Ieşirea Din MATRIX: Ceremonia satanista de la inaugurarea Tunelului Gotthard Base

luni, 13 februarie 2017

Ceremonia satanista de la inaugurarea Tunelului Gotthard Base


"Liderii europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, președintele francez François Hollande, premierul italian Matteo Renzi, premierul din Liechtenstein Adrian Hasler și cancelarul austriac Christian Kern au participat la inaugurarea celui mai lung tunel din lume, care parcurge o distanță de 57 km sub Alpii Elvețieni.

Evenimentul istoric a fost umbrit de ceremonia de deschidere, care a conținut elemente satanice și explicit sexuale.

Publicația creștină TruNews a prezentat prima știrea (link-ul trimite la un articol care conține un videoclip cu comentarii, istoricul proiectului tunelului și lista completă a liderilor politici participanți), și numeroase bloguri precum Vigilant Citizen au comentat de atunci spectacolul tulburător, care a costat 8,8 milioane de franci elvețieni (8 milioane de euro).

adorationofdemon_645_309_55
Spectacolul extravagant, desfășurat parțial în interior pentru demnitari și parțial afară, a inclus apariția și adorarea diavolului de către personaje sumar îmbrăcate, care s-au prosternat în repetate rânduri în fața lui. Personajul satanic cu cap de țap apare cu urlete oripilante și se aud țipete în sistemul audio. Personajul demonic simulează acte sexuale cu mai mulți dansatori bărbați și femei, dintre care mulți au un aspect androgin.

Pe un ecran mare, fața personajului satanic este afișată în mod clar demonic și un cerc de ochi care privește în afară generează o senzație stranie.
screendemon_645_308
Prima călătorie a trenurilor prin tunel și ceremonia au marcat încheierea a 17 ani de lucrări, cu un cost de 12 miliarde franci elvețieni (11 miliarde de euro).

AVERTISMENT: Scenele sunt extrem de tulburătoare și conțin imagini sexuale și satanice."


NOTĂ: Este interesant ca acest tunel este destul de aproape de CERN. In articolul CERN - Conspiratia oculta am prezentat niste informatii care ridica la fileu ideea deschiderii unui portal interdimensional , sau poate a unei gauri de vierme de contact cu alte zone ale spatiului prin care sa patrunda "zeii" din vechime sau satanele extraterestre (asa zisii demoni, diavoli - reptilienii, cenusii, insectoizii, aviari sau ce-or mai fi). Acest show pare a fi un spectacol elogiu adus acestor entitati.
Este interesanta si corelatia dintre Vechiul Testament scris sub inspiratia diversilor archoni din vechime (gen Yahweh, Elohim) si evenimentele curente prin care trece umanitatea ... Am putea sa spunem ca asa zisele profetii "divine" din Vechiul Testament sunt practic profetii auto-implinite, sunt agenda acestor Satane milenare care au sunt aproape implinite in totalitate. 

VEDEȚI SPECTACOLUL AICI

2 comentarii:

  1. Am ramas socat cand am vazut ''spectacolul'' de inaugurare,oare ce impact a avut pe glob???...Eu zic ca traim vremurile de pe urma...adevaru;e minciuna...minciuna adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorba unui comentator : nu-ti face grija, e doar un spectacol de arta ... lol

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...