Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 7-a - Deepak Chopra (interviul 1)

marți, 30 iunie 2020

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 7-a - Deepak Chopra (interviul 1)HEAL SUMMIT (2019) - Deepak Chopra

Deepak Chopra este o prezență binecunoscută pe blogul nostru. El este „un renumit pionier internațional în medicina integrativă și transformarea personală.

Deepak Chopra, Medic, este fondatorul Fundației Chopra și cofondatorul Jiyo.com, cât și al Centrului Chopra pentru bunăstare. Revista TIME l-a descris pe Dr. Chopra ca “unul dintre cei 100 de eroi și imagini ai secolului”.

Deepak Chopra are o diploma în Medicină Internă, Endocrinologie si Metabolism, membru al Colegiului American de Medici, profesor în Medicină si Sănătate Publică al Universității din California, San Diego, cercetător în Neurologie si Psihiatrie la Spitalul General din Massachussetts, Profesor Adjunct la Scoala Kelloggde Management Executiv în Northwestern, Professor Adjunct la Scoala de Afaceri Columbia, Universitatea Columbia și Profesor de Studii ale Conștiinței la Universitatea Sofia. Sondajul international efectuat de World Post și Huffington Post l-au clasat pe Chopra numărul #17 in lume ca gânditor influent și numărul #1 în medicină.


Cu peste 85 de cărți editate, incluzând cele 25 de bestseller-uri New York Times, volumul „Tu esti Universul: Descoperirea Sinelui Cosmic și Importanța acestuia”, a devenit instantaneu un bestseller New York Times și Wall Street Journal de asemenea. 

Alte cărți le puteți cumpăra de AICI.

Ce veți învăța în această lecție:

Adevarata sursă a 99% dintre gândurile tale.
De ce un diagnostic nu ar trebui să devină niciodată prognostic.
Cinci moduri de a crea starea de bine, chiar dacă recuperarea pare imposibilă.
Un pas pentru a influența remisiunea spontană în organism.

Aplicație în viața ta:

Răspundeți la această întrebare: De ce vreau ce vreau? Care este scopul?”

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpăratVEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - Netu

NOTĂ: În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (AUTO-VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar.

Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

Mai multe despre acest summit, găsiți în cadrul primului articol dedicat acestuia AICI.

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.


Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...