INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare și la cele Prezidențiale de anul acesta. Formularele de adeziune pot fi descărcate de AICI. Mai multe detalii în emisiunea ACTUALITATEA ROMÂNEASCĂ.

luni, 6 august 2018

Confesiunile lui Ronald Bernard - informator din lumea marilor finanţe - părțile I - III


Revelations by insider Ronald Bernard (2017)
Part I - III

“Confesiunile lui Ronald Bernard, un insider din lumea finanţelor marilor fluxuri de capital de la nivel mondial. A intermediat acțiuni de spălare a banilor și schimburi valutare între diferite bănci şi marii lor clienţi: guverne, multinaţionale, servicii secrete şi grupări teroriste. Dar asta nu e tot.

Un interviu face vâlvă în media alternativă, protagonistul său, bancherul olandez Ronald Bernard facând dezvăluiri din interiorul Ocultei mondiale. Deși nu sunt ceva nou, dezvăluirile sale confirmă ipotezele legate de comportamentul celor ce fac parte din elita Ocultei mondiale. Sex cu minori și sacrificarea acestora din urmă, precum și faptul că elitele ne consideră niște paraziți sau mâncători inutili sunt primele revelații care vor șoca pe cei ce nu sunt familiarizați cu comportamentul liderilor noștri, pe care îi credem un exemplu de moralitate. Din interviu se poate trage o concluzie interesantă: accesul în rândul elitiștilor este deschis doar celor ce se dovedesc psihopați desăvârșiți, însă așa cum recunoaște Bernard, el nu a trecut acest examen, dovedind că are conștiință. Bancherul olandez afirmă că motivul pentru care s-a despărțit de amicii săi elitiști erau copiii-victime ale pedofililor din rândul elitei dar și ale sacrificiilor către zeii lor întunecați.

Interviul cu bancherul olandez nu a atras atenția mass-mediei din Occident, deși ar fi trebuit să o facă, dar poate singurul motiv pentru care nu a făcut-o este faptul că mass-media este deținută de aceiași pedofili și sataniști care ne conduc. Pedofilia în rândul elitelor este ceva obișnuit în Occident, persoane importante din politică, presă sau industria de divertisment fiind pedofili cu multe victime la activ. Cazul faimosului prezentator Jimmy Saville din Marea Britanie este relevant în acest sens.

Pentru cei ce nu cred că Satana (Lucifer, reptilieni, insectoizii samd) există, trebuie spus că Elitele chiar cred în entități malefice cărora le dedică sacrificii umane. Unii elitiști au afirmat că își datorează averea și faima lui Lucifer, în schimbul acesteia vânzâdu-și sufletul.

În aceste vremuri caracterizate de dezvăluiri explozive și neașteptate, în care știrile reale sunt mușamalizate printr-un potop de știri false, este nevoie de mult curaj pentru aceia din interiorul sistemului care doresc să facă public tot adevărul.

Ronald Bernard, unul dintre fondatorii site-ului „B of Joy„. este unul dintre acești oameni curajoși care au îndrăznit să-și spună povestea în fața camerei de filmat. El dezvăluie cum a intrat progresiv, din ce în ce mai adânc, în lumea marilor finanțe, în care – după cum afirmă – a fost avertizat direct că trebuie să-și poată pune „conștiința în congelator” și să o păstreze acolo pentru totdeauna.

În cele din urmă, această poveste se încheie cu o cădere psihică completă. Ronald își spune povestea cu sinceritate și își expune deschis emoțiile pentru a explica tot ce a precedat acest punct de cotitură în viața sa. El detaliază modul distorsionat în care funcționează lumea, în care un mic grup de elite care numără între 8000 și 8500 de oameni conduc întreaga planetă, și dezvăluie „recompensele” pe care le primesc membrii acestei secte a illuminaților.

După ce veți vedea acest interviu, în mod automat vă va apărea întrebarea: „Cum vom rezolva această problemă atunci când nu vom mai întoarce capul de la crunta realitate, ci ne vom uni toți puterile?”
Irma Schiffers,
Co-fondator De Vrije Media, DVM-TV

Ronald Bernard a reușit să iasă dintr-o lume care aproape că l-a costat viața. A ales umanitatea și demnitatea. În mod neobosit, el s-a dedicat organizației neguvernamentale United People Foundation (Fundația Oamenilor Uniți), la care a aderat cu proiectul său „B of Joy”. Misiunea sa este în perfectă concordanță cu aceasta: „Viziunea noastră are ca scop central gestiunea adecvată a vieții în integralitatea ei. Viziunea noastră se bazează pe Declarația Universală a Drepturilor Omului, în care este descrisă o lume a păcii și a prosperității. Obiectivul nostru este să promovăm și să dezvoltăm produse și servicii financiare echitabile și corecte, inovatoare și care servesc exclusiv întregii societăți”.

Ronald este o persoană care a trecut prin iad, a avut o experiență aproape de moarte și a obținut o a doua șansă. Scopul său unic este de a se dedica pentru a aduce această lume a păcii și a prosperității, știind ceea ce trebuie făcut pentru a realiza acest lucru. Prin urmare, motto-ul său: „COOPERAȚI, pentru că schimbarea trebuie să înceapă la baza societății, cu oameni conștienți și informați, care aleg să colaboreze pe baza unei voințe libere și independente, pentru o lume pe care o vom lăsa cu mândrie copiilor noștri.”
Ad Broere,
Economist, co-fondator De Vrije Media

Ronald Bernhard vorbește despre membrii sectei care conduce lumea. Aceștia au o ură extremă pentru semenii lor și chiar pentru întreg pământul, ceea ce le permite să fie capabili să distrugă și anihileze tot ceea ce are viață. El a aflat din experiență directă că viața umană este considerată a fi un gunoi fără valoare de către acești illuminati. Mai mult decât atât, el a experimentat cum oamenii ca el sunt împinși să participe la crime ritualice și apoi sunt șantajați și forțați să rămână tăcuți. Refuzând să se implice în astfel de acte, Ronald a ajuns la un moment de criză existențială în care el a ajuns literalmente să se prăbușească din punct de vedere fizic." SURSA 

VEDEȚI INTERVIURILE TRADUSE, AICI
(este un PlayList care are toate cele 3 interviuri traduse)


Pentru cei care au văzut primele două părți deja, partea a 3-a mai poate fi văzută și AICI.

VA URMA ... SPERĂM

9 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt de vazut si celelalte episoade de catre cei care se inteleg cat de cat engleza...practic, confirma ceea ce spun si altii...intrebare retorica, elementara : "cum de, in conditiile in care se fac asemenea dezvaluiri, de catre unii si altii, cei care controleaza turma de vite, pulimea fututa si ras-fututa si la propriu si la figurat, nu elimina aceste dezvaluiri revelatoare?", oare nu pt ca intr-un fel le e de folos? in caz contrar, de ce s ar baza ca numai o infima parte ar crede si ar intelege marele joc? inchisoarea-bordel, caracatita criminal-mafiota?
Ana

FreeYourMind spunea...

Pentru ca doar o infima parte intelege acest joc cu adevarat ... netul este invadat cu triliarde de informatii, iar pulimea nu are timp sa analizeze si sa digere, iar cei care au timp sunt extrem de putini si cvasi-impotenti. Majoritatea se uita la tembelizor si se zombifica gradat cu stiri de rahat care-i mentine intr-o completa ignoranta. Am inteles ca este necesar sa existe si informatiile adevarate accesibile, ca sa existe un liber arbitru, caci cei care aleg sa fie ignoranti intr-o era a informatiei, isi merita soarta.

Mihai Ambrosa spunea...

buna,nu am citit decat primul comentariu...dar raspunsul e unul foarte simplu:
pentru ca nu au teama,pentru ca stapanesc totul,detin controlul.
Cei care trebuie sa se teama suntem noi ,restul,plebea

Anonim spunea...

Intre timp, a fost sinucis http://evz.ro/ronald-bernard-bancherul.html
Nu inteleg de ce wikipedia nu contine pagina cu numele Ronald Bernard, cu atat mai mult cu cat am cotizat cu o suma mica de bani nu de mult(cred ca anul acesta), atunci cand au solicitat donatii ca sa reziste.

FreeYourMind spunea...

Se pare ca stirea asta ca a murit e fake news
http://thedailycoin.org/2017/08/29/confirmed-ronald-bernard-alive-updates-video/ sau aici http://www.theeventchronicle.com/study/confirmed-ronald-bernard-alive/#
Ronald Bernardul mort din Florida este cu totul alta persoana.

Anonim spunea...

Satana către Dumnezeu :vrei sa-ți arat pe cine iubești cei ce au chipul și asemănarea ta? Și ai arata lumea fiecare cu ale lui. Satana:Iar acum fac un pariu cu tine Doamne ca orice as face eu cu fintele astea ele nu ripostează și nu zic nimic!Atunci Dumnezeu văzând asa ai spuse Satanei:Țin pariul! Atunci Satana intra în lume rascolind-o făcând ce vru cu dansa, Dumnezeu făcând ochii marii și uitându-se la toate nenorocirile care se intampla in lume ai căzu o lacrima în inima lui și spunând în sinea lui:Am creat o lume perfecta o natura perfecta un pământ perfect, ce le trebuie oamenilor sa se trezească și sa vadă ce lume frumoasa,perfecta au! Ma uit acum la voi,voi ce sunteți ca mine și mi-am dat seama de răspuns SACRIFICIU .Dacă nu te poți sacrifica pe tine nu poți sa vezi nimic și nici pe alți sa ai ajuți. Dacă Omenirea nu va putea sa se SACRIFICE pe sine atunci aceasta Satana va câștiga! Nota : Nașterea Moartea Facerea și Distrugerea au ceva în comun,SACRIFICIUL .LA CAT DE DISPONIBILA ESTE LUMEA SA SE SACRIFICE ȘI SA IASĂ DIN CONFORTUL MENTAL ÎN CARE SE AFLA EU CRED CA NICIODATĂ! Nu sunt pesimist dar toată lumea vrea confort nimic în dimensiunea asta nu se face fără efort și asta înseamnă SACRIFICIUL!ASTA ESTE CU ADEVĂRAT REALITATEA !

FreeYourMind spunea...

Exista si multa confuzie ... multi nu mai cred in povestile religioase, in sacrificiile necesare a la Manole, in tributul de sange (la propriu si la figurat) pentru vre-o zeitate reala sau inchipuita ... Multi nu mai inteleg rostul sau rolul sacrificiului de sine si cred ca Satana daca a facut ceva cu adevarat inteligent, a fost sa starneasca aceasta mare confuzie, degringolada mentala, de idealuri, cai, religii, aspiratii ... E foarte usor sa-ti pierzi busola ...

Cosmin spunea...

Foarte necesare aceste informaţii.
Pe când vom avea şi celelalte episoade traduse?
Rog persoana ce a făcut traducerile să continuie să ne ajute să înţelegem aceste lucruri.

FreeYourMind spunea...

Acum si episodul 3 :)

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...