăgostit", 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în 2003, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune. Paltrow este şi creatoarea site-ului de lifestyle Goop. Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", lansată în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

Goop a fost puternic criticat pentru acuzațiile de comercializare a produselor și tratamentelor bazate pe ipoteze pseudo - științifice , fără eficacitate reală și recunoscute de comunitatea științifică ca fiind dăunătoare sau înșelătoare.” SURSA și mai multe detalii AICI

Notă: Tocmai pentru că este ceva atât de atacat, criticat, desființat de critici, tind să cred că ceea ce se prezintă în aceste filme, merită cercetat. Nu spun că tot ceea ce promovează ea e ok, dar tind să cred că o parte din lucrurile promovate, cel puțin, sunt absolut ok. Cred de exemplu că psihedelicele și respirația Wim Hof pot ajuta mult în procesul de vindecare și autocunoaștere. De asemenea cred că o sexualitate armonioasă, echilibrată poate fi benefică pentru sănătatea trupului și a minții.  Chiar și numai pentru aceste lucruri cred că există și o intenție bună și o dorință de adevăr în această serie, dincolo de aspectele de bussiness și de vânzare de iluzii specifice multor vedete din acest domeniu.

VEDEȚI SERIALUL TRADUS,

AICI (Netflix), AICI sau AICI

6 comentarii:

  1. Nu am experimentat psihedelicele, asa ca nu sunt in masura sa comentez prea mult.
    Dar am ascultat muzica new age care nu mi s-a parut chiar in regula. De parca sufletul tau ar fi ademenit prin sunet intr-o zona a himerelor. Pe calea spre Itaca, Ulise a fost ademenit de multe ispite. Itaca este Casa noastra din planul divin. Casele intermediare sunt....virusate, compromise.
    Dorothy din Vrajitorul din Oz a avut multe misiuni ce pareau imposibile, dar foarte greu a fost sa scoata leul adormit in campul cu maci. Leul reprezinta masculinul vrăjit ca sa nu mai iasa din lumea iluziilor. Campul cu maci? As zice, fara a dori sa va deranjez in credintele dvs, ca sunt chiar psihedelicele.
    Recititi si Limir Imparat. Este un basm initiatic, la fel ca toate basmele. Laolalta, femei si barbati, suntem ademeniti, vrajiti ca sa mai rămânem in planul acesta si sa nu ne mai intoarcem niciodata in Lumina de unde venim. Ce se fac intunecatii fara sclavii ce-i duc in spinare si-i hranesc?
    Rudolf Steiner explica foarte bine situatia demonilor ce au pierdut ocazia de a evolua singuri si de aceea se folosesc de mintile, sufletele si trupurile oamenilor ca sa experimenteze " jocul" pe pamant. Un joc deloc frumos, pentru ca se incalca liberul arbitru si se abuzeaza inclusiv copii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiti despre ce vorbiti , dar va dati cu parerea ... va recomand sa studiati cateva dintre articolele si documentarele publicate pe acest blog in categoria PSIHEDELICE https://fymaaa.blogspot.com/search/label/PSIHEDELICE si apoi sa vorbiti. Ganditi-va mai degraba de ce exista agenda asta demonica de blocare absurda a psihedelicelor de atata timp ... Sistemul e complet impotriva lor ... uniti punctele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, exista căi de iesire din Matrix cu mult mai scurte si sigure decat calea asta. Toti copiii sunt creativi inainte de a li se taia aripile. Iar copiii nu consuma psihedelice. E mult mai usor sa te intorci la tine, cel ce ai fost in copilarie si sa-ti amintesti ce stiai. Pentru ca e plin matrixul de " binefacatori" si " salvatori" ce nu s-au salvat pe ei insisi, dar se pretind a fi guru.
      Dar, gusturile nu se discuta si va urez la cât mai multe psihedelice si amăgiri, daca asa va este voia. Intoarcerea va fi mai grea in punctul in care ati făcut alegerea gresita.
      Popoarele vechi foloseau ayahuasca pentru a iesi in astral si a vedea viitorul. Nu e inventia mea ce spun acum, este tot din Lazarev, singurul maestru credibil pe care l-am citit. Daca in viitor vedeau ca va fi seceta, planificau agricultura in asa fel încât sa nu sufere tribul de foame.
      Samanii din vechime erau inca in legatura cu spiritele stramosilor si nici nu provocasera o asa dizarmonie in natura ca omenirea din aceste timpuri, deci natura, plantele, animalele si tot universul le vorbeau. Ii învățau ce au de facut.
      Dar Lazarev a mai explicat ceva pe tema asta: iesind in astral ca sa vada viitorul, oamenii s-au atasat de soarta favorabila si au inceput a degenera. Nu au mai muncit ca sa-si creasca sufletul, sa evolueze.
      Natura nu le-a mai vorbit, plantele nu i-au mai invatat pe oameni cum sa se vindece si acele civilizatii au degenerat si au disparut. Omul a pierdut Paradisul primordial si umblă năuc printr-o lume plina de iluzii si iluzionisti.

      Ștergere
    2. Continui să vorbești in continuare fără să cunoști subiectul ...te-ai identificat și agățat de niște idei care ți se par mărețe, dar ești pe lângă. Ayahuasca n-are treabă cu profețiile ... Dar nu stau să-ți explic ție aici ce și cum. Am o întreagă categorie dedicată Ayahuasca. Dar tu le știi deja pe toate, iar in semi-doctismul tau ti-ai pus deja ochelarii de cal si realizez ca mai degraba dezintegrez un atom decat o prejudecata.

      Ștergere
  3. Hai sa-ti explic si in alt mod, apelând la cunostintele dobandite când studiam grupurile reiki de pe facebook: in toata lumea se folosesc tehnici subtile de marketing pentru a stimula consumul. Ambalajele stralucitoare, reclamele bine platite ce pot avea ascunse in ele mesaje subliminale. Asa e si cu drogurile. Drogurile reprezinta fructul oprit si tocmai de aceea multi cred ca sunt oprite pentru ca illuminati nu vor ca noi sa avem acces la cine stie ce taine oculte. De fapt, isi umplu buzunarele pentru ca fructul oprit si râvnit
    va fi vandut cu mult mai scump. Probabil ca le induc nefericitilor cazuti in capcana niste stari euforice. Care nu vor dura prea mult, doza necesara crescand treptat.
    Oamenii sunt nefericiti fundamental, pentru ca traim intr-o lume artificiala, o lume deloc propice cresterii sufletului. Omul rupt de natura este o biata faptura nevolnica si singura condamnata la autodistrugere. Am crescut la tara, copil curajos si viu, mereu cu un mic prieten catel sau pisoi langa mine, Maestrii mei de bază. Acolo am invatat sa iubesc Creatia. Ai privit vreodata ore in sir un musuroi de furnici, o floare, un copac invatand tacerea mintii?
    Asa te impregnezi de mic cu bogatia spirituala a oceanului informational. Crezi că stramosii nostri consumau psihedelice când ciopleau soarele pe portile de lemn, sau pictau pe oalele din lut simboluri cristice? Erau in comuniune cu toată Creatia si erau adevarati maestri ce lucrau lemnul, piatra, lutul.
    Consuma tu psihedelice daca iti plac amagirile si fantasmele, dar abtine-te de a atrage in directie gresita si alti oameni! Pentru ca blogul tău este unul citit si risti sa ratacesti tinerii pe căi fara intoarcere. Si-asa tinerii sunt debusolati in lumea asta nebuna! Drogurile le mai lipsesc. Vor ajunge la psihiatrie pe drumul cel mai scurt.
    Chiar sunt curioasa daca vei posta răspunsurile mele. E un alt mod de a privi lumea in care trăim si nu stiu daca ai curajul de a face dusul rece al trezirii la realitate. Poate ca mai vrei sa dormi in iluzie, leganat in acordurile unei muzici de leagan.
    Somn usor!😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continui să folosești termeni pe care nu-i stăpânești. Habar n-ai care e diferența dintre droguri și psihedelice. Psihedelicele nu sunt droguri ... Uite aici https://youtube.com/playlist?list=PL9tF3Bm0bxv1Bu9dMIDcnjsLjgNilUaTw o analiza, sa te dumiresti ... Legat de ce facau stramosii nostrii , au aparut tot mai multe dovezi in ultima vreme, ca multi au accesat stari mistice fara sa stie, consumand diverse ciuperci, radacini, sau fructe ... Repet ce am spus in textul moderarii acestor comentarii „Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
      Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.” Deci din clipa asta pa si pu la gară!

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...