RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

miercuri, 31 august 2016

CORRADO MALANGA - Mai multe hipnoze regresive și Procedura TCTDF de eliminare paraziti eterici (31.08.2016)Credeam ca am cam epuizat subiectul Corrado Malanga dupa articolul omagiu publicat in februarie 2016, dar iată că informațiile traduse continuă să vină și le mulțumim traducătorilor pentru asta. De când i-am descoperit și pe Calogero Grifasi și pe Giuseppe Mangini, ne-a reinviat interesul si fata de Corrado ... Fiind cumva singurul care spunea anumite lucruri, avea pentru noi cel putin, un impact mai mic, dar acum de cand cu Calogero și cu Giuseppe, lucrurile recapata culoare, intensitate si noi perspective.

Asadar, va prezentam astazi alte informatii fascinante venite de la Corrado Malanga, insa inainte de a le parcurge , va invitam sa treceti si prin celelalte informatii despre Corrado si scrierile sale de la noi de pe blog, iar în această privință studiati cu atentie categoria CORRADO MALANGA de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS). 
Astazi mergem mai departe in procesul de autoexplorare si eliberare cu 11 noi hipnoze traduse (vechi totusi, printre primele realizate de Corrado) și o procedura TCTDF de eliminare paraziti eterici."Dupa o munca de 30 de ani de cercetare si analiza serioasa in clarificarea cazurilor care raportau interferente cu fiinte stranii, Prof. univ. dr. Corrado Malanga reda publicului, pe langa cartile si interviurile sale puse gratuit la dispozitia omenirii, si o parte din sesiunile din care, utilizand diverse instrumente de atingere a straturilor de memorie aflate in Subconstient (spirit) si Inconstient (suflet), a obtinut informatii uluitoare.
Utilizand tehnici de Programare Neurolingvistica (PNL), prof.C.Malanga reuseste sa dialogheze cu Sufletul, Spiritul, Mintea sau Entitatile prezente in corpul subiectilor, deoarece prin metodele PNL studiate indelung, distinge cand este vorba de un dialog purtat cu sufletul, spiritul, mintea sau parazitul prezent in corp, metoda de lucru care il face unic pe prof. C. Malanga si-i ridica deasupra seriei de hipnologi care cerceteaza acelasi domeniu, evidentiindu-i detasat profesionalismul si calitatea informatiilor obtinute- neobisnuite pentru marele public amator de mesaje extraterestre/angelice.  
Intreaga sa descoperire ce ansambleaza tabloul Creatiei asa cum este el descris de catre partile sufletesti ale subiectilor, precum si metodele prin care dumnealui a obtinut aceste rezultate sunt redate detaliat in cartea ´´Geneza´´ (dar si in celelalte carti ale dansului), pe care o gasiti la acest link). Pentru a intelege mult mai clar continutul sesiunilor de mai jos este necesar studiul cartilor/cercetarilor prof.C.Malanga" SURSA

luni, 29 august 2016

NIASCHARIAN – cea mai veche scriere din lume – cea de la Tărtăria (29.08.2016)


NIASCHARIAN - Să Renaștem (2016)

"Ce poate fi mai plăcut decât să vezi nume mari ale arheologiei și istoriei internaționale spunând că prima scriere din lume este cea de la Tărtăria și că cea mai veche civilizație este cea care s-a format la noi, de-a lungul Dunării?

Ei bine, regizorul Leonardo Tonitza a reușit un lucru extraordinar: să filmeze artefacte senzaționale cum ar fi Amuletele de la Tărtăria, Tăblițele din plumb din Tezaurul de la Sinaia, Codexul Rohonczi, Biblia lui Wulfilla, Gresia de la Cosăuți și multe altele și, în același timp, să obțină interviuri de excepție de la importanți cercetători străini și români în legătură cu cea mai veche scriere și cea mai veche civilizație din lume.

sâmbătă, 27 august 2016

OMUL DA - Un cuvânt care poate schimba totul (27.08.2016)

YES MAN (2008)


Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend foarte simpatic si cu un mesaj frumos.

"Bazat pe romanul autobiografic omonim al scriitorului britanic Danny Wallace, filmul "Yes man" este o comedie spumoasă, care îl are în centrul acţiunii pe Carl Allen (interpretat de Jim Carrey), un bărbat plictisit de viaţa lui banală, un om ce se ascunde mereu de realitate, ce fuge de probleme în loc să le rezolve… un om fără viaţă, fără vise, fără dorinţe, un semi-robot, motiv pentru care a devenit foarte singuratic şi antipatic oamenilor din jurul său.

Din momentul în care se înscrie la un curs de auto-ajutorare a cărui singură regulă este aceea de a răspunde cu "DA" oricui, pentru orice solicitare, toată existenţa lui Carl se schimbă în sens pozitiv. Sloganul "DA este noul NU" îi influenţează viaţa în cele mai neaşteptate şi surprinzătoare moduri, bărbatul înţelegând însă şi faptul că orice lucru bun are un revers al medaliei.

Dacă eşti genul de om care nu mai iese din casă, prins într-o rutină, care a ajuns să nu mai răspundă la telefon, să nu mai aibă chef de nimic… atunci poţi face şi tu acest exerciţiu. Regula ar fi ca oamenii din jur să nu ştie că îl faci (pentru că-ţi vor cere să faci lucruri pe care chiar n-ar trebui să le accepţi).

"Yes Man" este o comedie romantică, fără a face exces de momente amuzante, dar abundă în optimism şi bună-dispoziţie. Lui Jim Carrey îi reuşeşte unul dintre cele mai bune, mai normale şi mai umane roluri. În concluzie, "Yes Man" este un film decent, inspirat, cu un mesaj foarte optimist: nu lăsa viaţa să treacă pe lângă tine!" 


Notă: Ca multe alte filme americane si acesta are darul sa ne arate unde pot duce exagerarile, in acest caz cele ale unor tehnici de dezvoltare personala, de optimizare a fiintei, in cazul de fata a spune DA vietii ... Filmul ne aminteste un pic de Liar Liar (Mincinosul Mincinosilor), interpretat magistral tot de Jim Carrey, film postat si pe blog. Insa uneori cand ne aflam intr-o extrema, este nevoie de o cealalta extrema pentru a ajunge intr-un final, printr-un efect de pendul, intr-un echilibru. Daca esti prea trist, depresiv, pesimist, negativist, atunci ai nevoie de o doza de DA in viata ta, exagerata ... o doza tripla ...

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI - link 1 sau 
vineri, 26 august 2016

PUPPETJI - Despre yoga, practică spirituală, meditație (26,08.2016)

Nu contează cine ești, unde ești, ce practică spirituală faci, de câte ori ai fost în India, Peru, câte ore ați dormit la sala de yoga sau cât de mult efort ați depus până acum : Maestrul Puppetji vorbește la toți.
Considerat a fi unul dintre ultimii mari maeștri iluminați, Puppetji oferă altruist cuvintele sale lipsite de sens pentru oricine îl ascultă, și chiar pentru cei care nu o fac.
Mesajul lui Puppetji este simplu: "Se i-a viața prea în serios ... Luminează-te"

Interviul cu Puppetji , cuprinde următoarele întrebări :

* Cine ești ? Cine a fost dascălul tău ? Ești un iluminat ? Suntem, cu toții, UNA? De ce este spiritualitatea atât de serioasă și dificilă ? Oare nu facem decât să ne pierdem vremea ? *


VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI - link 1 sau AICI - link 2

luni, 22 august 2016

ADOLF HITLER - Cea Mai Mare Poveste Nespusa Vreodata (pana acum n.n.) - Primele 13 Episode din 27

The Greatest Story NEVER Told 
- The Untold Story of Adolf Hitler (2013)

"De la mijlocul secolului 20, lumea a auzit doar o singură parte a unei povești incredibile. Povestea unui băiat dintr-o familie obișnuită, a cărui ambiție a fost să devină un artist, dar care în schimb a devenit un rătăcitor. Destinul lui totuși nu a fost să eșueze într-o uitare așteptată, ci să se înalțe la cele mai înalte culmi ale puterii, pentru ca într-un final să devină poate, unul dintre cei mai influenți oameni care a existat vreodată.  Acum, pentru prima dată, acest documentar se dorește a fi ceea ce mulți spun că este: Cea mai mare istorie nespusă vreodată, un documentar de 6 ore, din care vă prezentăm primele 13 episoade!
Acest documentar zguduitor face o cronologie a ridicării Germaniei din înfrângerea din Primul Război Mondial, încercarea comuniștilor de a prelua Germania, Hiper-inflatia din timpul republicii Weimar, mizeria și șomajul răspândite la scară largă și ridicarea la putere a lui Adolf Hitler.
Ne sunt de asemenea dezvăluite aspectele mai personale legate de Hitler, cum ar fi fondul familial, lucrările lui de artă și zbaterile lui din Viena și ceea ce l-a motivat pe el să ajungă la putere, cu adevărat.  Există foarte multă istorie ascunsă de restabilit printre care enumerăm Rezerva Federală, Pearl Harbour, brutalitatea sovietică, trădări din toate taberele.
Știm noi cu adevărat costurile războaielor? Chiar deținem toate faptele? Urmăriți acest serial și descoperiți adevăratele cauze ale Celui De-al Doilea Război Mondial. Cercetați pe cont propriu, nu mai înghițiți o istorie scrisă doar de învingători și apoi decideți ceea ce alegeți să credeți.  Gândiți diferit!„"
Traducerea si adaptarea de AICI

VEDEȚI PRIMELE 13 EPISOADE AICI 


In completare studiati si:
1) ETERNUL IUDEU
2) CUNOAȘTERE INTERZISĂ 
3) ISTORIA INTERZISA A ROMANIEI din preistorie pana in prezent

sâmbătă, 20 august 2016

Familia Jones (20.08.2016)

THE JONESES (2009)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend plin de mesaj si o lectie deosebita.

Iată o scurtă descriere a filmului (Spoilere):


"Într-o lume bombardată de produse şi servicii, dar care trece prin cea mai gravă criză economică din ultimii 50 de ani, pentru a vinde un produs trebuie să dezvolţi o amplă campanie de promovare, trebuie să îl faci cunoscut, să îi conturezi cea mai bună prezentare şi, cel mai important, să ai un agent de vânzări care să fie cu totul excepţional. Dar cum reuşeşti totuşi să cucereşti piaţa bogaţilor, care nu renunţă uşor la marca cu care sunt obişnuiţi? 
Cu acest răspuns vine filmul The Joneses, o dramă romantică mai degrabă, decât o comedie. Structurat excelent, The Jonses ne arată că invidia, nevoia de a te da mare şi spiritul de turmă sunt atuurile care te ajută să vinzi aproape orice. 
Toate cele de mai sus sunt principiile prin intermediul cărora un agent de vânzări poate să cucerească o comunitate care locuieşte în case de cel puţin 1 milion de dolari.  Interesant şi cu totul deosebit este modul în care agenţii de vânzări realizează profit pentru compania angajatoare. Aceştia nu se prezintă, nu fac istoricul firmei, nu laudă produsul propriu sau prezintă defectele concureţei, ci pur şi simplu joacă un teatru perfect în care se expun ca una dintre cele mai bogate şi fericite familii care îşi permite să cumpere orice. 
Pornind de la conceptul de “self selling” ei îşi vând imaginea personală şi se transformă în modele pentru cunoscuţi. De aici încolo invidia, nevoia de a avea ce are şi celălalt, de a nu te lăsa mai prejos, intră în scenă şi toţi cei ce se învârt în jurul familiei Jones îşi doresc să aibă unul dintre gadget-urile membrilor acesteia. Mizând pe faptul că ce are celălalt trebuie să am şi eu, The Joneses ajung să vândă produse dintre cele mai diverse, de la echipamente sportive, produse cosmetice, ceasuri, maşini până la mâncare de lux congelată. 
Situaţia se complică în momentul în care vecinul Larry cheltuieşte economiile soţiei pentru a cumpăra obiecte pe care nu şi le permit. În acest moment ceea ce se dorea a fi o uşoară comedie se tranformă într-o dramă a omului care de dragul aparenţelor cumpără ceea ce nu îşi poate permite şi a omului care se simte vinovat şi care nu-şi mai poate baza munca pe minciuni.  Ceea ce este interesant de observat în film este modul în care personajele intră în roluri şi se transformă pentru un scop. Este cunoscut faptul că oamenii de vânzări îşi apără produsul şi se identifică cu acesta dar a renunţa la viaţa proprie şi a trăi alături de persoane total necunoscute, a-ţi crea personalitatea în funcţie de un produs este uşor dus către extrem. " SURSA


Notă: Un film care ne arată cât de ușor manipulabili pot fi oamenii dacă știi să apeși butoanele potrivite, iar în cazul de față butoanele mândriei, orgoliului, vanității, competiției, imaginii de sine. Posibil ca astfel de strategii de marketing indirect sa fie in functiune deja, ideea fiind geniala, perversa, machiavelica, dar geniala. Acesta poate fi un film lectie pentru toti agentii de vanzari fara scrupule, O fi perversă și rea elita ocultă, dar și oamenii sunt atat de slabi, atât de ușor coruptibili, atât de fragili interior, atât de hămesiți de iubire și atenție, atât de complexați și chirciți lăuntric, în ciuda aparențelor pe care ei doresc să le afișeze, că nu e de mirare ce se întâmplă pe aceasta planetă.  

VEDEȚI FILMUL TRADUS, CALITATE HD 720p miercuri, 17 august 2016

REVOLUȚIE - un documentar de Laurențiu Primo (17.08.2016)


REVOLUTION (2016)

Documentarul Revolution este un film in care ni se prezinta intr-un mod succint si destul de usor de inteles, viziunea Ordinului Meritocratiei, despre cum ar putea arata o schimbare de sistem in Romania si in lume. Toate informatiile din acest film pot fi studiate pe larg in cadrul site-ului meritocratia.ro, iar o aprofundare si mai mare a celor discutate se poate realiza studiind cartea "Meritocratia si Meritocratismul" si diversele emisunii de la Actualitatea Romaneasca. Filmul are si subtitrare in engleza si poate fi distribuit si celor care stiu aceasta limba.

VEDETI FILMUL AICI:

Notă: Despre Meritocratie, Laurentiu Primo si parerea noastra legata de acest subiect am discutat pe larg in articolele din categoria MERITOCRATIE.

luni, 15 august 2016

Recviem pentru visul american (15.08.2016)REQUIEM FOR THE AMERICAN DREAM (2015)

"Recviem pentru visul american este discuția definitivă cu Noam Chomsky, considerat ca fiind cel mai important intelectual în viață pe caracteristica definitorie a timpului nostru – concentrarea deliberată a bogăției și puterii în mâinile unei minorități. Prin interviuri filmate pe parcursul a patru ani, Chomsky discută principiile care ne-au adus la starea de inegalitate fără precedent în istorie – urmărind jumătate de secol de politici menite să-i favorizeze pe cei bogați în detrimentul majorității – în timp ce privește înapoi către propria-i viață de activism și participare politică. Personal și provocator, Chomsky oferă o perspectivă amplă în ceea ce ar putea fi moștenirea de durată a societății noastre – dispariția clasei de mijloc și cântecul de lebădă al democrației funcționale. Un memento puternic că puterea stă în mâinile celor guvernați, filmul este o vizionare necesară pentru toți cei care speră într-un interes comun pe viitor." SURSA

Notă: Noam Chomsky este prezent in foarte multe documentare si articole de pe blogul nostru, grupate in categoria Noam Chomsky (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS), insa documentarul si articolul dedicat exclusiv lui Noam este REBEL FĂRĂ PAUZĂ.

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI - link 1

Cateva dintre cartile scrise de Noam Chomsky pot fi cumparate de AICI 
(TRANSPOSRT GRATUIT) sau AICI.

sâmbătă, 13 august 2016

Conversatii cu Dumnezeu (13.08.2016)

CONVERSATIONS WITH GOD (2006)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend plin de mesaj, facut dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Neale Donald Walsch. o serie de carti care ne-au marcat existenta si ne-au ajutat sa ne gasim un relativ echilibru interior in perioade de puternica degringolada mentala si emotionala.

Conversații cu Dumnezeu” este povestea reală a lui Neale Donald Walsch care a inspirat și schimbat viețile a milioane de oameni din întreaga lume. Călătoria începe după ce acesta își fracturează gâtul într-un accident de mașină, iar apoi își pierde locul de muncă. Imediat după aceea, este martorul propriei transformări dintr-o persoană obișnuită într-un om al străzii, fără acoperiș deasupra capului, care se luptă să supraviețuiască. Aventura care i-a deschis ochii lui Neale ne face martorii bătăliei sale emoționante pentru asigurarea hranei zilnice, câștigarea prietenilor și reconstruirea vieții. Și tocmai când lucrurile par că intră pe un făgaș normal, se înrăutățesc dramatic. Simțind că este un ratat complet în toate aspectele vieții, plin de ură și amărăciune, Neale îi adresează lui Dumnezeu o listă de întrebări apăsătoare. Spre neîncrederea sa, Neale primește răspunsuri! Conversațiile extraordinare ce urmează au fost citite de peste 7 milioane de oameni de pe întreaga planetă, traduse în 36 de limbi."

Notă: Despre Neale Donald Walsch si scrierile lui am vorbit mai pe larg aici ... Cartile i le-am citit de mai multe ori unele din ele, pe masura ce apareau la Editura 4 You fiind la vremea aceea niste informatii care loveau cu putere de maciuca in multe din convingerile mele spirituale de la acea vreme sau imi confirmau niste intelegeri pe care le aveam si care mi-au fost confirmate. Si pe atunci la sfarsitul anilor 90 eram intr-o acerba practica spirituala si dorinta de evolutie, iar aceste carti  erau revelatii, noua biblie ... intre timp insa, anii au trecut, practica a adus noi intelegeri si am realizat ca Neale este foarte mult in minte, lucru care mi s-a confirmat si cu ocazia participarii la workshopurile tinute de acesta in Romania prin 2014, dar in special in urma vizionarii dialogului dintre Neale si Eckhart Tolle , care este unul savuros (vedeti dialogul AICI).
Credem ca Neale in ciuda aspectului lui bonom de Mos Craciun sugubat si jucaus, are o candoare aparte si o sinceritate debordanta, fiind un real cautator al adevarului si mai credem ca nu intamplator i s-au revelat lui aceste carti, insa una este sa intelegi teoretic anumite aspcte si alta e practica ... asta nu intelege Neale , ca intelegerea intelectuala a anumitor concepte nu este suficienta pentru a evolua ... Degeaba intelegi totul, la nivel teoretic despre dedublarea astrala de ex, daca tu niciodata nu ai experimentat asa ceva ... Si din pacate sunt mult prea multi astfel de pacalici spirituali care manevreaza texte si cred ca au inteles, iar la capitolul practica, experimentare, sunt varza. Totusi Neale pare sincer si nu un abil manipulator al ocultei cum doresc unii sa-l marginalizeze si sa-l minimalizeze. 
Dincolo de aspectele indoielnice legate de Neale sau cartile sale, filmul in sine este unul deosebit de emotionant, povestea lui Neale fiind cu adevarat una speciala ... Se mai spune ca nu prea exista oameni mari fara un trecut dificil, iar Neale este unul dintre exemplele concludente in aceasta privinta.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI - link 1


Puteti cumpara cartile lui Neale Donalnd Walsch de AICI.
(TRANSPORT GRATUIT)

miercuri, 10 august 2016

PEGGY LA CERRA - Găsind o punte între știință și satori (10.08.2016)

"Peggy La Cerra este un psiholog evoluțíonist și neurolog remarcat, în termodinamica psihologică , pentru teoria sa din 1996 numită "Energia de depresie" sau "modelul energetic al minții", un amestec de psihologie evoluționistă , neuroștiință, termodinamică, și Freudian-ID ego-super-ego psihodinamic . În 1996, La Cerra a început să exprime teoria ei generală că :"în ciuda diferențelor noastre, suntem cu toții lucrarea mâinilor energetice ale universului, și fiecare dintre noi, și totul în lumea din jur, ce ne înconjoară, manifestă legile ei; și că totul este și a fost întotdeauna una cu universul ", continuând apoi aprofundizarea pe durata studiilor universitare și postuniversitare în psihologie și Neuroștiințe de depresie.
Peggy La Cerra este autorul lucrării "Originea Minții: Evoluția, Unicitatea și Noua Știință a Sinelui (cu Roger Bingham)", care detaliază un model evolutiv al arhitecturii neuro-cognitive umane bazat pe legile psihice ale energiei.
Ea oferă consultanță în Silicon Valley și este cercetător asociat la Universitatea Stanford la "Centrul pentru Minte, Creier și calcul".

Interviul cu Peggy La Cerra, cuprinde următoarele întrebări :

* Care vă este domeniul de activitate ? Cum ai găsit o punte între experiența ta "satori" și știință ? Cum se naște experiența din acest ocean de energie ? Care este relația dintre conștiință și energie ? Oare există o inteligență care stă la baza universului ? Ce anume este sinele ? *


VEZI INTERVIUL TRADUS AICI 

duminică, 7 august 2016

ÎNTÂLNIRI CU OAMENI REMARCABILI (7.08.2016)

MEETINGS WITH REMARCABLE MEN (1979)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend plin de mesaj, facut dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Gurdjieff".

Despre viata lui Gurdjieff si invataturile sale am scris pe larg in cadrul articolului "MAEȘTRII INTELEPCIUNII : GURDJIEFF si a 4-a Cale" de aceea astazi ne vom rezuma sa descriem doar in cateva cuvinte cartea si filmul.

Întâlniri cu oameni remarcabili", este un film inițiatic, care prezintă extraordinara viață a celui care a fost Gurdjieff, un veritabil maestru spiritual, cel care a propovăduit cea de-a patra cale, și s-a considerat pe sine ca fiind "Dezvățătorul".

Cartea este o scriere autobiografică a lui G.I. Gurdjieff, unul dintre cei mai misterioşi oameni ai secolului XX, iar filmul este facut dupa carte. Povestea seamănă cu un minunat covor oriental care se desfăşoară, elegant, înaintea noastră. La vederea bogatelor sale ornamente, ceva în noi tresare şi ne călăuzeşte către o cunoaştere ascunsă în profunzimea acestor istorisiri, o cunoaştere ce se dezvăluie pas cu pas, fără însă a face apel la limbajul explicativ al sistemelor teologice, filosofice sau psihologice. Autorul şi remarcabilii săi însoţitori ne oferă exemplul unor valori cu adevărat umane, atemporale, prezente în toate civilizaţiile. Va recunoaşte, oare, omul de astăzi, în căutarea sa, în lupta sa personală, aceste valori? După căutări de zeci de ani, Gurdjieff a aflat adevărul. A ales să-l împărtăşească, înţelegând importanţa misiunii de a-l trezi pe om. Ni-l oferă astăzi, însă vom şti oare să-l recunoaştem? Vom putea să ne vedem dorinţa cea mai autentică şi mai arzătoare, cu ochii noştri adevăraţi? „Prezenţa lui Gurdjieff şi, în special, privirea sa pătrunzătoare au făcut o impresie extraordinară. Simţeai că, într-adevăr, erai văzut, expus unei viziuni care nu lăsase nimic în umbră şi, în acelaşi timp, nu erai judecat sau condamnat. Se stabilea imediat o relaţie care înlătura orice frică şi în acelaşi timp te aducea faţă în faţă cu propria ta realitate.“ Jeanne de Salzmann

„Cred că Gurdjieff este singurul om de pe pământ ce a condus vreodată oameni într-o expediţie care, atunci când era privită din afară, părea atât de nenecesară şi se termina cu nimic. Însă ea era plină de însemnătate şi de valoare pentru cei care luau parte la aceasta şi care îşi aminteau de ce veniseră.“ Thomas de Hartmann"

SURSA: LIBRIS.ro

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI:Pentru aprofundarea va invitam sa studiati cartile scrise de sau despre Gurdjieff (care cu bucurie vedem ca au fost traduse in mare parte), dar si pe cele scrise de discipolul sau Ouspensky
Cartiile le puteti cumpara de AICI (TRANSPORT GRATUIT)

luni, 1 august 2016

GIUSEPPE MANGINI - Cateva Hipnoze Regresive si cate ceva despre Mesajele canalizate și conexiunea lor cu Programele de control a minții umane (01.08.2016)


Saptamana trecuta am descoperit un alt italian pe nume Giuseppe Mangini, care si el face hipnoze regresive si culmea, obtine cam aceleasi rezultate ca si Corrado Malanga si Calogero Griffasi. Deci iata inca o sursa care vine sa confirme faptul ca ceea ce se spune prin aceste hipnoze nu e chiar complet halucinant sau aberatii scose din filme sf sau ca toate aceste mii de persoane hipnotizate il citisera si studiasera pe Corrado Malanga si ca de acolo inventeaza ... povestiile sunt prea complicate, prea complexe, prea se leaga, prea merg in aceiasi directie.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...