Ieşirea Din MATRIX: SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua 1 - Joe Dispenza (interviul 1)

Pentru a viziona un film șters/restricționat/lipsă de pe blog FĂRĂ RECLAME! oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la un film) - detalii AICI


FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE !

(pentru fiecare în parte)


Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email

(sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

miercuri, 15 ianuarie 2020

SUMMITUL AUTO-VINDECĂRII - Ziua 1 - Joe Dispenza (interviul 1)HEAL SUMMIT (2019) - Joe Dispenza

În Februarie 2019 am publicat pe blog documentarul HEAL (VINDECARE - cel mai puternic vindecător este în interior), un film apărut în 2018, iar în 2019 a fost organizat Congresul Heal, în care toți cei ce apar în documentar, expun pe larg punctele lor de vedere pe marginea celor spuse deja în documentar. Acest summit a fost tradus complet de echipa HealSummitRomania și le mulțumim pe această cale, efortului depus, deosebit de intens.

„Ce este HEAL Summit? 

Este cel mai mare Congres online din lume, pe domeniul sănătăţii şi vindecării, oferit de catre cei mai buni experţi!  

Împreună aruncăm o privire în spatele bolii ca simptom şi aprofundăm înţelegerea noastră despre sănătate şi vindecare! În loc să ne luptăm cu simptomul, a venit momentul să ne uităm la ce a generat acel simptom.  Cu acest congres creăm împreună, o nouă forma de conștientizare asupra domeniul vindecării!

Toate interviurile au fost subtitrate în limba română și oferite pentru scurt timp, gratuit, în cadrul healsummitromania.com, celor care au apucat să se înregistreze și să le vadă în zilele respective. Cei care nu au apucat atunci, pot cumpăra accesul la acestea plus alte materiale BONUS, de pe site-ul menționat.

Deoarece considerăm că aceste materiale merită să fie știute de toată lumea, nu numai de cei puțini și aleși, ci și de cei care nu au fost pe fază să se înregistreze pe site-ul HealSummitRomania și nici nu au bani să cumpere pachetul de acolo, dar și pentru cei care au apucat să le vizioneze și doresc să le revadă. 

Vă recomandăm însă să cumpărați totuși accesul la aceste filme, deoarece efortul de a le traduce a fost fenomenal și cred că merită sprijinite astfel de inițiative și pe viitor. În plus, calitatea filmelor pe site-ul HealSummitRomania este mult superioară celei oferite de noi aici,

Vom începe astăzi cu Joe Dispenza, cel care are 4 apariții separate în cadrul summitului, cu un interviu lung de o oră jumate și alte 3 filme bonus (după cum puteți vedea aici). Pe blog vom publica momentan, doar interviul lung însă în funcție de reacții, cerere, comentarii, distribuire, like-uri, poate vom publica și bonusurile. 

Joe Dispenza este o prezență destul de întâlnită pe blogul nostru, chiar are și o categorie dedicată, numită JOE DISPENZA

„Dr. Joe Dispenza a intrat în atenția publicului ca unul dintre oamenii de știință recomandat prin apariția in filmul premiat Ce naiba știm noi de fapt!? 

De la apariția filmului în 2004, munca lui s-a extins, s-a aprofundat si a proliferat în câteva direcții-cheie – toate reflectând pasiunea sa pentru modul cum oamenii pot folosi ultimele descoperiri din domeniile neuroștiinței și fizicii cuantice, nu doar pentru a vindeca boli dar și pentru a se bucura de o viață mai împlinita și mai fericită. 

Ca și profesor și lector, Dr. Joe a fost invitat să vorbească în mai mult de 27 de țări de pe cele 6 continente, educând mii de oameni cu ajutorul mărcii sale ușor de înțeles, încurajând, într-o manieră plina de compasiune, detaliind modul cum își pot reconecta creierul și recondiționa corpul pentru a obține schimbări de durată. In plus față de oferirea unor cursuri on-line și tele-cursuri, personal ține cursuri progresive de trei zile și cursuri de avansați de cinci zile în SUA și în străinătate. Dr. Joe este de asemenea membru al facultății de medicină Integrativă din Honolulu din cadrul Universității Internaționale Quantum, Institutului Omega pentru Studii Holistice din Rhinebeck, New York și al Centrului Kripalu pentru Yoga și Sănătate din Stockbridge, Massachussetts. Este totodată invitat al comitetului de cercetare al Universității Vieții din Atlanta, Georgia.

În interviul de astăzi  Joe Dispenza îți arată despre:

Cum să obții cel mai bun rezultat într-o situație de criză.
Pași pentru vizualizarea vindecării, pe care îi poți folosi în orice boală sau afecțiune.
Cum să îți reprogramezi creierul pentru a-l alinia cu viața pe care ți-o dorești..
Cum să activezi potențialul ascuns al creierului tău.
Cum poți întrerupe lanțul gândurilor stresante.” SURSA

Notă: Joe Dispenza este un prsonaj prezent pe blogul nostru și în alte documentare celebre cum ar fi : E-Motion (2014) și HEAL (2018)
Puteți cumpăra celebrele sale cărți (ce conțin și CD-uri de ghidare): Tu Ești Placebo”(inclusiv CD-ul cu Meditația) , „Antrenează-ți creierul” și „Distruge-ți obiceiurile Nocive” . Cărțile pot fi cumpărate și de AICI.

În categoria HEAL veți găsi mai ușor toate filmele traduse de la Heal Summit, dar și documentarul inițial.

VEZI INTERVIUL TRADUS AICI

Link 1- film dublat în limba română
Link 2 - Netu
Link 3 - OK

P.S. Cu această ocazie vă anunțăm și că în 20 IANUARIE 2020 începe un curs online gratuit, cu Joe Dispenza: Curs introductiv gratuit cu Joe Dispenza  Fă-ţi gândurile să conteze! Înregistrează-te și fă primul pas către crearea propriei tale realități.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Buna. Se pare ca,cursul online nu e gratuit. Video- ul cu autovindecarea este foarte practic si de bun simt. Multumim

Iesirea Din Matrix spunea...

Vă referiți la cursul online cu Joe Dispenza care a fost in Ianuarie? Eu am inregistrat doar cele 4 seminarii pe care o sa le public cat de curand... momentan atat. Functie de interes or sa mai fie niste bonusurui, dar vad ca in afara de dvs. nu a mai zis nimeni nimic asa, ca mai vedem.

Clara spunea...

Interes exista. Multumin pt eforturi!

Iesirea Din Matrix spunea...

@ Clara Sa mai apara si altcineva ... daca interesul e asa anemic, nu ma obosesc.

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...