duminică, 28 octombrie 2018

Seminar KRIYA YOGA - Iasi si Constanta


Va anuntam ca maestrul indian Swami Nityananda Giri va sustine un seminar de kriya yoga in  Iasi 30 octombrie - 3 noiembrie 2018 (mai multe detalii AICI), in Constanta in data de 4 - 7 noiembrie (mai multe detalii AICI).

Întrucat scopul nostru este de a oferi tuturor celor interesați de tehnica de kriya yoga ocazia de a practica, puteți participa la această învățătură chiar daca nu ați mai avut contact cu tehnicle de meditatie specifice liniei. 

Swami Nityananda Giri vine diret de pe linia maestrului Sri Yukteswar cu tehnici nemodificate si care nu au fost adaptate la cerintele societatii noastre de consum. 

Exista un curent in prezent in care multi „maestri” au adaptat tehnici la cererea de pe piata. 

Este bine de stiut ca o tehnica modificata nu va duce niciodata acolo unde duce tehnica revelata direct de Babaji. 

Swami este un păstrător al tradiție spirituale indiene precum si a tehnicilor de Kriya yoga autentice. 

Swami Nityananda Giri inițiază pe orice om care aspira sa se cunoasca mai mult, sa devina mai calm, mai intelept, mai tenace , mai elevat precum si pe cei ce doresc să practice în mod sincer Kriya-yoga, tehnici de meditație stravechi din mareata Indie. 

Tehnica este practicata urmand traditia de initiere indiana „guru diksa”. Swami Nityananda Giri preda tehnica urmand linia lui Sri Yukteswaraji. 

Este de esenta ca „Prana” este energia pe care se bazeaza Kriya yoga. 

Practicanti de kriya yoga incep calatoria spirituala de la „prana”/respiratie si o incheie in starea de detasare(Transcendental Self). Aceasta metoda de kriya yoga ii ajuta pe practicanti sa-si cunoasca propria viata. Respiratia controleaza viata, cu alte cuvinte viata inseamna respiratie si respiratia inseamna viata. 

BENEFICII : 

Meditatia Kriya yoga insumeaza mai multe tehnici de respiratie care combinate cu tehnici de concentrare ne maresc capacitatea de efort fizic, psihic si mental. 

Practicata corect si zilnic, kriya conduce gradual la stari de calm si o mai mare claritate a mintii. 

Capacitatea noastra de concentrare se imbunatateste considerabil. 

Tot prin practica consecventa optimismul nostru creste si treptat se transforma intr-o stare de bucurie si apoi in forme de Samadhi. 

Corpul devina mai suplu, greutatea corpului se autoregleza. 

Metoda este simpla, si poate fi practicata de oricine, nu exista contraindicatii relative la varsta. 

CUI SE ADRESAZA? 

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca metoda de predare. 

Contribuita pentru cei care participa la seminar si iau inițiere este de 485 lei/persoana. 

Contribuția financiară pe care o achitați are lagatura cu costurile de organizare. 

Comform tradiție orientale, cei care cu Adevarat se simt atinși profund de Învățăturile maestrului, au posibilitate sa faca donații, ca un act unilateral de generozitate, direct lui Swami Nityananda Giri, dupa sau in timpul celor 4 zile de seminar. 

Cei care deja au primit initierea, pot participa la seminar pe baza unei donatii care ramane la atitudinea fiecaruia.

Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) . 

Pentru participanții din străinătate taxa de participare este in EURO si contul de EURO este RO38BTRLEURCRT0437354001

Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa avdanflesaru@yahoo.com cu dovada plății, menționând numele participantilor pentru facturarea taxei de participare si un număr de telefon pentru fiecare participant . 

Precizați va rog cand faceti viramentul la care din seminarii puteți participa. (seminar Kriya Brasov). Este important pentru organizatori. Mulțumesc anticipat. 

IMPORTANT 

PENTRU GRUPURI MAI MARI DE 4 PERSOANE PUTEȚI CERE DISCOUNT pe mail. 

Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa, nume si nr. de tel.) veti primi in maxim 24 de ore, un mail de confirmare. 

Numar limitat de locuri. 

UTILE : 

Pentru a afla si altii de acest eveniment spiritual important ne -am bucura sa dați “share” la eveniment. 

Va mulțumim anticipat pentru initiativa. 

Pentru a avansa rapid si a obtine rezultatele scontate prin aceasta metoda precum si pentru asimilarea informatiilor predate si consiliere privind nelamuriri tehnice aparute in timpul practicii personale, cei care doresc vor putea sa participe saptamanal la grupul nostru de practica kriya yoga care exista de cca un an si sase luni . 

Vom putea mentine astfel vie atat legatura cat si focul tapasului si al practicii personale. 

Swami Nityananda Giri ofera consultații de Astrologie Cosmică, maxim 4 sedinte/zi inainte de seminarul de kriya. O sedinta de o ora de consultatii astrologice costa 35 €/persoana/ 50 min. 

Va rugam sa va programați din timp! 

Ceremonia de initiere se va face in modul traditional astfel ca este nevoie ca fiecare participant sa aduca : 

1. Cinci fructe (este recomandat sa fie diferite). 

2. Cinci flori (una dintre ele ar fi bine să fie un trandafir). 

Cele cinci flori si cele cinci fructe vor si folosite la ceremonia focului care va avea loc intr-una din zilele seminarului. 

Ceremonia focului este parte integranta din initiere. Simbolic reprezinta arderea corpului fizic si dobândirea dupa ceremonie a unui nou corp, pur ce este pregatit din punct de vedere subtil sa primească practica Kriya yoga. 

Pentru mai multe informații despre maestru puteți vizita si site-urile lui: 


Interviu Romania 2017

Nu ezitați sa ne contactați. 
Persoana de contact : Daniel Flesaru. 
Contact adresă email : avdanflesaru@yahoo.com 

TEL. INFO: 0727558691 

Mai multe detalii și versiunea în engleză AICI

Despre KRYA YOGA vă invităm să aflați mai multe urmărind povestea vieții lui PARAMAHANSA YOGANANDA din filmul AWAKE - The life of Yogananda, unul dintre cei mai puternici maestrii spirituali de pe aceasta cale sau să citiți Autobiografia unui yoghin.

Un comentariu:

BloggingGuru spunea...

Thanks for sharing this informative article.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...