Ieşirea Din MATRIX: John Hagelin - Este Conştiinţa câmpul unificat ?

marți, 25 octombrie 2016

John Hagelin - Este Conştiinţa câmpul unificat ?


Pe John Hagelin l-ati putut cunoaste pe larg in cadrul articolului "Schimbarea de paradigmă s-a produs! - Demascarea Falsei Filozofii A Ştiinţei Moderne" si de asemenea a aparut in documentarele din seria "What the Bleep Do We Know" si in filmul "Despre produsele Modificate Genetic".

"Progresele în fizica teoretică din ultimul deceniu au condus la o înțelegere progresivă mai unitară a legilor naturii, culminând cu recenta descoperire a teoriilor de câmp complet unificat bazat în teoria corzilor. Aceste teorii identifică un singur câmp universal, unificat la baza tuturor formelor și fenomenelor din univers.


În același timp, cercetătorii de vârf în domeniul neurologiei a relevat existența unei "câmp unificat de conștiinței"- a patra stare majoră a conștiinței umane, care este fiziologic și subiectiv distinctă de veghe, de vis și de somn profund. În această stare meditativă, alias Samadhi, structura triplă de veghe experiența observatorului, observatul și procesul de observare - sunt unite într-o singură integritate indivizibilă a conștiinței pure.

Aceste descoperiri paralele ale unui câmp psihic global și un câmp unificat de conștiință ridică întrebări fundamentale în ceea ce privește relația dintre cele două. Vom prezenta dovezi teoretice și experimentale convingătoare că câmpul unificat al fizicii și câmpul unificat de conștiință sunt identice, pe durata stării meditative, conștiința oamenilor experimentează direct câmpul unificat aflat la baza universului.

Se arată că identitatea(egalitatea) propusă între conștiință pură și câmpul unificat (psihic global-n.Paul) pot fi necesare pentru a ține cont pentru observații experimentale ale "efectelor câmpului de conștiință". Prezentăm rezultatele publicate ale National Demonstration Project în care 4000 "meditatori avansați"au redus semnificativ crimele violente în Washington DC. Vom discuta pe scurt despre mecanismele din mecanica cuantică, teoria cuantică de câmp, și despre teoria corzilor care ar putea explica presupusa legătura dintre neurofiziologia umană și câmpul psihic global"


VEDEȚI CONFERINȚA TRADUSĂ AICI
John Hagelin - Este Conştiinţa câmpul unificat? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...