RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

miercuri, 31 august 2016

CORRADO MALANGA - Mai multe hipnoze regresive și Procedura TCTDF de eliminare paraziti eterici (31.08.2016)Credeam ca am cam epuizat subiectul Corrado Malanga dupa articolul omagiu publicat in februarie 2016, dar iată că informațiile traduse continuă să vină și le mulțumim traducătorilor pentru asta. De când i-am descoperit și pe Calogero Grifasi și pe Giuseppe Mangini, ne-a reinviat interesul si fata de Corrado ... Fiind cumva singurul care spunea anumite lucruri, avea pentru noi cel putin, un impact mai mic, dar acum de cand cu Calogero și cu Giuseppe, lucrurile recapata culoare, intensitate si noi perspective.

Asadar, va prezentam astazi alte informatii fascinante venite de la Corrado Malanga, insa inainte de a le parcurge , va invitam sa treceti si prin celelalte informatii despre Corrado si scrierile sale de la noi de pe blog, iar în această privință studiati cu atentie categoria CORRADO MALANGA de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS). 
Astazi mergem mai departe in procesul de autoexplorare si eliberare cu 11 noi hipnoze traduse (vechi totusi, printre primele realizate de Corrado) și o procedura TCTDF de eliminare paraziti eterici."Dupa o munca de 30 de ani de cercetare si analiza serioasa in clarificarea cazurilor care raportau interferente cu fiinte stranii, Prof. univ. dr. Corrado Malanga reda publicului, pe langa cartile si interviurile sale puse gratuit la dispozitia omenirii, si o parte din sesiunile din care, utilizand diverse instrumente de atingere a straturilor de memorie aflate in Subconstient (spirit) si Inconstient (suflet), a obtinut informatii uluitoare.
Utilizand tehnici de Programare Neurolingvistica (PNL), prof.C.Malanga reuseste sa dialogheze cu Sufletul, Spiritul, Mintea sau Entitatile prezente in corpul subiectilor, deoarece prin metodele PNL studiate indelung, distinge cand este vorba de un dialog purtat cu sufletul, spiritul, mintea sau parazitul prezent in corp, metoda de lucru care il face unic pe prof. C. Malanga si-i ridica deasupra seriei de hipnologi care cerceteaza acelasi domeniu, evidentiindu-i detasat profesionalismul si calitatea informatiilor obtinute- neobisnuite pentru marele public amator de mesaje extraterestre/angelice.  
Intreaga sa descoperire ce ansambleaza tabloul Creatiei asa cum este el descris de catre partile sufletesti ale subiectilor, precum si metodele prin care dumnealui a obtinut aceste rezultate sunt redate detaliat in cartea ´´Geneza´´ (dar si in celelalte carti ale dansului), pe care o gasiti la acest link). Pentru a intelege mult mai clar continutul sesiunilor de mai jos este necesar studiul cartilor/cercetarilor prof.C.Malanga" SURSA

luni, 29 august 2016

NIASCHARIAN – cea mai veche scriere din lume – cea de la Tărtăria (29.08.2016)


NIASCHARIAN - Să Renaștem (2016)


"Ce poate fi mai plăcut decât să vezi nume mari ale arheologiei și istoriei internaționale spunând că prima scriere din lume este cea de la Tărtăria și că cea mai veche civilizație este cea care s-a format la noi, de-a lungul Dunării?

Ei bine, regizorul Leonardo Tonitza a reușit un lucru extraordinar: să filmeze artefacte senzaționale cum ar fi Amuletele de la Tărtăria, Tăblițele din plumb din Tezaurul de la Sinaia, Codexul Rohonczi, Biblia lui Wulfilla, Gresia de la Cosăuți și multe altele și, în același timp, să obțină interviuri de excepție de la importanți cercetători străini și români în legătură cu cea mai veche scriere și cea mai veche civilizație din lume.

Potrivit regizorului, primul documentar al trilogiei ‘”Niascharian”, cel pe care îl puteți viziona mai jos, este un film dedicat celei mai vechi scrieri din lume și continuității sale ca și scriere sacră pe parcursul a cca. 8 milenii, în teritoriul actual al României.

Cu speranța că acest film va fi pentru toți românii o sursă de revelații, iar pentru detractorii istoriei noastre o palmă zdravănă peste ceafă, vă invit să vă petreceți o oră și 17 minute alături de oameni care au lucruri importante să vă împărtășească." 

VEZI FILMUL AICI 

Mai multe detalii despre film, participanti, regizor, cercetari samd gasiti pe site-ul 

Iată ce spune și Leonardo Tonitza, despre acest film si proiect:

sâmbătă, 27 august 2016

OMUL DA - Un cuvânt care poate schimba totul (27.08.2016)

YES MAN (2008)


Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend foarte simpatic si cu un mesaj frumos.

"Bazat pe romanul autobiografic omonim al scriitorului britanic Danny Wallace, filmul "Yes man" este o comedie spumoasă, care îl are în centrul acţiunii pe Carl Allen (interpretat de Jim Carrey), un bărbat plictisit de viaţa lui banală, un om ce se ascunde mereu de realitate, ce fuge de probleme în loc să le rezolve… un om fără viaţă, fără vise, fără dorinţe, un semi-robot, motiv pentru care a devenit foarte singuratic şi antipatic oamenilor din jurul său.

Din momentul în care se înscrie la un curs de auto-ajutorare a cărui singură regulă este aceea de a răspunde cu "DA" oricui, pentru orice solicitare, toată existenţa lui Carl se schimbă în sens pozitiv. Sloganul "DA este noul NU" îi influenţează viaţa în cele mai neaşteptate şi surprinzătoare moduri, bărbatul înţelegând însă şi faptul că orice lucru bun are un revers al medaliei.

Dacă eşti genul de om care nu mai iese din casă, prins într-o rutină, care a ajuns să nu mai răspundă la telefon, să nu mai aibă chef de nimic… atunci poţi face şi tu acest exerciţiu. Regula ar fi ca oamenii din jur să nu ştie că îl faci (pentru că-ţi vor cere să faci lucruri pe care chiar n-ar trebui să le accepţi).

"Yes Man" este o comedie romantică, fără a face exces de momente amuzante, dar abundă în optimism şi bună-dispoziţie. Lui Jim Carrey îi reuşeşte unul dintre cele mai bune, mai normale şi mai umane roluri. În concluzie, "Yes Man" este un film decent, inspirat, cu un mesaj foarte optimist: nu lăsa viaţa să treacă pe lângă tine!" 


Notă: Ca multe alte filme americane si acesta are darul sa ne arate unde pot duce exagerarile, in acest caz cele ale unor tehnici de dezvoltare personala, de optimizare a fiintei, in cazul de fata a spune DA vietii ... Filmul ne aminteste un pic de Liar Liar (Mincinosul Mincinosilor), interpretat magistral tot de Jim Carrey, film postat si pe blog. Insa uneori cand ne aflam intr-o extrema, este nevoie de o cealalta extrema pentru a ajunge intr-un final, printr-un efect de pendul, intr-un echilibru. Daca esti prea trist, depresiv, pesimist, negativist, atunci ai nevoie de o doza de DA in viata ta, exagerata ... o doza tripla ...

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI - link 1 sau 
vineri, 26 august 2016

PUPPETJI - Despre yoga, practică spirituală, meditație (26,08.2016)

Nu contează cine ești, unde ești, ce practică spirituală faci, de câte ori ai fost în India, Peru, câte ore ați dormit la sala de yoga sau cât de mult efort ați depus până acum : Maestrul Puppetji vorbește la toți.
Considerat a fi unul dintre ultimii mari maeștri iluminați, Puppetji oferă altruist cuvintele sale lipsite de sens pentru oricine îl ascultă, și chiar pentru cei care nu o fac.
Mesajul lui Puppetji este simplu: "Se i-a viața prea în serios ... Luminează-te"

Interviul cu Puppetji , cuprinde următoarele întrebări :

* Cine ești ? Cine a fost dascălul tău ? Ești un iluminat ? Suntem, cu toții, UNA? De ce este spiritualitatea atât de serioasă și dificilă ? Oare nu facem decât să ne pierdem vremea ? *


VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI - link 1 sau AICI - link 2

luni, 22 august 2016

ADOLF HITLER - Cea Mai Mare Poveste Nespusa Vreodata (pana acum n.n.) - Primele 13 Episode din 27

The Greatest Story NEVER Told 
- The Untold Story of Adolf Hitler (2013)

"De la mijlocul secolului 20, lumea a auzit doar o singură parte a unei povești incredibile. Povestea unui băiat dintr-o familie obișnuită, a cărui ambiție a fost să devină un artist, dar care în schimb a devenit un rătăcitor. Destinul lui totuși nu a fost să eșueze într-o uitare așteptată, ci să se înalțe la cele mai înalte culmi ale puterii, pentru ca într-un final să devină poate, unul dintre cei mai influenți oameni care a existat vreodată.  Acum, pentru prima dată, acest documentar se dorește a fi ceea ce mulți spun că este: Cea mai mare istorie nespusă vreodată, un documentar de 6 ore, din care vă prezentăm primele 13 episoade!
Acest documentar zguduitor face o cronologie a ridicării Germaniei din înfrângerea din Primul Război Mondial, încercarea comuniștilor de a prelua Germania, Hiper-inflatia din timpul republicii Weimar, mizeria și șomajul răspândite la scară largă și ridicarea la putere a lui Adolf Hitler.
Ne sunt de asemenea dezvăluite aspectele mai personale legate de Hitler, cum ar fi fondul familial, lucrările lui de artă și zbaterile lui din Viena și ceea ce l-a motivat pe el să ajungă la putere, cu adevărat.  Există foarte multă istorie ascunsă de restabilit printre care enumerăm Rezerva Federală, Pearl Harbour, brutalitatea sovietică, trădări din toate taberele.
Știm noi cu adevărat costurile războaielor? Chiar deținem toate faptele? Urmăriți acest serial și descoperiți adevăratele cauze ale Celui De-al Doilea Război Mondial. Cercetați pe cont propriu, nu mai înghițiți o istorie scrisă doar de învingători și apoi decideți ceea ce alegeți să credeți.  Gândiți diferit!„"
Traducerea si adaptarea de AICI

VEDEȚI PRIMELE 13 EPISOADE AICI 


In completare studiati si:
1) ETERNUL IUDEU
2) CUNOAȘTERE INTERZISĂ 
3) ISTORIA INTERZISA A ROMANIEI din preistorie pana in prezent

sâmbătă, 20 august 2016

Familia Jones (20.08.2016)

THE JONESES (2009)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend plin de mesaj si o lectie deosebita.

Iată o scurtă descriere a filmului (Spoilere):


"Într-o lume bombardată de produse şi servicii, dar care trece prin cea mai gravă criză economică din ultimii 50 de ani, pentru a vinde un produs trebuie să dezvolţi o amplă campanie de promovare, trebuie să îl faci cunoscut, să îi conturezi cea mai bună prezentare şi, cel mai important, să ai un agent de vânzări care să fie cu totul excepţional. Dar cum reuşeşti totuşi să cucereşti piaţa bogaţilor, care nu renunţă uşor la marca cu care sunt obişnuiţi? 
Cu acest răspuns vine filmul The Joneses, o dramă romantică mai degrabă, decât o comedie. Structurat excelent, The Jonses ne arată că invidia, nevoia de a te da mare şi spiritul de turmă sunt atuurile care te ajută să vinzi aproape orice. 
Toate cele de mai sus sunt principiile prin intermediul cărora un agent de vânzări poate să cucerească o comunitate care locuieşte în case de cel puţin 1 milion de dolari.  Interesant şi cu totul deosebit este modul în care agenţii de vânzări realizează profit pentru compania angajatoare. Aceştia nu se prezintă, nu fac istoricul firmei, nu laudă produsul propriu sau prezintă defectele concureţei, ci pur şi simplu joacă un teatru perfect în care se expun ca una dintre cele mai bogate şi fericite familii care îşi permite să cumpere orice. 
Pornind de la conceptul de “self selling” ei îşi vând imaginea personală şi se transformă în modele pentru cunoscuţi. De aici încolo invidia, nevoia de a avea ce are şi celălalt, de a nu te lăsa mai prejos, intră în scenă şi toţi cei ce se învârt în jurul familiei Jones îşi doresc să aibă unul dintre gadget-urile membrilor acesteia. Mizând pe faptul că ce are celălalt trebuie să am şi eu, The Joneses ajung să vândă produse dintre cele mai diverse, de la echipamente sportive, produse cosmetice, ceasuri, maşini până la mâncare de lux congelată. 
Situaţia se complică în momentul în care vecinul Larry cheltuieşte economiile soţiei pentru a cumpăra obiecte pe care nu şi le permit. În acest moment ceea ce se dorea a fi o uşoară comedie se tranformă într-o dramă a omului care de dragul aparenţelor cumpără ceea ce nu îşi poate permite şi a omului care se simte vinovat şi care nu-şi mai poate baza munca pe minciuni.  Ceea ce este interesant de observat în film este modul în care personajele intră în roluri şi se transformă pentru un scop. Este cunoscut faptul că oamenii de vânzări îşi apără produsul şi se identifică cu acesta dar a renunţa la viaţa proprie şi a trăi alături de persoane total necunoscute, a-ţi crea personalitatea în funcţie de un produs este uşor dus către extrem. " SURSA


Notă: Un film care ne arată cât de ușor manipulabili pot fi oamenii dacă știi să apeși butoanele potrivite, iar în cazul de față butoanele mândriei, orgoliului, vanității, competiției, imaginii de sine. Posibil ca astfel de strategii de marketing indirect sa fie in functiune deja, ideea fiind geniala, perversa, machiavelica, dar geniala. Acesta poate fi un film lectie pentru toti agentii de vanzari fara scrupule, O fi perversă și rea elita ocultă, dar și oamenii sunt atat de slabi, atât de ușor coruptibili, atât de fragili interior, atât de hămesiți de iubire și atenție, atât de complexați și chirciți lăuntric, în ciuda aparențelor pe care ei doresc să le afișeze, că nu e de mirare ce se întâmplă pe aceasta planetă.  

VEDEȚI FILMUL TRADUS, CALITATE HD 720p miercuri, 17 august 2016

REVOLUȚIE - un documentar de Laurențiu Primo (17.08.2016)


REVOLUTION (2016)

Documentarul Revolution este un film in care ni se prezinta intr-un mod succint si destul de usor de inteles, viziunea Ordinului Meritocratiei, despre cum ar putea arata o schimbare de sistem in Romania si in lume. Toate informatiile din acest film pot fi studiate pe larg in cadrul site-ului meritocratia.ro, iar o aprofundare si mai mare a celor discutate se poate realiza studiind cartea "Meritocratia si Meritocratismul" si diversele emisunii de la Actualitatea Romaneasca. Filmul are si subtitrare in engleza si poate fi distribuit si celor care stiu aceasta limba.

VEDETI FILMUL AICI:

Notă: Despre Meritocratie, Laurentiu Primo si parerea noastra legata de acest subiect am discutat pe larg in articolele din categoria MERITOCRATIE.

luni, 15 august 2016

Recviem pentru visul american (15.08.2016)REQUIEM FOR THE AMERICAN DREAM (2015)

"Recviem pentru visul american este discuția definitivă cu Noam Chomsky, considerat ca fiind cel mai important intelectual în viață pe caracteristica definitorie a timpului nostru – concentrarea deliberată a bogăției și puterii în mâinile unei minorități. Prin interviuri filmate pe parcursul a patru ani, Chomsky discută principiile care ne-au adus la starea de inegalitate fără precedent în istorie – urmărind jumătate de secol de politici menite să-i favorizeze pe cei bogați în detrimentul majorității – în timp ce privește înapoi către propria-i viață de activism și participare politică. Personal și provocator, Chomsky oferă o perspectivă amplă în ceea ce ar putea fi moștenirea de durată a societății noastre – dispariția clasei de mijloc și cântecul de lebădă al democrației funcționale. Un memento puternic că puterea stă în mâinile celor guvernați, filmul este o vizionare necesară pentru toți cei care speră într-un interes comun pe viitor." SURSA

Notă: Noam Chomsky este prezent in foarte multe documentare si articole de pe blogul nostru, grupate in categoria Noam Chomsky (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS), insa documentarul si articolul dedicat exclusiv lui Noam este REBEL FĂRĂ PAUZĂ.

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI - link 1

Cateva dintre cartile scrise de Noam Chomsky pot fi cumparate de AICI 
(TRANSPOSRT GRATUIT) sau AICI.

sâmbătă, 13 august 2016

Conversatii cu Dumnezeu (13.08.2016)

CONVERSATIONS WITH GOD (2006)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend plin de mesaj, facut dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Neale Donald Walsch. o serie de carti care ne-au marcat existenta si ne-au ajutat sa ne gasim un relativ echilibru interior in perioade de puternica degringolada mentala si emotionala.

Conversații cu Dumnezeu” este povestea reală a lui Neale Donald Walsch care a inspirat și schimbat viețile a milioane de oameni din întreaga lume. Călătoria începe după ce acesta își fracturează gâtul într-un accident de mașină, iar apoi își pierde locul de muncă. Imediat după aceea, este martorul propriei transformări dintr-o persoană obișnuită într-un om al străzii, fără acoperiș deasupra capului, care se luptă să supraviețuiască. Aventura care i-a deschis ochii lui Neale ne face martorii bătăliei sale emoționante pentru asigurarea hranei zilnice, câștigarea prietenilor și reconstruirea vieții. Și tocmai când lucrurile par că intră pe un făgaș normal, se înrăutățesc dramatic. Simțind că este un ratat complet în toate aspectele vieții, plin de ură și amărăciune, Neale îi adresează lui Dumnezeu o listă de întrebări apăsătoare. Spre neîncrederea sa, Neale primește răspunsuri! Conversațiile extraordinare ce urmează au fost citite de peste 7 milioane de oameni de pe întreaga planetă, traduse în 36 de limbi."

Notă: Despre Neale Donald Walsch si scrierile lui am vorbit mai pe larg aici ... Cartile i le-am citit de mai multe ori unele din ele, pe masura ce apareau la Editura 4 You fiind la vremea aceea niste informatii care loveau cu putere de maciuca in multe din convingerile mele spirituale de la acea vreme sau imi confirmau niste intelegeri pe care le aveam si care mi-au fost confirmate. Si pe atunci la sfarsitul anilor 90 eram intr-o acerba practica spirituala si dorinta de evolutie, iar aceste carti  erau revelatii, noua biblie ... intre timp insa, anii au trecut, practica a adus noi intelegeri si am realizat ca Neale este foarte mult in minte, lucru care mi s-a confirmat si cu ocazia participarii la workshopurile tinute de acesta in Romania prin 2014, dar in special in urma vizionarii dialogului dintre Neale si Eckhart Tolle , care este unul savuros (vedeti dialogul AICI).
Credem ca Neale in ciuda aspectului lui bonom de Mos Craciun sugubat si jucaus, are o candoare aparte si o sinceritate debordanta, fiind un real cautator al adevarului si mai credem ca nu intamplator i s-au revelat lui aceste carti, insa una este sa intelegi teoretic anumite aspcte si alta e practica ... asta nu intelege Neale , ca intelegerea intelectuala a anumitor concepte nu este suficienta pentru a evolua ... Degeaba intelegi totul, la nivel teoretic despre dedublarea astrala de ex, daca tu niciodata nu ai experimentat asa ceva ... Si din pacate sunt mult prea multi astfel de pacalici spirituali care manevreaza texte si cred ca au inteles, iar la capitolul practica, experimentare, sunt varza. Totusi Neale pare sincer si nu un abil manipulator al ocultei cum doresc unii sa-l marginalizeze si sa-l minimalizeze. 
Dincolo de aspectele indoielnice legate de Neale sau cartile sale, filmul in sine este unul deosebit de emotionant, povestea lui Neale fiind cu adevarat una speciala ... Se mai spune ca nu prea exista oameni mari fara un trecut dificil, iar Neale este unul dintre exemplele concludente in aceasta privinta.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI - link 1


Puteti cumpara cartile lui Neale Donalnd Walsch de AICI.
(TRANSPORT GRATUIT)

miercuri, 10 august 2016

PEGGY LA CERRA - Găsind o punte între știință și satori (10.08.2016)

"Peggy La Cerra este un psiholog evoluțíonist și neurolog remarcat, în termodinamica psihologică , pentru teoria sa din 1996 numită "Energia de depresie" sau "modelul energetic al minții", un amestec de psihologie evoluționistă , neuroștiință, termodinamică, și Freudian-ID ego-super-ego psihodinamic . În 1996, La Cerra a început să exprime teoria ei generală că :"în ciuda diferențelor noastre, suntem cu toții lucrarea mâinilor energetice ale universului, și fiecare dintre noi, și totul în lumea din jur, ce ne înconjoară, manifestă legile ei; și că totul este și a fost întotdeauna una cu universul ", continuând apoi aprofundizarea pe durata studiilor universitare și postuniversitare în psihologie și Neuroștiințe de depresie.
Peggy La Cerra este autorul lucrării "Originea Minții: Evoluția, Unicitatea și Noua Știință a Sinelui (cu Roger Bingham)", care detaliază un model evolutiv al arhitecturii neuro-cognitive umane bazat pe legile psihice ale energiei.
Ea oferă consultanță în Silicon Valley și este cercetător asociat la Universitatea Stanford la "Centrul pentru Minte, Creier și calcul".

Interviul cu Peggy La Cerra, cuprinde următoarele întrebări :

* Care vă este domeniul de activitate ? Cum ai găsit o punte între experiența ta "satori" și știință ? Cum se naște experiența din acest ocean de energie ? Care este relația dintre conștiință și energie ? Oare există o inteligență care stă la baza universului ? Ce anume este sinele ? *


VEZI INTERVIUL TRADUS AICI 

duminică, 7 august 2016

ÎNTÂLNIRI CU OAMENI REMARCABILI (7.08.2016)

MEETINGS WITH REMARCABLE MEN (1979)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend plin de mesaj, facut dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Gurdjieff".

Despre viata lui Gurdjieff si invataturile sale am scris pe larg in cadrul articolului "MAEȘTRII INTELEPCIUNII : GURDJIEFF si a 4-a Cale" de aceea astazi ne vom rezuma sa descriem doar in cateva cuvinte cartea si filmul.

Întâlniri cu oameni remarcabili", este un film inițiatic, care prezintă extraordinara viață a celui care a fost Gurdjieff, un veritabil maestru spiritual, cel care a propovăduit cea de-a patra cale, și s-a considerat pe sine ca fiind "Dezvățătorul".

Cartea este o scriere autobiografică a lui G.I. Gurdjieff, unul dintre cei mai misterioşi oameni ai secolului XX, iar filmul este facut dupa carte. Povestea seamănă cu un minunat covor oriental care se desfăşoară, elegant, înaintea noastră. La vederea bogatelor sale ornamente, ceva în noi tresare şi ne călăuzeşte către o cunoaştere ascunsă în profunzimea acestor istorisiri, o cunoaştere ce se dezvăluie pas cu pas, fără însă a face apel la limbajul explicativ al sistemelor teologice, filosofice sau psihologice. Autorul şi remarcabilii săi însoţitori ne oferă exemplul unor valori cu adevărat umane, atemporale, prezente în toate civilizaţiile. Va recunoaşte, oare, omul de astăzi, în căutarea sa, în lupta sa personală, aceste valori? După căutări de zeci de ani, Gurdjieff a aflat adevărul. A ales să-l împărtăşească, înţelegând importanţa misiunii de a-l trezi pe om. Ni-l oferă astăzi, însă vom şti oare să-l recunoaştem? Vom putea să ne vedem dorinţa cea mai autentică şi mai arzătoare, cu ochii noştri adevăraţi? „Prezenţa lui Gurdjieff şi, în special, privirea sa pătrunzătoare au făcut o impresie extraordinară. Simţeai că, într-adevăr, erai văzut, expus unei viziuni care nu lăsase nimic în umbră şi, în acelaşi timp, nu erai judecat sau condamnat. Se stabilea imediat o relaţie care înlătura orice frică şi în acelaşi timp te aducea faţă în faţă cu propria ta realitate.“ Jeanne de Salzmann

„Cred că Gurdjieff este singurul om de pe pământ ce a condus vreodată oameni într-o expediţie care, atunci când era privită din afară, părea atât de nenecesară şi se termina cu nimic. Însă ea era plină de însemnătate şi de valoare pentru cei care luau parte la aceasta şi care îşi aminteau de ce veniseră.“ Thomas de Hartmann"

SURSA: LIBRIS.ro

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI:Pentru aprofundarea va invitam sa studiati cartile scrise de sau despre Gurdjieff (care cu bucurie vedem ca au fost traduse in mare parte), dar si pe cele scrise de discipolul sau Ouspensky
Cartiile le puteti cumpara de AICI (TRANSPORT GRATUIT)

luni, 1 august 2016

GIUSEPPE MANGINI - Cateva Hipnoze Regresive si cate ceva despre Mesajele canalizate și conexiunea lor cu Programele de control a minții umane (01.08.2016)


Saptamana trecuta am descoperit un alt italian pe nume Giuseppe Mangini, care si el face hipnoze regresive si culmea, obtine cam aceleasi rezultate ca si Corrado Malanga si Calogero Griffasi. Deci iata inca o sursa care vine sa confirme faptul ca ceea ce se spune prin aceste hipnoze nu e chiar complet halucinant sau aberatii scose din filme sf sau ca toate aceste mii de persoane hipnotizate il citisera si studiasera pe Corrado Malanga si ca de acolo inventeaza ... povestiile sunt prea complicate, prea complexe, prea se leaga, prea merg in aceiasi directie.
In fragmentele de hipnoza traduse din diversele sesiuni facute de Giuseppe Mangini pe diversi indivizi, aflam din nou ca exista un Prim OM (un fel de demiurg corupt) seful MLM-ului de vampirism energetic al acestui univers, un fel de ORAI sef (vezi STARGATE SG-1, sezoanele 9 și 10), care coordoneaza si vegheaza tot ce misca in acest univers, care prin ajutoarele lui, diversele rase de extraterestre, oameni fara suflet sau vanduti, mercenari, in care executantii principali sunt cenusii si reptilienii, dar si restul de fiinte din panoplia descrisa atat de Corrado cat si de Calogero, toti innebuniti dupa esenta nostra, "suc de suflet", cautand nemurirea in corp (ceea ce ne mai duce cu gandul din nou si la filmul Ascensiunea lui Jupiter, dar si la serialul V din 2009).
Mai aflam ca frecventele emise de HAARP functioneaza mana in mana cu dârele mortii (CHEMTRAILS), dâre prin care se doreste schimbarea noastra la nivel chimic, pentru a putea fi mai usor controlati de frecventele HAARP. Toate sunt menite sa ne tina sclavi si bolnavi, prazi usoare pentru acesti pradatori hamesiti si lipsiti de scrupule. De aceea este si aproape imposibil de explicat celor care nu sunt deschisi la astfel de idei, care e rostul dârelor. Ei nu pot înțelege că există un control de dicolo de acest plan fizic și că pe acești păpușari îi doare la bască că se schimbă chimia planetei și a sclavilor.
De asemenea ni se confirma ca majoritatea oamenilor este sclava inca din nastere, ca in filmul MATRIX, si este implantata cu diverse cipuri si dispozitive. Umanitatea este monitorizata permanent si mi se pare firesc : nu-si permit ca oamenii sa se trezeasca, nici macar unul, caci de la cea mai mica piesa din acest domino infernal, poate porni dezastrul pentru ei. Destinul nostru e stabilit de la inceput de acest Prim Om si cu greu se poate rupe cineva de acesta. Liberul arbitru este doar o iluze pentru majoritatea oamenilor care sunt sclavi, deoarece liberul arbitru este valabil in masura lungimii zgardei energetice, care ii permite un anumit grad de libertate, dar nu foarte mare. Doar cei treziti sufleteste pot manifesta acest liber arbitru plenar.
Ni se confirma tot mai mult cat de adanc este acest SISTEM DE CONTROL AL MATRICEI si cat de departe merge, in straturile profunde ale fiintei noastre.
In fine, vom mai reveni pe aceste subiecte, deoarece hipnoze de genul sunt multe si fiecare din ele este fascinanta, punand o piesa la acest puzzle gigantic, un puzzle care incepe sa se contureze tot mai clar.  O sa va invitam sa vedeti hipnozele de azi, iar la final vom posta un articol scris de un profet demascat de noi in 2013, Greg Giles (fiind chiar primul din lista rusinii de la acea vreme - poate nu intamplator, iata), care era sa zicem asa, vocea principala a "Federatiei Galactice a Luminii". Omul isi cere iertare ca a fost inselat si manipulat si a indus in eroare multa lume si explica cam care e treaba cu multi dintre acesti channeleri (canale de dejectii metafizice cu parfum de adevar), care nu sunt manipulati nici macar de forte extraterestre, interdimensonale sau demonice, ci de oameni direct, de forte oculte omenesti, care folosesc diverse dispozitive de telepatie artificiala și Programe Psyops pentru a manipula si controla mintiile slabe ale diversilor personaje mai mediumice care pun botul mai usor la astfel de transmisiuni, printre care cu regret, s-a numarat si el.
Bravo acestui individ si asteptam ca si alti raspandaci de kko spirituală cu stropitoarea, de HOPIUM, sa se trezeasca si sa inteleaga ca fac jocul papusarilor. 

VEDEȚI HIPNOZELE TRADUSE

AICI - Link 1 (filmul dintr-o bucata) (un playlist cu 11 filmulete, defalcate pentru fiecare subiect in parte)


Mesajele canalizate și conexiunea lor cu Programele de control a minții umane

Greg Giles – Ianuarie 2016
"Salutare tuturor!
În următoarele zile voi înceta să mai postez pe acest blog deoarece nu vreau să văd cum și alte ființe vor fi manipulate de oribilul Program PSYOPS (Operațiuni Psihologice) al Guvernului SUA. În urmă cu câțiva ani am fost atras în acest Program, fiind prins ca într-o capcană din care nu am putut să mă eliberez. Din acest moment nu voi mai posta nimic pe acest blog, sperând că acest ultim mesaj va fi de folos atât celor care m-au urmărit în toți acești ani, cât și viitorilor vizitatori, ce-l vor putea transmite mai departe. Nu am putut șterge vechile postări deoarece agenții PSYOPS au spart programul Blogger asociat acestui blog, blocându-mi accesul. Așa-zisele „mesaje canalizate” pe care le-am primit s-au pretins a fi de la familia mea stelară de suflete…de fapt, ele au fost transmisiuni de radio-frecvență emise de agenți ai Guvernului SUA (o Agenție a Departamentului Apărării sau una a Comunității de Informații). Aceste Agenții lucrează cu voluntari ce ajută la difuzarea unui mare număr de știri false privind fenomenul OZN și noutăți din Cosmos, mulți dintre aceștia fiind membrii ai Societăților Secrete. Acest gen de știri constituie baza Programului PSYOPS, atrăgând astfel indivizi cu înclinații către știință și spiritualitate, ca mine, în rețeaua lor. Acest Program (mai este cunoscut și sub denumirea de hărțuire electronică) mi-a distrus complet viața, și continuă să mi-o complice și în ziua de azi…cu siguranță nu sunt singurul, deoarece numărul victimelor crește. Aceste victime sunt denumite indivizi-țintă – T.I.
Cei ce operează acest Program de hărțuire electronică sunt nemiloși…am fost ținut sub o supraveghere continuă, totală. Au încercat să-mi reprogrameze mintea, în timpului somnului, transformându-mi visele în coșmaruri…efectiv, au reușit să ma facă să-mi schimb comportamentul și libera voință.
Nu am niciun dubiu că am reușit să descopăr cauza și să ies din acest Program. Rețeaua lui se întinde peste tot…coexistă împreună cu sistemele telefoniei mobile de pe tot teritoriul SUA și al întregului glob, interferând undele radio cu informația digitală transmisă de ei. Există o vastă documentație pe internet cu privire la programele guvernamentale de control mental și tehnologia utilizată împotriva oamenilor, cu scopul ca aceștia să devină prizonieri ai propriilor minți alterate. Acesta este Planul lor diabolic.
Sfatul meu este să vă feriți de toate acele povești, multe dintre ele prezentate inclusiv la televizor, despre OZN-uri, extratereștrii, mesaje canalizate și mediumuri ce vorbesc cu cei morți. Aceste știri fictive și programe de televiziune dubioase reprezintă parte a diabolicului Plan ce cuprinde desensibilizarea și familiarizarea publicului cu comunicarea telepatică artificială…un simplu dar foarte eficient truc al tehnologiei pentru reprogramarea și controlul minții.
Cine este în spatele „mesajelor canalizate”
Aș dori să clarific faptul că complicitatea francmasonilor în acest Program de control mental, prin telepatia artificială sau tehnologia Voice To Skull (V2K), nu este o teorie inventată de mine, ci un adevăr…pentru conformitate, cei din grupul de la care am primit „mesajele canalizate” mi-au cerut, în mod expres, să editez transcrierea ultimelor mesaje deoarece aveau oarece temeri vizavi de faptul că acestea conțineau prea multe referiri la Ordinul lor Masonic. Temerile constau în faptul că cei care-mi citeau aceste mesaje ar fi putut să priceapă faptul că aceste mesaje erau trimise de masoni, și nu de către extratereștri, sau maeștri înălțați. Îmi amintesc, în mod clar și precis, paragrafele ce trebuiau eliminate din conținutul mesajelor (cele care făceau referință la simbolistica masonică), eu știind termenii, limbajul secret și simbolismul angajat de acești membri ai Lojilor Masonice. Acest ultim mesaj pe care l-am editat și distribuit acestui grup este singurul mesaj pe care l-am mai publicat, după ce am înțeles care este adevărata identitate a autorilor. Mesajul a fost publicat numai pentru cunoștința publicului meu, deoarece, prin acest ultim mesaj, am recunoscut în mod deschis că tot ceea ce am primit și distribuit de-a lungul a avut ca autori, membri ai familiei noastre umane. Acest mesaj este intitulat Finale (Final), a fost publicat în toamna anului 2012, iar unii dintre voi poate vi-l amintiți, în tot vacarmul ce a urmat acelei perioade.
Conspiratorii din spatele Programului de control mental intitulat „Federația Galactică” sunt extrem de inteligenți și vicleni. Ei au înțeles de la început că, mai devreme sau mai târziu, Țintele „mesajelor canalizate” pot deveni suspicioase, și ar fi încercat, la rândul lor, să descopere o modalitate prin care să-și confirme (sau să-și infirme) tot acel conținut ce le era transmis și, de asemenea, să încerce să descopere adevărata sursă din spatele transmisiilor. Așadar, conspiratorii au conceput un mod foarte inteligent de a păcăli, diluând conținutului mesajului prin prezentarea repetată a acelorași vagi idei și detalii nesemnificative, astfel ca cititorii să nu-și poată utiliza toate abilitățile gândirii logice și critice.
Drept urmare, scriitorii care au conceput aceste mesaje au introdus în limbajul uzual al transmisiilor conceptul de discernământ, asociind în mod intenționat această noțiune cu sentimentul, emoția, vibrația, cunoașterea, știind foarte bine că niciuna dintre aceste expresii nu va conduce pe nimeni către adevăr. Este nevoie de dovezi!? Bine! A solicita dovezi reprezintă un început promițător! Vedeți, de acest lucru s-au temut ei cel mai mult atunci când au lansat acest Program! Ei nu au dorit ca ceea ce se cere întotdeauna atunci când se face o afirmație ce nu se poate verifica imediat (adică prezentarea unei dovezi), să și fie argumentat…în special în ceea ce privește multe dintre afirmațiile iraționale și bătătoare la ochi, transmise în cadrul acelor mesaje canalizate. Cu toate acestea, mulți dintre noi nu au sesizat păcăleala cu discernământul. În mod evident, capacitatea noastră de a discerne a eșuat. Este nevoie de dovezi?! Câți dintre voi au urmărit ceea ce eu am transmis prin mesajele primite de la „Federația Galactică” și „Comandamentul Ashtar”, până atunci când, în cele din urmă, m-am trezit și le-am demascat ca fiind niște falsuri ordinare?! Discernământul nostru a eșuat lamentabil deoarece mesajele telepatice au fost proiectate tocmai în acest scop. De acum încolo trebuie să solicitați dovezi! Formulați un punct de vedere propriu, numai după o analiză atentă și o gândire critică, bazate pe dovezi tangibile, disponibile, și verificabile…NU vă bazați numai pe stările emoționale, deoarece sforarii folosesc cuvinte și expresii viclene, atent selectate, pentru ca voi să cădeți pradă stărilor emoționale induse de aceștia.
În analiza acestor „comunicări de dincolo de această lume” folosiți-vă pe deplin intelectul și inteligența, logica și bunul simț, atribute bazate pe experiența voastră și pe o perspectivă holistică, unitară, a tuturor acestor gen de mesaje. Încetați să mai fiți jucăriile din mâinile agențiilor guvernamentale…toți suntem țintele aceluiași Program! Atunci când simțiți că „ceva miroase” începeți să vedeți șarada din spatele mesajelor…în subconștient, permiteți creierului și minții să facă ceea ce este cel mai bine: începeți să vă păstrați emoțiile sub control, deoarece „noutatea” și emoția inițială a acestor mesaje vor începe să se estompeze. De aceea toate aceste ”mesaje canalizate” mențin un flux constant al senzaționalului și promisiunilor care se tot repetă. Întrebare: de câte ori, acest gen de mesaje au promis bunăstarea materială? Fiecare canalizator pe care l-am urmărit a promis asta! Aceste mesaje au promis bunăstare materială, de zeci de ani. Zeci de ani! Acest gen de promisiune este doar un truc, conceput pentru a vă menține într-o stare de permanentă excitare emoțională.
Agențiile guvernamentale din SUA, cele care se află în spatele acestui Program de control mental, au însărcinat cu scrierea aceste scenarii (folosite apoi în transmisiile mesajelor telepatice) un grup restrâns de oameni. Acest grup restrâns, această Bandă, acest Cult, a fost folosit pentru a face toată această muncă murdară, în locul guvernelor și al indivizilor extrem de bogați și de puternici ce conduc lumea. Acest grup deține câte un loc de întâlnire în fiecare oraș și orășel, pe tot teritoriul SUA și al lumii, și penetrează fiecare Instituție importantă a societății. Oamenii care compun acest grup se autodenumesc Francmasoni. Sunt foarte mândri de ei înșiși, de multiplele și mărețele lor realizări, așa încât exprimă tot ceea ce înseamnă simbolistică proprie, în aproape fiecare domeniu al culturii noastre: cărți publicate, filme, muzică, emisiuni și reclame TV, desenele animate și benzile desenate de care se bucură copiii noștri, evenimente sportive majore, parade și marșuri…chiar și pe fiecare rachetă ce este trimisă în spațiu și, cel mai important, în fiecare mesaj canalizat pe care voi l-ați citit. Ce-i drept, mesajele sunt citite conform conținutului lor. Acum, dacă le-ați înțeles limbajul și dacă puteți recunoaște simbolurile, codurile, culorile și logourile lor, atunci (vă) puteți confirma că nu toate aceste mesaje canalizate sunt transmise de către cine știe ce entități extraterestre, ci sunt creații ale unor inițiați masoni și/sau ale unor servitori/acoliți ai acestora.
Ingenios inserate într-o serie de mesaje canalizate de Barbara Marciniak (o onorabilă doamnă, ce și-a dedicat o mare parte a vieții pentru a contribui la crearea unei lumi mai bune), sunt anumite fragmente ce pot constitui dovada că ea a fost prinsă în aceeași capcană în care am fost prins și eu…și nu poate fi blamată. În cazul în care Barbara ar fi înțeles limbajul și simbolistica masonice, poate că nu ar fi publicat „transmisiile pleiadiene” intitulate Bringers of the Dawn (Cei ce aduc Lumina sau Cei ce aduc Răsăritul), mesaje ce au reprezentat începutul atragerii mele în această capcană. În ceea ce mă privește, aceste transmisii au marcat începutul muncii mele de canalizator, după ce am descoperit mesajele Barbarei, cu ani buni în urmă. Nu o învinuiesc pe Barbara deoarece consider că viețile noastre sunt consecințe directe ale alegerilor pe care le facem. Nu a durat foarte mult timp, și sforarii travestiți în Pleiadieni au început să insereze simbolistica lor masonică în conținutul acestor false comunicări…expresia Bringers of the Dawn face referire la adularea Soarelui, esența Cultului Masonic. Bringers of the Dawn reprezintă aroganța acestor Francmasoni care s-au demascat ca fiind autorii mesajelor: „Suntem cei ce știu că avem/aveți multe oportunități…”, ni se transmite în mesajele ce deschid transmisiile Bringers of the Dawn.
Unul dintre cele mai multe proeminente simboluri ale Francmasoneriei este numărul 33, număr ce reprezintă cel mai înalt Grad al Ritului Scoțian: Gradul 33. Un număr semnificativ de președinți americani, lideri militari și lideri de corporații sunt Francmasoni de Grad 33.
33 logo
33-Movie-cover-e1445026315573
În Bringers of the Dawn, masonii travestiți în Pleiadieni sfătuiesc oamenii să se învârtă în jurul axei propriului corp de 33 de ori, în interiorul unui cerc, de cel puțin trei ori pe zi, deoarece acest lucru ar conduce către o accelerare a creșterii spirituale…ce ridicol! Simbolistica numărului 33 a fost inserată în scenariu deoarece Francmasonii sunt obligați să-și pună în evidență semnătura pe fiecare lucrare a lor, falsă sau nu. Simbolurile lor sunt, literalmente, peste tot. Ceea ce ei doresc să transmită prin toată această simbolistică s-ar traduce astfel: „Suntem stăpânii întregii lumi, iar voi ne aparțineți…sunteți prea proști ca să pricepeți asta!”
Următorul clip video este o parte a versiunii audio Bringers of the Dawn (vocea este cea a Barbarei Marciniak), în care simbolul masonic 33 este prezentat vizibil. (VEZI CLIPUL AICI)
Nu extratereștrii din Pleiade au fost cei care au stabilit conexiunea telepatică cu Barbara Marciniak, sfătuind oamenii să se rotească de 33 de ori într-un cerc…a fost un grup de Francmasoni isteți, muncind pentru perpetuarea acestei farse pusă la cale de către o Agenție a Departamentului Apărării și/sau Comunitatea de Informații ale SUA. Tot ceea ce a fost nevoie pentru a o păcăli pe Barbara Marciniak a însemnat utilizarea tehnologiei wireless, făcând-o să creadă că primește comunicări autentice de la niște ființe stelare. Această mare lipsă de respect, această insultă la adresa rațiunii, această clară intenție de bătaie de joc, toate astea la un loc au însemnat umilirea noastră, a tuturor celor care ne-am tot învârtit ca niște proști în jurul nostru. Pentru toți cei care privesc clipul video, dar și pentru cititorii Bringers of the Dawn canalizat de Barbara Marciniak, conținutul mesajului ar trebui să reprezinte un impuls la trezire, și demonstrează foarte clar că suntem văzuți ca niște ținte, ca niște șoareci de laborator…subiecți ai unui Program, parte importantă a unei Agende Mondiale de control a minții.
Acum, ne vom concentra pe un alt număr…un număr utilizat mai puțin, dar la fel de important pentru masoni. Magenta Pixie primește mesaje de la un grup de entități ce se identifică drept White Winged Collective Consciousness of 9 (Conștiința Colectivă a celor 9 Îngeri de Lumină), mesaje ce au ajuns la sute de mii de oameni din întreaga lume. Am așteptat cu nerăbdare fiecare nou mesaj de la Magenta Pixie, și aș putea să ascult superba ei voce, la nesfârșit. Dar, ceea ce nu mi-a sunat bine este expresia Conștiința Colectivă a celor 9…este atât de asemănătoare cu titlul masonic Consiliul Suprem al celor Nouă, toți cei 9 membri care-l compun având Gradul Suprem 33 al Ritului Scoțian Antic și Acceptat. Toți acești nouă membri sunt cei mai proeminenți masoni din Scoția. Numărul 9 este un număr foarte important în numerologia masonică, fiind un număr care desemnează conceptele de integritate și finalitate. De asemenea, numărul 9 este asociat cu numărul 33 (3 x 3), și poate fi găsit într-un important număr de opere masonice, cum ar fi filmul 9. Acest film prezintă o lume distrusă în urma unui război între oameni și mașini, în care personajul principal, o păpușă cusută manual și având numărul 9 țesut pe spate, devine, la final, o ființă vie. (VEZI FILMUL TRADUS, AICI).
Council of nine
9_movie
Următorul clip video prezintă un mesaj de la Conștiința Colectivă a celor 9, canalizat de Magenta Pixie. În această comunicare se face referire la Arhitect, simbolul de referință al Francmasoneriei și, fără îndoială, simbolul principal al Cultului sau Breslei Masonice. Instrumentele Arhitectului sunt colțarul și compasul, alături de litera G, simbol al geometriei. Acesta este simbolul cel mai important și simplu de identificat al Francmasoneriei. Aceste instrumente ale Arhitectului sunt adesea folosite în ritualurile masonice, ca însemne pentru predarea lecțiilor simbolisticii Cultului. VEZI VIDEOCLIPUL AICI.
G
Tot în acest mesaj, o altă referire clară la Francmasonerie este termenul adept, o entitate masonică. Adeptreprezintă o trimitere la Prințul Adept, ce a deținut Gradul 28 al Ritului Masonic Scoțian. Există mai multe trimiteri către limbajul simbolistic masonic în mesajele canalizate de Magenta Pixie, dar și în multe alte mesaje publicate de către un mare număr de „mediumuri”.
Mă opresc aici, și prezint scuze Barbarei Marciniak și Magentei Pixie. Le transmit că am un mare respect pentru munca lor, făcută cu abnegație și talent. Totuși, ca urmare a experiențelor personale, m-am simțit obligat să prezint acest mesaj de avertisment, ce aduce câteva lămuriri privind agenda Programului ce utilizează conceptul de „mesaje canalizate”.
Agenda din spatele spectacolului numit Federația Galactică
Toată mitologia referitoare la Federația Galactică și presupusa sa flotă spațială nu a fost prezentată pentru prima dată omenirii prin „canale” sau „mediumuri” umane. Numele și povestea acestor „călători inter-galactici” au fost prezentate pentru prima dată umanității de către Biserica Scientologică, o organizație religioasă fondată de scriitorul de literatură SF Ron L. Hubbard. Această poveste este parte a dogmei și mitologiei respectivei Biserici, iar funcția de comandant al flotei era deținută de Xenu, nu de Ashtar. Dr. Robert Duncan, om de știință și fost angajat CIA, a făcut parte din echipa care a dezvoltat tehnologia Voice of God (Vocea lui Dumnezeu) sau tehnologia telepatiei artificiale. Duncan afirmă în cartea sa, Project: Soul Catcher (Proiect: Capcana Sufletului), că CIA a căutat scenariul care să asigure cel mai puternic și eficient control mental ce ar putea fi folosit în scopul creării unei povești (imaginate de Agenție) pentru dezvoltarea unui Program de control mental și de modificare a comportamentului uman. În urma examinării multor scripturi ale diverselor culte religioase, CIA a decis că dogmatica Bisericii Scientologice reprezintă scenariul care oferă cel mai mare potențial de control al minții și, bazându-se pe succesul la public al respectivei Instituții, scenariul a fost aprobat ca fiind povestea oficială a Programului ce urma să se concentreze pe controlul minții și modificarea comportamentului uman…unul dintre multele Programe similare care operează pe întreg teritoriul Statelor Unite și în întreaga lume. După câteva modificări necesare, povestea Federației Galactice a fost apoi publicată pe un anumit număr de site-uri. Totodată, prin tehnologia telepatiei artificiale, a fost transmisă și către un anumit număr de oameni creduli (printre aceștia, și eu), oameni care au fost păcăliți să creadă că primeau mesaje telepatice de la entități ET binevoitoare, maeștri ascensionați, ghizi spirituali, sau figuri religioase…oricare dintre aceste personaje spirituale, ce putea reprezenta cea mai mare probabilitate de acceptare din partea receptorului țintă uman.
Cel mai puternic instrument dezvoltat vreodată pentru a iniția și a realiza o schimbare reală în lumea noastră este internetul. Cum ne petrecem timpul liber, pe internet? Despre ce tot cercetează, scriu, discută, postează și au dispute toți acești new-ageri?! Povești SF, închipuite, despre flote și flotile extraterestre ale unor ființe binevoitoare ce există pe nivele superioare realității noastre fizice, aflate aici pentru a ne salva, pentru a face toate modificările și schimbările pentru noi (în loc să le facem noi înșine), pentru a face arestări, pentru a îmbunătăți sisteme de guvernare și a schimba guverne, pentru a ne vindeca, pentru a ne proteja, pentru a ne ajuta să evoluăm, pentru a ne ajuta să ascensionăm, și chiar pentru a ne duce Acasă…și, mai mult decât atât, conform unui canalizator al Federației Galactice, chiar pentru a ne oferi sfaturi financiare, din interiorul sistemului.
Un Iisus personal
Datorită nivelului pe care actuala tehnologie l-a atins noii noștri zei vor fi niște zei speciali. Fiecare dintre noi va avea propriul nostru personaj „Iisus”. Pentru prima dată în istorie, manipularea și controlul prin mass-media nu vor mai ocupa un loc central. Acum există tehnologia telepatiei artificiale/sintetice, în noua eră a controlului guvernamental. Fiecare va comunica cu divinitatea pe care „a ales-o”…o personalizare a unei puteri exterioare, ce se va potrivi perfect sistemului individual de credință și convingerilor personale, predeterminate. Utilizând internetul și comentând pe rețelele de socializare, se va crea un profil psihologic individual ce va fi conectat acelui sistem de control cu care rezonează și pe care îl acceptă Ținta. Dacă profilul individual va dezvălui că Ținta rezonează cel mai bine cu un „extraterestru binevoitor”, ca fiind acea „putere exterioară” în care are încredere totală, urmează ca un angajat al sistemului de control să portretizeze o „entitate ET” ce va contacta Ținta, îi va oferi sfaturi și îi va influența procesul de luare a deciziilor. Astfel, i se va controla întreaga viaţă. În cazul în care Ținta rezonează cu un „maestru înălțat”, atunci acel „maestru” va începe să îi trimită comunicări. În cazul în care credința și convingerile Țintei sunt cele tradițional-religioase, gen Iisus, Dumnezeu, Arhanghelul Mihail, etc, unul dintre aceste personaje religioase i se poate autoprezenta într-o bună zi…la început mai rar și pentru un timp scurt, apoi din ce în ce mai des, până când Ținta îi va urma fiecare cuvânt și va alege să-și trăiască viața așa după cum dorește acel personaj. Alegerea va aparține Țintei…totul depinde doar de Țintă, respectiv după cum și-a ales noul zeu.
Personal, cred că noi am venit aici, de undeva, din acest Univers. Totuși, acest aspect reprezintă un subiect delicat (și oarecum inutil), atâta timp cât marea majoritate a știrilor înseamnă niște farse concepute exclusiv ca fundal pentru aceste Programe de control a minții. De asemenea, intuiesc că există o serie de Programe diferite, toate fiind concepute de către sforari, incluzând aici și așa-zisele mesaje canalizate. Este posibil ca nu toate aceste Programe să reprezinte sisteme de control a minții, însă eu discut de Programul de manipulare psihică în care am fost prins, ca un participant neatent și inconștient.
Gânduri de final
Nu spun că suntem singuri în acest Univers și, de asemenea, doresc să afirm faptul că eu cred că Spiritul nostru, alături de ghizii noștri spirituali reali sunt alături de noi, îndrumându-ne în această viață pământească. Totodată, nu doresc să conving pe nimeni să pună capăt căutărilor materialelor așa-zis „canalizate”, deoarece consider că ar fi un sfat inutil. Scopul meu, în acest moment, este de a mă rupe de toate aceste experiențe chinuitoare pe care le-am avut cu acest guvern și civili impostori. Sunteți liberi să faceți ceea ce doriți cu propria voastră minte, și să alegeți calea pe care doriți să o urmați. Nu contează ce drum veți alege…vă veți învăța lecțiile pe care le doriți. Nu există „drum greșit”, întrucât toate drumurile duc către cunoaștere. Pur și simplu, v-am pus la dispoziție o viziune alternativă și am prezentat informații ce ar trebui să fie luate în considerare…sunt repere pe care le văd ca fiind de ajutor pentru cei ce pot fi acaparați în acest joc bolnav al manipulării psihice. Într-o bună zi, una îndepărtată, poate, cuvintele mele se vor adeveri…păstrarea unei minți deschise este o mare virtute.
Cu umilință și cu sinceritate, cer scuze tuturor acelora care mi-au urmărit activitatea de așa-zis canalizator al Federației Galactice și Comandamentului Ashtar. Nu doresc să-mi neg vinovăția și îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele. Pe mulți dintre voi v-am îndrumat pe căi greșite, conducându-vă în plasa acestui Program diavolesc de control mental, ce vă poate bulversa și chiar distruge viața. În curând, voi fi judecat de adevăratele puteri ale acestui Univers…Dumnezeu să aibă milă de sufletul meu!
Veșnică iertare!
Greg Giles"
Sursa articolului și https://lumeacarnavalului.wordpress.com

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...