Ieşirea Din MATRIX: FLOW! SUMMIT (SUMMITUL FLUXULUI) - Neale Donald Walsch (Ziua 1 - interviul 8)

Pentru a viziona un film șters/restricționat/lipsă de pe blog FĂRĂ RECLAME! oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la un film) - detalii AICI


FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE !

(pentru fiecare în parte)


Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email

(sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

luni, 14 septembrie 2020

FLOW! SUMMIT (SUMMITUL FLUXULUI) - Neale Donald Walsch (Ziua 1 - interviul 8)


Neale Donald Walsch – modul în care conceptul spațiu-materie ne afectează viețile 


Neale Donald Walsch este un ambasador modern al spiritualității. Înainte de a scrie celebrele cărți „Conversații cu Dumnezeu”, Neale a simțit o legătură profundă cu spiritualitatea. 

El este autorul a șaisprezece cărți despre spiritualitate. Cele mai vândute cărți sunt „Conversații cu Dumnezeu”. El susține prelegeri în întreaga lume, în care merge adânc spre ceea ce înseamnă înțelegerea profundă a lui Dumnezeu. 

Despre Neale Donald Walsch am vorbit în mai multe articole dedicate acestuia, mai ales aici.

Mai multe informații pe:

Ce vei afla... 

· modul în care conceptul spațiu-materie ne afectează viețile. 

· cum să fii atent la oportunitățile care apar în viața ta, oportunități care te fac să devii mai puternic. 

Vei învăța: 

· cum să detectați semnele care vă indică starea de flux care se apropie de viața voastră. 

· Cum să folosești fluxul pentru a merge în direcția pe cere o dorești.”

Vedeți AICI câteva din cărțile scrise de Neale.


SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI
Dacă doriți filmul oferiți o donație! Mulțumim!


 Seria a fost pusă la dispoziția noastră în mod gratuit, timp de câteva zile, de echipa Team Younity Romania (prin Roxana Costache). Acum pot fi găsite doar contra-cost, noi parțial vă oferim accesul gratuit, totuși vă invităm să cumpărați de AICI pachetul oferit de această echipă minunată, pentru a încuraja și pe viitor astfel de inițiative. Pachetul conține toate prezentările de la Flow!summit la care se adaugă multe alte bonusuri pe care le puteți avea pentru dvs.


Niciun comentariu:

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...