RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 29 februarie 2016

ÎN INTERIORUL FRĂȚIEI - un documentar despre francmasonii britanici (29.02.2016)

INSIDE THE BROTHERHOOD (1989)

Deoarece astazi am avut o discutie pe facebook aici cu un mason foarte mandru, care practica luciferianism, magie solomonica, hatha yoga, krya yoga, kemetic, heka, demonologia, enochianismul, ca e membru Golden Dawn, m-am gandit ca ar fi de bun augur reluarea unor filme pe aceasta tema, iar astazi va readucem in memorie unul dintre primele filme publicate pe blog (in 26.11.2008).
Personal cred ca multi ajung in masonerie bine intentionati si deschisi la minte (desi nu intamplator credem ca rezoneaza cu ritualurile acestora) si poate unele dintre informatiile prezentate pe blogul nostru le va oferi un plus de disceranamant inainte de a alage aceasta cale.
Nu sunt nici radical contra masonilor, nici pentru masonerie, insa ca o nota comuna referitoare la masonii intalniti personal este faptul ca sunt foarte grandomani (au un anumit statut social care le ofera anumita putere si influenta, o stare materiala de la foarte buna in sus si impresia ca ei sunt foarte speciali, deosebiti, superiori, initiati). Le cam lipseste smerenia "iluminarii" pe care spun ca o detin si personal nu m-am simtit absolut de loc inspirat de prezenta lor, de energia pe care o degajă.
Singurul mason care mi-a placut relativ, este Oreste (pe care l-am simtit insa foarte mult in minte si nu in inima), insa in acest moment nu stiu daca mai face parte din vre-un ordin sau s-a dezis.
Cred ca exista si masoni bine intentionati, oameni de calitate, cum cred ca exista si in diversele culte religioase si in biserici si in politica si in partide si in justitie si peste tot in sistem, insa per general, masoneria o consider indoielnica (infestata de "gandaci"), din cate am studiat, iar eu personal nu sunt atras de ritualurile lor cu sortulete si fel si fel de simbologii pe care ei le considera poate, absolute (iar asta cred ca e un aspect sectar). Dar e fiecare liber sa creada in ceea ce vrea, atata timp cat prin actiunile lui nu face rau celor din jur (sigur si acest rau este relativ, binele tau, raul altora).
Identificarea lor individuala cu o secta milenara, care este evident ca a influentat cursul istoriei, le ofera un ego bombastic si o anumita condescendenta a dialogului purtat cu "profanii".
Refuz sa judec toti masonii la gramada insa nu pot sa nu remarc unele fapte ale acestora. Vorba aceea "pomul se cunoaste dupa roade si omul dupa fapte". Iar faptele lor, influenta lor secreto-discreta, impreuna cu organizatii asemanatoare, la fel de discreto-secrete (gen Bilderberg, Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, iezuitii, sionistii, liniile de sange regale, marii bancheri internationali, samd) se vede in societatea de astazi, in ciuda revolutiilor eliberatoare (pentru unii) pe care ei spun ca le-au planificat si le-au dus la indeplinire. Consider modul in care lumea arata astazi ca o opera de arta a acestor forte oculte (secreto-discrete). Poate ca punctual au facut pe moment un bine, dar joaca de-a Dumnezeu a dus adeseori, pe termen lung, la rezultate dezastruoase pentru majoritatea oamenilor ... Si nu, pentru noi nu este o lume iluminata, dupa cum cred masonii ca este (incepand din perioada Iluminista), decat poate pentru unii (pentru o elita "initiata") ci o lume pe punctul auto-distrugerii. Consider masoneria, impreuna cu organizatiile de mai sus, implicit organizatiile religioase diverse, direct responsabile de starea deplorabila in care se gaseste societatea umana si planeta la modul general.
Sigur, cauza primordiala a tuturor relelor este in interiorul nostru, iar toate aceste organizatii reflecta gradul nostru de alienare, de separare, de divizare unii fata de altii, fata de natura si viata. Insa si acest elitism mentinut artificial, aceasta lipsa de unitate ca si umanitate, ca si suflet, aceasta divizare (intre superiori si inferiori, initiati si profani, conducatori si supusi, stapani si sclavi, bogati si saraci)  incurajata, sustinuta, amplificata, cautata de aceste elite "iluminate" determina si in interiorul nostru o scindare. Este si si ... relatie de feedback. Ce-a fost mai intai, oul sau gaina? ... cocosul androgin ar spune unii ...
Apoi faptul ca se sustin unii pe altii "no matter what" este cu dus intors ... Daca tu ca judecator, datorita faptului ca esti mason, aperi un interlop mason ca ti-e fratior, aici nu mai e bine ... sau cand interesele fratiei sunt deasupra familiei si comunitatii din care faci parte, iar nu e bine. Sau daca tu ca politician, senator, ministru sau ce esti, iti folosesti puterea de influenta pentru a scapa basma curata interlopii din fratie, asta duhneste a mafie.

Iar asta se arata in filmul documentar de astazi:

"Seria documentară de 6 episoade În interiorul frăţiei (Inside the Brotherhood) explorează sinistrele secrete ale francmasonilor: coruptie, groaznice amenintari, asasinate rituale, profit personal, inselaciune, trafic de influenta, parvenire, sete de putere, etc.
Serialul a fost realizat in anul 1989 de catre jurnalistul de investigatie Martin Short impreuna cu Twenty Twenty Television. Acesta a publicat si o carte pe aceasi tema: "Inside the Brotherhood: Explosive Secrets of the Freemasons". Turul sau de forta in dezvaluirea sinistrelor secrete ale masoneriei este continuarea muncii de pionierat a lui Stephen Knight, autorul volumului "The Brotherhood: The Explosive Expose of the Secret World of the Freemasons", decedat la numai 18 luni dupa publicarea dezvaluirilor.
Primul episod dezvăluie o parte din ritualurile francmasoneriei. Foşti francmasoni, poliţişti şi clerici ne vorbesc despre infiltrarea si influenţa francmasoneriei în politica, justitie, politie, afaceri, administratie locala, în parlament şi in alte domenii in special in Londra, unde se află cea mai mare concentraţie de masoni.
Al doilea episod dezvaluie legăturile dintre francmasonerie şi corupţia din poliţie. Politistii, procurorii si judecatorii se infratesc cu criminalii si talharii in cadrul lojilor masonice.

Vezi AICI - link 1 sau AICI - link 2, primele doua episoadeAl treilea episod dezvăluie minciuna, falsitatea si actiunea interesata din spatele pretinsei activitatii caritabile a francmasoneriei. Goana dupa profit personal si putere, ce domina printre membrii inalti ai masoneriei, se manifesta prin conspiratii locale, unele chiar in detrimentul propriilor "frati".
Al patrulea episod dezvaluie francmasoneria ca fiind principala sursa a coruptiei si traficului de influenta din cadrul administratiei locale. Contracte atribuite preferential, numiri bazate pe apartenenta masonica, decizii discutabile luate fara a se declara conflictul de interese, blocarea oricaror cercetari ce ar dezvalui reteaua corupta si aparteneta la masonerie a celor implicati. Totul seamana foarte mult cu ceea ce se intampla astazi la noi in primarii si consilii locale.

Vezi AICI - link 1 sau AICI - link 2  episoadele 3 şi 4Al cincilea episod dezvăluie amestecul francmasoneriei in crima organizata si terorism si modul in care aceasta organizatie ii elimina pe cei care devin persona nongrata, prin intermediul unor crime ritualice identice cu amenintarile din timpul juramintelor facute la initierile din loja. De asemenea sunt facute o serie de dezvaluiri despre scandalul lojei masonice Propaganda due din Italia anilor 70-80.
Al saselea episod prezinta modul in care membri francmasoneriei actioneaza in cadrul statului ca indivizi ce sunt sustinuti de "frati" in detrimentul celor care nu apartin masoneriei. Astfel este posibila blocarea oricaror cercetari ce ar dezvalui reteaua de coruptie din interiorul societatii. "

Comentarii preluate de aici.

Vezi AICI - link 1 sau AICI - link 2 episoadele 5 si 6In completare studiati categoria SOCIETĂȚI OCULTE (pe care o puteți explora mai ușor în CUPRINS), în special următoarele articole și documentare:

1) ILUMINAȚI
2) ILLUMINATI - Ingeri si demoni revelati
3) SECRETUL DIN SPATELE TUTUROR SOCIETĂȚILOR SECRETE
4) POVESTEA SIONISMULUI
5) Simbolism în Uniunea Europeană, noua ordine mondială şi Illuminati
6) ORDINUL MORTII - Secretele Intunecate Din Interiorul Bohemian Grove
7) CONSPIRATIA ILLUMINATI - DEMONICA SAU REPTILIANA?

sâmbătă, 27 februarie 2016

Divizia FRINGE (de frontieră sau extremă) 27.02.2016

FRINGE (2008 - 2013)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un serial sf exceptional, unul din cele mai bune seriale vazute vreodata. 

Mai intai cateva cuvinte despre film:
Fringe este un film serial science fiction american coprodus de J. J. Abrams, Alex Kurtzman și Roberto Orci. Seria are în plin plan o Divizie FBI, cu sediul în Boston, Massachusetts. Echipa folosește știință "fringe" neortodoxă și tehnici FBI de investigații în investigarea unor serii de fenomene inexplicabile, adesea înspăimântătoare, denumite "tiparul" (the pattern), care se desfășoară de-a lungul globului. Serialul a fost descris ca un amestec între The X-Files, Altered States, The Twilight Zone și Dark Angel.
"Fringe depășește barierele imaginației, ale fizicii teoretice ce stă cuminte scrisă pe hȃrtie și arată concret, cu dovezi științifice, ȋn imagini mișcatoare și sunet (chiar și ȋn calitate HD) că orice este posibil. Da, orice.
Fringe, mai exact, este o divizie din F.B.I. care se ocupă de incidente supranaturale și ȋncearcă să afle originea acestora. Ȋn primul sezon episoadele diferă, urmȃnd ca ȋn sezoanele următoare să aibă legătură ȋntre ele, ceea ce le face mai dificil de urmărit. Ȋn centrul acțiunii sunt Olivia Dunham, o femeie a cărei singură frică este cea de singurătate, Walter Bishop, un geniu științific cu enervant de multe pierderi de memorie (care prin candoarea si genialitatea lui, ofera un contrast extrem de comic si savuros filmului n.n.), Peter Bishop, un tip carismatic cu prieteni care-i pot face rost de orice, și o asistentă de laborator căreia Walter ȋi uită mereu numele, deci n-o să stric surpriza.
Olivia Dunham este agentul care vrea să se implice în toate, chiar dacă de multe ori spune “ȋmi pare rău, ar fi trebuit să te ascult și să mă duc acasă”. Uneori, din dorința de a face prea mult bine, sfȃrșește prin a face mai mult rău, dar tȃnărul Peter are o răbdare de fier și o scoate de fiecare dată din belele. Așa cum ne-am aștepta și toți ne-am dori, ȋntre Olivia și Peter se dezvoltă o relație specială, fiecare devine un suport moral pentru celălalt și ajung să-și salveze reciproc viețile ȋn repetate rȃnduri.
Peter Bishop e un băiat simpatic, pare mereu obosit din cauza cearcănelor care, odată cu trecerea sezoanelor par să se facă din ce ȋn ce mai mari. Ȋn afară de șeful diviziei, Phillip Broyles care, indiferent dacă Manhattan ori S.U.A. sunt în pericol, trebuie să se gȃndească de mai multe ori ȋnainte de a lua o decizie, Peter este cel mai rațional dintre toți – fapt ce ȋi va dăuna ȋn relația cu cei din jur.
Walter Bishop cel bătrȃn (John Noble, apare ȋn Lord of the Rings: The Return of the King) trebuie să repare stricăciunile făcute de Walter Bishop cel tȃnăr – un geniu care ajunge să stăpȃnească legile fundamentale ale fizicii și chiar să le schimbe, fără frică de providență, pentru că el ȋnsuși se vede ca fiind un Dumnezeu.
Pe parcursul sezoanelor, vedem de la răsturnări de situații, pȃnă la răsturnări de suflete sau amintiri. Și nu ȋn genul romance, ci la propriu. Multe lucruri abstracte apar și dispar ori sunt ascunse și apoi găsite. Gȃndul că ți-ai putea scoate efectiv o amintire din cap ȋți surade, nu? Da, și mie.
Serialul te ajută, ȋți ofera direcții de căutare, iar tu poți ȋn felul ăsta să știi mai multe despre ce se ȋntȃmplă acolo. Uneori, dialogul dintre personaje dispersează ceața adusă ȋn capul tău de articolele mult prea tehnice de pe wikipedia. Asta-i și frumusețea: o explicație practică. Fringe este un curs așa cum am vrea să fie toate.
Precum am spus la ȋnceput, ȋn acest serial orice este posibil. Pregătește-te să vezi cum se ȋntamplă tot ce nu credeai că este posibil vreodată." 


Nota Noastra: Acest serial depaseste cu mult X-Files ca mod de abordare si prin profunzimea stiintei implicate in investigatiile realizate. Este un serial fascinant, minunat, superb, epic!

LISTA EPISOADE in ordine invers cronologica:

SEZONUL 5 - FRINGE
13 episoade


SEZONUL 4 - FRINGE
22 episoadeSEZONUL 3 - FRINGE
22 episoadeSEZONUL 2 - FRINGE
23 episoade


SEZONUL 1 - FRINGE
20 episoade

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...