Ieşirea Din MATRIX: Miko Peled - Adevărul despre sioniști și Israel

marți, 6 decembrie 2016

Miko Peled - Adevărul despre sioniști și Israel


An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel (2012)

Miko Peled (născut în 1961 în Ierusalim)  este un activist israeliano - american, autor și instructor de karate. El a scris o singură carte care a făcut vâlvă și este numită "The General’s Son: Journey of an Israeli in Palestine" (FIUL GENERALULUI - Călătoria unui Israelian în Palestina) și a călătorit foarte mult în lume unde ține discursuri despre experiența sa.

Miko Peled a crescut într-o familie proeminentă de sioniști din Motza Illit. Bunicul lui, Avraham Katsnelson, este unul dintre cei care au semnat Declarația de Independență a Israelului. Tatăl lui Miko, Mattityahu Peled, a luptat în războiul din 1948 și a fost general în războiul din 1967. Însă observând anumite neconcordanțe între povestea oficială și realitatea din teren, a făcut o investigație despre crimele de război ale israelienilor, investigație care a fost ignorată de cabinetul Israelian,  iar acesta a decis să devină activist al păcii și un lider proeminent al dialogului dintre israelieni și palestinieni.
El a condamnat armata Israeliană pentru invazia Cisiordanei (WEST BANK), a Gazei și a Înălțimilor din zona Golan, numind-o "o cinică campanie de expansiune teritoriala". El a fost bineînțeles marginalizat și rejectat pentru asta și pentru dorința lui de a exista o soluție amiabilă între 2 state. El a decedat în 1995 și mulți palestinieni l-au numit "Abu Salam" (Tatăl păcii).

Miko Peled a mers pe urmele tatălui său, devenind mai întâi membru al forțelor speciale israeliene, unde a și câștigat bereta roșie, dar a regretat această decizie și a devenit medic. Degustat de invazia israeliana din Liban din 1982 a renunțat complet să mai sevească Israelul.  A plecat mai întâi în Japonia, apoi a ajuns în San Diego, California, unde a devenit un activist pro-palestinian și un apărător al drepturilor omului, un anti-sionist remarcabil.

El a preluat acum mostenirea tatalui sau si cere crearea unui singur stat intre Palestina si Israel, o forma de sanctuar posibila numai daca Israelul renunta la ideea dominarii iudee a acestei intregi regiuni si a resurselor sale, pentru terminarea “apartheid-ului Israelian”.

Deci iată încă un iudeu care "se urăște pe sine" (vorba sioniștilor) un iudeu care pentru adevăr riscă totul și pentru asta îl considerăm un alt mare erou al zilelor noastre.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI

Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul la acest film, prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 
Mai multe detalii AICI

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 
(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


În completare vă invităm să citiți și aceast articol (declarație) făcută de Miko Peled , intitulată: ÎNCĂ UN PLAN DE PACE – dacă n-ar fi îngrozitor de penibil, ar fi chiar amuzant

De asemenea pentru mai multe lămuriri în problema sionistă, cercetați cu atenție categoria SIONISM de pe blogul nostru (pe care o puteți explora mai ușor în CUPRINS).


BONUS:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...