Ieşirea Din MATRIX: ISRAEL - Ținutul "Făgăduinței" Crimei Organizate ?

joi, 13 octombrie 2016

ISRAEL - Ținutul "Făgăduinței" Crimei Organizate ?

ISRAEL: A PROMISED LAND 
FOR ORGANIZED CRIME? (2009)

"Acesta este un puternic documentar plin de dovezi care expune incredibila ipocrizie a mass mediei care a creat majorității lumii o falsă imagine conform căreia italienii, sau mafia italiana ar fi cea mai rea mafie, când de fapt adevărata identitate a campionilor crimei organizate, este protejată și ascunsă de mass media. Se pare că așa zisele mari mafii (italiana, ruseasca sunt de fapt mafii israeliene in deghizare). Acest documentar dezvăluie că în timp ce Hollywoodul, care este controlat de sionisti khazari, descrie în mod insistent crima organzată (mafia) ca pe o creație italiană, cei mai mari gangsteri ai secolului 20 și 21 au fost de fapt membrii unui alt grup etnic care de asemenea posedă mass media și puterea guvernamentală pentru a acoperi faptul că ei domină de fapt zona criminalității (și cred că e valabil până în ziua de astăzi ... ați auzit până acum de mafia israeliană la modul acesta?).  Cel mai puternic gangster din secolul 20 nu a fost Al Capone, ci a fost Meyer Lansky, un ucigaș și un tâlhar iscusit care a parazitat nația americană cea mai mare parte a secolului 20.

Deci așa își fac israelienii treburile murdare prin lume ..chiar și in domeniul crimei organizate, umbla deghizati, cu cioara vopsita si la adapostul marilor puteri din stat.
Așadar, cea mai criminală organizație din istoria americană nu a fost mafia italiană, ci mafia jidovească. Iar cea mai puternică mafie în secolul 21 nu este cea italiană ci cea așa zis rusească, care este pe departe cea mai crudă și mai necruțătoare organizație din toate timpurile, o organizație care nu numai că se ocupă cu drogurile și racheții, dar de asemenea se ocupă cu băncile și mass media. Capii acestor mafii nu numai că nu sunt criminali de rând, ci sunt si moguli media.

Chiar și termenul de "Mafie Rusească" este o dublă minciună. Acești criminali nu sunt conduși de etnici ruși ci de o rețea interconectată internațional, foarte conștientă, de jidani. Poporul rus este acum defăimat de mass media, așa cum italienii au fost defăimați în secolul 20.

Așa cum documentează filmul, gangsterii jidovi (cel mai probabil sioniști khazari aserviți dinastiei Rothschild n.n.) au fost protejați de organizațiile jidovești din întreaga lume. Expunând minciunile mass mediei și suprimarea adevărului de către HollyWood și mass media, acest video oferă dovezi concluzive ale controlului exercitat de jidovi asupra majorității mass mediei.


Documentarul arată și modul în care Wikileaks a hakerit cablul ambasadei americane din Israel, avertizând America de pericolul mafiei jidovești și cum această informație a fost suprimată deliberat de mass media controlată de jidovi. Julian Assange a afirmat foarte clar într-un interviu că el a oferit mii de informații prin care a expus Israelul mass mediei, cum ar fi  NY Times, dar ei au suprimat fișierele datorită "sensibilităților evreiești." Deși Wikileaks a pus de nenumărate ori America și alte nații în situații jenante, mass media dominată de jidovi, a suprimat informațiile care expunea perfidia Israelului.

Nu numai că informațiile din acest video sunt documentate și irefutabile, dar sunt și prezentate în cel mai profesional și incitant mod cu putință, folosindu-se de tehnici video de ultimă generație."
Traducerea și adaptarea de AICI.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI 

Pentru a viziona acest film subtitrat FĂRĂ RECLAME oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul la acest film, prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar 

Mai multe detalii AICI

 

 FILMELE SE VĂD AȘA DOAR LA CERERE! 

(pentru fiecare în parte - detalii AICI )

 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


În completare studiați categoria SIONISM de pe blogul nostru (categorie pe care puteți să o explorați mai ușor în CUPRINS).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...