luni, 24 iulie 2017

Brandon Bays din nou în România!

ATENȚIE s-a prelungit perioada de early booking!


Seminarul ”Journey Intensiv”: 
Eliberarea de emoții negative și transformarea radicală a conștiinței

Un seminar de excepție, celebru în întreaga lume!

            Data: 29 septembrie – 1 octombrie 2017
            Locația: București, Rin Grand Hotel, Șoseaua Vitan-Bârzești, nr. 7D.

Poate că:
-          Ai diferite dificultăți în viața ta, care îți trezesc emoții dureroase – anxietate, durere sufletească, furie, revoltă, frustrare, resentimente, dezamăgire – și nu știi cum să te eliberezi de aceste trăiri negative;
-          Te confrunţi cu probleme de sănătate datorate unui stres/șoc emoțional;
-          Stresul, suprasolicitarea emoțională, insomnia, anxietatea, atacurile de panică sau chiar depresia sunt prezente în viaţa ta;
-          Ai relații dificile în care acumulezi supărare, frustrare, durere și uneori chiar resentimente;
-          Te simți singur, trist și izolat de lume;
-          Performanțele tale profesionale sunt limitate de diferite blocaje emoționale, frici de diferite tipuri (frica de eșec, de a vorbi în public, de ridicol, de criticile altora etc.) sau de experiențele negative de la joburile anterioare;
-          Simți că viața ta este seacă sau că nu te mai bucuri de ea ca înainte.

Și ce ai făcut (și nu a mers) a fost să:
-          Consideri că emoțiile negative nu sunt importante – ai subestimat influența lor asupra sănătății și echilibrului tău interior;
-          Îți distragi atenția de la emoțiile negative, să te prefaci că tu nu ai așa ceva, să le reprimi;
-          Proiectezi asupra celor din jur emoțiile negative, îi învinovățești de ceea ce simți, ceea ce îți distruge relațiile;
-          Încerci diferite forme de terapii care te-au ajutat doar pe termen scurt sau deloc;
-          Te refugiezi în diferite dependențe – fumat, alcool, mâncare, relații, FB, TV, muncă excesivă ș.a., iar asta te afundă și mai tare în probleme.

            Dacă te afli într-una (sau mai multe) dintre aceste situații – sau în altele care implică emoții dureroase cu care nu știi ce să faci – Seminarul ”Călătoria Intensiv” este cea mai bună alegere pe care o poți face!

Ce obții la seminar
  • Înveți un mod radical și profund de a depăși orice dificultate din viață, lucrând cu emoțiile negative pe care ți le trezesc provocările prin care treci;
  • Deprinzi metoda ”Călătoria” de Brandon Bays – o capodoperă de vindecare emoțională și trezire spirituală;
  • Îți iei viața în propriile mâini – cercetările arată că deciziile noastre sunt luate emoțional, fapt pe care îl folosesc toate companiile de publicitate. De aceea, a ști ce să faci cu emoțiile tale nu mai este un moft, ci o garanție a libertății tale interioare și a unei vieți trăite conștient;
  • Generezi transformări durabile ale vieții tale la cel mai profund nivel – al cauzelor-rădăcină ale problemelor din viața ta;
  • Creezi căi accesibile spre cele mai profunde răspunsuri din interiorul tău, spre Sinele tău Superior și ajungi să-ți trăiești viața de la acest nivel;
  • Tot ce afli îți permite apoi să trăiești liber de emoțiile negative care, neadresate, îți pot bloca sau chiar ruina sănătatea, relațiile cu ceilalți, cariera, viața.


Despre metoda ”Călătoria”   

            Procedeul ”Călătoria” constă în accesarea şi vindecarea trăirilor negative reprimate, care acţionează ca nişte toxine emoţionale ce vulnerabilizează organele  corpului. Prin aceasta, „Călătoria” permite capacităţii naturale de vindecare şi regenerare a corpului să funcţioneze la maxim.
            În cei peste 20 de ani de când a fost concepută, metoda a ajutat mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate,  stres,  depresie, stimă de sine scăzută, atacuri de panică, până la boli fizice psihosomatice, dependenţe, abuz sexual, probleme relaţionale şi profesionale.
            Compania ”The Journey” a dezvoltat căi simple și eficiente de a accesa programele automate care ne guvernează viețile, chiar și pe cele pe care abia le conștientizăm. La Seminarul ”Journey Intensive” vei descoperi metode simple și cu eficiență dovedită de a dezrădăcina vechile obiceiuri sabotoare și tipare emoționale, creând spațiu pentru înflorirea unei conștiințe treze.
            Vei descoperi ce ușor este să-ți simți emoțiile pe deplin, să le lași să vină, să le simți pe deplin și apoi să le lași să treacă în mod sănătos. Vei elimina vechiul sentiment de a trăi ”pe pilot automat” și vei fi liber să faci alegeri înțelepte, sănătoase, care te susțin în înaintarea ta în viață.

            Cine susține seminarul:
            Cea care a conceput și a rafinat timp de mai bine de 20 de ani setul de instrumente de intervenție în plan emoțional numit ”The Journey” este experta în vindecarea minte-corp Brandon Bays, autoare a best-seller-ului ”Călătoria” (tradus și în limba română la Editura Adevăr Divin).
            Brandon a dezvoltat metoda ”The Journey” atât în urma experienței sale de vindecare de o tumoare, precum și a bogatei ei expertize în domenii multiple: Filozofie, Religii comparate, Kinesiologie, Fitoterapie, Nutriţionism, Programare Neuro-Lingvistică, Masaj terapeutic, Body electronics etc.
            Brandon Bays este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți speakeri în domeniul vindecării emoționale și trezirii spirituale, metoda creată de ea fiind prezentă actualmente în 46 de țări din întreaga lume, iar cartea ”Călătoria” fiind tradusă în 22 de limbi.
           
            Investiția ta (Include participarea la seminar, demonstrație live a metodei ”Călătoria” pe scenă, suportul de curs, 3 coffee break-uri/zi și 3 procese ”Călătoria):

·         347 euro – dacă te înscrii și achiți până pe 15 august 2017
·         397 euro – dacă te înscrii și achiți între 15 august - 15 septembrie 2017
·         497 euro – dacă te înscrii și achiți între 15 – 29 septembrie 2017

            Taxa de seminar nu include cazarea și masa de prânz.
            Traducere:
            Se asigură traducere simultană din limba engleză în limba română.

            Costul traducerii pentru cele 3 zile este de 30 de euro.            Pentru detalii suplimentare te rugăm să ne scrii la info@metodacalatoria.ro sau să ne contactezi la telefon: 0731.85.43.83 (Camelia Hârjău)

Adevărata libertate începe cu ”Journey Intensive”!


ACEST ARTICOL ESTE O RECLAMĂ 
Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...