RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

Pescărușul Jonathan Livingstone (30.07.2016)

00:19 Posted In , , Edit This 0 Comments »
JONATHAN LIVINGSTONE SEAGULL (1973)


Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend plin de mesaj, facut dupa cartea cu acelasi nume, scrisa de Richard Bach, o carte care ne-a marcat incepurile cautarii spirituale, o carte de capatai, impreuna cu Iluzii (de acelasi autor).

"Richard Bach a scris o poveste pentru cei care isi asculta inima si nu traiesc numai dupa reguli, cei pentru care efortul desavarsirii inseamna o rasplata in sine. Ei stiu ca viata adevarata se gaseste dincolo de aparente, de aceea locul lor este alaturi de Jonathan, incercand sa-si depaseasca limitele.


De la aparitia sa, in 1970, Pescarusul Jonathan Livingston a atins vanzari de peste 60 de milioane de exemplare (primul milion in nici doi ani de la publicare). S-a aflat in fruntea listei de bestselleruri a publicatiei New York Times 38 de saptamani si a ocupat prima pozitie doi ani la rand, in 1972 si in 1973, in topul din Publishers Weekly. Aceasta editie completa, care include un capitol final inedit, a aparut in SUA sub forma de e-book in februarie 2014.

Zborul este esenta unei pasari. Totusi, pentru pescarusii din stolul ce traieste pe malul stancos al marii, plutirea a devenit doar un mijloc de a-ti satisface nevoile primare. Nici unul, in afara de Jonathan, nu vrea sa se ridice mai sus, sa-si atinga sau sa-si depaseasca limitele. Insa pentru Jonathan zborul – maiestria picajului, vitezele ametitoare si inaltul cristalin al cerului – este un scop in sine, oferind rasplata nesperata a eliberarii spiritului de trup, de spatiu si de timp. Iar aceasta taina pe care vrea sa le-o impartaseasca semenilor ii aduce lui Jonathan dusmani, dar si multi discipoli, aflati in cautarea unui sens mai inalt al vietii.

In 2013 Richard Bach a descoperit intre manuscrisele lui de tinerete o parte a patra a povestii, pe care nu i-o trimisese editorului sau in 1970. O intamplare plina de miez, caci acest capitol final avertizeaza asupra schimbarilor primejdioase ce ii pandesc, cu trecerea timpului, pe adeptii unei discipline spirituale: aceasta se poate transforma in ritual mecanic, golit de sens, invataturile devin dogma, iar libertatea deplina a cautarii este amenintata de intoleranta celor cantonati in certitudini comode."

SURSA: http://www.libris.ro


AICI gasiti cartea (ce contine si noul capitol) si alte carti scrise de Richard Bach 
(TRANSPORT GRATUIT)

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI - link 1sau AICI - link 2


Iată și câteva citate de referință din carte:

CITATE

"Ne putem ridica noi înşine din ignoranţă, putem deveni noi înşine fiinţe ale perfecţiunii, inteligenţei şi talentului. Putem fi liberi! Putem să explorăm! Zborul! (p. 26)

Oare un pescăruş care descoperă şi urmează un sens în viaţă, un ţel mai înalt este mai nesăbuit? Mii de ani ne-am zbătut să avem peşte; acum, raţiunea vieţii noastre e alta – să ne desăvârşim, să explorăm, să fim liberi! Mai daţi-mi o şansă, lăsaţi-mă să vă arăt ce am descoperit (p. 32).

Noi am trecut dintr-o lume într-alta şi deşi aceasta nu se deosebea cu nimic de prima, uitam imediat de unde am venit, ne era indiferent încotro mergem, trăiam clipa. Bănuieşti prin câte vieţi am trecut până să ne dăm seama că viaţa înseamnă mai mult decât hrană, luptă şi putere în Stol?(p.49).

Aceeaşi lege se aplică şi acum: ne alegem lumea următoare în funcţie de ceea ce învăţăm în această lume. Dacă nu înveţi nimic, lumea următoare este întocmai ca aceasta, cu aceleaşi limite şi cu aceleaşi apăsătoare greutăţi pe care trebuie să le biruim.(p.49)

Cu cât zbori mai sus, cu atât vezi mai departe (p. 63).

Oare ce exersăm în fiecare zi? Dacă prietenia noastră depinde de spaţiu şi timp, atunci în ziua când vom învinge în sfârşit spaţiul şi timpul, ne vom fi distrus şi propria noastră frăţie. Dacă învingem spaţiul, rămânem numai cu Aici. Dacă învingem timpul, rămânem numai cu Acum. (p.64)

Foarte bine, Fletcher. Ţine minte ceea ce spuneam, că trupul nostru nu e altceva decât gândirea însăşi! (p. 88)

De ce oare, spuse Jonathan nedumerit, cel mai greu lucru pe lume este să convingi o pasăre că e liberă şi că şi-o poate dovedi sieşi cu puţin efort? De ce oare e atât de greu? (p 90)

Dar, Fletcher, nu asta iubeşti la ei! Nu iubeşti ura şi răutatea. Trebuie să te străduieşti să vezi adevăratul pescăruş, partea bună din fiecare. Trebuie să-i ajuţi şi pe ei s-o vadă în ei înşişi. Asta înţeleg eu prin dragoste. E grozav când înţelegi asta (p. 90-91)

Sărmane Fletch, să nu crezi ce-ţi spun ochii. Ei oglindesc numai piedicile. Priveşte cu gândul, descoperă ceea ce ştii deja şi vei vedea cum trebuie să zbori. (p 92)."

Post Comment

LARRY DOSSEY - Medicină, Rugăciune, Non-dualitate (25.07.2016)

23:45 Posted In , , , Edit This 0 Comments »

Larry Dossey este doctor în medicină și o autoritate în domeniul vindecării spirituale. Ţine conferinţe în toată America şi este un invitat frecvent la Oprah, Good Morning America, CNN. A scris numeroase cărți de referință în domeniu, dintre care menționăm: Power of Premonitions (Puterea premonițiilor, Ed. Lifestyle, Bucureşti, 2011), Reinventing the Medicine (Reinventând Medicina), Healing Words: The Power of Prayer And the Practice of Medicine (Cuvinte tămăduitoare. Puterea rugăciunii şi practica medicinei, Ed. Lifestyle Publishing, București, 2014) și ONE MIND (Singura Minte) .
“ Nu ar trebui să echivalăm aceste moduri de a fi cu inacțiunea. Sub starea de calm, seninătate și acceptare se află un tip de acțiune care seamănă prea puțin cu activitatea vizibilă în exterior și bătătoare la ochi cu care suntem obișnuiți.Această acțiune liniștită, îndreptată către interior este recunoscută în multe tradiții spirituale ca fiind forma cea mai înaltă de activitate în care se pot angaja ființele umane și e aproape identică cu anumite tipuri de rugăciune.
Rugăciunea, după cum vom vedea, are multe expresii. Mulți oameni urmează formalitățile marilor religii și se roagă în mod explicit pentru producerea unor evenimente specifice. Unii oameni se roagă unui Dumnezeu sau unei Zeițe, Atotputernicului sau unei Ființe Supreme, alții unui Univers sau Absolut impersonal. Alții nu se roagă într-o manieră convențională, însă trăiesc cu un sentiment al sacrului profund interiorizat. Atitudinea lor poate fi numită spirit de rugăciune, un sentiment de a fi pur și simplu armonizat sau aliniat cu „ceva superior”.
Rugăciunea formală tinde să urmeze instrucțiuni enunțate de marile tradiții religioase; atitudinea rugătoare nu face acest lucru. Aceasta reprezintă un sentiment de unitate cu întregul, mai degrabă decât cu lideri religioși specifici, tradiții și cărți sfinte. Rugăciunea cu caracter de mijlocire are tendința de a cere rezultate bine definite, de a structura viitorul, de „a-i spune lui Dumnezeu ce să facă”, așa cum ar fi, de exemplu, îndepărtarea cancerului. Atitudinea rugătoare, pe de altă parte, acceptă fără să fie pasivă, este recunoscătoare fără să se dea bătută. Ea este mult mai dispusă să se situeze în mister, să tolereze ambiguitatea şi necunoscutul. Onorează corectitudinea a tot ceea ce se întâmplă, chiar și a cancerului.


Mulți oameni orientați către acțiune echivalează atitudinea rugătoare cu inactivitatea, resemnarea și renunțarea. (Mai târziu, vom vedea că această atitudine pare să-și aibă originea în tendințele native rigide de personalitate și are prea puțin de-a face cu spiritualitatea). Ei pot chiar să acuze oamenii orientați către interior și către rugăciune că „nu fac nimic” în fața bolii și a crizei.Majoritatea oamenilor contemplativi au suportat povara acestei critici la un anumit moment din viața lor. Cel mai greu le este când ei sunt bolnavi. Atunci când se confruntă cu boala de inimă, cancerul sau cu problemele medicale ale altcuiva, prietenii orientaţi către acţiune încep să se înghesuie cu sfaturi burduşite de acţiune. Ei par preocupaţi doar de ceea ce ar trebui să facă persoana bolnavă, nu de cum ar trebui să fie ea.
Asta nu e ceva nou. Pare să fi existat dintotdeauna o prăpastie de netrecut care îi separă pe activii orientați spre exterior de contemplativii orientați către interior. O descriere a acestei diferențe perene este dată în The Cloud of Unknowing, un document religios influent, scris sub anonimat, care a apărut în Anglia secolului al XlV-lea:
La fel ca atunci când Marta s-a plâns de Maria, sora ei, tot așa activii se plâng, până în prezent, de contemplativi. Oriunde găsești pe cineva… care se simte motivat prin grația și îndrumarea lui Dumnezeu să abandoneze întreaga activitate exterioară și să trăiască o viață contemplativă… imediat vei vedea că frații, surorile, prietenii săi cei mai buni și diverse alte persoane, care nu cunosc nimic despre chemarea lui interioară sau despre viața contemplativă în sine, încep să se plângă zgomotos și să-l critice că-și pierde vremea. Iar ei vor spune tot soiul de povești, unele false, altele adevărate, descriind felul în care bărbații și femeile care s-au abandonat unei astfel de vieți în trecut au eșuat. Nu există niciodată vreo poveste despre aceia care reuşesc.
Totuși, activitatea și eforturile de vindecare sunt și ele naturale. Multe creaturi sălbatice cunosc plantele sau ierburile potrivite pe care să le mănânce atunci când sunt bolnave. Onorarea prin rugăciune a locului ocupat de cineva în ordinea naturală nu înseamnă în mod necesar acceptarea pasivă a bolii fără nici o luptă."
(Fragment din cartea Cuvinte tămăduitoare. Puterea rugăciunii şi practica medicinei apărută la Editura Lifestyle Publishing, București, 2014)

Interviul cu Larry Dossey, cuprinde următoarele întrebări : 

* Ne puteți face un rezumen al activității dumneavoastră ? Aveți date care să vă susțină descoperirile ? Care ar fi rostul acestei aptitudini în decursul evoluției ? Oare ne putem dezvolta capacitatea de-a avea premoniții ? Cum poate ajuta meditația ? Oare există o nouă paradigmă în medicină ? *

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI - LINK 1 sau AICI - LINK 2


În Romania există traduse următoarele cărți scrise de Larry Dossey: 
(pe care le puteti achizitiona de AICI - TRANSPORT GRATUIT)
"Recuperarea sufletului. O cautare stiintifica si spirituala"
(TRANSPORT GRATUIT doar in reteaua Pickup Elefant)

Post Comment

NLP INTENSIV - Cluj - Noiembrie 2016

23:46 Posted In , , Edit This 0 Comments »

NLP Intensiv: Petrece o saptamana cu tine!

Cluj-Napoca, 14-20 noiembrie 2016

Un citat celebru atribuit inteleptului chinez Lao Tze spune ca „A-i cunoaste pe ceilalti inseamna inteligenta. A te cunoaste pe tine inseamna intelepciune!” Daca si tu doresti sa faci un pas hotarator pe calea auto-cunoasterii, te invit sa participi la programul „NLP Intensiv: Petrece o saptamana cu tine!” Aici vei pasi pe calea catre intelepciune prin intermediul programarii neuro-lingvistice, una dintre metodele cele mai complexe si cu impact pozitiv asupra optimizarii si dezvoltarii umane. Initiatorii sai au dezvoltat si rafinat o suita de tehnici si metode specifice, care vin in intampinarea nevoilor omului contemporan. Puse in aplicare si asimilate in straturile cele mai profunde ale psihicului uman, acestea ne ajuta sa gasim raspunsuri inspirate si sanatoase la intrebarile existentiale care ne insotesc in viata: cine sunt eu, care este misiunea mea, cum sa-mi ating sau dezvolt potentialul?

Ce BENEFICII ai daca participi la acest program:

-    Cine sunt eu? Vei invata sa iti pui intrebarile potrivite, astfel incat sa descoperi cine esti tu cu adevarat. Odata aflat acest raspuns, vei sti cum sa iti construiesti viata in acord cu tine. Vei identifica valorile personale si convingerile ce iti sustin si modeleaza identitatea si misiunea. De asemenea, vei descoperi convingerile limitative care iti restrang optiunile si vei invata cum sa le transformi in potential.
-   Care este misiunea mea? Iti vei descoperi zonele de excelenta personala prin dezvoltarea abilitatilor pe care le ai. Apoi vei invata cum sa-ti stabilesti obiectivele intr-o maniera corecta si cum sa le atingi, respectandu-te pe tine, misiunea ta si lucrurile care te definesc.
-    Cum sa imi implinesc viata? Două dintre marile resurse pe care  le avem cu totii la dispozitie sunt comunicarea si emotiile. Vei invata cum sa iti imbuntatesti comunicarea cu tine si cu cei din jurul tau, aducand armonie in relatiile care conteaza cu adevarat pentru tine. Vei afla  importanta emotiilor si cum sa le gestionezi, astfel incat sa dobandesti încredere în tine. Vei invata cum  sa gestionezi cu usurinta stresul si sa raspunzi optim in situatii dificile.
-    Magie si culoare. Vei avea parte de surprize frumoase  si cu sens in fiecare din cele 7 zile ale cursului. Pe langa tehnici avansate de consiliere, vei dobandi acea atitudine ce-ti va reconfigura perceptia pe care o ai acum asupra propriei persoane, a oamenilor din jurul tau si a vietii, in ansamblul ei. Te vei descoperi si te vei redefini in ritmul tau, la toate nivelurile: cognitiv, emotional si spiritual.
-   Profesionalism si garantie. Persoana ce te va insoti pe parcursul intregii saptamani este trainerul Maria Cotoi, care a format pana acum peste 700 de persoane, de-a lungul celor 7 ani de activitate in domeniul NLP. Experienta, profesionalismul, increderea si pasiunea ei imprima acestui program NLP calitatea ridicata de care vei beneficia si te vei bucura din plin.

Ce pierzi daca NU te inscrii la acest program:

-    Nu vei sti cum sa pui in aplicare tehnici concrete despre care acum probabil ca doar citesti in cartile motivationale si articolele de dezvoltare personala. Marile schimbari din viata ta nu le vei face niciodata (doar) citind.
-   Nu vei avea acces la instrumente prin care iti poti accesa inconstientul si, odata cu aceasta, si resursele care iti sustin planificarea şi concretizarea unui viitor stralucit.
-   Pierzi oportunitatea de a descoperi, intr-un mod profesionist, care iti sunt convingerile limitative si care este posibilitatea de a le schimba.
-  Vei rata sansa de a intelege pe deplin semnificatia faptului ca tu esti creatorul/creatoarea propriilor tale experiente.
-    Vei amana aflarea raspunsurilor la intrebari pe care ti le-ai pus in dese randuri: cine sunt eu? care este misiunea mea? cum sa fiu un om împlinit?

Allan Rufus, un profesionist al dezvoltarii personale prin intermediul NLP, asemana viata cu jocul de sah: poti castiga doar daca faci o mutare. Fa si tu aceasta mutare în viata ta, inscriindu-te la telefon 0745.968.900 (Maria Cotoi) sau la contact@mariacotoi.ro .

PROGRAMUL

Cursul se desfasoara in perioada 14-20 noiembrie 2016, zilnic intre orele 9.00 si 19.00. Pauzele de cafea sunt la ora 11.00 si la ora 16.30. Masa de pranz se va servi intre orele 13.30 si 14.30.

LOCATIA

Hotel Marshal Garden, Calea Dorobantilor, nr. 50B, sector 1, Bucuresti.

TEMATICA

Introducere în  filosofia si principiile NLP-ului.
Resursele si utilizarea acestora pentru gestionarea emotiilor.
Structurile lingvistice pentru clarificarea mesajelor in comunicare.
Valorile personale, identificare si ierarhizare.
Stabilirea obiectivelor, elemente de coaching.
Inconstient, hipnoza, transa.
Tehnici de accesare a inconstientului.
Structuri lingvistice de prelucrare a mesajelor din inconstient.
Recadrarea si metodele de schimbare a perceptiei asupra realitatii.
Metaforele si instrumentele de explorare a potentialului uman.
Elemente de psihologie sociala.
Abordarea si rezolvarea conflictelor intr-un sistem.
Feed-back-ul si efectele aplicarii lui.
Categoriile de comunicare Satir.
Panorama Sociala si conexiunea la mediul din care facem parte.
Stategii emotionale de accesare si explorare a creativitatii.
Strategii mentale de atingere a obiectivelor.
Nivelurile neurologice si construirea congruentei personale.
Timpul subiectiv si perceptiile asupra lui.
Tehnici avansate de schimbare a perceptiei asupra trecutului, prezentului si viitorului.
Modelarea: explorarea si dezvoltarea capacitatii de invatare subiectiva.


DIPLOMA

Programul NLP Intensiv este unul de formare profesionala continua, iar certificatul de participare este eliberat de Asociatia Profesionala de NLP Integrativ. La acest program pot participa atat specialisti din toate domeniile (ex.: psihologie, coaching, educatie, management etc.), ce vor folosi cele învăţate în context profesional, cât şi  persoanele interesate de propria dezvoltare personala.

INVESTITIA

440 euro pentru inscrierea pana la 27 septembrie 2016,
550 euro pentru inscrierea pana la 14 noiembrie 2016.

Inscrierea este conditionata de achitarea a minim 50% din taxa, iar euro se va calcula la cursul BNR din ziua platii. Restul sumei se achita pana cel tarziu pe 30 octombrie 2016. Persoanele care mai inscriu o alta persoana la curs au o reducere de 10%.

INSCRIERI SI INFORMATII

Pentru inscriere si informatii suplimentare, iti stau la dispozitie la telefon 0745.968.900 (Maria Cotoi) sau pe adresa contact@mariacotoi.ro .

TRAINER

Maria Cotoi: „Misiunea mea in domeniul profesional este aceea de a crea pentru participanti contextul favorabil in care sa traiasca experiente semnificative de schimbare si dezvoltare, de explorare si utilizare a potentialului si a resurselor mentale si emotionale. Sunt Master Trainer NLP recunoscut de asociatiile internationala si de cea romana de NLP si am 7 ani de experienta, cu peste 700 de oameni formati, in 9 dintre marile orase din tara. Valorile si resursele principale pe care le am si le accesez atunci cand lucrez cu oamenii sunt profesionalismul,  respectul, deschiderea, umorul, şi blandetea.” Profilul meu complet este aici.


TESTIMONIALE

Iata ce marturisesc o parte dintre cursantii cu care am avut privilegiul sa lucrez pana in prezent:

„Cursul acesta a reprezentat pentru mine momentele de liniste si de buna dispozitie din ultima perioada. A fost o deconectare  de la viata mea de zi cu zi. M-a ajutat sa vad lucrurile intr-un mod foarte specific, dar si sa am o privire de ansamblu a lor si sa inteleg ca tot ce traiesc nu e deloc intamplator. Recomand acest curs pentru ca Maria, dincolo de pregatirea profesionala pe care o are, reuseste sa ajunga in sufletele oamenilor. Si daca misiunea ei este sa faca oamenii fericiti, de ce nu!?, la cat mai multi!” Andreea Florea, Iasi

„Am dobandit o alta perspectiva asupra vietii mele, a relatiilor mele si puterea, increderea sa merg mai departe, caci sunt pe drumul cel bun – dumul meu! M-am simtit integrat si apreciat. Colegii? Daca nu erau asa, trebuiau inventati! M-am bucurat enorm sa descopar ca sub fetele de pe strada (atat erau colegii inainte de curs) se ascund asemenea oameni minunati. Acum stiu si ma simt recunoscator ca exista astfel de oameni, ca se poate invata si lucra profund intr-o maniera informala.” Serban Moldoveanu, Brasov

„Acest curs a insemnat pentru mine o trezire la viata, o constientizare a ceea ce exista in mine si ce nu. O experienta in care am trait diferite stari, de la surpriza la bucurie, de la incantare la dorinta arzatoare si legitima de a fi eu insami. Merita investitia!” Daniela Nemtanu, Onesti

„Este cursul cel mai util pe care l-am facut vreodata! A fost oportunitatea mea de a ma schimba, de a-mi accepta anumite parti, de a-i intelege mai bine pe ceilalti. Mai putin dialog interior distructiv, mai multa creativitate, mai putine prejudecati, mai multa motivatie personala. Mai putine frustrari, mai multa intelegere, mai putina superficialitate, mai multa implicare. Multumesc!” Claudia Mindricelu, Bucuresti

„O varianta de auto-psihoterapie si dezvoltare personala. M-am bucurat sa descopar ca nu e niciodata prea tarziu sa invat ceva nou. Mi-am imbogatit sufletul si mintea. Acum stiu sigur ca POT, doar trebuie sa vreau. Stiu tehnici si am instrumente care ma ajuta sa-mi gasesc echilibrul si linistea interioara. Recomand oricand si oricui aceasta formare, inclusiv copiilor mei, pentru a avea o viata mai buna in deplina constienta si congruenta. Multumesc, Maria!” Claudia Puscaru, Bucuresti

„Un prilej de a cunoaste oameni minunati, de a-mi largi orizontul, iar fiecare modul al cursului a fost ca o “pilula de motivatie”. Am constientizat mult mai mult importanta rapportului si a principiului “harta nu este teritoriul”, lucru care m-a facut sa devin mai atenta la sistemele senzoriale de reprezentare a oamenilor si la importanta identificarii lor. Am inceput sa cred cu tarie in “ce-i al meu e pus deoparte” si sa lucrez sistematic, stabilindu-mi un plan concret pentru a ajunge la acest “al meu”. Iar tu, Maria, esti minunata, calda si gestionezi cu usurinta si cele mai dificile situatii! Multumesc pentru tot!” Emanuela Petre, Bucuresti

„Cursul de programare neuro-lingvistica este precum o calatorie cu trenul de la statia Bucuresti-Nord la statia cu numele tau. In cazul meu Bucuresti-Nord – Catalin Chirilescu. Intalnesti pe drum 7 peroane in cele 7 luni de calatorie, care iti daruiesc instrumente de lucru cu tine, iti daruiesc intrebari care te provoaca si buna dispozitie. Stiu ca te intrebi daca merita sa iti cumperi bilet de la Bucuresti-Nord catre tine insuti. Ei bine, merita! Iti spun ca merita din plin! Pentru ca o ai ca nas pe Maria, care este un facilitator deosebit, pentru ca intalnesti oameni de calitate, de la care ai ce invata, pentru ca dobandesti instrumente de lucru concrete cu tine si cu ceilalti. Doamne Ajuta!” Catalin Chirilescu, Bucuresti

„Acest curs reprezinta o introspectie in viata mea pentru ca mi-a oferit o viziune noua, o intelegere mai buna a ce se intampla cu mine si tehnici de comunicare de care aveam mare nevoie. Si cel mai important lucru este ca mi-a aratat cum sa ma pot bucura de viata mea in modul cel mai frumos posibil.” Andreea Atanasiu, Bucuresti"

ACEST ARTICOL ESTE ŞI O RECLAMĂ
Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME

Post Comment

STARGATE SG-1 - COMPLET - Toate cele 10 sezoane (9.07.2016)

14:21 Posted In , , , , , Edit This 0 Comments »


STARGATE SG-1 (1997 - 2007)


Dupa o munca titanica de aproape 2 luni cat a durat de cand am publicat filmul initiator al odiseei Stargate avem bucuria sa va prezentam in sfarsit, cele peste 200 de episoade (10 sezoane) ale acestui minunat serial tv.  

Pe foarte foarte foarte scurt despre ce este vorba, daca nu stiti deja (ceea ce ne-ar mira foarte tare) :

"Stargate SG-1 este un serial TV științifico-fantastic americano-canadian care face parte din franciza Stargate. Povestea sa începe la un an după filmul științifico-fantastic Stargate din 1994. A fost produs în Vancouver, Columbia Britanică. 
În universul științifico-fantastic din Stargate, o rețea de dispozitive extraterestre antice numite porți stelare se conectează la cele mai îndepărtate galaxii, inclusiv Calea Lactee, Pegas (Pegasus) și galaxiile Orai, deschizând ușa călătoriilor interstelare aproape instantanee. Stargate SG-1 tratează explorările echipei SG-1, echipa principală din cel puțin 25 de echipe care explorează galaxia și apară Pământul de amenințări extraterestre cum ar fi Goa'uld, Replicatorii și mai târziu Oraii.


Stargate SG-1 a debutat pe canalul Showtime pe 27 Iulie 1997, iar apoi a continuat pe canalul Sci Fi Channel după al cincelea sezon. Creat de Jonathan Glassner și Brad Wright, a avut în distribuția inițială următorii actori: Richard Dean Anderson (Jack O'Neill), Michael Shanks (Daniel Jackson), Amanda Tapping (Samantha Carter), Christopher Judge (Teal'c) și Don S. Davis (Hammond).

Distribuția originală a rămas cam aceeași pe parcursul serialului, dar a suferit unele modificări. Michael Shanks a părăsit serialul la sfârșitul seriei a cincea și a fost înlocuit de Corin Nemec (în rolul lui Jonas Quinn). Shanks a revenit o data cu sezonul 7 și Nemec a părăsit serialul. La sfârșitul sezonului 7 Don S. Davis părăsește show-ul urmând ca golul lăsat să fie umplut de Anderson. În sezonul 9 Anderson părăsește serialul, dar se adaugă doi noi membrii permanenți Beau Bridges și Ben Browder. După debutul într-un episod din seria 8, urmat de apariția în 8 din episoadele seriei 9 și în urma reacției publicului la apariția Claudiei Blackpopular [15] aceasta și-a câștigat poziția de actor principal în seria a 10-a (ultima).

MGM a cheltuit în medie 1.400.000 dolari pe fiecare episod și îl consideră unul dintre cele mai importante nume ale sale. Serialul a câștigat mai multe premii Saturn pentru Cel mai bun serial (Best Syndicated Television Series) cu diverse ocazii, iar actorii au câștigat premii similare pentru interpretare. Ulterior, a luat laurii pentru efectele vizuale care au crescut în calitate și realism pe masură ce bugetul alocat show-ului a crescut.

Serialul începe la un an după filmul original și urmărește activitatea SG-1, prima echipă de exploratori ai noului creat Centru de Comanda Stargate (Stargate Command), după ce un atac inamic alertează Aviația Statelor Unite că Ra nu a fost singurul Goa'uld existent (așa cum se credea în film). Serialul expandează filmul, creând o mitologie bogată și o distribuție puternică a personajelor recurente.


Stargate SG-1 s-a dovedit a fi foarte popular. Fiecare din seriile 5 pînă la 8 putea fi ultima dar rating-urile au continuat a fi ridicate permițând astfel show-ului să bată toate recordurile și să se încheie o dată cu seria 10 (depășind recordul The X-Files pentru cel mai lung serial science-fiction american).

Cartea recordurilor recunoaște Stargate SG-1 ca fiind cel mai lung serial science-fiction care a rulat consecutiv în ediția din 2006. Serial este depășit doar de Doctor Who care deține recordul pentru cel mai lung serial science-fiction.
Pe 21 august 2006, canalul american de televiziune Sci Fi Channel a anunțat că nu va mai continua difuzarea unei noi serii Stargate SG-1 dupa o seria 10 cu slabe performanțe pe scara Nielsen. Multi fani s-au înfuriat la auzul știrii, creând chiar website-uri proprii pentru a-și arăta suportul pentru serial. Purtătorii de cuvănt ai producției au spus că toate opțiunile pentru continuarea serialului vor fi luate în considerare, incluzând emiterea complet digitală a acestuia. Producătorul executiv Robert C. Cooper a transmis fanilor prin intermediul site-ul GateWorld că lucrează la continuarea seriei SG-1. Actualmente, nici o rețea de televiziune sau companie nu a comandat noi episoade din Stargate SG-1, așadar show-ul nu va continua până când nu va fi găsit un cumpărător. Se pare însă că SciFi a încercat să blocheze negocierile cu alte rețele, bazându-se pe contractul de exclusivitate cu MGM."

Notă: Deoarece serialul este enorm de mare i-am creat o pagină specială AICI , deoarece daca ar fi postat pe prima pagină ar ocupa tot spațiul. La aceasta pagina veti gasi toate filmele Stargate. inclusiv filmul initiator cat si celelate seriale (Atlantis si Universe pe care le vom publica pe cat de curand posibil) . Pagina este usor accesibila din MENIUL de pe coloana din stanga a blogului.
Incepand cu sezonul 8 SG-1 merge in paralel cu Stargate Atlantis.
Tema extraterestrilor reptiliformi, insectoizi sau sub alte forme (in cazul de fata Goa'uld-zii) care pot poseda fiintele umane si le iau in control este tot mai des intalnita in multe filme sf din ultima vreme , dar si in filme din perioada aparitiei StarGate (vezi The Fifth Wave, serialul Dark Skies - un alt serial senzational pe care-l vom publica cat de curand posibil, filmul The Host, serialul EXTANT, serialul INVASION, serialul FALLING SKIES, filmul 6 Giorni Sulla Terra, seria SPECIIDreamcatcher, The Fourth Kind, episoade din Star Trek (vezi The Wrath Of Khan, personajul Jadzira Dax din serialul DEEP SPACE NINE, episodul Conspiracy din The Next Generation si multe altele). Nu mai amintim aici filmele cu posesie asa zis demonica (care poate fi atribuita bineinteles posesiei extraterestre, sau a unor fiinte interdimensionale). 
Poate cea mai interesanta forma de posesie este cea din StarGate, a reptilianului Anubis care nu reusise se se inalte complet si ramasese cumva intre lumi , fiind astfel o forma de posesie lipsita de forma (doar un abur negru). Acest gen de posesie este poate cea mai apropiata forma de posesie de ceea ce credem ca ar fi posibila, mai degraba decat una intermediata de o forma de viata fizica (de ce o fiinta asa micuta ca un goa'uld ar putea poseda complet un organism uman cu propria minte si personalitate, ar fi greu de inteles).
Serialul acopera foarte multe subiecte de la frontiera stiintei, aspecte pe care le vom discuta pe larg cand vom prezenta si niste documentare pe marginea lor. 
Se doreste de asemenea si acoperirea zonei spirituale pentru a fi un registru complet, insa aici cumva se observa limitarea in gandire a scenaristilor. Cumva se spune ca e posibila inaltarea in lumina (ceva gen Iisus) insa fiintele din planul ascensionat au niste reguli, ierarhii, superputeri (care pot fi bineinteles blocate de diverse tehnologii), nu intervin in lumea noastra, iar daca o fac sufera consecinte teribile. In planul inaltat se presupune ca ar fi ajuns stramosii nostrii antici, insa chiar si la acel nivel inca mai exista inaltati orientati pozitiv (anticii) si inaltati orientati negativ (oraii). Se proiecteaza asupra fiintelor inaltate exact aceleasi probleme ale omului obisnuit. Cum s-ar spune , omul a inventat un Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lui ... Da sunt inaltati, dar mai au inca dorinte, atasamente, dorinta de a iubi, inca le mai pasa de acest plan fizic (din infinitatea de planuri ale Mutiversului). iar cand ne este prezentat planul ascensionatilor acestia, ne sunt prezentati stand plictisiti la un bistro, la taclale sau in liniste, deci penibil. O alta idee care ni se inoculeaza este faptul ca aceste fiinte inaltate, inainte de a ajunge la acel nivel, au dezvoltat stiintele pana la nivel de magie, adica la cele mai inalte nivele tehnologice (si civilizatia Nox, una dintre cele mai avansate si frumoase civilizatii prezentate in serial si Asgarzii si Anicii si Ori, chiar si Replicatorii si toti) inainte de inaltare au atins un inalt nivel de cunoastere a universului si abia apoi au reusit sa se inalte, dupa ce, cumva, nu prea mai era nimic de descoperit in universul fizic. Bineinteles orice antic inaltat cunostea la nivel de maiestrie tot ce tine de cele mai inalte tehnologii, iar asta cumva trimite subliminal ideea ca altfel nu se poate (desi avem podul plin de maestrii eliberati, care nu au avut acces la niciun fel de tehnologie, in afara de suprema tehnologie care este natura inconjuratoare).
Dincolo de limitele imaginative ale filmului, consideram ideea de baza si anume faptul ca niste fiinte extraterestre  care poseda diversele tipuri de gazde, au ajuns (in cazul de fata prin viclenie, furt tehnologic) sa se ipostazieze ca si zei in fata multimilor (asta arata in realitate, de fapt cat de mici, penibili si slabi sunt de fapt acesti zei). Dorinta lor de control, agresivitatea cu care doresc sa-si impuna acest control, ferocitatea manifestata fata de oricine nu se supune lor ne amintesc in special de biblicul IEHOVA (Yahweh), cel care s-ar afla cica in spatele scrierii Vechiului Testament. Insa acesti goa'uld-zi par mici copii in comparatie cu ORAII, fiinte inaltate insa orientate negativ cu superputeri, miraculoase, care se hranesc cu energia celor care se roaga la ei, a celor care se convertesc la religia lor. Totul trimite catre perioada inchizitiei, iar preotii Orailor seamana izbitor de mult cu preotii catolici din periada inchizitiei. De asemenea ne amintesc de Archoni aflati in varful SISTEMULUI DE CONTROL AL MATRICEI.
Micii cenusii (Asgarzii, asa zisii zei ai mitologiei scandinave) ne sunt prezentati aici ca fiind niste personaje binevoitoare (ceea ce nu credem ca e cazul, cel putin nu in privinta celor care sunt acum pe pamant), reptilienii goa'uld au si reprezentanti luminati, cei cunoscuti ca tok'ra (cei care nu intra in simbioza cu alta gazda decat cu acordul acesteia) ceea ce e un aspect echilibrat deoarece ni se arata ca si printre acesti pradatori extraterestrii ar putea exista fiinte rebele, dornice de evolutie spirituala, orientate benefic.
Bineinteles ca toate formele de magie, toate minunile, toate legendele sunt legate de tehnologii si extraterestrii, ceea ce este fascinant. Este senzational efortul acestor scenaristi de a da o nota coerenta si de a lega intr-un tot unitar atatea istorii, legende, povesti si mitologii. 
Una peste alta, indiferent cat adevar contine acest serial, cred ca unul dintre cele mai frumoase aspecte din film este carcaterul eroic, dus pana la sacrificu de sine, al personajelor principale din film. Eruditia personajelor, umorul, prietenia, iubirea dintre ei, coeziunea, respectul reciproc, toate ne prezinta fiinta umana aflata intr-un varf al dezvoltarii sale, un om asa cum ar fi normal sa fie toti oamenii. Este firesc sa ajungi sa indragesti si sa te atasezi de astfel de personaje, sfarsitul acestor filme a insemnat mereu o mica durere ca atunci cand te desparti de niste persoane foarte dragi ...
Cam atat pentru moment ... o sa mai vorbim pe marginea subiectelor dezvoltate in aceste seriale pe masura ce vom publica si restul.

Acestea fiind spuse va invitam sa vizitati PAGINA STARGATE creata special pentru acest serial minunat, unde puteti vedea momentan, filmul initiator , daca nu l-ati vazut deja si zele 10 sezoane ale SG1. In curand urmeaza Atlantis si Universe.

 Incepand cu sezonul 8, SG-1 merge in paralel cu Stargate Atlantis, pe care-l vor urca curand.

Post Comment

UNDE SĂ MAI INVADEZE SUA? (21.07.2016)

18:38 Posted In , , , , Edit This 0 Comments »


WHERE TO INVADE NEXT? (2016)

"Pentru a afla ce poate SUA învăța de la alte natiuni, Michael Moore pornește într-o “invazie” a Europei pentru a găsi soluții care pot fi aplicate la problemele interne ale Statelor Unite ale Americii. Acest film documentar poate fi privit mai degraba ca o comedie, iar prima glumă este titlul său înșelător (Where to Invade Next). Ai putea crede că anticipează o denunțare de stânga al politicii externe americane. În schimb, Moore ne spune că Marele Stat Major l-a invitat la Washington DC, să-i mărturisească faptul că toate războaiele lor au fost dezastruoase și îi cer lui sfatul.
El răspunde oferindu-se pe sine însuși ca o armată dintr-un singur om, care va “invada" țările populate de caucazieni, ale căror nume nici nu le poate pronunța de cele mai multe ori, de unde va lua lucrurile de care au nevoie ca și nație, ducându-le înapoi acasă în Statele Unite ale Americii.”


În această satiră provocatoare cu titlu înșelător, Michael Moore, regizorul peliculelor “Fahrenheit 9/11” (Prima parte  si A II-a parte), "SICKO", "CAPITALISM - A Love Story" și altele, parcurge Europa în căutarea unor idei de reforme, de la săptămâni de concediu plătit în Italia, sistemul școlar model din Finlanda, organizarea muncii în Germania, la nepenalizarea drogurilor în Portugalia."


VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI - link 1 


Post Comment

Hipnoză regresivă cu CALOGERO GRIFASI - Claudia, Minciuni și amenințări din partea lui Ashtar Sheran (19.07.2016)

17:08 Posted In , , , , Edit This 0 Comments »

Continuăm astăzi odiseea printre informațiile senzationale aduse la suprafată de Cologero Grifasi cu o hipnoza de data recentă, in care o argentinianca se lasa hipnotizata atat pentru ea cat si pentru sotul ei, avand ca intentie dorinta de intelege anumite fenomene deosebite observate  atat de ea cat si de sotul ei, acestea incluzand aparitia unui mic OZN in casa, aparitia unei perdele de apă in preajma unor evenimente importante (cum ar fi nasterea celor 2 nepotei), aparitia unui mic portal de lumina in dreptul usii si de asemenea doreste sa stie de ce are momente de pierdere energetica.
Ea afla ca era vizitatata de un extraterestru siriusian pe nume Ashtar Sheran, un individ care in aparenta pare a fi foarte evoluat si bine intentionat, insa care s-a dovedit a fi catre final doar o alta capusa de a un nivel energetic mai inalt, ce sufera de complexul Dumnezeu si avand un ego cat Casa Poporului.
S-a aflat de exemplu ca acest Ashtar a pus un un extraterestru cenusiu sa intervina in procesul natural al nasterii unui nepot al Claudiei, pentru ca apoi tot el , Ashtar, sa se ipostaziezeca mare protector si cel care a avertizat-o de aceasta problema. Vedem asadar modul pervers si odios al acestor fiinte de a manipula pentru a capta increderea noastra ... Inca de la nastere copii sunt luati in vizor.
Aflam ca si Ashtar se foloseste de implanturi eterice de data asta  inalt vibrationale, tot pentru a mentine o supraveghere pe cei luati in vizorul lor si pentru a le bloca ascensiunea catre nivele mai inalte de vibratie ... Ei chiar se numesc pe sine fratii mai mari (apropos de supravegherea Big Brother). Aceste implanturi energetice vibrationale inalte sunt mai perverse si mai greu de scapat de ele decat implanturile reptiliene, deoarece cele reptiliene de vibratie joasa se simt neplacut, sunt adeseori dureroase, pe cand cele de vibratie inalta le poti percepe ca hranitoare energetic, placute., insa in ultima instanta, sunt limitatoare a libertatii.
Insa asa placute cum sunt, sunt o forma de control mai subtil, prin placere, de aceea multe tehnici de evolutie spirituala accelerata pun accent pe non identificarea atat cu senzatiile neplacute (prin repulsie), dar si cele placute (prin dorinta, atasament) ...


Aflam apoi ca acest Ashtar locuieste si printr-un oras de cristalin, menit sa ia ochii celor care ajung pe acolo, sa ne arate poate cat de evoluati si deosebiti sunt ei, ceea ce poate fi pacalicios pentru majoritatea sufletelor care ajung pe acolo. Te pot imbarliga cu texte metafizice ca sa te faca sa te simti vinovat poate si sa te reintorci in gradina lor zoologica, in inchisoarea lor de unde cu greu mai poti scapa.
Mai aflam ca acesti extraterestrii nu se pot reproduce si se folosesc de femei pamantene ca sa le implanteze eteric ovule care sunt lasate la embrionat 3 luni, iar apoi sunt indepartate si duse la un incubator din orasul de cristal. Deci suntem tratati ca niste animale pe plantatia lor.
Este uluitoare capacitatea sufletului de a merge inapoi in timp, de a despica firul in 14, de a analiza o situatie atemporal si adimensional, de a privi orice eveniment din timp si spatiu la modul omniscient si omniprezent, dovedinduni-se inca odata cat de suveran este de fapt sufletul nostru si cat de puternic este cu adevarat.  
In urma obictivarilor si a punerii intr-o lumina superioara a acestui Ashtar, care se crede pe sine un fel de fiinta suprema, un mic Dumnezeu, a inceput sa treaca la amenintari, spunandu-i ca pentru fiecare om pe care Colagero il dezleaga el va lega alti 4, dand dovada astfel ca e razbunator si malefic ... In ciuda faptului ca el se considera pe sine fiinta suprema, Claudia si-a marit vibratia aproape de doua ori fata de Ashtar, punandu-l pe acesta intr-un con de umbra, la propriu si la figurat, iar acest fapt l-a iritat deosebit de tare pe Ashtar.  Asa fiinta suprema cum se credea raspundea la comenzile sufletului Claudiei fara sa carcneasca , asa cum fac toti cei care interfereaza cu noi indiferent cat de inalt sau de jos vibrational sunt ... In consecinta, noi suntem suveranii reali si absoluti ai vietilor noastre, doar sa ne trezim sufletele.


Exista o vorba inteleapta: "Pana la Dumnezeu, te mananca sfintii.", o vorba care acum capata un inteles mult mai clar decat oricand, descoperind ca suntem la propriu, mancati de acesti asa zisi sfinti. 
Am privit cu bucurie si incantare aceasta hipnoza deoarece vine in intampinarea intuitiilor mele legate de aceste entitati din subtil care ne tot dau noua sfaturi si vor cica sa ne ridice vibratia, sa ne ajute, fiind plini de texte si sfaturi intelepte, dar care in realiate au aceasi agenda ascunsa ca si alte fiinte demoniace, indiferent cat de bine vor sa mascheze asta.
Acest Ashtar Sheran este unul destul de cunoscut celor care citesc informatiile venite prin triliardele de canale (care par mai degraba de dejectii spirituale menite pentru imbraligat mintiile slabe) si iata-l in final demascat. 

VEDETI HIPNOZA TRADUSA AICI - link 1 sau AICI - link 2
In completare va invitam sa studiati si celelate articole asemanatoare din categoriile COLOGERO GRIFASI, dar si CORRADO MALANGA

Italianul Calogero Grifasi organizează sesiuni de hipnoză regresivă. Majoritatea dintre acestea sunt filmate si postate pe canalul sau youtube. Colagero vorbeste cursiv in italiana si spaniola, insa are ca si clienti vorbitori din diverse alte limbi unde foloseste diversi translatori, iar filmele sale sunt traduse in multe limbi (poloneza, germana, franceza, engleza, samd). Nu stim cine a tradus filmele in limba romana ,dar ii multumim mult.
Din punctul nostru de vedere, Colagero vine ca o confirmare a exceptionalei munci a lui Corrado Malanga si aduce un plus important si o confirmare exceptionala legata de ceea ce se petrece dincolo de ceea ce este vizibil.
Persoanele cu experiențe traumatice, coșmaruri, probleme fizice ciudate, dureri, blocaje etc. participă la sesiunile sale, pentru a obține ajutor pentru stările lor. 
Italianul explică: “Unii oameni observă beneficiile imediate, de îndată ce sesiunea s-a terminat, în timp ce alții simt o transformare personală treptată, observând diferențele de la săptămână la săptămână și de la lună la lună”.
Si adauga: "Hipnoza regresiva este o aventură. Este un film de actiune care te poarta departe, departe timp de cateva ore, iar tu esti eroul principal al acestui film. Este aventura ta. Și ca în oricare altă aventură, fabulă, poveste, pentru a-ți atinge scopul tu trebuie să depășești plin de curaj diverse obstacole, învățând să supraviețuieși pe parcursul acesteia, confruntându-ți fricile. Trebuie să ai curaj să lupți împotriva monștrilor, insectelor, elfilor, gnomilor și stafiilor. Dar tu de asemenea vei vizita locuri fascinante și uimitoare pline de lumină, culori și arome. Vei intra într-o mulțime de roluri diferite, unele pe care deja le cunoști, iar altele pe care ești pe cale să le întâlnești. Este o călătorie prin timp, printre portaluri dimensionale și mesaje telepatice. Este despre plonjarea în adâncurile emoțiilor tale în căutarea prorpiilor tale motivații profunde.
Este o călătorie în tine însuți și nu are importanță dacă aceasta se întâmplă în interiorul sau în exteriorul minții tale, este visul tău. iar tu ești acolo."


Raspunsurile si explorarile hipnotizatilor pot parea halucinante pentru neinitiati, insa pentru cei familiarizati cu teoriile lui Corrado Malanga sau David Icke, aceste informatii completeaza foarte mult din imensul puzzle ale acestei realitati multiversale si multidimensionale. 

Mai multe informatii gasiti aici http://www.calogerogrifasi.it/en/

Post Comment

MANIKA - O viață mai târziu (16.07.2016)

20:43 Posted In , Edit This 0 Comments »
MANIKA, UNE VIE PLUS TARD (1988)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend deosebit de interesant, inspirat dintr-un caz real.
"Pentru cei care nu cred în reîncarnare, această dramatizare le va trezi, poate, unele reflecţii profunde. Filmul relatează, într-un mod romanţat, cazul real al unei fete, Shanti Devi, născută în India în 1926. De la vârsta de 4 ani, ea a început să îşi amintească, cu multe detalii, viaţa sa anterioară, când fusese soţie a unui brahmin din Nepal şi murise cu un an înainte să se nască Shanti.
În film, Manika trăieşte într-un sat de pescari săraci din India, povestindu-şi viaţa sa anterioară plină de bogăţii, dar nimeni nu o crede. Până la urmă, părintele Daniel merge cu ea într-o călătorie în îndepărtatul Nepal. Acolo Manika îşi aminteşte trecutul, iar pentru preot este un prilej de a-şi împrospăta credinţa într-o formă nouă."
SURSA: http://www.spiritus.ro

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI - link 1, sau AICI - link 2În completare studiați categoria REÎNCARNARE de pe blogul nostru și/sau citiți următoarele cărți pe această temă:

1) Reincarnarea - Theophile Pascal
2) Karma si reincarnarea - Hiroshi Motoyama 
3) Karma Si Reincarnarea - Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis 
4) PAPUS - Reincarnarea. Evolutia fizica, astrala si spirituala. Spiritul inainte de nastere si dupa moarte
5) PARAMHANSA YOGANANDA - Karma si reincarnarea
6) RUDOLF STEINER - Karma si reincarnare

Post Comment

CALOGERO GRIFASI - Hipnoze regresive uluitoare (12.07.2016)

18:02 Posted In , , , , , , , , Edit This 2 Comments »

Italianul Calogero Grifasi organizează sesiuni de hipnoză regresivă. Majoritatea dintre acestea sunt filmate si postate pe canalul sau youtube. In clipa aceasta are postate 1150 de hipnoze, din care 20 traduse in limba romana. Colagero vorbeste cursiv in italiana si spaniola, insa are ca si clienti vorbitori din diverse alte limbi unde foloseste diversi translatori, iar filmele sale sunt traduse in multe limbi (poloneza, germana, franceza, engleza, samd). Nu stim cine a tradus filmele in limba romana ,dar ii multumim mult.
Din punctul nostru de vedere, Colagero vine ca o confirmare a exceptionalei munci a lui Corrado Malanga si aduce un plus important si o confirmare exceptionala legata de ceea ce se petrece dincolo de ceea ce este vizibil.
Persoanele cu experiențe traumatice, coșmaruri, probleme fizice ciudate, dureri, blocaje etc. participă la sesiunile sale, pentru a obține ajutor pentru stările lor. 
Italianul explică: “Unii oameni observă beneficiile imediate, de îndată ce sesiunea s-a terminat, în timp ce alții simt o transformare personală treptată, observând diferențele de la săptămână la săptămână și de la lună la lună”.
Si adauga: "Hipnoza regresiva este o aventură. Este un film de actiune care te poarta departe, departe timp de cateva ore, iar tu esti eroul principal al acestui film. Este aventura ta. Și ca în oricare altă aventură, fabulă, poveste, pentru a-ți atinge scopul tu trebuie să depășești plin de curaj diverse obstacole, învățând să supraviețuieși pe parcursul acesteia, confruntându-ți fricile. Trebuie să ai curaj să lupți împotriva monștrilor, insectelor, elfilor, gnomilor și stafiilor. Dar tu de asemenea vei vizita locuri fascinante și uimitoare pline de lumină, culori și arome. Vei intra într-o mulțime de roluri diferite, unele pe care deja le cunoști, iar altele pe care ești pe cale să le întâlnești. Este o călătorie prin timp, printre portaluri dimensionale și mesaje telepatice. Este despre plonjarea în adâncurile emoțiilor tale în căutarea prorpiilor tale motivații profunde.
Este o călătorie în tine însuți și nu are importanță dacă aceasta se întâmplă în interiorul sau în exteriorul minții tale, este visul tău. iar tu ești acolo."


Raspunsurile si explorarile hipnotizatilor pot parea halucinante pentru neinitiati, insa pentru cei familiarizati cu teoriile lui Corrado Malanga sau David Icke, aceste informatii completeaza foarte mult din imensul puzzle ale acestei realitati multiversale si multidimensionale. 
Deoarece hipnozele lui Colagero dureaza in medie intre o ora si doua ore, nu am reusit sa vedem prea multe cap coada, insa sunt fascinante, iar astazi va prezentam prima dintre ele, urmand ca in timp sa-i dedicam si lui Colagero mai multa atentie, asa cum i-am dedicat si lui Corrado, deoarece simtim ca merita.
Vietile anterioare, civilizatii disparute, reptilieni, arcturieni, Atlantida, Lemuria si multe multe alte subiecte sunt discutate si revelate de sufletul nostru multidimensional si suveran atunci cand ne aflam in hipnoza.
In prima hipnoza pe care dorim sa vi-o prezentam "Clara, reptilienii, arcturienii si batalia de pe Lemuria" , Clara incepe prin a ne spune ca de fiecare data cand doreste sa aprofundeze lectura sau studiul domeniului spiritual, ezoteric sau tot ceea ce tine de domeniul cunoasterii de sine, elevarii, introspectiei simte un blocaj , ca si cum cineva ar impiedica-o sa acceseze aceste informatii deoarece i se face brusc somn si cade intr-o stare de somnolenta, apoi imediat ce renunta la citit, vizionat sau indiferent ce facea in aceasta privinta, starea de somnolenta disparea. Se pare ca o entitate de umbra cu chip reptilian ii controla atat gandurile cat si emotiile prin diverse implanturi energetice (eterice ar spune unii).
Si noi am patit chestia asta de mai multe ori (sigur, nu mereu, dar destul de mult), chiar ne distram, ca atunci cand nu avem somn, bagam un documentar de pe blog si brusc ni se face un somn ... Este ceva ce merita investigat...Ce anume ne impedica sa avansam in aceasta cunoastere  de sine?
Apoi asa zisii ghizi de lumina pe care ea ii percepea uneori, asa zisii ingeri din mitologia bisericii, erau tot reptile ... Ea mai spune ca in trecut reptilele au incercat sa cucereasca pamantul pentru resursele lui, prin razboaie fizice, insa in prezent au capacitatea de a poseda fiintele aflate la varful puterii mondiale si astfel sa cucereasca planeta din interior (la propriu si la figurat). Este ceva ce merita investigat...Ce anume ne impedica sa avansam in aceasta cunoastere de sine? Mai apoi, Clara afla ca are origini arcturiene, ca a fost comandant de osti in Lemuria in batalia cu armata reptiliana care dorea sa cucereasca Pamantul si sa fure tehnologia de invizibilitate si teleportare a acestora. Parca ne uitam la Stargate ... Carla afla cu stupoare ca asa zisul ei maestrul spiritual este de asemenea o reptila din trecutul bataliei lemuriene si ca scopul acestuia era sa creeze o comunitate pentru a suge mai multa energie odata (va suna familiar?). Energia asta hranea o "divinitate", in cazul de fata HORUS, care se pare ca este unul din marii Archoni care se hranesc de energia stransa de la adeptii inconstienti ai tuturor religiilor si majoritatii grupurilor spirituale.
Cert este ca raspunsurile obtinute, aceste informatii sunt cele pe care Sistemul de Control al Matricei nu doreste ca voi sa le accesati.

Mai multe informatii gasiti aici http://www.calogerogrifasi.it/en/

VEDETI HIPNOZA TRADUSA, AICI - link 1 sau AICI - link 2

Post Comment

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

ALTE FILME INTERESANTE

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din stânga și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1050 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...