Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 6-a - Michael Bernard Beckwith (interviul 2)

joi, 4 iunie 2020

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 6-a - Michael Bernard Beckwith (interviul 2)Michael Bernard Beckwith este fondatorul Centrului Internațional Spiritual Agape, o comunitate trans-confesională de mii de membri locali și adepți la nivel global. Organizația sa este foarte apreciată pentru diversitatea spirituală, rasială și culturală.

Comunitatea locală Agape are programe de mobilizare pentru hrănirea oamenilor fără adăpost, persoanelor incarcerate și familiilor acestora, parteneriate cu organizații de servicii comunitare în școli și centre pentru adolescenți în impas, susține arta și pledează pentru ocrotirea resurselor din mediul înconjurător. De asemenea, programele umanitare Agape oferă suport în școli, biblioteci, orfelinate, spitale, clinici, adaposturi pentru mame singure, microîmprumuturi, suport financiar în cazuri de dezastru natural, hrană și instruire, consiliere umanitara. Zonele în care este oferit ajutor variază de la 8 țări africane pînă în Afganistan, Bosnia, Columbia, Ecuador, India, Irak, Kosovo și Sri Lanka.


Dr. Beckwith este un instructor de meditație căutat, speaker și conducător de seminarii în cadrul organizației Procesul de Vizualizare a Vieții, pe care a fondat-o. Trei dintre cele mai recente cărți ale sale – „Vizualizarea Vieții”, „Eliberare Spirituală” și „Transcendență Extinsă” sunt subiectul Premiului Nautilus. A apărut la emisiunea Dr. Oz, Emisiunea Oprah Winfrey, Propriul Help Desk, Larry King, Tavis Smiley și în propria emisiune PBS Special, Răspunsul Ești Tu. In fiecare vineri la orele 1 PST, mii de persoane îi ascultă emisiunea de la postul radio KPFK, „Treziți-vă: Sunetul Transformării.”

Ce vei învăța în această lecție:

Motivul principal pentru care ai nevoie de propria sănătate pentru a rezista la mediul toxic.
Cum îți consolidezi sistemul imunitar mental și fizic?
Cum căderea din alinierea spirituală poate provoca durere fizică.
Cum să cultivi gânduri revigorante care vindecă organismul, mai degrabă decât gânduri toxice care provoacă boală.
Cele două niveluri de rugăciune necesare pentru o manifestare puternică.
Cum să îți antrenezi corpul să se vindece, chiar și atunci când dormi.

Aplicație în viața ta:

Scrie un exemplu de rugăciune pentru tine, o zonă a vieții tale pe care vrei să o vindeci.”

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat


VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - Netu
AICI - OK

NOTĂ: În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (AUTO-VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar.

Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

Mai multe despre acest summit, găsiți în cadrul primului articol dedicat acestuia AICI.

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...