Ieşirea Din MATRIX: Curs NLP - Bucuresti, 20-22 septembrie 2019

duminică, 8 septembrie 2019

Curs NLP - Bucuresti, 20-22 septembrie 2019Curs NLP Practitioner
Bucuresti 20-22 septembrie 2019

Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.

Beneficiile parcurgerii acestui curs :


-        imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti,
-        cresterea stimei de sine si a increderii personale,
-        gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale,
-        eliminarea stresului, frustrarilor si convingerilor limitative,
-        stabilirea obiectivelor si dobandirea rezultatelor dorite,
-        descoperirea zonelor de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor personale,
-        rezultate imediate si de impact in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,
-        experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,
-        dobandirea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,
-        imbogatirea cu noi cunostinte  despre psihologia umana,
-        posibilitatea insusirii profesiei de consilier NLP,
-        materiale didactice si suport de curs consistente,
-        trainer cu experienta vasta in domeniu – Maria Cotoi, etic si orientat spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,
-        …si multe surprize frumoase!

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745.96.89.00 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro .

ATENTIE: locurile sunt limitate!

Diplome primite la absolvirea formarii:

   - diploma recunoscuta international cu standarde si Asociatiei internationale de Programare neuro-lingvistica cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,
- diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ cu titulatura Practician NLP Integrativ®.

Durata cursului: 7 module a cate  3 zile, astfel: vineri 16.00 - 20.00, sambata 9.00 – 19.00,  duminica 9.00 – 18.00.

Programarea modulelor:

Modul 1: 20-22 septembrie 2019
Modul 2: 18-20 octombrie 2019
Modul 3: 15-17 noiembrie 2019
Modul 4: 13-15 decembrie 2019
Modul 5: 10-12 ianuarie 2020
Modul 6: 7-9 februarie 2020
Modul 7: 6-8 martie 2020


Trainer:  Maria Cotoi, Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP. Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ. Lucreaza de peste 12 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut 50 grupuri de formare NLP in 13 din marile orase ale tarii. Este un om deschis, curios, creativ si care valorizeaza oamenii foarte mult. Ca profesionist se descrie ca si creator de contexte in care cei pe care ii intalneste au ocazia sa treaca prin experiente puternice si prin intermediul carora ajung sa se descopere si sa se dezvolte personal si profesional. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie - Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti aici.


Investitie:
- intreaga formare costa 4200 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 600 lei/modul,
- cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,
- cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus. Reducerile se cumuleaza!

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745.96.89.00 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro .

Tematica generala a cursului o gasiti aici.4 comentarii:

Anonim spunea...

https://magicinsight.wordpress.com/2016/10/13/protectie-control-mental-prin-nlp/

maria aspra spunea...

am fost la un astfel de curs, mi sa parut interesant

Anonim spunea...

Cu siguranta sunt interesante aceste cursuri. Te scot in afara conditiei de oaie. Intrebarea este ce faci mai departe ca sa nu ramai tot oaie, dar intr-o turma mai mare. Si putin mai creativa?
Bioenergeticianul Lazarev spune ca maestrul este doar carja de care te sprijini pana cand inveti sa mergi singur. Daca te agati de un maestru pe toata viata, il tragi si pe el in jos. Nu-ti va da nimeni mura in gura papa pana la moarte. Trebuie sa inveti sa mananci singur. Sa-ti afli Calea ta, unică, spre Dumnezeu. Daca nu o faci, vei ramane tot in matricea lunara, a oilor ce au mereu nevoie de un baci. Iar bacii au orbit si ei...
Dependenta aduce dupa sine lenea si sentimentul ca ti se cuvine sa fii dadacit. Nu. Nu ti se cuvine. Trebuie sa inveti sa si dai, nu doar sa iei. Dupa ce ai inteles ca si grupul NLP este tot o turma, una mai mare si mai creativă��, poate vei dori sa afli ce e in afara turmei. Dar granita aceea nu o vei trece nefacand nimic pentru tot ceea ce te inconjoara. Omul modern s-a învățat sa ia totul din jur. Sa consume, apoi sa distruga, sa polueze. Rezultatul? Oricat de mare ti-ar fi turma, Mama Natura nu iti mai vorbeste. Ca atunci cand erai copil. Pentru ca ai devenit un parazit periculos ce-si spune om. Dar care distruge habitatul Maestrilor animale. Si rade paduri. Si polueaza ape. Ca sa se simta bine. Si sa se creada " încununarea Creatiei".
Nu! Omul nu mai este incununarea Creatiei! Omul zeu a decazut si a devenit distructiv. Si trufas. Se crede ales pentru ca asa a fost mintit. De cei ce stiu ca trufia este bariera pusa intre tine si Tine.

FreeYourMind spunea...

Nu te scot neaparat din conditia de oaie ... depinde de la om la om si depinde cum folosesti informatiile primite, cu ce intentie. Acestea sunt doar un instrument care te fac poate, un pic mai constient de sine si te scot un pic din zona de confort. poti folosi informatiile primite, daca le-ai inteles, in viata de zi cu zi pentru a integra altfel experientele tale, pentru a le da, poate un sens mai profund...sau nu. Depinde de la om la om.

A zis cineva ca te agati de maestru, a zis cineva de guru aici? Mergeti prea departe cu extrapolarea si cu frica , bagand NLP-ul in aceiasi oala cu sectele sau cu gruparile spirituale care au guru ... Nu e asa. Daca nu ati fost la vre-un curs mai bine stati in banc dvs. si lasati parerile. Tot va dati cu parerea pe subiecte despre care nu stiti nimic, bagand in aceiasi oala ingusta a cunoasteri dvs. de Mama Omida, tot si toate. Degeaba va ascundeti dupa nume Anonime, ca tot simt parfumul intepator , nu va puteti ascunde.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...