RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

miercuri, 29 iunie 2016

CINE ESTE GEORGE SOROS? - Un Maestrul Păpușar (29.06.2016)


GEORGE SOROS - The Puppet Master (2015)

Dorim sa va prezentam astazi un documentar de aproape doua ore, de fapt o emisiune document, tradusa, realizata de postul FOX News Channel, un mega concern mediatic american, in care jurnalistul curajos Glenn Beck, face o investigatie foarte buna asupra controversatului miliardar George Soros, un om care pare prezent in tot ce misca in ultima vreme, in zona Americana si Europeana, un om al speculatiilor si unul dintre cei mai cunoscuti si influenti papusari, inclusiv in Romania.  Glenn Beck a fost bineinteles concediat in urma acestei emisiuni, insa mostenirea lui este de exceptie. Acestia sunt adevaratii eroi ai zilelor noastre.

luni, 27 iunie 2016

ZORAN JOSIPOVIC - Conectivitatea cerebrală globală (27.06.2016)

"Zoran Josipovic, profesor la Universitatea din New York a privit, din 2008 și până în prezent, în creierele a peste 20 de călugări și călugărițe care practică meditația în stil tibetan. Josipovic este interesat de cum ajung aceștia la o stare de ”non-dualitate”, de confundare cu lumea. ”Un lucru pe care am aflat că meditația îl face este acela de a dezvolta abilități adiționale, care te pot ajuta să duci o viață mai plină și mai liniștită”, a declarat doctorul Josipovic, citat de BBC News. ”Atunci când meditația induce o stare de confundare cu lumea, rețeaua neurologică se schimbă, deoarece se înlătură zidul psihologic dintre cei ce meditează și lume”, a adăugat Josipovic.

Creierul este alcătuit, potrivit profesorului Josipovic, în două rețele: una intrinsecă, sau default, și una extrinsecă. Partea extrinsecă a creierului intră în acțiune atunci când indivizii se concentrează pe sarcini externe, ca de exemplu turnatul unei cești de cafea. Cealaltă parte, cea intrinsecă, acționează atunci când oamenii reflectează asupra propriei persoane și a sentimentelor lor. Cele două părți nu funcționează simultan, ceea ce ne permite să ne concentrăm asupra îndeplinirii unei sarcini și să ignorăm elementele care ne-ar putea distrage. În urma cercetărilor sale, profesorul Josipovic a descoperit că cei avansați în ale meditației au capacitatea de a menține ambele părți ale creierului funcționale în timpul meditației. Asta ar putea fi o explicație pentru împăcarea acestora cu lumea. Inițial, cercetătorii au crezut că partea default intră în scenă doar dacă nu avem o sarcină asupra căreia să ne concentrăm. 
Dar studiile realizate în ultima decadă a demonstrat că această parte mustește de activitate și numai când ne gândim la lucruri care ne includ.

Interviul cu Zoran Josipovic, cuprinde următoarele întrebări : 

* Ne puteți un rezumat al activității dumneavoastră ? Care este diferența dintre o experiența duală și una non-duală ? Puteți identifica schimbările cerebrale din timpul experienței non-duale ? Oare activitatea dumneavoastră încearcă să pună de acord știința și spiritualitatea ? De unde provine conștiința ? Oare există vreo aplicație practică pentru toate acestea ? *"


VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI - Link 1 sau AICI - link 2


In Romania exista traduse cartile ADVAITA VEDANTA (despre NON DUALITATE),Lumina cunoasterii non-duale - Advaita Bodha DipikaESENTIAL IN ADVAITA VEDANTA si alte carti despre VEDANTA aici.
De asemenea va recomandam cartile lui Nisargaddata  Maharajah : "Realitatea Ultima" si "Eu sunt acela. Dialoguri despre absolut." Cartile lui Ramana Maharishi : "Evanghelia lui Ramana Maharishi", "Invataturile lui Ramana" de Arthur Osbourne,"Biografia lui Ramana" de Gabriele Ebert 
 In completare studiati categoria NON - DUALITATE pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS. 

sâmbătă, 25 iunie 2016

Mamele lui Chico Xavier (25.06.2016)

As Măes de Chico Xavier (2011)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un al 3-lea film din seria inspirată de faptele și viața lui Chico Xavier, un film brazilian bazat pe fapte reale dramatice din viaţa a trei femei şi mame.
Pictoriţa Ruth (Via Negromonte) are un fiu ce se confruntă cu drogurile. Elisa (Vanessa Gerbelli) compensează absenţa soţului dedicându-se integral creşterii fiului lor, Teo (Gabriel Pontes). Tănâra profesoară Lara (Taina Muller) trece printr-o dilemă legată de o sarcină neplanificată și moartea bruscă a tatălui copilului nenăscut. Ele trăiesc experienţe puternice şi diferite, dar toate găsesc mângâiere şi speranţă alături de mediumul Chico Xavier.
Pierderea celor iubiți este mereu foarte dureroasă. Moartea este înspăimântătoare pentru majoritatea oamenilor, indiferent ce spun religiile sau diversele căi spirituale, iar moartea propriului copil este una dintre cele mai cumplite experiențe. Pe de altă parte există femei care nu doresc copii și vor să-i avorteze, iar filmul explică care e problema cu avortul. 
Filmul este facut dupa niste carti scrise de jurnalistul ateu Marcel Souto Maior, despre  Chico Xavier, in special dupa cartea din 2004 - "Behind the veil of Isis" (Dincolo de vălul lui Isis), iar asta oferă din punctul meu de vedere un plus de credibilitate mesajului, deoarece jurnalistul ateu a plecat in investigatia lui sa-l demaste pe Chico si a sfarsit prin a deveni un cercetator onest al fenomenului spiritual si un om care crede in spiritualitate scriind pana in aceasta clipa 7 carti pe aceasta tema.
Prin poveștile prezentate, filmul ne arată că totul în viață are un scop, un sens, că nimic nu este întâmplător, iar asta este ceea ce Chico Xavier a demonstrat în întreaga lui viață. 


"The Mothers of Chico Xavier" este un film cu mesaj și dedicat "victimelor avortului" în special (conform mesajului de final al filmului), dar si celor care se drogheaza sau au de gand sa se sinucida. Bineinteles ca filmul este o lectie si pentru ceilalti oamenii, indiferent de religie sau credinta.

VEDEȚI FILMUL TRADUS,  CALITATE HD 720p

AICI - link 1


AICI - link 2 Despre CHICO XAVIER si pericolele spiritusmului si ale CHANNELING-ului gasiti mai multe in categoria dedicata lui CHICO (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

joi, 23 iunie 2016

ETERNUL IUDEU (20.06.2016)Der Ewige Jude (1940)

Dorim sa va prezentam astazi un documentar realizat in anii 40 de aparatul de propaganda nazist despre iudei, intitulat "Der Ewige Jude" in care ni se prezinta anumite lucruri stiute la vremea aceea despre asa zisi evrei, pe care nici macar iudei nu vreau sa-i numesc, deoarece asta ar implica ca ei au o religie iudaica in care cred, ceea ce nu este cazul pentru majoritatea acestor parveniti din triburi khazare, asa zisii iudeii ashkenazi. Am explicat pe larg care ar fi in conceptia noastra diferentele dintre termenii iudeu, evreu, jidov in articolul "CUNOAŞTERE INTERZISĂ: Evreii, iudeii, jidovii si Istoria Imperiului (K)hazar - Jack Otto" de aceea nu o sa mai repetam aici.

luni, 20 iunie 2016

Virgiliu Gheorghe, Andrei Dîrlău – Fața nevăzută a homosexualității (22.06.2016)


ATENȚIE POZELE DE MAI JOS SUNT GRAFICE!
(Copii sub 18 ani nu au voie să le vadă, deși lor, homosexualilor, le este permis pe stradă să facă orice în fața copiilor)

Dorim să abordăm astăzi un subiect foarte contondent, spinos care naște numeroase dispute, un subiect pe marginea căruia nu ne-am exprimat direct până acum, dar simțim să o facem macar în articolul de astăzi, poate singurul pe care-l vom dedica acestuia. Am preferat pana acum sa nu le acordam atentie si energie sa le dam cu Ignore homosexualilor si celor care promoveaza diversitatea, CUR-cubeul, insa in ultima vreme au devenit tot mai agresivi, tot mai vocali asa ca macar intr-un singur articol ne vom exprima opinia pe marginea subiectului.
Eu personal am o doza maxima de toleranta fata de acesti indivizi care par tulburati din perspectiva mea, sau poate care nu au trecut complet prin fazele de dezvoltare a sexualitatii si au ramas blocati in zona homosexuala a acestei dezvoltari. Sau poate sunt suflete de femeie in corp de barbati si barbati in corp de femeie (daca e sa ne luam dupa teoria reincarnarii ar putea fi cazul cand o femeie foarte feminina se reincarneaza in corpul unui barbat, pentru a invata si lectia barbatului, neaceptandu-si complet sexualitatea, sa devieze). Multi dintre ei par posedati de entitati sexuale demoniace care-i indeamna sa faca ceea ce fac. Poate nu intamplator, in marile sfere de putere, intre elitele lumii, homosexualitatea este foarte prezenta.
Nu sunt un expert in domeniu, nu am studiat in amanuntime subiectul deoarece nu m-a pasionat, dar va voi prezenta un studiu facut de niste romani, un studiu vast care la randul lui este bazat pe alte cateva sute de studii si statistici realizate pe tot mapamondul, din ce am inteles, in tari in care homosexualitatea este pe deplin acceptata de foarte mult timp. Simt nevoia sa-mi exprim si parerea mea personala, cat pot de obiectiv , fara fi un expert totusi, insa de bun simt.


Ceea ce mi se pare mie greu de acceptat si de tolerat este faptul ca in lumea de azi iubirea este catalogata boala psihica (clasificata F 63.9), credinta in Dumnezeu la fel , mancatul sanatos la fel (boala numita ortorexie), daca te indoiesti de autoritati si vezi conspiratii in lumea care te inconjoara suferi de “tulburare de sfidare opoziţională”, insa este absolut normal sa fii zoofil (in Romania, Franta si Ungaria inca e legala) , pedofil (se dau lupte acerbe sa se legalizeze pedofilia) si suntem catalogati ca intoleranti daca ne revoltam cand vedem copii asistand la paradele homosexuale desantate in care fel si fel de agarici exhibitionisti braveaza sfidandu-ne pe noi cica, astia pudibonzii, inhibatii si ipocritii ce "suntem".
Eu sunt de acord ca exista un mare grad de ipocrizie si pudibonderie in societatea actuala, chiar sunt de acord cu o nuditate naturala, fara a-i sfida pe ceilalti mai sfiosi, la mare, in locuri de nudisti sau de ce nu, in orase de nudisti cum sunt prin alte tari, insa nu cred ca prin astfel de extreme abjecte, cum sunt adeseori cele de la astfel de parade, se echilibreaza balanta. Consider sexualitatea si nuditatea ca fiind absolut naturale si normale, insa si aici exista o limita, iar aceste parade ne arata aspectul de UMBRA al nuditatii si sexualitatii.


Daca lor li se pare absolut normal sa se comporte asa (cum se vede si poze, poze care cica ar fi foarte rare si sunt acelasi care se vehiculeaza de ani de zile ... lol - eu ma straduiesc aici sa fac o selectie printre cele foarte hardcore sa fie la limita suportabilului, insa daca dati un search pe google la cuvintele "gay sex on street" veti gasi sute, mii de astfel de poze multe foarte HARD) asta nu inseamna ca e normal sa o faci pe strada si mai ales in fata copiilor. 
Poate ca e normal sa mergi la budă, poate ca e normal sa te masturbezi sau sa faci sex cu sotia, iubita sau amanta, poate ca normal pentru unii sexul anal si sado-masochismul, dar astea sunt aspecte intime, ce tin de preferintele si orientarile fiecaruia la el acasa si in dormitor, insa nu le faci pe strada sa arati tu cat de normal esti, deja mergi in sfera patologicului facand asa ceva, exhibitionismul fiind din cate stiu o boala psihica, dar iata ca ni se impune sa o tratam ca normalitate. 


Am cunoscut un homosexual care mi-a spus ca si el la randul lui este ingretosat de astfel de parade in care tot felul de dezaxati vin sa se exhibeze arucand astfel o umbra foarte urata peste toti homosexualii. Voi homosexualilor care va simtiti ca acest cunoscut al meu, de ce nu va uniti sa protestati in numele homosexualilor, civilizat, impotriva unor astfel de evenimente?
Cartea de mai jos explica pe foarte larg care sunt capcanele homosexualitatii si de ce nu este bine ca adoptiile de copii (sau crearea in vitro a copiilor) sa fie aprobate pentru cuplurile homosexuale.


Eu personal sa fiu sincer ma revolta in special homosexualitatea masculina deoarece barbatii mi se par in general natural si normal mai uratei si repulsia intre barbati este mult mai evidenta in mod natural, pe cand femeile au o inclinatie catre bisexualitate mai mare  (ele prin natura lor, fiind mai delicate, mai fragile, mai frumoase, este mai normal sa se placa si sa-si doreasca atingerea si a unei femei) ... Doi barbati , chiar si foarte frumosi in lumea in care traiesc eu, sunt predispusi mai degraba sa se respinga (mai ales daca sunt foarte masculini, yang), iar femeile mai ales cele foarte frumoase sa se atraga (prin natura yin predominanta, receptiva, primitoare, ca a apei) ... In fine, e o opinie personala, de barbat hetero ... poate ca femeilor le plac homosexualii barbati in masura in care ne plac noua bisexualele (din ce am mai intrebat si eu, nici femeilor nu le plac barbatii homosexuali in actiune, deci ... astept pareri). 


Deci se pare ca dezvoltarea psihologica si sexuala a copiilor din familiile homosexuale este tulburata, eu personal sunt impotriva adoptiilor cel putin a cuplurilor de barbati (femeile prin natura lor sunt mai materne si pot suplini mai usor rolul barbatului). Daca voi credeti ca astfel de scene doriti sa impacteze creierul copiilor care nu au format discernamantul , va sugeram sa va mai ganditi, iar parintii care merg cu copiii la astfel de manifestari, ca la circ, sunt la fel de raspunzatori.
Sigur, sunt de acord ca nici familiile hetero nu sunt perfecte, dimpotriva, adeseori tocmai in cadrul acestor familii apar astfel de dezaxati, insa cum necum, au o sansa mai mare sa creasca fara traume emotionale si sa se dezvolte natural decat in familiile unor dezaxati ca cei din aceste poze si nu numai (cartea explica ce si cum).In concluzie, eu personal nu sunt impotriva homosexualitatii intime, private, decente ci a unor astfel de exhibari decadente, grotesti, pe strazi, in fata copiilor (cum sunt paradele gay). Eu personal nu vreau ca astfel de manifestari sa fie considerate o normalitate de catre copii fara discernamant, ci sa fie izolate, chiar intrerupte. Nu am nimic impotriva marsului homosexualilor, in care sa-si exprime intr-un mod articulat si decent, fara un exchibitonism abject, punctele lor de vedere.
Consider ca explozia de homosexualitate este semnul unei decaderi a civilizatiei si ca incurajarea acesteia un atac direct asupra natalitatii, fiind asadar o alta modlitate de a reduce populația si de a o animaliza, indobitocii pentru a fi mai usor de controlat.


Virgiliu Gheorghe, Andrei Dîrlău 

– Fața nevăzută a homosexualității

Editura Christiana, București, 2014
Cuvîntul Editorului – Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă
Volumul de faţă constituie un nou semnal de alarmă pentru lumea românească, dar şi pentru restul lumii. O excepţională monografie a fenomenului homosexualităţii şi a mişcărilor pro-homosexualitate din ultimele patru decenii, cartea Faţa nevăzută a homosexualităţii, printr-o minuţioasă documentare, scoate la iveală adevăruri ştiinţifice care aruncă în aer întregul edificiu ideologic pe care se sprijină propaganda homosexualităţii astăzi.

Cel mai îngrijorător ni se pare însă faptul că tot mai mulţi copii şi tineri din familiile traditionale riscă azi să adopte un comportament homosexual şi riscînd, de asemenea, toate bolile şi suferinţele descrise în această carte. Ei devin astfel victime ale unui context ce favorizează şi chiar cultivă tulburările identităţii de gen, abuzurile sexuale şi homosexuale şi alte asemenea fenomene prezentate cu multă acribie ştiinţifică pe parcursul cărţii. 
Spunem că aceşti tineri pot ajunge victime în primul rînd pentru că, sub presiunea dezinformării şi a manipulării mediatice, ei nu au nicio idee despre bolile şi suferinţele ce-i aşteaptă dacă vor urma calea homosexualităţii. În acest sens, prezenta carte putem spune că li se adresează în primul rînd lor, ca şi tuturor celor care şi-au însuşit deja acest stil de viaţă, cu tot ceea ce presupune el. Iată cîteva doar dintre consecinţele comportamentului homosexual ce rezultă din studiile citate în carte:

– în medie, homosexualii care trăiesc în cuplu întreţin relaţii sexuale cu 8 parteneri pe an, iar cei care nu trăiesc în cuplu cu aproximativ 20 de parteneri pe an;

CUMPĂRAȚI CARTEA DE AICI (este doar 12 lei, iar TRANSPORTUL GRATUIT)
– dintre homosexuali, 43% întreţin relaţii sexuale cu peste 500 de bărbaţi pe parcursul vieţii, iar 28% cu peste 1.000 de parteneri;
– între 70% şi 78% din homosexuali raportează că au contractat o boală cu transmitere sexuală (BTS);
– probabilitatea ca un homosexual să dezvolte cancer anal este de 38,8 ori mai mare decît în cazul unui heterosexual;
– homosexualii prezintă o probabilitate de cel puţin 160 de ori (cu 15.900%) mai mare de contaminare cu HIV decît heterosexualii;

– rata consumului de droguri şi alcool este de trei ori mai mare la bărbaţii gay, lesbiene şi bisexuali decît la heterosexuali;
– depresiile unipolare şi bipolare au o rată de incidenţă de 3,64 ori mai mare la gay şi de 3,69 ori mai mare la lesbiene faţă de heterosexuali;
– dintr-un studiu realizat de medicul american Gary Remafedi rezultă că 72% din homosexuali consultaseră de‑a lungul timpului un psihiatru sau un psiholog pentru probleme emoţionale şi 31% fuseseră spitalizaţi pentru o chestiune de sănătate mentală.
– Bagley şi Tremblay (1997), observînd comportamentul suicidal al unui grup de tineri homosexuali cu vîrste între 18 şi 27 de ani, constată o rată de sinucidere mai mare de 14 ori faţă de tinerii heterosexuali de aceeaşi vîrstă;

– în studiul său, Remafedi constată că 34% din homosexuali au avut la un moment dat o tentativă de sinucidere, iar, dintre cei care nu au avut, 21% estimează că o vor face in viitor;
– într-un studiu desfăşurat pe perechi de gemeni din care unul era homosexual, s-a constatat că cei homosexuali își doreau să moară de 4,4 ori mai mult decît fratele lor geamăn care era heterosexual, se gîndea cum să se sinucidă de 4,1 ori mai des şi aveau o rată a tentativelor de sinucidere de 6,5 ori mai mare;
– cel mai vast studiu desfăşurat vreodată a constatat că homosexualii, în anul 1993, trăiau cu 35 de ani mai puţin decît bărbaţii heterosexuali, iar lesbienele trăiau cu 34 de ani mai puţin decît femeile heterosexuale;
– încă din anul 1964 activiştii homosexuali susţineau că „homosexualii constituie un răspuns perfect la problema exploziei demografice”.

Avînd în vedere toate acestea, considerăm că volumul de faţă constituie una dintre cele mai importante mărturii ale iubirii faţă de om, faţă de omul aflat într-o cumpănă a vieţii, faţă de omul care a fost sedus sau a alunecat pe căile homosexualităţii.
Dimpotrivă, cei care se străduiesc să demonstreze faptul că homosexualii nu au un comportament patologic, ci că stilul lor de viaţă reprezintă o alternativă cît se poate de normală la heterosexualitate, credem că sînt principalii duşmani ai omului – şi mai cu seamă principalii duşmani ai homosexualilor înşişi. Credem că numai adevărul poate să-i ajute pe aceştia din urmă să depăşească uriaşa suferinţă pe care le-o provoacă stilul de viaţă homosexual la care s-au lăsat atraşi. Iar acest adevăr le vine în întîmpinare astăzi mulţumită efortului excepţional al celor doi autori, Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău."
SURSA: http://www.culturavietii.ro

CUMPĂRAȚI CARTEA DE AICI (este doar 12 lei, iar TRANSPORTUL GRATUIT)
AICI puteti vedea si conferinta tinuta de autori impreuna cu Pavel Chirila la lansarea cartii:La final as vrea sa va prezint cateva fragmente din cartea CONVERSATII CU DUMNEZEU volumul 2 (volum in care se descrie pe larg modul cum ar fi frumos si indicat pentru evolutia noastra mai rapida ca umanitate , sa practicam sexul) de Neale Donald Walsch care subliniaza modul cum gandim si noi:

"Aceasta mă duce la alte întrebări finale despre sex. Este permis orice fel de sex între adulţii care sunt de acord să-l practice?

Da.

Vreau să spun, chiar şi sexul „mai ciudat”? Chiar şi sexul fără dragoste? Chiar şi între homosexuali?

În primul rând, să ne lămurim încă o dată că nimic nu este dezaprobat de Dumnezeu. Eu nu şed şi judec, hotărând că o acţiune este Bună şi o alta Rea. (După cum ştii, am mai discutat aceasta destul de detaliat în volumul I.)
Acum - în contextul a ceea ce te serveşte sau te deserveşte pe tine pe Drumul tău spre Evoluţie - numai tu poţi să decizi. Totuşi, există nişte principii călăuzitoare foarte largi, asupra cărora au căzut de acord majoritatea sufletelor evoluate.


Nici o acţiune care-i face rău altuia nu duce la evoluţie rapidă.

Iată şi un al doilea principiu:


Nici o acţiune care-l implică pe altul nu poate fi făcută, fără a se obţine acceptul şi permisiunea celuilalt.

Hai să discutăm acum întrebările pe care le-ai pus, având în vedere aceste principii.


Sex „ciudat”? Păi, dacă nu face rău nimănui şi se face cu permisiunea tuturor, ce motiv ar avea cineva să-l numească „rău”? Sex fără dragoste? Sex „de dragul sexului” a fost subiect de dezbatere din cele mai vechi timpuri. Adeseori, când aud această întrebare mă gândesc că mi-ar place să intru, într-o zi, într-o cameră plină de oameni şi să spun: „Să ridice mâna acela dintre voi care nu a făcut niciodată sex în afara cadrului unei relaţii de dragoste profundă, veşnică, plină de dăruire, trainică.”


 Îţi spun doar atât: Orice este făcut fără dragoste nu reprezintă drumul cel mai rapid spre starea de Dumnezeire. Voi pierdeţi cea mai extraordinară parte a experienţei pe care o trăiţi dacă pregătiţi festinul şi îl consumaţi fără dragoste, fie că e vorba de sex fără dragoste sau macaroane cu carne gătite fără dragoste.


Şi e rău să piezi aşa ceva? 

Cuvântul „rău” poate să nu fie cel mai potrivit. „Dezavantajos” ar fi ceva mai aproape, dat fiind faptul că doreşti să evoluezi cât de repede poţi spre o fiinţă spirituală superioară.

Sex între homosexuali? Sunt atât de mulţi oameni care vor ca Eu să spun că sunt împotriva homosexualităţii - sau a manifestării ei. Cu toate acestea, Eu nu judec nici această alegere, nici oricare altă alegere pe care voi o faceţi. Oamenii vor să emită tot felul de judecăţi de valoare - despre
orice - iar Eu le cam stric cheful. Nu vreau să mă alătur lor când emit asemenea judecăţi, ceea ce este derutant, mai ales pentru cei care spun că Eu le-am dat naştere. Observ că: a existat o vreme când oamenii gândeau că o căsătorie între două persoane de rase diferite nu numai că era inacceptabilă, dar era şi împotriva legii lui Dumnezeu. (Este uluitor că unii oameni încă mai cred asta.).
Ei au indicat Biblia ca fiind cartea de referinţă - aşa cum fac atunci când vor să arate că sunt experţi în probleme legate de homosexualitate.

Vrei să spui că e în regulă ca oameni de rase diferite să se unească prin căsătorie?

Întrebarea este absurdă, dar nu chiar atât de absurdă ca siguranţa unor oameni că răspunsul este „nu”.

Sunt la fel de absurde şi întrebările legate de homosexualitate?
Lasă-mă să Te întreb câte ceva despre sex şi copii. La ce vârstă este potrivit să le permitem copiilor să devină conştienţi de sexualitate ca experienţă de viaţă?

Copiii sunt conştienţi de ei înşişi ca fiinţe sexuate - ca fiinţe umane, adică - încă de la începutul vieţii lor. Ceea ce mulţi părinţi de pe planetă fac acum este să încerce să îi oprească să observe acest lucru. Dacă mâna unui copil merge „unde nu trebuie”, o îndepărtaţi. Dacă un copilaş începe să găsească momente de plăcere în a se juca în mod inocent cu propriul său trup, reacţionaţi plini de oroare şi transmiteţi această oroare asupra copilului vostru. Copilul se minunează: Ce-am făcut, ce-am făcut?
Mămica este furioasă, ce-am făcut?
În cazul neamului vostru omenesc, nu s-a pus problema legată de momentul în care să prezentaţi copiilor voştri noţiunea de sex, ci de cel în care să încetaţi de a le mai cere să-şi nege propria identitate ca fiinţe sexuate. Undeva între vârsta de 12 şi 17 ani, majoritatea dintre voi renunţă deja la luptă şi spun în esenţă (deşi, bineînţeles, nu cu cuvinte - despre aceste lucruri nu se vorbeşte): „E-n regulă, acum ai voie să observi că ai organe sexuale şi să vezi ce poţi să faci cu ele.”
Dar răul a fost deja făcut. Timp de 10 ani sau mai mult, copiilor voştri li s-a arătat că trebuie să le fie ruşine de acele părţi ale corpului.
Unora nu li s-a spun nici măcar numele potrivit pentru ele. Ei aud ceva - de la „păsărică” la „cocoşel” şi până la cuvinte pe care unii dintre voi se străduiesc foarte tare să le inventeze - toate pentru a evita, pur şi simplu, să spuneţi „penis” sau „vagin”.
După ce au înţeles foarte clar că toate lucrurile care au legătură cu părţile acelea ale corpului trebuie să fie ascunse, să nu fie rostite, să fie negate, copiii voştri explodează în pubertate, neştiind câtuşi de puţin ce să înţeleagă din ceea ce se întâmplă cu ei. Nu au fost deloc pregătiţi.
Desigur că, apoi, ei acţionează într-un mod jalnic la cele mai noi şi urgente necesităţi pe care le au, răspunzând neîndemânatic, ca să nu zic în modul cel mai nepotrivit. Nu trebuie să se întâmple aşa şi nici nu observ că ar fi în folosul copiilor voştri, întrucât mult prea mulţi intră în viaţa de adult cu tabu-uri sexuale, inhibiţii şi „dureri de cap” şi nu mai sunt în stare să ţină pasul.
În societăţile iluminate, copiii nu sunt niciodată descurajaţi, pedepsiţi sau „corectaţi” când încep să-şi găsească o plăcere timpurie chiar în natura fiinţei lor. Nici sexualitatea părinţilor lor - adică identitatea părinţilor lor ca fiinţe sexuate - nu este în mod special evitată sau neapărat ascunsă.
Trupurile goale, fie că sunt ale părinţilor sau ale copiilor sau ale rudelor, sunt văzute şi tratate ca fiind ceva absolut natural, minunat şi în regulă - nu ca nişte chestii de care să-ţi fie ruşine.
De asemenea, funcţiile sexuale sunt considerate şi tratate ca fiind ceva absolut natural, minunat şi complet în regulă.
În anumite societăţi, părinţii se acuplează sub ochii copiilor - şi ce ar putea da copiilor un sentiment mai măreţ despre frumuseţea şi minunea şi pura bucurie şi totala normalitate a exprimării sexuale a dragostei, decât aceasta? Pentru că părinţii modelează în mod constant aspectul „corect” şi „greşit” al tuturor comportamentelor, iar copiii primesc de la ei semnale subtile şi-nu-chiar-aşa-de-subtile în legătură cu totul, prin ceea ce văd ei că gândesc, spun sau fac părinţii lor.
După cum s-a subliniat mai devreme, puteţi numi astfel de societăţi „păgâne” sau „primitive” şi, cu toate acestea, se poate observa că, în astfel de societăţi, violul şi crimele pasionale sunt practic inexistente, prostituţia este ridiculizată ca fiind absurdă şi nimeni nu a auzit de inhibiţii şi disfuncţii sexuale. În timp ce o astfel de atitudine deschisă nu este recomandată acum în societatea voastră (ea ar fi considerată o ruşine pentru cultura oricărei altei societăţi, în afară de cele cu adevărat ieşite din
comun), este momentul ca aşa numitele civilizaţii moderne de pe planeta voastră să facă ceva pentru a pune capăt reprimării, vinovăţiei şi ruşinii care, mult prea adesea, înconjoară şi caracterizează totalitatea expresiilor şi experienţelor sexuale ale societăţii voastre.

Ai ceva sugestii? Ceva idei?

Încetaţi de a-i mai învăţa pe copiii voştri încă de la începutul vieţii lor că tot ceea ce are legătură cu funcţionarea foarte naturală a corpurilor lor este de ruşine sau greşit. Nu mai demonstraţi copiilor voştri că tot ceea ce este legat de sex trebuie să fie ascuns. Permiteţi-le să vadă şi să observe latura romantică din voi. Lăsaţi-i să vă vadă cum vă îmbrăţişaţi, vă atingeţi, vă mângâiaţi cu blândeţe - lăsaţi-i să-şi vadă părinţii cum se iubesc unul pe altul şi că, a-şi arăta dragostea fizică, este ceva foarte natural şi absolut minunat. (V-ar surprinde să ştiţi în cât de multe familii nu a fost niciodată predată această lecţie simplă.)
Când copiii voştri încep să trăiască propriile lor sentimente, curiozităţi şi nevoi sexuale, faceţi-i să lege această experienţă personală, nouă şi care se amplifică treptat, de o trăire interioară de bucurie şi sărbătoare, nu de vinovăţie şi ruşine.
Şi, pentru numele Domnului, încetaţi să vă mai ascundeţi trupurile de copiii voştri. Este absolut în regulă dacă ei vă văd înotând în pielea goală într-un iaz când ieşiţi la iarbă verde, sau în piscina din spatele casei; nu faceţi apoplexie dacă ei vă văd o clipă când treceţi de la dormitor la baie fără haină pe voi; puneţi capăt acestei nevoi turbate de a vă acoperi, de a vă ascunde, de a închide orice ocazie, oricât de inocentă, în care copilul vostru ar putea să vă vadă ca pe o fiinţă cu propria ei identitate sexuală.
Copiii cred că părinţii lor sunt asexuaţi, pentru că părinţii s-au arătat în felul acesta. Apoi, îşi imaginează că aşa trebuie să fie şi ei, pentru că toţi copiii îşi imită părinţii. (Terapeuţii vă vor spune că unii copii - ajunşi adulţi - întâmpină, până în ziua de astăzi, dificultăţi în a-şi imagina că părinţii lor chiar „o fac”, ceea ce, bineînţeles, îi umple pe aceşti foşti copii - acum pacienţi în cabinetul unui terapeut - de mânie sau vinovăţie sau ruşine, deoarece bineînţeles că şi ei doresc să „o facă” şi nu înţeleg ce nu e în regulă cu ei).
Aşa că, vorbiţi despre sex cu copiii voştri, glumiţi despre sex cu copiii voştri, învăţaţi-i şi permiteţi-le şi amintiţi-le şi arătaţi-le cum să se bucure de sexualitatea lor. Asta puteţi face voi pentru copiii voştri. Şi faceţi-o din prima zi când s-au născut, o dată cu primul sărut, cu prima îmbrăţişare, cu prima atingere pe care o primesc de la voi şi arătaţi-le că voi primiţi acelaşi lucru, unul de la celălalt.

Mulţumesc. Mulţumesc. Speram să aduci un pic de normalitate în acest subiect. Dar încă o întrebare finală. Când este potrivit să deschizi, în mod specific, subiectul sau să descrii şi să discuţi cu copiii tăi despre sexualitate?

Vă vor spune ei când a venit momentul. Să fiţi sigur că orice copil vă dă de veste, dacă priviţi şi ascultaţi cu adevărat. De fapt, apare treptat. În etape. Şi veţi şti care e modul cel mai potrivit vârstei pentru a trata această apariţie treptată a sexualităţii copilului vostru, dacă v-aţi lămurit, dacă v-aţi rezolvat propriile probleme „nerezolvate” legate de aceasta.

Şi cum reuşim să ni le rezolvăm?

Faceţi ce trebuie. Înscrieţi-vă la un curs. Mergeţi la un terapeut. Intraţi într-un grup de terapie. Citiţi o carte. Meditaţi asupra ei. Descoperiţi-vă unul pe altul - mai presus de orice, descoperiţi-vă din nou unul pe altul ca bărbat şi femeie; descoperiţi, regăsiţi, recâştigaţi, luaţi-vă înapoi propria voastră sexualitate. Savuraţi-o. Bucuraţi-vă de ea.
Luaţi-o în stăpânire.
Luaţi în stăpânire propria voastră sexualitate plină de bucurii şi apoi le puteţi permite şi îi puteţi încuraja pe copiii voştri să o ia în stăpânire pe a lor.

Îţi mulţumesc din nou. Acum, întorcându-ne de la subiectul legat de copii la unul mai larg, legat de sexualitatea umană, trebuie să-Ţi mai pun încă o întrebare. Şi ar putea să pară impertinentă şi ar putea să pară chiar neserioasă, dar nu pot să termin acest dialog fără să o pun.

Hai, hai, nu te mai scuza şi întreabă-Mă.

Grozav! Există ceea ce se numeşte „prea mult” sex?

Nu. Bineînţeles că nu. Dar există ceva care se cheamă prea mare nevoie de sex. Vă sugerez:

Bucurați-vă de tot.
Nu aveți nevoie de nimic.

Inclusiv de oameni?

Inclusiv de oameni. În special de oameni. A avea nevoie de cineva este cel mai rapid mod de a omorî o relaţie.

Dar tuturor ne place să simţim că cineva are nevoie de noi.

Atunci opriţi-vă de la a mai simţi astfel.
Să vă facă plăcere, în schimb," 

SURSA: Cartea Conversatii cu Dumnezeu - vol. 2 - de Neale Donald Walsch


Si ca sa inchei in mod comic, iata cum poti demonta un conflict intre doi barbati: 


sâmbătă, 18 iunie 2016

ORAȘUL ASTRAL - O călătorie spirituală (18.06.2016)


ASTRAL CITY: A Spirtual Journey (2010)
aka NOSSO LAR (CASA NOASTRĂ)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film din seria  inspirată de scrierile lui Chico Xavier, mai exact de cartea cu numele Nosso Lar (Casa Noastră) . 
Francisco Cândido (Chico) Xavier a fost cel mai respectat medium din Brazilia, o poziţie de mare autoritate morală într-o ţară unde circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste. A publicat 450 de cărţi, al căror autor nu s-a recunoscut niciodată a fi, spunând că el doar a reprodus ceea ce îi dictau spiritele. Şi-a cedat toate drepturile de autor, începând cu prima sa carte.
În anul 1944 a apărut romanul "Nosso Lar", cel mai vândut volum al său. Este primul dintr-o lungă serie concepută de spiritul Andre Luiz. Romanul relatează despre primii ani trăiţi de spiritul dezîncarnat al medicului Andre Luiz într-o "colonie spirituală", un fel de oraş unde se strâng spiritele între încarnările succesive, cu scopul de a-şi continua lecţiile despre viaţă.
Autorul se prezintă ca un cercetător al lumii spirituale, traducând percepţiile sale într-o formă didactică, mai uşor de înţeles de oameni. Descrie în detaliu minunata colonie de ajutor spiritual Nosso Lar (Căminul Nostru), creată după concepţiile Spiritelor Superioare, în vederea acordării unei asistenţe permanente oamenilor şi spiritelor dezîncarnate.
Poate mai puţin înţeleasă în film este zona inferioară numită Umbral, pe care o vom explica prin cuvintele din carte: "Umbral este o zonă destinată pentru epuizarea energiei reziduurilor mentale. Sunt multe suflete ezitante şi ignorante, nu destul de pervertite pentru a fi trimise în colonii de corecţie mai cumplite, dar nici destul de nobile ca să fie conduse către planurile elevate." Umbral poate fi înţeles şi ca starea psihică în care spiritele nu reuşesc să se debaraseze de propriile proiecţii mentale nefaste sau idei fixe.


"Nosso Lar" este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este unul dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori! (Răzvan Petre - traducătorul filmului)"


Cartea NOSSO LAR poate fi cumparata de AICI .

Notă: Idei asemanatoare cu cele din acest film si carte mai pot fi gasite si in cartile lui SUZANE WARD (seria cu Matei care-i vorbeste despre asa zisul Rai) si in cartile lui James Redfield, in special in A 10-a Profetie (daca imi mai amintesc bine). Așa cum s-a dovedit în timp cartile Suzanei Ward au fost pline de profetii neimplinite, iar spiritul lui Matei se pare ca e mai degraba un agarici dezinformator decat un spirit binevoitor. 
Dupa cum descoperim tot mai des, exista fel si fel de  channell-eri care se cred sau se prezinta ca find divin inspirati cand in realitate sunt niste instrumente de dezinformare si raspandaci de HOPIUM (cel mai adesea inconstienti) care amortesc vigilenta oamenilor dornici de schimbare ... Multe dintre ideile venite prin intermediul acestor spiritualisti, spiritisti, intermediari, telepati, channeleri sau ce-or mai fi sunt niste batai de joc ale unor entitati puse pe șotii cel putin sau care pur si simplu vor sa sădeasca si mai multa confuzie in mintea cautatorilor de adevar. 
Există tot mai multe voci care spun raspicat, ca astfel de fiinte, sunt cel mai adesea rau intentionate (Archoni) fiind cei care au creat si religiile si multe curente spirituale, acesta fiind unele care raspandesc in mintea oamenilor programe care ii determina sa fie donatori voluntari si inconstienti de energie catre aceste entitati.De aceea vă sfătuim să fiți foarte vigilenți în ceea ce privește mesajele venite de la acești indivizi, indiferent cât de bine intenționați sau de iubitori par, inclusiv fata de mesajele venite de la acest medium pe nume Chico Xavier ... Din punctul nostru de vedere este doar o varianta posibila a ceea ce ar putea urma dupa moarte, insa si acea matrice holografica prezentata in film si in carte este o iluzie ce poate amorti vigilenta spiritelor proaspat dezcarnate, un oras astral in care puteti fi indoctrinati de fiinte aparent luminoase (ce pot fi niste extraterestrii, intraterestrii, interdimensionali sau demoni deghizati) cu niste idei care nu sunt neaparat adevarate, menite sa va pacaleasca, sa va amageasca sa va intoarceti in scoala de pe Pamânt, pentru a continua sa fiti baterii inconstiente pentru Archoni. Poate una din singurele protectii pe care le puteti avea in acele momente este sa continuati sa fiti sinceri cu dvs. integrii, sa tineti la suveranitatea voastra, sa fiti puternici, iubitori, fermi, scrutatori, devotati, eroici, iubitori de aproape, altruisti, pe scurt sa aveti o vibratie inalta si o sa va prezentam dupa film un scurt fragment din filmul Star Trek Voyager care explica ce si cum. 
Nu spunem ca absolut toate lumiile astea astrale, orase si ce-or mai fi ele nu pot fi si ceva pozitiv, chiar benefic orientat  insa aveti mare grija ca sub masca unor mesaje aparent frumoase, pot fi ascunse manipulari.

VEDETI FILMUL TRADUS, CALITATE HD  AICI - link 1
BONUS 

 Un fragment extrem de sugestiv din episodul 15 al sezonului 3 (intitulat Coda) din serialul Star Trek Voyager, care ne descrie pe f scurt modalitatea prin care este posibil ca dupa moarte sa fim amagiti de anumite entitati extraterestre, interdimensionale sau ce-or fi, sa ramanem in matricea lor si sa-i hranim cu energia noastra. Un fragment cat se poate de sugestiv , tema intalnita si in Stargate SG1, legat de rasa de fiinte energetice Ori care se hranesc cu rugaciunile si gandurile trimise de adeptii lor (ambele seriale vor fi publicate in timp, pe acest blog) ... ceea ce este si mai frumos este faptul ca ni se arata atitudinea interioara pe care este necesar sa o avem pentru a nu pica in capcana lor ... Ca si Jean Luc Picard (capitanul din seria Start Trek - The Next Generation) si alte personaje din filmele de acest gen (implicit din Stargate, mentionat mai sus) acestia manifesta integritate, curaj, eroism, iubire de semeni, fiind practic pe o frecventa de vibratie inalta si astfel reusesc sa dejoace planurile acestor fiinte care pun accent pe frica pentru a te mentine si/sau atrage in lumea lor ... Capitanul navei Voyager, Kathryn Janeway este un exemplu minunat de caracter uman in acest episod (intreg episodul ne arata cat de inselatori si manipulatori pot fi acesti extraterestrii) ... Minunat!


vineri, 17 iunie 2016

Tabara de vindecare prin Noua Medicina Germanica cu dr. Crina Veres la Eforie Nord intre 25 iunie - 01 iulie 2016


Ultimele 7 locuri cu reducere 20% - se ofera reducerea de 20% din costul taberei pentru cei care se inscriu prin intermediul blogului nostru.

Oferta valabila 72 de ore. 
Contact: Alina - email: primavara.desertului@gmail.com  

Care sunt beneficiile acestei tabere?

Noua Medicina Germanica este o tehnica de medicina alternativa descoperita de Dr. Ryke Hamer. Acesta a cercetat si demonstrat stiintific care sunt cauzele pentru care apar bolile, dar si metodele prin care acestea pot fi vindecate si mai ales prevenite. Dr. Crina Veres a inteles legile acestei medicini, care i-a raspuns la toate intrebarile la care medicina clasica nu i-a putut raspunde si a inceput s-o aplice pentru ea si pacientii ei. Participand la aceasta tabara beneficiezi de toate cunostintele teoretice si experienta practica dobandita de dr. Crina Veres in anii de lucru cu aceasta tehnica. Pe toata durata taberei se va lucra pe cazuri concrete ale participantilor care vor fi ghidati spre a depista cauzele problemelor de orice natura pe care le au si bineinteles vor dobandi instrumentele necesare vindecarii fizice, emotionale, relationale. 

Relatari ale participantilor la tabere anterioare:


EXPERIENTA Dr. CRINA VERES

 peste 13 ani de studiu si practica in cancere si boli grave 
• peste 19 ani de studiu si practica pe terapie sistemica de familie, cuplu si copii
peste 12 ani de conferinte interne si internationale cu sustinere de lucrari pe teme de vindecari si sanatate

• peste 15 ani de studiu si practica in domeniul nutritiei si fitoterapiei (cu multiple atestate internationale, universitare si nu in ultimul rand de la vindecatori autohtoni sau de medicina shamanica)
• peste 18 ani de studiu si practica in medicina alopata
 peste 25 de ani de studiu si practica in arte martiale, stiluri externe si interne bazate pe disciplina mintii si a trupuluiExperienta In Autovindecare:
Leucemie acuta (1998), anemie feripriva grava (1999), spasmofilie si crampe musculare extrem de dureroase (2000).
Fractura de coloana vertebrala lombosacrata, paralizia membrelor inferioare si traumatism craniocerebral post accident rutier grav (2003), 
Sinuzita cronica (2003), bronsita cronica (2004), alergie cu edem facial si glotic/soc anafilactic repetat (2007), 
adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale si axilare, hepatice si osoase (2007).
In acesti ani s-a autovindecat definitiv si se bucura de o stare de sanatate deplina. 

PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR IN TABARA

7:30 – 8:30 Gimnastica Energetică (QiQong,Tai Chi, Ritmurile Tibetane etc)
8:30 – 9:30 Mic dejun
9:30 – 13:00 Activități din Programul de Tabără: Curs, Exerciții si Impartasire, Analiza pe cazuri concrete ale participanilor
13.00 - 15.30 – Pranz si pauza
15:30 – 18:00 Activități din Programul de Tabără: Curs, Exerciții si Impartasire, Analiza pe cazuri concrete ale participanilor
18:00 – 19:30 Pauza de Cina
19:30 – 21:30 Program de seară/Program de voie, Relationare/Interactiune/Jocuri/Dans terapeuticProgramul este flexibil si va fi adaptat nevoilor grupului. Nicio activitate nu este obligatorie. 

UNDE VA AVEA LOC TABARA?
Cazare si pensiune completa (3 mese pe zi) la Hotel Sirius - Eforie Nord- http://www.hotel-sirius.ro/


Pentru grupul nostru am obtinut niste tarife preferentiale extraordinare.


Investitia fiecaruia pentru aceasta tabara:


1.Investitia pentru curs:


- 1000/ron/persoana
- pentru 2 membri de familie care vin impreuna se aplica o reducere de 15% pentru fiecare persoana, in total vor achita 1700 lei).
- pentru grupuri de 4 persoane sau mai mari, se aplica reduceri suplimentare
(va rugam sa ne contactati).Pentru cei care au mai participat la alte cursuri sau tabere, se aplica o reducere de 20%.


ATENTIE: Reducerile nu se cumuleaza.


Pentru cei care se inscriu in tabara dupa data de 10 iunie 2016, contributia se majoreaza cu 200 lei/persoana.2. Cazare si pensiune completa:
100 lei/pers/zi - loc in camera dubla
130 lei /pers/zi - loc in camera single 

Copiii sub 3 ani beneficiaza de gratuitate fara pat suplimentar si fara a primi portie separata.
Copiii intre 3 si 6 ani - 25 lei / zi fara pat suplimentar
Copiii intre 3 si 6 ani - 35 lei / zi cu pat suplimentar,
Copiii intre 6 si 12 ani - 50 lei / zi cu pat suplimentar 
Copiii peste 12 ani - 80 lei/ zi cu pat suplimentarNi se vor oferi 2 regimuri alimentare, omnivor si ovo-lacto-vegetarian.
Micul dejun va fi servit in regim bufet suedez.

 Daca doriti sa veniti insotiti de prieteni sau rude care nu doresc sa participe la programul taberei, acestia vor achita doar costul catre hotel (100 lei/zi). 

Mai multe detalii:

detalii plata:

-DACA DORITI SA CONSIDERATI CONTRIBUTIA DVS LA TABARA O DONATIE PENTRU CONSTRUIREA UNEI CLINICI sau Centru de Autocunoastere, Autovindecare prin Constientizarea Sinelui si proiecte caritabile:

in contul: RO29 BTRL 0130 1205 N635 44XX deschis la 
BANCA TRANSILVANIA pe numele (ASOCIATIA NEO GRUP CONSULTING) cu mentiunea la detalii plata DONATIE EFORIE
-sau ca taxa de curs din care statul roman primeste automat 3%:
pe firma Esenta Esentei SRL 
IBAN RO76BTRLRONCSOC333653601
Str Fantanele Lama E ap 80 Cluj Napoca
CUI 35542829
J12/386/29.01.2016
Certif inregistrare seria B nr 3257507Va asteptam cu drag
Echipa de organizatori si Crina Veres

Impresii din Tabara de Craciun mai multe...

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...