RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

OH DUMNEZEULE! (31.12.2016)

01:15 Posted In Edit This 0 Comments »
OMG - Oh My God (2012)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend (si sfarsit de an) comic si plin de mesaj.
Despre ce este vorba:
"O comedie indiană ce ne pune pe gânduri. Există Dumnezeu? Iar dacă da, cum arată El? Cine este? Ce interpretare I-au dat religiile şi diversele credinţe inventate de omenire? Cât de orbiţi şi încătuşaţi suntem? Care este preţul pe care suntem dispuşi să-l plătim, pentru a fi ori neputincioşi ori aroganţi? 
Avem oare nevoie de intermediari între noi şi El? Kanji Lalji Mehta este un om de afaceri, ateu convins. Atunci când cutremurul i-a distrus singura sursă de venit cu ajutorul căreia îşi întreţinea familia, nu a avut altă cale, decât să-l dea în judecată pe… Dumnezeu! Cine altcineva i-a putut cauza această pierdere mare?" SURSA
Notă: Dupa PK (2014) si Taare Zameen Par (2007) Like stars on earth considerăm filmul de astăzi unul dintre cele mai reușite filme indiene, prin mesajul transmis. Acesta este un pic mai siropos decat primele recomandate de noi pe blog si mai specific cinematografiei indiene bollywoodiene, insa daca reusiti sa va depasiti respingerea fata de genul acesta de transpunere cinematografica (asa cum am reusit si noi sa o facem) cred ca merita tot timpul investit ... Dincolo de zorzonelele si Kitsch-ul specific filmelor indiene razbate un mesaj profund si o invitatie la reflexie pentru toata lumea, indiferent ca esti religios, spiritual sau ateu. 
Acestea fiind spuse, mai încheiem un an și vă invităm să fiți mai buni, să iubiți mai mult, să visați mai mult la o lume mai bună și de asemenea vă dorim să aveți un nou an plin de revelații, înțelegeri înalte, conștientizării ale identității voastre reale și treziri adevărate!

VEDEȚI FILMUL TRADUS, CALITATE HD 720p AICI:Post Comment

Thomas Hubl - Despre conștiință, atemporalitate, evoluție, identificare (29.12.2016)

20:53 Posted In , , Edit This 0 Comments »
"Thomas Hübl este un profesor spiritual contemporan, care practică misticismul în propria viață și de asemenea, îl conferă altora, într-un mod care este în conformitate cu vremurile actuale. Lucrarea sa integrează esența marilor tradiții ale înțelepciunii, cu cunoștințe științifice și propria sa experiență personală. Lucrarea sa, realizată cu o claritate fără compromisuri, duce la nașterea unor noi "culturi proprii".
El are modul lui special de a înțelege cu adevărat oamenii și este capabil să aplice cunoștințe atemporale, care-i sunt relevate, iar astfel le permite oamenilor să obțină o dimensiune mai profundă a conștiinței de sine și responsabilității.
Acestă viziune transcendentă radicală despre lumea egocentrică deschide ușa către o profundă exprimare autentică, în serviciul umanității și în focalizarea asupra absolutului.
Thomas Hübl își dedică viața sa unei munci de explorare a conștiinței și de ajutorare a semenilor înspre ridicarea nivelului de conștiință. Munca sa are o rezonanță la nivel mondial.

Interviul cu Thomas Hubl, cuprinde următoarele întrebări : 

* Care este natura activității dumneavoastră? Cum rămâne cu paradoxul evoluției care răsare, în timp, din atemporalitate ? Dacă trezirea este mereu prezentă, atunci cum ați explica procesul trezirii ? Oare, în procesul de trezire,"eul" trebuie să realizeze ceva anume? Oare activitatea dumneavoastră se referă la identificarea acestui proces? Oare emoțiile noastre conduc către suferința psihologică? Oare non-dualitatea înseamnă îndepărtarea de cercetarea intelectuală și apropierea de acuitatea emoțională ? Te consideri a fi, tu însuți, un învățător? Oare colapsul structurilor sociale moderne face parte din procesul trezirii noastre ? Cine ești tu ? *


VEDEȚI FILMUL TRADUS
Post Comment

PROIECTUL MONTAUK - Noi interviuri și informații deosebite (26.12.2016)

02:52 Posted In , , , , , Edit This 0 Comments »

În 6.11.2008 vă prezentam primele informații despre acest proiect, care acum este destul de faimos, cateva carti scrise de Peter Moon si colaboratorii sai, participanti in Proiectul Montauk si Experimentul Philadelphia. Astazi dorim sa va prezentam noi informatii legate de acest subiect.


ISTORIA EXPERIMENTULUI PHILADELPHIA
ȘI LEGĂTURA SA CU PROIECTUL MONTAUK

"În anul 1912, un matematician pe nume David Hilbert a dezvoltat câteva noi sisteme diferite de matematică. Unul dintre ele este cunoscut sub numele de „Spaţiul Hilbert”. Spaţiile Hilbert sunt descrise de ecuaţii care sunt asociate unor realităţi şi spaţii multiple. David Hilbert l-a întâlnit pe dr. John von Neumann în 1926 şi i-a împărtăşit acestuia cunoştinţele sale. Von Neumann a preluat de la Hilbert multe dintre descoperirile sale şi le-a dezvoltat în mod foarte ingenios. După spusele lui Einstein, von Neumann era cel mai strălucit dintre toţi matematicienii vremii. El deţinea o capacitate supraomenească de a transpune conceptele teoretice abstracte din matematică în situaţii reale, fizice. Von Neumann a inventat, la rândul său, noi sisteme matematice. Un anume dr. Levinson a descoperit „Ecuaţiile de Timp ale lui Levinson”. A publicat trei cărţi, care acum sunt foarte ocultate şi aproape imposibil de găsit. Un asociat de-al meu a descoperit două dintre ele la Institutul pentru Studii Avansate de la Princeton. Toată munca sa urma să folosească drept punct de plecare pentru proiectul de invizibilitate în care urmau să se transpună principii teoretice în cazul unui obiect fizic. La începutul anilor '30, au fost demarate cercetări intensive având drept subiect invizibilitatea. Dr. John Hutchinson Sr., decanul universităţii din Chicago, a fost informat despre eforturile în această direcţie ale dr. Kurtenhauer, un fizician austriac prezent în acea perioadă la universitate. Mai târziu, ei s-au reunit într-un grup condus de Nikola Tesla. Împreună, au studiat natura relativităţii şi a invizibilităţii.
În 1933, a luat fiinţă Institutul de Studii Avansate la Universitatea Princeton. Aici erau prezenţi Albert Einstein şi John von Neumann, adică un savant strălucit şi un matematician genial. La puţin timp după aceea, proiectul de invizibilitate a fost transferat la Princeton.


În 1936, proiectul a fost extins, iar Tesla a fost numit directorul grupului. Cu ajutorul lui Tesla, s-a reuşit obţinerea invizibilităţii înainte de sfârşitul anului. Cercetările au continuat până în anul 1940, când a fost întreprins un test complet la Brooklyn Navy Yard (Portul Marinei Militare Brooklyn). A fost un test mic, fără vreo persoană la bordul vehiculului. Nava primea energie de la generatoarele aflate pe alte nave conectate prin cabluri.
Cam în acea perioadă, în grupul de studiu şi cercetare a fost implicat un alt om de ştiinţă, T. Townsend Brown, care era renumit pentru capacitatea sa practică de a aplica fizica teoretică. Brown avea cunoştinţe vaste despre gravitaţie şi despre minele magnetice. El a creat un sistem foarte eficace de apărare în cazul minelor, folosind o tehnică numită „degaussing”, care declanşa minele de la o distanţă ce nu punea în pericol siguranţa nimănui.
În anii '30 a avut loc o migrare masivă de personalităţi ştiinţifice în America. Mulţi savanţi evrei şi nazişti au fost aduşi pe furiş în ţară. Mare parte din afluenţă a fost atribuită lui A. Duncan Cameron Sr. Deşi cunoaştem faptul că avea conexiuni vaste cu înalte oficialităţi, relaţiile sale cu cercurile de spionaj rămâne încă un mister.
Prin 1941, Tesla avea la dispoziţie, din partea guvernului SUA, fonduri nelimitate pentru cercetări şi experimente. El a solicitat o navă de război, pe puntea căreia a plasat mai multe bobine speciale. Faimoasele bobine Tesla se aflau, de asemenea, pe navă. Totuşi, el era îngrijorat deoarece ştia că, o dată cu dezvoltarea proiectului, vor apărea probleme în ceea ce priveşte echipajul viu. Probabil ştia aceasta datorită capacităţii sale extraordinare de a vizualiza în întregime invenţiile sale în minte. În orice caz, Tesla ştia că starea mintală şi corpurile fizice ale membrilor echipajului urmau să fie sever afectate. Avea nevoie de mai mult timp pentru perfecţionarea experimentului.
Von Neumann nu îi împărtăşea însă concepţiile despre timp şi cei doi nu s-au prea înţeles la acest capitol. Von Neumann era un om de ştiinţă strălucit, dar el nu îmbrăţişase metafizica sub nici o formă. În cazul lui Tesla, el era foarte profund în această direcţie, realizând de altfel o întreagă serie de invenţii care aveau la bază capacitatea sa unică de clarviziune.
O parte din motivele pentru care viziunile sale erau atât de controversate în lumea ştiinţifică, era că în timpul experimentelor sale din Colorado Springs, în jurul anilor 1900, a relatat că a fost contactat de inteligenţe de pe o altă planetă prin mesaje trimise sub forma unor semnale specifice în momentul când planeta Marte era la o distanţă relativ apropiată de Pământ. Aceasta s-a mai produs în anul 1926, când deja construise turnuri radio pe Waldorf Astoria şi pe clădirea laboratorului său din New York. A susţinut că primise informaţii că, în cazul în care experimentul nu era modificat, urma să se înregistreze pierderi de vieţi omeneşti. De aceea, Tesla avea nevoie de timp pentru a proiecta noi echipamente.
Cererea de a avea mai mult timp la dispoziţie nu a fost însă luată în seamă. Guvernul SUA trebuia să câştige războiul şi, prin urmare, lui Tesla nu i se putea acorda timp suplimentar. El a continuat totuşi să lucreze la proiect, dar a sabotat în secret operaţiunea ce a avut loc în martie 1942. După acest eveniment, a fost concediat sau a demisionat (în ceea ce priveşte acest subiect, relatările sunt contradictorii). Se presupune că a murit în 1943, dar există dovezi care sugerează că ar fi plecat în Anglia. La înmormântare, în locul său a fost pus un corp abandonat. A fost incinerat a doua zi după ce fusese găsit cadavrul, ceea ce nu era conform tradiţiei familiei sale de credinţă ortodoxă. Dacă a murit atunci sau nu, rămâne încă o enigmă. De asemenea, faptul că au fost luate documente secrete din seiful său (de către persoane necunoscute) este ceva care deja a fost dovedit.
Von Neumann a fost numit noul director de proiect. A realizat un studiu şi a concluzionat că pentru buna funcţionare a experimentului erau necesare două generatoare uriaşe. Chila pentru USS Eldridge a fost turnată în iulie 1942. Testele au fost realizate la docul uscat. Apoi, spre sfârşitul anului 1942, von Neumann şi-a dat şi el seama, în sfârşit, că experimentul ar putea fi fatal pentru oameni, aşa cum de altfel Tesla sugerase încă de la început. Cu toate acestea, von Neumann încă se mai supăra la auzul numelui marelui inventator de geniu. A hotărât că un al treilea generator va rezolva dilema. Avea suficient timp pentru a construi unul, dar nu şi pentru a-l sincroniza cu celelalte două generatoare. Cel de-al treilea generator nu a funcţionat niciodată, deoarece cutia de viteze nu era compatibilă. Experimentul a ieşit de sub control, iar un tehnician al marinei a făcut un atac cerebral, de pe urma căruia a zăcut în comă timp de patru luni, părăsind astfel proiectul. Prin urmare, au renunţat la al treilea generator. Von Neumann nu era mulţumit, însă superiorii lui nu aveau de gând să mai aştepte prea mult.
Pe 20 iulie 1943, ei au hotărât că sosise momentul pentru teste. Duncan Cameron şi fratele său, Edward, se aflau în camera de control pentru a a iniţia proiectul. Nava nu mai era ancorată şi imediat au sosit ordinele pentru a se da startul operaţiunii. Pentru următoarele 15 minute, nava a fost complet invizibilă. Echipajul se confrunta însă cu mari probleme. Se simţeau cu toţii foarte rău şi manifestau fenomene de dezorientare psihologică sau tulburări mintale. Cercetătorii aveau nevoie de mai mult timp, însă s-a hotărât un ultim termen pentru 12 august 1943. Ordinele proveneau de la şeful operaţiunilor navale, care menţiona că el nu era interesat decât de câştigarea războiului.
Încercând să evite pierderile omeneşti din rândurile celor implicaţi, von Neumann a urmărit să modifice echipamentul pentru a se obţine doar invizibilitate la radar, şi nu invizibilitate efectivă.
Cu şase zile înainte de testul final, deasupra navei au apărut trei OZN-uri. Testul final a fost declanşat pe 12 august 1943. Două dintre OZN-uri au părăsit locul, iar cel de-al treilea a fost absorbit în hiperspaţiu şi a ajuns în subsolul bazei militare de la Montauk.
Relatările lui Duncan indicau faptul că el şi fratele său ştiau că lucrurile urmau să capete o turnură tragică la experimentul din 12 august. Totuşi, vreme de 3-6 minute de la declanşarea operaţiunii, situaţia încă se prezenta satisfăcător. Se părea chiar că procesul se va desfăşura fără efecte devastatoare. Observatorii încă puteau vedea conturul navei invizibile în apă. Brusc, însă, s-a produs o străfulgerare albastră şi nava a dispărut cu totul. Antena radio şi transmiţătorul fuseseră distruse, iar o parte din mari¬nari erau „contopiţi” cu pereţii vasului, căci moleculele lor se amestecaseră cu cele ale navei.
Duncan şi Edward nu suferiseră aceleaşi traume ca şi colegii lor. Ei au fost cumva protejaţi, deoarece s-au aflat în camera generatorului care era înconjurată de pereţi de oţel. Oţelul a acţionat ca un scut în faţa energiei RE Văzând cum totul în jurul lor se distrugea, ei au încercat să închidă generatoarele şi transreceptoarele (aparat combinat de emisie şi recepţie), dar, din păcate, nu au reuşit.
În acelaşi „timp”, un alt experiment avea loc patruzeci de ani mai târziu. Cercetările au revelat faptul că Pământul, ca şi oamenii, are propriul său bioritm. Acest bioritm are un punct de vârf la fiecare 20 de ani, întotdeauna pe 12 august. Aceasta coincidea cu anul 1983 şi oferea o funcţie suplimentară pentru realizarea conexiunilor prin câmpul Pământului pentru ca Eldridge să fie atrasă în hiperspaţiu.


Fraţii Cameron nu reuşiseră să închidă echipamentul, deoarece Eldridge se afla într-o conexiune temporală cu generatorul de la Montauk. Şi-au dat seama că nu sunt în siguranţă pe navă aşa că au concluzionat că cea mai bună soluţie ar fi să sară peste bord, în speranţa de a scăpa de câmpul electromagnetic al navei.
Au sărit şi s-au trezit absorbiţi de un tunel temporal, ajungând la un moment dat pe docul uscat, la Montauk, în anul 1983. Au fost găsiţi rapid şi conduşi în subsolul bazei militare de la Montauk. Von Neumann i-a întâlnit pe Duncan şi Edward şi le-a spus că ştia că vor veni acolo. Acum, el era deja bătrân. A spus că a avut loc o blocare în hiperspaţiu şi că aştepta din 1943 acest moment al revederii. Le-a spus călătorilor în timp că tehnicienii de la Montauk nu reuşeau să oprească echipamentele. Lui Duncan şi Edward li s-a cerut să se întoarcă înapoi în 1943 şi să închidă generatoarele de pe nava Eldridge. Von Neumann le-a mai precizat că, istoric vorbind, el ştia deja că cei doi vor reuşi să oprească generatoarele. Dar încă nu o făcuseră! Le-a spus să distrugă tot echipamentul, dacă era necesar.
Înainte de a se întoarce în 1943, Duncan şi Edward au îndeplinit unele misiuni pentru grupul Montauk. Au făcut câteva călătorii înapoi în 1943. În una dintre aceste călătorii, Duncan a trecut prin portalul temporal şi a intrat apoi într-un tunel secundar, fiind blocat acolo. Tunelele secundare reprezentau un mister şi aceasta este situaţia şi în prezent. Deşi oamenii de ştiinţă de la Montauk considerau tunelele secundare practic inexistente, Duncan nu fusese avertizat să nu intre într-un astfel de tunel în cazul în care el totuşi apărea. Curând după aceea şi Edward (fratele lui Duncan) a ajuns în acelaşi tunel.

La un moment dat, ei s-a întâlnit cu un grup de extratereştri. Se pare că tunelul secundar era, de fapt, o realitate artificială creată de extratereştri. Înainte de a da drumul captivilor, ei doreau să obţină un anumit echipament tehnic. Acest echipament era un instrument foarte important, căci el asigura încărcarea sistemului de propulsie fabricat din cristal, care se afla la bordul OZN-ului din spaţiile subterane de la Montauk. Pe extratereştri nu îi deranja faptul că renunţau la o navă, însă erau foarte hotărâţi să păstreze misterul asupra sursei de alimentare.
Duncan şi Edward s-au întors la Montauk, de unde au recuperat echipamentul pentru extratereştri. În cele din urmă, erau pregătiţi să se întoarcă pe Eldridge şi să ducă la îndeplinire ordinele lui von Neumann. Ajunşi la bordul navei, ei au distrus generatoarele, transmiţătoarele şi au tăiat orice cablu pe care-l vedeau pe punte. Nava s-a întors, în cele din urmă, în portul din Philadelphia. Înainte de închiderea vortexului temporal, Duncan s-a întors la Montauk în 1983. Fratele său, Edward, a rămas în 1943. Duncan nu era sigur de ce se întorsese. S-a sugerat că primise ordine în această direcţie sau că, pur şi simplu, fusese programat pentru aşa ceva.
Această aventură s-a dovedit a fi un dezastru pentru Duncan. Punctele sale de reper temporal s-au dizolvat în totalitate şi el a pierdut legătura cu traseul său temporal. Când referinţele temporale sunt pierdute, poate avea loc una din următoarele trei situaţii: procesul de îmbătrânire se încetineşte, rămâne la fel sau se intensifică. În cazul lui Duncan, el s-a intensificat. Astfel Duncan a început să îmbătrânească rapid. După o scurtă perioadă de timp era aproape pe moarte din cauza bătrâneţii.


Nu suntem siguri cum s-a produs aceasta, dar credem că von Neumann l-a transferat într-un alt timp. Au fost chemaţi oameni de ştiinţă să-l ajute. Nu numai că Duncan era foarte important pentru buna desfăşurare a proiectului, dar era totodată implicat total în întregul proces de cercetare temporală. Moartea sa ar fi creat paradoxuri temporale foarte stranii şi de aceea ea trebuia evitată.
Din păcate, corpul lui Duncan îmbătrânea foarte rapid şi nu se putea face nimic care să oprească acest proces. Exista însă o posibilitate. Cercetările deja demonstraseră că fiecare fiinţă umană are propria sa identitate electromagnetică unică, ce era denumită „semnătura electromagnetică” sau doar „semnătura”. Dacă această „semnătură” putea fi conservată în momentul în care corpul lui Duncan îşi înceta funcţiile, putea fi teoretic transferată într-un alt corp. Au cerut ajutorul unuia dintre cei mai loiali şi eficienţi agenţi: A. Duncan Cameron Sr., chiar tatăl lui Duncan şi Edward. Duncan Sr. era un personaj misterios. Fusese căsătorit de cinci ori de-a lungul vieţii sale. Avea multe legături amoroase care se pare că nu prea mergeau. Şi-a petrecut timpul construind bărci cu pânze şi călătorind în Europa. Unii susţin că el ar fi adus pe furiş în ţară oameni de ştiinţă nazişti prin intermediul activităţilor sale ocultate.
Există o singură dovadă tangibilă care-l leagă de cercurile de spionaj. Cameron Sr. apare într-o fotografie de la o absolvire specială a personalului de la Coast Guard Academy (Academia Gardei de Coastă). În orice caz, el nu făcea parte oficial din Garda de Coastă.


Prin intermediul tehnologiei pentru realizarea călătoriilor temporale, grupul Montauk l-a contactat pe Duncan Sr. În 1947. I-au adus la cunoştinţă situaţia şi i-au spus că este necesar să mai aibă un fiu. El avea pe atunci o altă soţie decât cea care fusese mama lui Duncan. Duncan Sr. a acceptat să coopereze şi curând i s-a născut un copil, dar a fost o fată. În cele din urmă, în 1951 soţia sa a născut un băiat. „Duncan” a fost numele pe care l-au ales copilului, şi el este acelaşi Duncan pe care îl cunosc astăzi.
Tehnologia Montauk era evident excepţională, dar nu suficient de sofisticată pentru a-l aduce pe Duncan din 1983 direct înapoi în 1951. Puteau fi alţi factori implicaţi, dar se pare că trebuia ca savanţii să se bazeze pe utilizarea bioritmului de 20 de ani al Pământului. În vreme ce corpul original al lui Duncan era pe moarte, a fost transferat în 1963 şi „instalat” în noul corp oferit de Duncan Sr. şi soţia sa.
Duncan Jr. nu are amintiri de dinainte de 1963. Este, de asemenea, evident că sufletul care ocupase corpul său între 1951 şi 1963 fusese expulzat de acolo.
Am auzit deseori relatări despre un proiect secret desfăşurat de ITT la Brentwood, Long Island în 1963. Este foarte posibil ca transferul lui Duncan într-un nou corp să fi fost punctul principal sau o parte foarte importantă din acest proiect. Oricare ar fi fost circumstanţele, acest proiect în mod cert urmărea să utilizeze cumva bioritmul Pământului care are un ciclu de 20 de ani.
Edward Cameron se întorsese în 1943. Pe de altă parte, Duncan era în 1963.
După experimentul din august 1943, şefii Marinei nu ştiau ce să facă. Au urmat patru zile de şedinţe fără vreo concluzie finală. În cele din urmă au hotărât să mai facă un singur test.
Spre sfârşitul lunii octombrie 1943, nava Eldridge a fost angrenată în ultimul experiment de invizibilitate. De data aceasta, însă, la bord nu avea să se mai afle nimeni. Echipajul se îmbarcase pe o navă din apropiere şi controla echipamentul de la distanţă. Nava a devenit invizibilă vreme de 15 sau 20 de minute. Când au examinat nava, au constatat că lipsea o parte din echipament. Dispăruseră, practic, două transmiţătoare şi un generator. Din camera de control nu mai rămăsese decât o grămadă de fiare în flăcări, dar generatorul de puncte de reper în raport cu momentul zero era intact şi a fost pus într-un loc de depozitare secret.


Marina „s-a spălat pe mâini” de întreaga operaţiune şi a lansat oficial nava USS Eldridge cu jurnalul său de bord.
Nava a fost, în cele din urmă, vândută marinei greceşti care mai târziu a descoperit jurnalele de bord şi a constatat că în ele nu figura nimic de dinainte de ianuarie 1944.
Conform cu relatarea lui Al Bielek, Edward Cameron şi-a continuat cariera sa în marină. Avea autorizaţie pentru un înalt nivel de securitate şi lucra în multe zone de o importanţă deosebită precum atelierele în care se studiau vehiculele şi dispozitivele pe bază de free energy. Era sincer şi se plângea că se foloseau multe metode nepotrivite şi chiar inumane. Dintr-un motiv anume, i s-a „spălat creierul” pentru a uita Experimentul Philadelphia şi tot ce era legat de tehnologia secretă. Al a afirmat că au fost folosite tehnologii de regresie a vârstei pentru a-l pune pe Edward Cameron într-un nou corp în familia Bielek. Familia Bielek a fost aleasă pentru că avea un singur copil care murise în preajma primei sale zile de naştere. Edward a fost înlocuit şi, în consecinţă, părinţilor li „s-a spălat creierul”. De atunci Edward a fost cunoscut ca Al Bielek.
Tehnologiile de regresie a vârstei datează din timpul lui Tesla. Pe când lucra la Experimentul Philadelphia, el a creat un dispozitiv pentru a-i ajuta pe marinari în cazul în care şi-ar fi pierdut coordonarea temporală. Scopul acestui dispozitiv era să-l readucă pe individ în starea sa normală de coordonare temporală.
Edward Cameron este acum Al Bielek. Al a crescut sub noua lui identitate, devenind inginer. În cele din urmă, a ajuns să lucreze la baza Montauk. Undeva, pe la jumătatea anului 1980, el şi-a reamintit de identitatea sa anterioară. Până şi în prezent el continuă cu stăruinţă să cerceteze Experimentul Philadelphia şi plănuieşte să mai scrie o carte. Intenţionează să demonstreze şi celui mai sceptic dintre cititori că Experimentul Philadelphia a avut loc cu adevărat."

VEDEȚI FILMELE TRADUSE AICI:

1) Al Bielek - Despre tehnologia de a călători în timp - link 1


sau AICI - link 2

2) Interviu Preston Nichols 2014


3) DUNCAN CAMERON - Mâna Ascunsă


sau AICI - link 2

NOTĂ: Eu miros multa manipulare in aceste carti si teorii si lucruri spuse, iar acest punct de vedere mi-este intarit de faptul ca Peter Moon s-a asociat cu Radu Cinamar (vestitul autor de fictiune roman, al cartilor din seria Viitor cu cap de mort) si au tradus in engleza cartile romanesti (vezi aici titlurile).
Dar nah, ca sa nu fiu eu mereu Gică Contra și deoarece există mulți entuziasti care cred ca acele carti sunt reale, am simtit sa va prezint informatile de azi. Abordati-le cu mult discernamnt.

BONUS:Pentru mai multe informații, vedeți AICI și celalalt interviu mai vechi, de 5 ore.

Post Comment

REGATUL ÎNGHEȚAT (24.12.2016)

11:10 Posted In Edit This 1 Comment »

FROZEN (2013)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt desen animat fabulos, care suntem convinși că majoritatea dintre voi îl cunoașteți, unul dintre cele mai frumoase desene animate realizate vreodată.
Fiind o perioadă mai de poveste așa, dorim să mai scoatem copilul din voi la suprafață mai mult decât de obicei. 
"Frozen este o reinterpretare modernă a basmului “Crăiasa Zăpezii”, scris de Hans Christian Andersen. Haioasa animaţie prezintă călătoria plină de aventuri a Annei , o prinţesă curajoasă şi optimistă care porneşte în căutarea surorii ei, Elsa, devenită Crăiasa Zăpezii. Elsa, condamnase cu puterile ei malefice regatul Arendell la gheţuri veşnice. Anna îşi asumă misiunea dificilă de a salva ţinutul de blestemul unei ierni veşnice şi este pregătită să înfrunte orice pericole pentru a-şi găsi sora şi a pune capăt iernii permanente din Regat.
Ajutată de prietenii ei neînfricaţi şi foarte haioşi, Hans, un prinţ galant, Sven-un ren loial şi jovial şi Olaf, un om de zăpadă haios, Anna, înarmată cu determinare, curaj şi încredere deplină în puterile celorlalţi este decisă să nu se dea bătută în faţa niciunui obstacol.
Scenariul poartă semnătura lui Jennifer Lee, primul regizor femeie din istoria animaţiilor Disney, cunoscută şi pentru contribuţia semnificativă la povestea emoţionantă a animaţiei “Wreck-It Ralph”/ “Ralf strică tot” (2012), nominalizată la Oscar şi Globurile de Aur la categoria „Best animated film” şi câştigătoare a multiple premii în cadrul festivalurilor internaţionale din industrie.
Explicând ce a inspirat-o în conturarea scenariului Frozen, aceasta a declarat: "Povestea noastră a început ca o idee foarte simplă despre puterea familiei şi a crescut treptat mult mai mult decât ne-am imaginat noi. Tema principală a filmului este lupta pentru a depăşi frica şi pentru a descoperi adevăratul sens al iubirii”.
Presărată cu momente amuzante şi peripeţii pline de suspans, animaţia “Frozen”/”Regatul de gheaţă” este un film de familie ideal pentru perioada sărbătorilor de iarnă, care va purta spectatorii într-o lume magică şi le va aduce aminte de farmecul poveştilor clasice Disney."

SURSA: http://www.romanialibera.ro

Notă: Pentru noi mesajul este unul simplu si percutant: nu trebuie să îți fie teamă de ceea ce ești cu adevărat, pentru că cei care țin la tine cu adevărat, te vor accepta și te vor ajuta să-ți găsești pacea și fericirea. Iubirea dilată, topește! Frica contractă, îngheață, împietrește. 
Există bineînțeles și niște critici aduse acestui desen animat, unde se afirmă că se promovează agenda homosexualității. Citiți în acest sens  "Substratul gay al filmului Frozen"

VEDEȚI FILMUL TRADUS, CALITATE HD 720p AICI


Post Comment

Conferinţă Feli Popescu - „Istoria vaccinării - Un lanţ de ipoteze eronate” (19.12.2016)

23:50 Posted In , , , , , Edit This 0 Comments »

Pro Decizii Informate, Lion Mentor Association şi European Forum for Vaccine Vigilance prezintă:

Conferinţă Feli Popescu - „Istoria vaccinării - Un lanţ de ipoteze eronate” 
(SEPTEMBRIE 2016)


Partea I: Variola

Ce era cu adevărat "variola"?
Care erau cauzele reale ale “variolei”?
A fost variola cu adevărat eradicată?


Variola era un conglomerat de simptome: febră, cefalee; vărsături; diaree, hemoragii interne; eczeme, pustule; inflamarea ficatului; inflamarea ganglionilor limfatici, septicemie şi multe altele. Toate erau denumite “variolă”.
Printre cauzele reale ale "variolei": condiţiile de viaţă, intoxicarea/otrăvirea, variolarea „braţ la braţ”, vaccinarea cu limfă animalică sau chiar „tratamentul”, după cum reiese din literatura istorică.


Partea a II-a: Teoria infecţiei

Să fie oare viaţa doar un proces mecanic?
Să fie oare microbii cauzele bolilor?
Dacă da, atunci de ce nu sunt îndeplinite postulatele Henle-Koch?
Se poate demonstra contagiozitatea prin injectare de material biologic în creier?
De ce şi-a falsificat Pasteur experimentele?


Partea a III-a: Istoria medicinei   

Care sunt teoriile istorice ale cauzelor bolilor?
Ce influenţă a avut politica în definirea bolilor?
Cum au aparut antibioticele?
Cum a apărut conceptul de “virus” şi de “gene canceroase”?
De cine depinde sănătatea noastră?


Partea a IV-a: Poliomielita 

Care este istoria poliomielitei? 
Care sunt simptomele şi posibilele cauze ale poliomielitei? 
Care era tratamentul poliomielitei înainte de vaccin? 
Există vreun “virus” polio? 
Care sunt dovezile ştiinţifice? 
Oare chiar a fost poliomielita „eradicată”?
Partea a V-a: Pojarul

Cât de sigur este diagnosticul de pojar?
Care sunt simptomele pojarului?
Cum se izolează un virus?
Există oare vreun “virus” al pojarului?
Care sunt dovezile ştiinţifice?
Cum se fabrică o „epidemie” cu teste de laborator nestandardizate?Lion Mentor Association militează pentru informare corectă, echilibrată și independentă, din surse fără conflicte de interes. La noi pe site mai găsiți informații despre:

- adjuvantii vaccinului

- coruptia medicilor

- cum poți refuza vaccinarea

- Epidemia de Rujeolă

- neurotoxina cancerigena, formaldehida

- obligativitatea vaccinurilor

- otrava celulara, aluminiu, mercur

- Registrul Național de Vaccinări

- schema vaccinurilor

- Sindromul Hemolitic Uremic

- vaccinul antigripal

- Vaccinurile și imunitatea

- Dezbaterea publică privind normele de aplicare a legii drepturilor pacientului

- redirecționează 2% din impozitul pe venit

- direcționează 20% din impozitul pe profit

Informarea corectă este crucială!

Lion Mentor Association

SURSA: http://www.lionmentor.ro

In completare cititi si:

1) Cartea "Vaccinarea: eroarea medicala a secolului" de Louis de Brouwer din care puteti citi extrase AICI si o puteti achizitiona AICI
2) Cartea "Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica" de Christa Todea-Gross (pe care o oputeti citi AICI si cumpara AICI)
3) Cartea Vaccinurile - Sunt Cu Adevarat Sigure Si Eficiente? - Neil Z. Miller
4) Cartea Vaccinurile si autoimunitatea de Yehuda Shoenfeld
5) Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morţii subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc. (+ multe alte informatii importante despre vaccinuri)
De asemenea studiati categoria ANTIVACCIN pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS

Post Comment

Curs NLP Practitioner, Brasov 20-22 ianuarie 2017

23:50 Posted In , , Edit This 0 Comments »

Se spune ca vapoarele se afla in siguranta in porturi, dar nu pentru asta sunt ele construite (John Shedd). De aceea va propunem sa nu va economisiti viata, ci sa o traiti din plin. Iar pentru aceasta venim in intampinarea dumneavoastra cu cel mai complet si complex program de dezvoltare personala si formare profesionala NLP din Romania program in care practica si teoria sunt echilibrate si adaptate la experienta personala a fiecarui cursant in parte.

Beneficiile parcurgerii acestui curs :

-          imbunatatirea comunicarii cu cei din jur si cu tine insuti,
-          cresterea stimei de sine si a increderii personale,
-          gestionarea si autocontrolul emotiilor prin cresterea inteligentei emotionale,
-          eliminarea stresului, frustrarilor si convingerilor limitative,
-          stabilirea obiectivelor si dobandirea rezultatelor dorite,
-          descoperirea zonelor de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor personale,
-  rezultate imediate si de impact in viata profesionala si personala la nivelul performantelor, relatiilor si dinamicii interioare,
-          experimentarea lucrului cu ceilalti pentru a-i ajuta sa se dezvolte,
-          dobandirea a numeroase tehnici si metode de consiliere in arta coachingului,
-          imbogatirea cu noi cunostinte  despre psihologia umana,
-          posibilitatea insusirii profesiei de consilier NLP,
-          materiale didactice si suport de curs consistente,
-          trainer cu experienta vasta in domeniu – Maria Cotoi, etic si orientat spre manifestarea valorii umane la cel mai inalt nivel,
-          …si multe surprize frumoase!

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745.96.89.00 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro .

ATENTIE: locurile sunt limitate!

  
Diplome primite la absolvirea formarii:

- diploma recunoscuta international cu standarde si Asociatiei internationale de Programare neuro-lingvistica cu titulatura de NLP Practitioner IANLP,
- diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul Asociatia romane de Programare neuro-lingvistica cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP,
- diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ cu titulatura Practician NLP Integrativ®.

Durata cursului: 7 module a cate  3 zile, astfel: vineri 16.00 - 20.00, sambata 9.00 – 19.00,  duminica 9.00 – 18.00.

Programarea modulelor:

Modul 1: 20-22 ianuarie 2017
Modul 2: 10-12 februarie 2017
Modul 3: 10-12 martie 2017
Modul 4: 7-9 aprilie 2017
Modul 5: 12-14 mai 2017
Modul 6: 9-11 iunie 2017
Modul 7: 7-9 iulie 2017

Trainer:  Maria Cotoi, Master Trainer in Programare Neuro-Lingvistica, acreditat si recunoscut de asociatia internationala de NLP si asociatia romana de NLP. Din anul 2012 este presedinta Asociatiei Profesionale de NLP Integrativ. Lucreaza de peste 7 ani in acest domeniu si a organizat si sustinut 33 grupuri de formare NLP in 11 din marile orase ale tarii. Este un om deschis, curios, creativ si care valorizeaza oamenii foarte mult. Profesional se descrie ca si creator de contexte in care cei pe care ii intalneste au ocazia sa treaca prin experiente puternice si prin intermediul carora ajung sa se descopere si sa se dezvolte personal si profesional. Are studii de psihologie si sociologie si a absolvit Scoala de Terapie - Psihodrama Clasica. Profilul complet al trainerului il gasiti aici.


Investitie:
- intreaga formare costa 3500 lei si se plateste in 7 rate egale de cate 500 lei/modul,
- cei care doresc sa achite taxa integral, au o reducere de 10%,
- cei care mai inscriu alte persoane la curs, au o reducere de 5% pentru fiecare persoana inscrisa in plus. Reducerile se cumuleaza!

Inscrieri si informatii: contactati-ne telefonic la numarul 0745.96.89.00 (Maria Cotoi) sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: contact@mariacotoi.ro .

Tematica generala a cursului

1. Găseşte împlinirea în viaţa personală şi profesională!

Obiective: familiarizarea participantilor cu formarea in NLP (istorie, fundamente de baza, principii), descoperirea a noi modalitati de comunicare intre facilitatorul NLP si client, construirea increderii si relatiei terapeutice intre cei doi.
· “Regulile jocului”: mod de desfăşurare, timp, nevoi, obiective, dorinţe, alte provocări organizatorice; 
·  Introducere în Programarea Neuro-Lingvistică; 
·  Relaţia dintre starea actuală, starea dorită, acţiuni şi feedback; 
·  Descoperirea resurselor şi utilizarea acestora pentru atingerea obiectivelor;
·  Elemente de psihologie clasică: ancorarea şi câinele lui Pavlov; 
· Concepte: resurse, ancorare, principii, harta-teritoriu,V A K O G, asociere-disociere.


2. Descoperă lumea din jurul tău!

Obiective: insusirea tehnicilor de baza in construirea empatiei, dezvoltarea abilitatilor de comunicare senzoriala la mai multe nivele (verbal, non-verbal, paraverbal), exersarea abilitatii de explorare a hartii mentale a clientului (metamodelul), explorarea solutiilor potrivite pentru problemele clientului cu ajutorul comunicarii si sistemelor de reprezentare senzoriala.
· Empatia: respect şi responsabilitate pentru ceilalţi; 
· Contactul cu ceilalţi prin calibrare, raport, pacing, leading; 
· Sistemele senzoriale de reprezentare: limbaj multisenzorial, indici oculari, acuitate senzorială; 
· Metamodelul: distorsiuni, omisiuni, generalizări; 
· Trecerea de la structura superficială a lingvisticii la structura profundă a acesteia şi cum anume influenţează psihicul uman; 
· Concepte: calibrare, raport, pacing, leading, metamodel, sisteme de reprezentare senzorială.


3. Împlineşte-ţi visele!

Obiective: insusirea abilitatii de stabilire a obiectivelor cat mai precise si arhitectura viitorului dorit; exersarea limbajului hipnotic (Modelul Milton) pentru schimbarea terapuetica a clientului si, implicit, a facilitatorului NLP; insusirea abilitatii de recadrare a problemelor pentru gasirea de solutii optime.
· Stabilirea obiectivelor: declanşatori motivaţionali, factori volitivi, arhitectura viitorului dorit; 
· Ecologia: pilon de bază în NLP; 
· Limbajul hipnotic: inconştientul văzut ca rezervor de resurse, transa, hipnoza;
· Modelul Miltonian de mobilizare a inconştientului; 
· Recadrarea, cadrare: modalitatea de percepere a altor faţete ale realităţii;
· Concepte: hipnoteraut Milton Erickson, obiective SMART, OMUN, cadrare de contrast, de relevanţă, backtrack.


4. Trăieşte viaţa aşa cum vrei tu!

Obiective: exersarea modelelor de comunicare dupa Virginia Satir si depistarea lor in procesul obisnuit de comunicare; dobandirea abilitatii de lucru cu submodalitaile hartilor interioare si imbogatirea experientelor senzoriale; vindecarea rapida a fobiilor; rezolvarea constructiva a conflictelor cu ceilalti exersand cele 5 pozitii perceptuale.
· Modelul părţilor persoanei: comunicarea dupa Virginia Satir şi elemente de psihoterapie sistemică; 
·  Submodalităţile: control, dirijare, arhitectura elementelor emoţionale;
·  Vindecarea rapidă a fobiilor; 
·  Poziţiile perceptuale: realitatea văzută din cele 5 unghiuri esenţiale universale;
·  Alinierea poziţiilor perceptuale; 
· Concepte: psihoterapie sistemică, submodalităţi, fast fobia cure, poziţiile perceptuale, swish visual, acţiuni, percepţii, reprezentări.


5. Află cine eşti!

Obiective: explorarea strategiilor de actiune in viata personala si profesionala pentru obtinerea rezultatelor dorite; utilizarea nivelurilor neurologice pentru identificarea identitatii si misiunii personale, construirea si utilizarea metaforelor, astfel incat sa faciliteze schimbarea.
· Strategii: de testare, elicitare, utilizare, instalare, modelul TOTE, ROLE, BAGEL;
· Elicitarea diferitelor strategii de învăţare; 
· Strategia Disney: modalitatea creativă de găsire a soluţiilor; 
· Nivelurile neurologice: mediu, comportament, capacităţi (abilităţi), convingeri, valori, identitate, misiune. 
· Metafora: metodă, construire, utilizare. 
· Concepte: strategia Walt Disney, nivelurile neurologice, metaforele.6. Ai curajul să te schimbi!

Obiective: exersarea capacitatii de utilizarea a metamodelului si ascultarii active pentru obtinerea de informatii in ceea ce priveste tehnica „linia timpului”; identificarea cauzei unei probleme din trecut si gasirea solutiilor vindecatoare pentru viitor; identificarea convingerilor limitatoare si mobilizarea resurselor necesare pentru schimbarea acestora; familiarizarea participantilor cu procesul de coaching si dobandirea abilitatii de sustinere a unei sedinte de choaching; 
· Liniile Temporale: descoperirea cauzei unei probleme; 
· Arhitectura şi sprijinirea obiceiurilor sănătoase; 
· Lucrul cu emoţiile negative: necesitate şi ameliorare; 
·Reimprinting: terapia/reconstituirea trecutului, conştientizarea prezentului şi optimizarea viitorului; 
· Convingeri: schimbarea convingerilor limitative; 
· Coachingul – definire, instrumente, atitudini; 
· Concepte: liniile temporale, reimprinting, convingeri, coach, modelul SCORE.

7. Evoluează!
Obiective: exersarea capacitatii de modelare a excelentei umane intr-un anumit domeniu; dezvoltarea abilitatii de comunicare provocatoare; recapitularea integrativa a tuturor instrumentelor NLP invatate pana acum; dovedirea abilitatii de folosire a tehnicilor NLP (evaluarea finala).
·  Integrare: inventarierea instrumentelor şi abilităţilor dobândite de-a lungul formării ca şi Practitioner NLP; 
·  Modelarea: cheia excelenţei în tot ceea ce vă propuneţi; 
·  Comunicarea provocatoare – tehnica Farrelli; 
·  Dovedirea cunoştinţelor teoretice prin proba scrisă;
· Dovedirea abilităţilor şi atitudinilor specifice unui NLP Practitioner prin proba practică; 
·  Concepte: modelare, matricea învăţării, evaluare.

ACEST ARTICOL ESTE ŞI O RECLAMĂ
Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME

Post Comment

KUNG FU PANDA - toate filmele (17.12.2016)

17:16 Posted In Edit This 0 Comments »
KUNG FU PANDA 
(2008 - 2016)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu o serie de filme pline de umor, mesaj si intelepciune.
Probabil ca multi stiti deja aceste filme insa revazand anumite secvente din filme am realizat ca merita revazute ... 

Iata cate ceva idei despre fiecare film in parte:

"Kung Fu Panda 1 este o comedie americană de animație realizată în 2008, în regia lui John Stevenson și Mark Osborne și produsă la DreamWorks Animation din Glendale, California. Vocea personajului principal este interpretată de Jack Black, celelalte voci fiind ale lui Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross și Ian McShane
Povestea are loc în Valley of Peace, un tărâm fictiv din China antică locuită de animale antropomorfe. 
Po, un urs panda, este un fanatic al kung fu-ului care idolatrizează Furious Five – Tigress, Monkey, Mantis, Viper şi Crane – un cvintet de maeştri kung fu antrenaţi de panda roşu numit Shifu. Ajutându-şi tatăl gâscă Mr. Ping la restaurantul său de tăiţei, Po a fost incapabil de a-şi atinge visul de-a deveni el însuşi un maestru kung fu. Oogway, o ţestoasă bătrână şi mentora lui Shifu, are o viziune în care fostul student al lui Shifu, maleficul leopard al zăpezilor pe nume Tai Lung, va scăpa din închisoare şi se va întoarce în Valley of Peace pentru a se răzbuna.

Shifu intră în alertă şi îşi trimite mesagerul, gâsca Zeng, pentru a preveni evadarea lui Tai Lung. Apoi organizează un turneu de kung fu pentru ca Oogway să poată identifica Războinicul Dragon, singurul maestru kung fu demn de-a primi Dragon Scroll (despre care se spune că deţine secretul puterii nelimitate) şi a-l putea învinge pe Tai Lung. Po ajunge şi el la porţile arenei, dar nu reuşeşte să pătrundă în interior. Disperat să vadă alegerea Războinicului Dragon, Po se leagă de nişte artificii, zboară prin aer şi aterizează în mijlocul arenei, fix în dreptul degetului lui Oogway. Spre mirarea tuturor, Oogway îl proclamă pe Po drept Războinicul Dragon.

Crezând că decizia lui Oogway a fost una accidentală, Shifu încearcă să-l scoată din joc pe Po ridiculizându-l pentru a-l face să renunţe. Furious Five îl iau şi ei la mişto din cauza lipsei sale de abilităţi în materie de kung fu. După ce primeşte încurajări de la Oogway, Po îndură antrenamentele draconice la care este supus şi începe să se împrietenească încet, încet, cu cei cinci datorită tenacităţii sale, calităţilor de bucătar şi simţul umorului dezvoltat." SURSA

VEDETI KUNG FU PANDA 1 (20008) - Calitate HD 
AICI - link 1, link 2 sau link 3


Kung Fu Panda 2 (2011)

"Cu ani înaintea evenimentelor din primul film, Lordul Shen, fiul unui păun ce conduce Gongmen City din China antică, doreşte să folosească artificiile pe post de arme. După ce află de la un ghicitor că „un războinic în alb şi negru” îl va învinge, Shen conduce o armată pentru a extermina populaţia urşilor panda, să evite astfel împlinirea profeţiei. Părinţii lui Shen sunt oripilaţi de atrocităţie fiului lor şi îl exilează, iar acesta jură răzbunare. 30 de ani mai târziu, Po îşi trăieşte visul de-a fi Războincul Dragon, protejând Valley of Peace alături de prietenii lui şi ceilalţi maeştrii kung fu, The Furious Five.
Profesorul său Shifu îi spune, totuşi, că trebuie să-şi găsească pacea interioară. În timp ce apăra un sat de o haită de lupi care furau metal rafinat pentru Shen, Po este distras de un simbol de pe capul armurii lupului, lucru care-l face să-şi amintească de mama lui şi permite lupilor să scape. Po îşi întreabă tatăl gâscă, Mr. Ping, despre originile sale. Ping îi spune că l-a găsit într-o ladă de ridichii pe vremea când era doar un bebeluşi, dar Po nu este satisfăcut de răspuns şi se întreabă cum şi de ce a ajuns el în Valley of Peace.
Shifu primeşte vestea că Shen l-a ucis pe Thundering Rhino, liderul consiliului de kung fu care protejează Gongmen City, şi pune la cale să distrugă întreaga tradiţie a acestei arte marţiale şi să cucerească ţara cu noua lui armă – un tun. Po şi Furious Five se îndreaptă spre Gongmen City pentru a-l opri pe Shen şi a distruge acea armă. Ei descoperă că oraşul este ocupat de oamenii lui Shen, iar doi membri ai consiliului ce au supravieţuit sunt întemniţaţi. Eroii noştri cer ajutorul membrilor consiliului să elibereze oraşul, dar aceştia refuză deoarece consideră că n-au nicio şansă în faţa armei lui Shen." SURSA

VEDETI KUNG FU PANDA 2 (2011) - Calitate HD 
AICI - link 1link 2 sau link 3

Kung Fu Panda 3 (2016)

"În Tărâmul Spiritelor Chinezeşti, Marele Maestru Oogway (Randall Duk Kim) se luptă împotriva lui Kai (J. K. Simmons) şi i se fură chi-ul, însă nu înainte de-al avertiza pe Kai că Po (Jack Black), Războinicul Dragon, îl va opri din seria de răutăţi pe care le comite. Kai nu ia în seamă avertismentul şi se întoarce în lumea muritorilor. Între timp, Maestrul Shifu (Dustin Hoffman) îşi anunţă retragerea şi predă rolul de instructor către Po. Acesta descoperă că a preda kung fu nu este deloc un lucru uşor.

Mai ales atunci când cei Cinci Furioşi ajung să se rănească. Po este dezamăgit de postura de instructor, însă este sfătuit de Maestrul Shifu să fie el însuşi pentru a reuşi. Po se duce acasă la tatăl său adoptiv, Mr. Ping (James Hong), unde un alt panda pe nume Li Shan (Bryan Cranston) îi doboară recordul de mâncat. Cei doi descoperă curând faptul că Li este nimeni altul decât tatăl biologic al lui Po şi ajung să se înţeleagă foarte bine, spre nemulţumirea lui Ping care e gelos pe Li.

După ce îl prezintă pe Li lui Shifu şi prietenilor săi, Valea Păcii este brusc atacată de către foştii Maeştri Kung Fu care s-au transformat în nişte statuete de jad aflate sub comanda lui Kai. Echipa află apoi că Kai a fostun bun prieten de-al Marelui Maestru Oogway care a apucat-o pe calea greşită. Kai nu poate fi învins decât de un maestru al adevăratului chi, iar asta descoperă ei mai târziu este un apanaj al coloniilor panda." SURSA 

VEDETI KUNG FU PANDA 3 (2016) - Calitate HD 
AICI - link 1link 2 sau link 3

Notă: Pe lângă comicul absolut fabulos al acestor filme răzbat multe pilde de înțelepciune, foarte inteligent inserate și anumite mesaje care pot prinde foarte bine în mintea copiilor.
De exemplu fraza de mai jos:


Po era îngândurat, supărat și regreta anumite chestii, iar maestrul Oogway (țestoasa înțeleaptă) îi spune să trăiască mai mult în momentul prezent : "Ieri este istorie, mâine este un mister, dar astăzi este un dar. De aceea este numit cadou." Aici este un joc de cuvinte in limba engleza : Present inseamna atat cadou, dar si prezent. 

Si mai este o chestie ...rareori vezi un film care sa devina mai bun pe masura ce apar noi parti. 
Personal cred ca Kung Fu Panda 3 este ca o incununare a tuturor filmelor seriei, ca o nestemata a coroanei, filmul care sublimeaza tot ...

BONUS:

Câteva filme de scurt metraj care vin în completarea poveștilor principale de mai sus:

1) Secrets of the Masters - link 1, link 2
2) Secrets of the Furious Five (2008) - link 1, link 2
3) Secrets of the Scroll (2016) - link 1, link 2
4) Holiday Special (2010) - link 1, link 2

Ar mai exista si serialul KUNG FU PANDA - Legends Of Awesomeness, dar acesta poate-l vom posta alta data, in functie de feedbackul primit cu aceste filme de astazi.

Post Comment

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

ALTE FILME INTERESANTE

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din stânga și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1050 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...