Ieşirea Din MATRIX: COMANDA COSMICA - Usor de aplicat si de inteles

luni, 21 noiembrie 2016

COMANDA COSMICA - Usor de aplicat si de inteles

Cosmic Ordering Made Easy (2007) 

Va prezentam astazi un film de 30 de minute in care se explica scurt si la obiect, cum iti poti indeplini visele, aspiratiile, dorintele. Ni se ofera idei simple, idei practice, o chintesenta a Legii Atractiei.

Nu am mai abordat subiectul bani atat de direct precum o sa o facem astazi, clarificand astfel pentru toata lumea care este intelegerea noastra legata de latura pragmatica, materiala a vietii. 

Multi nu vad legatura intre spirit si materie, intre lumea exterioara si lumea interioara si nu vad ca evolutia spirituala inseamna armonizarea celor doua.   In acest sens va recomandam sa cititi un articol foarte inspirat intitulat ”Echilibrul dintre viața spirituală și cea materială ” care sintetizeaza foarte bine majoritatea ideilor noastre legate de acest subiect.

O sinteza plina de ironii fine izvorata dintr-o observare foarte atenta a naturii umane, a bogatilor, a parvenitilor in special, face Andrei Plesu in articolul de mai jos, un articol cu care suntem 100% de acord, insa la sfarsit vom face cateva completari:

 ”CE NU ADUC BANII

de Andrei Plesu
 Se spune, cu un licăr romantic în ochi, că „banii n-aduc fericirea“. Nu prea sunt de acord. Dacă banii aduc ceva, apoi tocmai asta aduc: un fel de fericire. Fie una directă, materială, care nu e chiar de lepădat, fie una mai subtilă, în funcţie de calitatea posesorului (fericirea de a dărui, de a aduce bucurii altora, de a face opere de binefacere, de a crea instituţii, pe scurt de a-i face fericiţi pe alţii). 

Că banii nu îţi umblă, neapărat, la sufleţel, că faptul de a avea bani nu garantează nici liniştea lăuntrică, nici căsnicia ideală, nici buna dispoziţie, nici sănătatea, nici înţelegerea superioară a lucrurilor, e adevărat. Dar există vreo sursă lumească a unor astfel de „bunuri“? E sărăcia mai productivă? E obligatoriu ca omul cu bani să fie o otreapă sau un melancolic nevindecabil?
 
Tot ce se poate spune e că „fericirea“ nu depinde de bani. Că drumul spre ea are alte repere, alte determinări, ba chiar că obsesia de a o căuta, cu buzunarul plin sau gol, e un mod aproape sigur de a nu o găsi. Sunt alte lucruri pe care averea într-adevăr nu le aduce, dar pe care cei cu bani cred că le au şi anume tocmai pentru că dispun de bani.

Toţi, sau mai toţi, îşi închipuie că banii aduc înzestrări, drepturi, puteri şi virtuţi pe care sărăntocii nu le au. 

Acesta e, de multe ori, derapajul major al bogatului: o falsă conştiinţă de sine. Unii cred, de pildă, că banii sînt un atestat de personalitate. Pentru că se întîmplă să ai ceva, începi să crezi că eşti cineva. Capeţi un aer fudul, de vedetă răzgîiată, îţi afişezi portretul ca pe o efigie, priveşti în jur suficient şi dominator. Arăţi că eşti „mare“, super-influent, invulnerabil şi capricios. Nu ţi se poate refuza nimic, ştii, poţi şi faci. Ai mereu în preajmă o curte slugarnică. Plăteşti pe cine vrei, cu ce sumă vrei, când vrei, pentru orice ai chef. Întrucît eşti solvabil, te socoteşti o autoritate. 

Dar banii, chiar dacă pot aduce o formă de putere, nu presupun, în mod necesar, o formă de autoritate.

 În mod frecvent, bogătaşii de azi au o anumită putere, dar le lipseşte, de regulă, iradierea autorităţii morale, intelectuale, profesionale, umane. Sunt o periferie care se ia drept centru. 

 Banii nu produc automat bun simţ, bună cuviinţă, bun-gust. Îmbogăţitul contemporan se poartă, adesea, ca un mitocan, vorbeşte golăneşte şi se îmbracă, mai întotdeauna, ca o ţoapă. E obraznic, agresiv, prepotent. Când e amabil, sau „modest“ o face demonstrativ, „patronizing“, de foarte sus. Îţi arată, la o adică, faţa lui „umană“, subteranele lui de „băiat de comitet“. Uneori are veleităţi culturale: îţi trînteşte câte un citat fin, invocă, vag plictisit, câte o carte la modă. De fapt, are un dispreţ suveran pentru intelectuali: îi manevrează, îi momeşte, îi cumpără. 

Noii îmbogăţiţi cred, de asemenea, că banii sunt o justificare suficientă pentru orice tip de licenţă. Cred, aşadar, că îşi pot permite ceea ce alţii, mai peticiţi, nu îşi pot permite. Au, de partea lor, toate îndreptăţirile. Pot impune direcţii de opinie, pot dirija intriga politică, pot fraieri pe proşti, pot grădinări destine. Şi, din păcate, li se îngăduie s-o facă. Comportamentul lor capătă, cu timpul, o tentă demiurgică. Ambianţa imediată devine neîncăpătoare pentru eul lor dilatat până la nebuloasă. „Modelul“ lor existenţial este ceea ce li se pare a fi un soi de boierie nonşalantă. Aspiră la „sublimităţi“, cum râvneşte arendaşul la statura stăpînului. Sunt – vor să fie – „domni“, adică ce n-au apucat niciodată să fie. Iar a fi domn înseamnă, din punctul lor de vedere, a lovi nerăbdător cu biciul în cizmă, a ciupi galant posteriorul slujnicuţelor, a te lăsa servit cu o ciocoiască nesimţire, a chema la ordin pe toată lumea şi a vorbi „radical“, plimbînd prin gură „gingăşii“ şugubeţe, menite să seducă asistenţa. În realitate, nu reuşesc aproape niciodată să-şi camufleze trivialitatea de fond, parvenitismul, instinctele primare. S-ar putea salva prin discreţie şi cumsecădenie. Dar asta li se pare o slăbiciune, un moft. Preferă încruntătura de vătaf sau băşcălia discreţionară.

 Banii aduc, cred, cum spuneam la început, fericirea. Un fel de fericire. Cea rîvnită de toată lumea. (De altfel, oamenii cu bani nu prea au timp şi înclinaţie să se simtă nefericiţi.) Trebuie spus mai degrabă că banii nu aduc decât „fericirea“. Tot restul, tot ce face valoarea şi sensul unei vieţi, vin pe alte căi, cu alte mijloace. Sau nu vin. Dar, în orice caz, nu li se poate plăti contravaloarea în bani.”  

Notă: Ii multumim prietenului nostru Sabin ca ne-a adus la cunostinta acest text, pe facebook.

Precizari si completari: Nu stim prea multe despre Plesu si sincer, nu ne intereseaza. Stim ca a fost pe la putere si umbla prin cercurile intelectuale elitiste din Romania. Probabil ca are si el bubele lui, ca tot omul, insa noi am descoperit acest articol scris cu un inalt simt de observare, tangent cu geniul ... cel putin in acest caz. Atat si nimic mai mult ...

In ceea ce priveste „fericirea” exista o celebra vorba care spune asa: BANII NU ADUC FERICIREA, DAR O INTRETIN! Dincolo de gluma, din punctul nostru de vedere, ADEVARATA fericire nu depinde de nimic. Daca depinde de ceva, nu este fericire. Fericirea merge mana in mana cu LIBERTATEA. 

Banii sunt un instrument ... nici bun , nici rau. Cu intentii bune, poti face multe lucruri minunate cu banii. Demonizarea banilor, faptul ca sunt numiti „Ochiul dracului”, poate reprezenta o problema - privindu-i doar ca pe ceva rau ii vei tine la distanta de tine. Depinde unde te plasezi. 

Este adevarat ca banii sunt creati asa cum sunt creati, de bancheri, de oamenii monopol, adeseori din aer, din nimic si in mod necinstit, nedrept,  insa daca privim mai profund vedem ca acesti bani sunt de fapt, o forma de energie si nimic nu ne poate impiedica cu adevarat sa accesam aceasta energie infinita la care putem avea acces fara a face rau nimanui, fara a lua de la gura nimanui, fara a calca pe cadavre pentru ai avea, asa cum din pacate, se intampla cel mai adesea, in lumea noastra. 

Abundenta, prosperitatea, bogatia sunt in primul rand niste stari interioare, niste atitudini pe care le putem trezi in noi, le putem imagina, viziualiza, visa, crea in noi insine si fara bani. Apoi ceea ce se aseamana se va aduna, legea rezonantei, legea atractiei va functiona ... daca ai un minim de credinta ... si va atrage catre tine si in exterior acei bani sau ceea ce tu visezi si doresti.  Intr-un fel sau in altul, prosperitatea, abundenta si tot ce-ti doresti va veni catre tine ... sau cel puțin așa se spune teoretic.

 Putem face din obtinerea abundentei, a prosperitatii, o cale spirituala  prin care ne cunoastem pe noi insine, realizand faptul ca mintea este deasupra materiei, realizand faptul ca aceasta realitate este in esenta, un vis impartasit si ca orice vis, avem puterea sa-l influentam. Dar totdată, odată ce visezi bani, dorești acești bani deschizi o cutie a pandorei dorințelor fără de sfârșit și a frustrărilor fără de sfârșit ... și până la urmă contează ce dorești mai mult: o viață pierdută în bâlciul deșertăciunilor, în Samsara, lumea dorințelor, împlinirii dorințelor diverse nesfârșite sau una în care să reușești să te cunoști pe tine însuți cel de dincolo de forme, de lumea fenomenală, de dualitate, să ai mai puține dorințe sau să te detașezi de mintea care dorește permanent permanent lucruri noi, noi și foarte noi. Buddha zicea că mai fericiți și mai bogați sunte cei săraci în dorințe și că dorințele sunt o cauză principală a suferinței. Merită reflectat.

A avea bani si a-ti indeplini la modul hedonistic orice dorinta poate fi o mare ratacire spirituala (si nu ma refer la religii, crestinism, budism , ci la spiritualitate si costiinta, sunt chestii mai vaste care pot avea sau nu treaba cu religiile) ... Majoritatea se cufunda in iluzia materiei, in visul material, intr-o dulce visare si evita dificultatile, greutatile, probele de foc, pentru ca ei pot, pot fugi de ei insisi intr-o viata superficiala, vanand incontinuu noi placeri, noi satisfactii, noi teluri, noi vise, noi noi noi ... mereu in exterior, mereu cu mintea in cautarea senzatiilor placute și evitarea celor neplăcute, ca o euglenă verde ... asta e nivelul larvar de conștiință de pe Swadhistana ... Dar nah, ce știu eu ... JIM CAREY a avut o vorba inteleapta cand a zis, va doresc sa aveti toti banii si succesul din lume (asa cum a avut el), ca sa intelegeti ca nu acesta e raspunsul si ca poti sa le ai pe toate sa fii gol, depresiv, mizerabil, nefericit. Adeseori apare golul visului implinit care nu poate fi umplut cu nimic din viata materiala.

Inca ceva: AI GRIJA CE-TI DORESTI CA S-AR PUTEA SA SE INTAMPLE! Nu odata oamenii si-au materializat vise care le-a facut mai mult rau decat bine. Cand mentalizati ceva v-ar fi util sa cereti ceea ce este totusi mai potrivit pentru voi, ceea ce este in acord cu vointa divina, ceea ce nu va face rau voua sau altora. Filmul Bedazzled este unul care ne arata intr-un mod foarte amuzant, ce probleme pot aparea cand anumite dorinte ne sunt implinte.

Documentarul e bine facut ... da speranta, dar cei care au practicat or sa vada ca apar si nuantari, obstacole, ca nu totul e asa de simplu ... uneori merge alteori nu merge, uneori ti se permite implinirea unui vis alteori nu.  Exista si o karma (destin, soartă) și o dharmă (cale aleasă, uneori înainte de a ne naște), exista si o constiinta colectiva peste care e greu sa treci adeseori. Nu e asa de usor sa atingi acel bob de mustar de credinta pura care poate misca muntii din loc. Trebuie sa ai o minte focalizata, antrenata, perseverenta in atingerea scopului propus (zi de zi sa mentalizezi), pasiune, credinta in ceva ca vei reusi (chiar sa folosesti acele carje din film, pietricele, cristale, saculete colorate, lumanari, uleiuri, sau sa crezi în Dumnezeu, sau în Iisus, sau în Satan, sau intr-o persoana, un guru sau in ceva , orice, ca acel vis sau dorinta ti se va implini ... credinta e cea care ajuta, nu in ceea ce credeti, nu suportul credintei voastre este cel care va implineste visul) ... sunt niste conditii pe care majoritatea oamenilor nu le indeplinesc. Nu este usor sa rupi anumite conditionari mentale subconstiente. Nu este usor sa te eliberezi de lanturile sclaviei mintii. Asta descopera cei care practica. 

Cert este ca se merita incercat si unii au reuşit. Aşa că nu vă descurajaţi dacă nu vă iese din prima. Este și asta o experiență.

Niste adaugiri foarte utile la ceea ce am spus pana acum gasiti in articolul Care sunt cele 3 secrete nespuse in filmul „Secretul ”?

Consideram adevarata fericire ca fiind fericirea izvorata din descoperirea adevaratului eu, din comuniunea cu sursa ultima, din trezire spirituala, din eliberarea spirituala, o fericire care nu are legatura cu placerile sau asa zisele fericiri efemere ale vietii. Aceasta fericire este durabila si nu depinde de bani ... nu depinde de nimic ... sau cel putin asa spun cei care au experimentat-o ... și mi se pare logic.

Ar mai fi multe de spus ... s-au scris carti pe acest subiect, insa speram ca am atins ideile esentiale. Mai multe vom dezvolta in cadrul comentariilor, daca vor fi.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI 

Accesul la film este oferit doar urmăritorilor implicați, activi
(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet)
Cereți și vi se va da ...

Iată pe scurt sfaturile oferite în acest film:

COMANDA COSMICA

1) Formuleaza clar si exact ce vrei - afla ceea ce vrei!
2) Natura ajuta - ai credinta, crede ca meriti, rosteste in natura comanda cosmica! Ajuta sa stam linistiti si sa ne conectam cu natura.
3) Focalizare + 3 agende magice:
a) Agenda cu fanteziile cele mai salbatice - in cele mai mici detalii> sunete, culori, mirosuri samd
Cum crezi ca se va schimba viata ta daca se va intampla acel ceva.
b) Manuscrisul cu schimbari pozitive si practice - cauta sa faci ceva diferit in fiecare zi
(scrie ce faci)
c) Reteta fericirii - scrie comanda adresata universului, cea care stii ca se va implini!
4) HARTA VIETII - un panou cu magneti pe care sa expui ceea ce vrei sa faci in viitor! Poze cu masina preferata, locul preferat samd.
5) Cereri Specifice

IUBIRE

- daca ceri iubire trebuie sa te eliberezi de trecut si sa ceri persoana potrivita pentru tine
- aprinzi o lumanare divers colorata, functie de ce doresti sa atragi> rosu pt pasiune, roz pt iubire neconditionata sau romantica
- cristal roz - piatra iubirii si ulei de trandafiri - uleiul iubirii
- unge lumanrea cu uleiul, vizualizeaza ce ai vrea in viata ta in aspectul dorit, imediat dupa Luna Noua.

ABUNDENTA

- mai intai gandeste-te ce ai face cu banii, ce s-ar schimba, apoi vizualizeaza-te cheltuind acei bani
- vizualizeaza o suma care chiar crezi in inima ca o poti atrage.
- pune niste monede deasupra usii la intrare si apoi de fiecare data cand intrii pe usa vizualizezi banii ce intra pe usa ta.
- dupa ce-ti vin banii da o parte din ei la caritate.

CASA

- fii aventuros si entuziasmat : cauta la agentii , online, brosuri , cauta casa visului - pune pe panoul tau de meditatie casa visurilor, cum ai vrea sa arate.

JOB

- scrie Cv, ce vei face in urmatorii 2-3 ani, scrie un plan de afaceri, fii optimist si actioneaza practic ca sa faci afacerea ta unica.

CALATORII

- decide pe unde ai vrea sa mergi , scrie un itinerar cat mai exact, cere si crede ca e posibil sa se implineasca.

E bine ca lumanarile sa fie unse cu ulei: masline sau volatil, apoi ne punem intentia, scriem pe lumanare numele cui vrem sa trimitem iubire , sanatate sau ce dorim.

TEHNICI:

1. BAGHETA MAGICA - folosirea unui cristal de cuart cand facem comenzi, spala-l cu apa si imagineaza-ti cum se curata de tot ce era inainte la scurgere. Il tii in mana dreapta si spui, "te dedic binelui meu si al tuturor." Vizualizeaza apoi toate visele intrand in el si iesind amplificate.

2. SACULETUL MAGIC - material interseant cu stelute de ex, pt saculet, niste cristale, plante cu miros fain. Cristalele sa corespunda simbolic cu ceea ce doresti tu (ex. cristal roz pt iubire) . Inainte de a le plasa in saculet, cristalul il tii in mana si plasezi comanda apoi scrii comanda pe o hartie. Cristalul il impachetezi in hartie si intimpul asta spui comanda in minte ca o mantra, infasoar-o in materialul deosebit, leaga-l cu o panglica frumoasa, ca pt un cadou, si vizualizezi cu entuzasm implinire comenzii, iar apoi pui legaturica la altar sau spatiul de vizualizare sau meditatie si apoi astepti sa se implineasca.

3. ALTARUL VISELOR

il poti face afara sau in interior … important este sa fie un loc unde sa te poti concentra pe ce doresti sa aduci in viata ta. Pune o imagine , statueta cu o zeitate sau fiinta sau peisaj din natura care te atrage, fructe si obiecte care te atrag te inspira, lumanari. Acest altar poate fi locul unde pui saculetul magic de la punctul 2. Odata ce trimti comanda, pui saculetul, detaseaza-te de ea, asa cum faci cand trimiti ceva la posta.

4. SPATIUL DE MEDITATIE

- contactul cu copilul interior ajuta la comanda cosmica
La mare de ex, sau intr-un intr-un alt loc care te inspira si unde poti face acest lucru - striga-ti comanda universului!
Filmati-va dand comenzi universului, tu si iubita, sau prietenul ..distrati-va dand comenzi universului. Bucuria, entuziamul si asteptarea unui copil care ii cere lui Mos Craciun ... dupa aceea detaseaza-te , bucura-te de viata stiind ca se va implini comanda ta.

CONTRAINDICATII:

1) Nu cere negativ pt tine sau altii
2) Nu intervenii in soarta sau liberul arbitru al altuia
3) Nu te focaliza pe negativul din viata sau ceilalti si pe ceea ce nu doresti, deoarece vei atrage.
4) Cere ceea ce este cel mai potrivit pentru tine, mai degraba decat chestii specifice, exacte.
5) Nu te agata de trecut, ca sa poti face loc noului.
6) Daca injuri foloseste cuvinte care sa imputerniceasca nu sa distruga.

DE AJUTOR!

1) Crede ca meriti! Tateaza-te ca pe cel mai bun prieten !
2) Uita-te in oglinda si spune: te iubesc si ma dedic fericirii tale! Daca tu nu te iubesti, comanda cosmica va functiona f greu.
3) Crede in procesul comenzi i… credintele tale iti creaza realitatea! Daca tu nu crezi ca e posibila comanda cosmica , aceasta nu se va intampla.
4) Incepe cu lucruri mici care tu crezi ca se pot indeplinii si apoi mergi de la mic la mai mare.
5) Vezi partea plina a paharului.
6) Exerseaza sa nu mai judeci. Bucura-te de succesul altuia, nu lua la modul personal starea proasta a altora.
7) Inconjoara-te de oameni si vibratii minunate.
8) Renunta la mancarea, tvul si emotile junk.

Exercitiu ajutator:

1. Scrie 10 lucruri care crezi ca sunt adevarate despre tine si viata ta, atat pozitive cat si negative.
Apoi pune semnul intrebarii si schimbale pe cele negative
2. Frica blocheaza comanda cosmica -

Scrieti fricile si arde-le, cu incredere ca universul te vindeca de ele si vizualizeaza cum te parasesc.
DACA TI SE IMPLINESC DORINTELE DA CEVA INAPOI NEVOIASILOR! URMARESTE SA FACI COMENZI COSMICE SI PENTRU BINELE MAI INALT AL TUTUROR!

MANTRA IMPUTERNICIRII:

NU SUNT TRECUTUL MEU, SUNT VIITORUL MEU! Sunt o unica manifestare a lui Dumnezeu aflata aici pentru a ajuta la evolutia intregii creatii si doar eu pot realiza rolul ce mi s-a incredintat. Poate cred ca am uitat, dar este ca mersul pe bicicleta. Voi avea multe realizari  in aceasta viata.


*(si aminteste-ti fiorul cand ai realizat ceva ce parea imposibil la inceput!)


BONUS 

IN COMPLETARE VEDETI SI:

1) SECRETUL - LEGEA ATRACTIEI
2) LEGEA REZONANTEI
3) Matthieu Ricard- Obiceiurile Fericirii

Cititi și:

1) Secretele mintii de milionar - T. Harv Eker
2) Abundenta acum - Lisa Nichols, Janet Switzer
3) Cartea abundentei - John Randolph Price
4) Cum sa devi fantastic de bogat in cel mai scurt timp - de Sandy Foster

Acesta este un film din seria de reluari a unor documentare care, cel putin pe noi, ne-au marcat, insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate de voi, desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi exista informatii deosebit de importante acolo. De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. In plus, uneori venim cu informatii noi, actualizari ce merita mentionate, lucruri care la vremea postarii nu se stiau sau nu aparusera. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru sau a unei importanţe pe care o simtim noi la un moment dat. Reluam incepand cu 2008, documentarul de astazi fiind unul publicat initial in 11.09.2012, apoi ne apropiem incet incet de anul curent. Ne-am bucura sa existe printre voi oameni care nu au vazut inca, acest documentar important.

11 comentarii:

  1. la mine nu merge sa descarc de pe fastupload...

    RăspundețiȘtergere
  2. Fastupload mai are une probleme cu serverele seara cand sunt mai solicitate. Mai incercati maine dimineata sau in timpul zilei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat si dimineata la ora si imi da eroarea ca nu a fost gasit documentarul. Nu inteleg de ce mai urcati pe fastupload deoarece fisierele aici au scurta durata de a fi mentinute pe server. Numa bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr-adevar. Am modificat linkul. Acum functioneaza. O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu ne-am bucura de viata asa cum este. Cum e sa traiesti prost? Insa poti sa observi asta si sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru ce ai. Chiar nu inteleg de unde apare goana asta dupa fericire. Ne facem atatea griji si uitam sa traim.Viata e ca mersul pe bicicleta ca sa iti mentii echilibru trebuie sa mergi inainte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu a zis nimeni sa nu te bucuri de viata asa cum este. Dimpotriva ... si am accentuat acest lucru pe tot blogul acesta. Dar daca ai de ales de ce sa alegi sa traiesti in saracie cand poti sa traiesti in bogatie, prosperitate, bunastare?

    RăspundețiȘtergere
  7. Probabil ca si voi ca si mine aveti nevoia de a va manifesta credinta. Din perspectiva asta a credintei cum vi se pare ideea de a atrage in viata voastra ceea ce va doriti. Daca imi permiti mie mi se pare un nonsens ca manifestand dorinta pentru ceva acel ceva sa se produca pentru simplu motiv ca atata timp cat actul de a dori ceva implica ca nu am acel ceva. Secretul pentru mine este sa judeci, sa crezi , sa iubesti si sa traiesti viata cu speranta

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiecare cu secretul lui ... Bravo tie ca l-ai descoperit. Daca ai fi citit cu atentie articolul ai fi vazut ca am mai specificat pentru completare (ca sa nu mai vorbim noi despre asta) si articolul Care sunt cele 3 secrete nespuse in filmul „Secretul ”? https://sites.google.com/site/joculvietiisicumsaljoci/3-secrete-nespuse-in-filmul-the-secret Citeste despre secretul 3 si o sa vezi ca am spus ce si cum. Sunt tone de carti scrise iar noi am urmarit sa prindem anumite idei esentiale. Nu puteti avea pretentia de la un mic articol sa surprindem toate nauntele. Incercati sa vedeti si partea buna a lucrurilor din articolul si materialul prezentat ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ha Ha .. da! exact! asta vroiam sa spun..
    https://sites.google.com/site/joculvietiisicumsaljoci/3-secrete-nespuse-in-filmul-the-secret

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie mi se pare cam SF toata treaba asta.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...