INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare și la cele Prezidențiale de anul acesta. Formularele de adeziune pot fi descărcate de AICI. Mai multe detalii în emisiunea ACTUALITATEA ROMÂNEASCĂ.

sâmbătă, 29 decembrie 2018

ATELIER "ÎNTOARCEREA ACASĂ"- Hemi - Sync

WORKSHOP GOING HOME
BRAȘOV - 26 ian. 2019 - 27 ian. 2019 

"Sunt multe intrebari pe cale toti le punem
Ce se afla dincolo de lumea perceptibila tuturor?
Unde vom pleca cand vom pleca, la final, din acesta viata ?
Cu cine ne vom intalni?

In acest program veti avea si marea oportunitate de a contacta si a comunica:
-cu persoanele dragi care au parasit acest plan fizic. 
-cu ghizii sau sistemul vostru de ghizi 

De asemenea veti puteti recupera fragmente sau parti de suflet pierdute pe parcurs acestei vieti sau in alte vieti traite.

"Going Home", este un program dezvoltat de Robert Monroe fondatorul renumitului Institut Monroe, recunoscut in intreaga lume pentru programele unice de dezvoltare si extindere a constiintei umane.
Tehnologia Hemi-Sync creata si dezvoltata de peste 40 de ani de catre Institutul de Cercetare Monroe (Virginia, SUA), contribuie major la atingerea cu usurinta a starilor de constiinta extinsa prin sincronizarea emisferelor ceregrale, ascultand cu plăcere melodiile special create, utilizand tipare de frecvente corespunzătoare diverselor sisteme energetice (Focus-uri).

"Going Home" (Intoarcerea acasa) , este un program dezvoltat de Robert Monroe impreuna cu profesorul Charles Tart , PhD , cercetator cu faima internationala in starile alterate de constiinta si  dr. Elisabeth Kubler - Ross , MD, autoritate mondiala in tematica procesului mortii. 

Exercitiile programului sunt perfect construite si va vor purta bland si profund de-a lungul constiintei pana la accesul starilor extraordinare si a experientelor NDE (near death experiences). Aceste exercitii bazate pe tehnologia hemi-sync  de sincronizare cerebrala , contin ghidaj verbal si sunt prezentate de traineri certificati si bine pregatiti , pentru o oferi oportunitatea participantilor de a vizita in control total si in siguranta starile de existenta de dupa moartea fizica . Going Home este gandit ca un parcurs de dezvoltare personala , veti dobandi o cunoastere pretioasa  totodata putand  fi si o pregatire importanta pentru a putea ajuta familia , prieteni sau ingrijitori sa inteleaga si sa accepte ce inseamna  cand o persoana (draga) se gaseste in faza de tranzitie , putand oferi intelegere , suport si sustinere celor care se afla in aceasta situatie .Desi scopul cursului ar putea avea multiple valente , am putea sa il sintetizam ca fiind depasirea fricii mortii fizice si inlaturarea credintelor si tiparelor limitative .

Detalii: 

Vom invata sa cunoastem si sa navigam cu usurinta printre noi nivele Focus si sisteme energetice .
 Vom experimenta starea corpului adormit si minte treaza din Focus 10 , ne vom extinde in Focus 12 - starea de constiinta extinsa  , dupa care ne vom deplasa intr-un teritoriu nou , a lui Focus 15 , starea fara timp . In aceasta stare timpul fizic nu are insemnatate . Este o stare pe care meditatorii avansati o pot sustine dupa ani de efort disciplinat . Ne vom aventura catre limitele fizice spatiu- timpului la podul din Focus 21 si vom trece in teritorii non-fizice  prin teritoriile sistemelor de credinta , catre Parcul din Focus 27 .

 In acest program veti avea oportunitatea unica de a contacta si a va reuni cu persoane dragi care au tranzitionat , sa vizitati centrul de primire din Parc si sa va conectati cu ghizii sau sistemul vostru de ghizi . De asemenea va puteti recupera fragmente sau parti ale voastre pierdute pe parcurs ."

Facilitator: Alina Mihaela Redenciuc
email : alinaredenciuc@yahoo.com
Tel: 0745148834


DE ASEMENEA:

În data de 17 Ianuarie 2019 - 0ra 17:30 la Librăria Ralu (Brașov) există prezentarea gratuită 
Tehnologia Hemi-Sync® - Tools for consciousness

Iar între 19.01.2019 și 20.01.2019 se desfășoară Atelierul EXCURSIE (Outreach)

Mai multe detalii AICI

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...