joi, 3 mai 2018

MISTERUL NAȘTERII ȘI CĂLĂTORIA SUFLETULUI PE PĂMÂNT Turneu National : MISTERUL NAŞTERII ŞI CĂLĂTORIA SUFLETULUI PE PĂMÂNT perspective științifice și spirituale
La invitaţia specială a domnului Prof. Dr. Constantin Dumitru Dulcan şi a echipei Evoluam Împreună, Anne Givaudan – autoarea bestseller-ului Cele nouă trepte - oprivire spirituală asupra genezei fiinţei umane”, împreună cu soţul ei, medicul pediatru Antoine Achram, vin pentru prima dată în România în cadrul turneului naţional: MISTERUL NAŞTERII ŞI CĂLĂTORIA SUFLETULUI PE PĂMÂNT
Orasele care vor gazdui conferinta  sunt:


14 mai 2018 - Cluj-Napoca - momentan este cu semnul întrebării
16 mai 2018 - Iași
19 mai 2018 - Brașov
21 mai 2018 - București

Ai șansa unică de a primi informații ”prima oară în istoria lumii”, așa cum le numește domnul profesor Constantin Dulcan.

Iată ce ne transmite domnul profesor despre acest eveniment:
”Ceea ce facem noi prin Anne Givaudan este să aducem și în această țară informații prima oară în istoria lumii, prima dată când o ființă de dincolo, întâlnind-o în forma asta extracorporalizată, spune:
‘ghizii mei m-au trimis acum, în acest moment care este foarte dificil pentru, voi să vă spun ce se întâmplă în momentul în care eu mă voi întrupa și mă voi naște printre voi pe Pământ, ce se întâmplă în corpul mamei mele, pentru că este nevoie ca voi să înțelegeți de unde veniți și unde vă întoarceți’.
Ce mister poate fi mai mare decât ăsta, să vezi că cineva de dincolo, invizibil, îți spune tot ce se întâmplă aici, în tine, în lumea ta, lumea fizică. Și mai ales în corpul unei mame.”

În cadrul conferinței vei avea ocazia unică de a primi un răspuns cât mai complex la întrebările:
     De se sunt pe acest Pământ? E o alegere sau o obligație?
     Ce sunt călătoriile extracorporale și cum se realizează acest proces?
     Care sunt etapele evoluției sufletului până în momentul nașterii?
     Între mamă și sufletul copilului se creează o conexiune cu câteva luni dinainte de actul propriu-zis al concepției?
    Cum îţi influenţează modul în care te-ai născut cursul vieții, personalitatea şi convingerile pe care le ai despre viaţă?

Dacă îți doreşti să-ţi lărgeşti perspectiva asupra scopului venirii tale pe Pământ, dacă își pui adesea întrebarea ”de ce sunt eu pe acest Pământ?” sau dacă ești conștient de faptul că ești mult mai mult decât acest corp fizic, această conferință reprezintă momentul perfect pentru tine
Mai multe detalii despre eveniment gasesti aici

ATENȚIE !

Pentru fiecare 5 bilete comandate puteți să beneficiați de al 6-lea bilet gratuit, dar pentru asta este important să se menționeze la sectiunea OBERVAȚII că stiți de eveniment de la noi.

Acceseaza linkul pentru mai multe detalii si inscrieri :

Trebuie să mai știi faptul că evenimentul va marca lansarea oficială în România a bestseller-ului “Cele nouă trepte - o privire spiritualăasupra genezei fiinţei umane” semnat de Anne Givaudan.

În carte, Anne descrie în amănunt întâlnirea ei cu Rebecca, un suflet care s-a intrupat pe Pamant, și momentul sublim în care dialogul dintre cele două s-a întrerupt, exact în punctul în care ființa de lumină s-a întrupat în corpul fizic.

Rebecca a fost deja localizată în Statele Unite și i se cunosc inclusiv inițialele numelui actual.

La fel ca și noi toți, domnul prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan așteaptă cu nerăbdare acest eveniment, domnealui fiind cel care a insistat ca Anne Givaudan să vină în România pentru a-și împărtăși experiențele cu noi toți.

Iată cuvintele minunate pe care domnul Dulcan le-a transmis cu ocazia acestui eveniment:

”Dacă vrei să descoperi misterul nașterii tale, te sfătuiesc să vii la această conferință, pentru că ceea ce se va spune acolo sunt adevăruri care se aud prima oară pentru pământeni.

Gândește-te, această carte nu este scrisă după alte cărți, este o carte primită din universul de dincolo de noi. Ce mister poate fi mai mare decât asta, să vezi că cineva de dincolo, invizibil, îți spune tot ceea ce se întâmplă aici, în tine, în lumea ta, lumea fizică. Și mai ales în corpul unei mame.

Așadar, te așteptăm alături de noi să descoperim împreună “Misterul Nașterii și Călătoria Sufletului pe Pământ”, într-o conferință care va aduce numai lumină în sufletul tău.

ATENȚIE !

Pentru fiecare 5 bilete comandate puteți să beneficiați de al 6-lea bilet gratuit, dar pentru asta este important să se menționeze la sectiunea OBERVAȚII că stiți de eveniment de la noi.

Acceseaza linkul pentru mai multe detalii si inscrieri :

Te asteptam cu drag,
Echipa Evoluam Impreuna


Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...