Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 5-a - Darren Weissman (interviul 3)

Pentru a viziona un film șters/restricționat/lipsă de pe blog FĂRĂ RECLAME! oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la un film) - detalii AICI


FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE !

(pentru fiecare în parte)


Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email

(sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

sâmbătă, 23 mai 2020

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua a 5-a - Darren Weissman (interviul 3)Dr. Darren Weissman este chiropractician holistic, dezvoltatorul  Tehnicii „Linia Vieții”, autorul bestseller-ului „Puterea Infinitei Iubiri și Recunoștinței”, „Trezirea Codului Secret al Minții Tale”, „Lecții zilnice de Iubire Infinită and Gratitudine si Chintesența Materiei” și „Miezul lucrurilor”.

Este coautor la bestseller-ul doctorului „Masaru Emoto, Puterea Vindecătoare a Apei”. Bazându-se pe expertiza sa in ceea ce privește mintea subconștientă și sănătatea holistică,  Dr. Weissman este speaker internațional în domeniul conștiinței și a fost prezentat in filmele E-motie, Crearea Omenirii, Dincolo de Credință și Adevărul, cât și in documentarul ce urmează să apară, Vindecare. Dr. Weissman a scris pentru numeroase reviste,  inclusiv Sănătate Naturală, Huffington Post, Prevenția si InStyle.

Pasiunea sa este să ii invețe pe oameni cum să își schimbe intenționat programele emoționale ale minții subconștiente. Ca si produs natural, subiecții își intensifică propriul potențial al organismului și relaționării pentru a se vindeca și prospera.

Bazându-se pe munca și cercetarea de o viață, Dr. Weissman a dezvoltat Tehnica Linia Vieții in 2002. De atunci a pus bazele Centrului Linia Vieții oferind o gamă largă de servicii de îngrijire individuală și programe educaționale dedicate dezvoltării personale, cu o viziune colectivă a creării păcii mondiale prin intermediul păcii interioare. Tehnica Liniei Vieții atrage cursanți din toată lumea, unde există acum peste 500 de Practicanți acreditați ai Liniei Vieții în 24 țări.
.
Ce veți învăța în această lecție:

Un instrument simplu pentru a descoperi cauza unei boli în câteva secunde.
O tehnică în 3 etape pentru declanșarea vindecării inconștiente.
Cum țesutul cicatricial blochează energia chi și de ce.Care este singurul lucru pentru care ești responsabil, dacă vrei să te vindeci.
O metodă pas cu pas pentru creșterea conștientizării.
Cum se folosește durerea ca portal pentru vindecare.

Aplicație în viața ta:

Stând drept, picioarele depărtate și genunchii ușor aplecați. Închide ochii și simte-ți centrul de greutate. Gândește-te la ceva. Corpul tău se apleacă în față? Acesta este un da. Corpul tău se balansează înapoi? Acesta este un nu. Încercați suplimente alimentare și alimente pentru a vedea cum reacționează corpul vostru.


VEZI INTERVIUL TRADUS
AICI - Netu
AICI - OK

NOTĂ: În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (AUTO-VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar.

Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

Mai multe despre acest summit, găsiți în cadrul primului articol dedicat acestuia AICI.

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.

Niciun comentariu:

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...