Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 6-a - Marianne Williamson (interviul 1)

luni, 25 mai 2020

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 6-a - Marianne Williamson (interviul 1)


Marianne Williamson este autoare spirituală recunoscută internațional si lector. Marianne este invitată recunoscută a unor emisiuni de televiziune ca Oprah, Larry King Live, Good Morning America, Charlie Ross & Bill Maher. 

Șapte dintre cele douăsprezece cărți publicate sunt bestseller-uri New York Times. Patru dintre acestea au fost numărul 1. Mega bestseller-ul „Reîntoarcere la Iubire- reflecţii pe marginea principiilor expuse în Cursul de Miracole ” este considerat un  “trebuie citit” al Noii Spiritualități. Un paragraf din carte începe astfel: “Cea mai mare teamă a noastră nu este ca suntem inadecvați. Cea mai mare teamă a noastră este aceea că suntem peste măsura de puternici….” este considerat un imn pentru generația contemporană de căutători.


Celelalte cărți ale Mariannei includ: „Legea compensaţiei divine  - în profesie, bani şi miracole”, „Vârsta miracolelor  - adoptarea unui nou stil de viaţă la vârsta a doua”, „Îndurare Zilnică”, „Valoarea Unei Femei”, „lluminata”, „Graţia de fiecare zi  - speră,  găseşte iertarea şi săvârşeşte miracole ”, „Efectul Umbrei  - revelarea puterii ascunse a sinelui tău real ”, „Vindecarea Sufletului Americii”, „Curs de Pierdere în Greutate”, „Darul Schimbării”, „Iubire Fermecată”, „Un An al Miracolelor”, și cea mai nouă carte, „Lacrimi Pentru Triumf: O călătorie Spirituală de la Suferință la Iluminare”,  Audiobook. „Meditatii pentru pierderea in greutate” - Marianne Williamson

O parte din aceste cărți sunt traduse și în limba română și pot fi achiziționate de AICI sau AICI.

Marianne s-a născut în Houston, Texas. In 1989,  fondat Proiectul Hrana Îngerească, un program de masă-pe-roți care ajută oamenii suferinzi de SIDA imobilizați în casă din zona Los Angeles-ului. 

Pană acum Proiectul Hrana Îngerească a oferit peste 8 milioane de mese. Marianne este de asemenea co-fondatorul Alianței pentru Pace. Este membru al Consiliului director al organizației RESULT, care luptă pentru eradicarea celor mai mari ravagii ale foametei și sărăciei din lume.

Ce veți învăța în această lecție:

De ce meditația este la fel de importantă pentru igiena ta zilnică precum un duș?
Ce să spun (și ce nu) cuiva cu o boală incurabilă?
Depășirea fricii de moarte, astfel încât să nu mai aibă putere asupra ta.
Ce este un vindecător minune și cum poate deveni o persoană vindecator.
Cât de ușor este să vă priviți ca spirit pentru a vindeca boli.

Aplicație în viața ta:

Meditați pe conceptul de responsabilitate sacră a lui Marianne. Care sunt opțiunile pentru aplicarea acestui lucru la viața și sănătatea dvs.?

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat


VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - Netu
AICI - OK

NOTĂ: În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (AUTO-VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar.

Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

Mai multe despre acest summit, găsiți în cadrul primului articol dedicat acestuia AICI.

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.

4 comentarii:

Unknown spunea...

https://benjaminfulford.net/

Puterea mafiei din Khazarian se folosește de o falsă pandemie COVID 19 a eșuat spectaculos și acum începe răsplata, spun sursele societății secrete din Pentagon și din Asia. Palaria Albă a început o ofensivă imediată prin uciderea liderului militar iezuit și a papei negri Adolfo Nicolas, spun surse ale White Dragon Society. Moartea lui Nicolas a deschis calea pentru eliberarea Japoniei. Aceasta este urmată de eliberarea Germaniei. Abia atunci va fi posibilă eliberarea Statelor Unite și astfel a planetei Pământ.

Unknown spunea...

https://saccsiv.wordpress.com/2020/05/19/trump-afirma-ca-ar-putea-retrage-sua-din-oms-pentru-ca-a-devenit-o-marioneta-a-chinei/
Președintele american a reluat atacurile luni atacurile asupra Organizației Mondiale a Sănătății prin a amenința cu oprirea permanentă a finanțării oferite dacă organizația nu își asumă schimbări în 30 de zile și chiar prin retragerea statului de membru al Statelor Unite, informează Reuters.

„Dacă OMS nu se angajează să facă îmbunătățiri substanțiale în termen de 30 de zile, voi îngheța permanent finanțarea OMS de către Statele Unite și va reconsidera apartenența noastră la organizație”, a scris Donald Trump pe Twitter și a postat fotografii cu o scrisoare adresată șefului OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Iesirea Din Matrix spunea...

Asta a spus-o de 2 luni deja ... ma mir ca inca nu a facut treaba asta pana acum. Iar OMS trebuie acuzat penal pentru crime impotriva umanitatii si genocid pentru protocoalele mizerabile pe care le-a impus statelor lumii.

Unknown spunea...

https://burebista2012.blogspot.com/2020/05/un-apel-la-actiune-al-federatiei.html

Noi Federația Galactică a Luminii invocăm pe toate Semințele Stelare și Lucrători ai Luminii de pe Pământ, pentru a-și ridica vibrația și a trimite acest mesaj forțelor întunecate de pe această planetă.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...