Ieşirea Din MATRIX: KUNG FU PANDA - toate filmele

sâmbătă, 17 decembrie 2016

KUNG FU PANDA - toate filmele

KUNG FU PANDA 
(2008 - 2016)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu o serie de filme pline de umor, mesaj si intelepciune.

Probabil ca multi stiti deja aceste filme insa revazand anumite secvente din filme am realizat ca merita revazute ... 

Iata cate ceva idei despre fiecare film in parte:

"Kung Fu Panda 1 este o comedie americană de animație realizată în 2008, în regia lui John Stevenson și Mark Osborne și produsă la DreamWorks Animation din Glendale, California. Vocea personajului principal este interpretată de Jack Black, celelalte voci fiind ale lui Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross și Ian McShane.

Povestea are loc în Valley of Peace, un tărâm fictiv din China antică locuită de animale antropomorfe.
Po, un urs panda, este un fanatic al kung fu-ului care idolatrizează Furious Five – Tigress, Monkey, Mantis, Viper şi Crane – un cvintet de maeştri kung fu antrenaţi de panda roşu numit Shifu. Ajutându-şi tatăl gâscă Mr. Ping la restaurantul său de tăiţei, Po a fost incapabil de a-şi atinge visul de-a deveni el însuşi un maestru kung fu. Oogway, o ţestoasă bătrână şi mentora lui Shifu, are o viziune în care fostul student al lui Shifu, maleficul leopard al zăpezilor pe nume Tai Lung, va scăpa din închisoare şi se va întoarce în Valley of Peace pentru a se răzbuna.

Shifu intră în alertă şi îşi trimite mesagerul, gâsca Zeng, pentru a preveni evadarea lui Tai Lung. Apoi organizează un turneu de kung fu pentru ca Oogway să poată identifica Războinicul Dragon, singurul maestru kung fu demn de-a primi Dragon Scroll (despre care se spune că deţine secretul puterii nelimitate) şi a-l putea învinge pe Tai Lung. Po ajunge şi el la porţile arenei, dar nu reuşeşte să pătrundă în interior. Disperat să vadă alegerea Războinicului Dragon, Po se leagă de nişte artificii, zboară prin aer şi aterizează în mijlocul arenei, fix în dreptul degetului lui Oogway. Spre mirarea tuturor, Oogway îl proclamă pe Po drept Războinicul Dragon.

Crezând că decizia lui Oogway a fost una accidentală, Shifu încearcă să-l scoată din joc pe Po ridiculizându-l pentru a-l face să renunţe. Furious Five îl iau şi ei la mişto din cauza lipsei sale de abilităţi în materie de kung fu. După ce primeşte încurajări de la Oogway, Po îndură antrenamentele draconice la care este supus şi începe să se împrietenească încet, încet, cu cei cinci datorită tenacităţii sale, calităţilor de bucătar şi simţul umorului dezvoltat." SURSA

VEDETI KUNG FU PANDA 1 (2008) - Calitate HD 


Kung Fu Panda 2 (2011)

"Cu ani înaintea evenimentelor din primul film, Lordul Shen, fiul unui păun ce conduce Gongmen City din China antică, doreşte să folosească artificiile pe post de arme. După ce află de la un ghicitor că „un războinic în alb şi negru” îl va învinge, Shen conduce o armată pentru a extermina populaţia urşilor panda, să evite astfel împlinirea profeţiei. Părinţii lui Shen sunt oripilaţi de atrocităţie fiului lor şi îl exilează, iar acesta jură răzbunare. 30 de ani mai târziu, Po îşi trăieşte visul de-a fi Războincul Dragon, protejând Valley of Peace alături de prietenii lui şi ceilalţi maeştrii kung fu, The Furious Five.

Profesorul său Shifu îi spune, totuşi, că trebuie să-şi găsească pacea interioară. În timp ce apăra un sat de o haită de lupi care furau metal rafinat pentru Shen, Po este distras de un simbol de pe capul armurii lupului, lucru care-l face să-şi amintească de mama lui şi permite lupilor să scape. Po îşi întreabă tatăl gâscă, Mr. Ping, despre originile sale. Ping îi spune că l-a găsit într-o ladă de ridichii pe vremea când era doar un bebeluşi, dar Po nu este satisfăcut de răspuns şi se întreabă cum şi de ce a ajuns el în Valley of Peace.

Shifu primeşte vestea că Shen l-a ucis pe Thundering Rhino, liderul consiliului de kung fu care protejează Gongmen City, şi pune la cale să distrugă întreaga tradiţie a acestei arte marţiale şi să cucerească ţara cu noua lui armă – un tun. Po şi Furious Five se îndreaptă spre Gongmen City pentru a-l opri pe Shen şi a distruge acea armă. Ei descoperă că oraşul este ocupat de oamenii lui Shen, iar doi membri ai consiliului ce au supravieţuit sunt întemniţaţi. Eroii noştri cer ajutorul membrilor consiliului să elibereze oraşul, dar aceştia refuză deoarece consideră că n-au nicio şansă în faţa armei lui Shen." SURSA

VEDETI KUNG FU PANDA 2 (2011) - Calitate HD 

Kung Fu Panda 3 (2016)

"În Tărâmul Spiritelor Chinezeşti, Marele Maestru Oogway (Randall Duk Kim) se luptă împotriva lui Kai (J. K. Simmons) şi i se fură chi-ul, însă nu înainte de-al avertiza pe Kai că Po (Jack Black), Războinicul Dragon, îl va opri din seria de răutăţi pe care le comite. Kai nu ia în seamă avertismentul şi se întoarce în lumea muritorilor. Între timp, Maestrul Shifu (Dustin Hoffman) îşi anunţă retragerea şi predă rolul de instructor către Po. Acesta descoperă că a preda kung fu nu este deloc un lucru uşor.

Mai ales atunci când cei Cinci Furioşi ajung să se rănească. Po este dezamăgit de postura de instructor, însă este sfătuit de Maestrul Shifu să fie el însuşi pentru a reuşi. Po se duce acasă la tatăl său adoptiv, Mr. Ping (James Hong), unde un alt panda pe nume Li Shan (Bryan Cranston) îi doboară recordul de mâncat. Cei doi descoperă curând faptul că Li este nimeni altul decât tatăl biologic al lui Po şi ajung să se înţeleagă foarte bine, spre nemulţumirea lui Ping care e gelos pe Li.

După ce îl prezintă pe Li lui Shifu şi prietenilor săi, Valea Păcii este brusc atacată de către foştii Maeştri Kung Fu care s-au transformat în nişte statuete de jad aflate sub comanda lui Kai. Echipa află apoi că Kai a fostun bun prieten de-al Marelui Maestru Oogway care a apucat-o pe calea greşită. Kai nu poate fi învins decât de un maestru al adevăratului chi, iar asta descoperă ei mai târziu este un apanaj al coloniilor panda." SURSA 

VEDETI KUNG FU PANDA 3 (2016) - Calitate HD 

Notă: Pe lângă comicul absolut fabulos al acestor filme răzbat multe pilde de înțelepciune, foarte inteligent inserate și anumite mesaje care pot prinde foarte bine în mintea copiilor.
De exemplu fraza de mai jos:


Po era îngândurat, supărat și regreta anumite chestii, iar maestrul Oogway (țestoasa înțeleaptă) îi spune să trăiască mai mult în momentul prezent : "Ieri este istorie, mâine este un mister, dar astăzi este un dar. De aceea este numit cadou." Aici este un joc de cuvinte in limba engleza : Present inseamna atat cadou, dar si prezent. 

Si mai este o chestie ...rareori vezi un film care sa devina mai bun pe masura ce apar noi parti. 
Personal cred ca Kung Fu Panda 3 este ca o incununare a tuturor filmelor seriei, ca o nestemata a coroanei, filmul care sublimeaza tot ...

BONUS:

Câteva filme de scurt metraj care vin în completarea poveștilor principale de mai sus:

4) Holiday Special (2010)

Ar mai exista si serialul KUNG FU PANDA - Legends Of Awesomeness, dar acesta poate-l vom posta alta data, in functie de feedbackul primit cu aceste filme de astazi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...