Ieşirea Din MATRIX: Ce mai zice Dolores Cannon după moarte (hipnoză regresivă cu Calogero Grifasi)

joi, 20 octombrie 2016

Ce mai zice Dolores Cannon după moarte (hipnoză regresivă cu Calogero Grifasi)


"Dolores Cannon a avut o cariera impresionanta de peste 40 de ani, timp in care a publicat peste 17 carti si a tinut mii de sedinte de hipnoterapie regresiva. In cartile ei, Dolores atinge subiecte precum vieti anterioare, vindecarea prin energie, viata pe alte planete, extraterestri. 

Intr-una din cartile ei recente “The Three Waves of Volunteers and The New Earth” (Cele trei valuri de voluntari si Noul Pamant), Dolores abordeaza o teorie indrazneata si interesanta, care desi pentru unii poate parea fictiune, pentru altii este revelatoare si plina de sens si adevar.

Cartea se bazeaza pe concluziile la care autoarea a ajuns dupa sedintele sale de hipnoza regresiva cu mii de persoane. Tehnica ei de hipnoza este una speciala si inovatoare numita „hipnoza quantum”sau „terapie hipnotica de vindecare quantum”. In timpul sedintelor, Dolores isi hipnotizeaza clientii permitandu-le acestora sa intre intr-o stare a super-constiintei sau a constiintei colective. Este una din cele mai profunde transe hipnotice pe care le poate experimenta cineva si pe care multi hipnoterapeuti o evita deoarece in aceasta stare pot avea loc „lucruri ciudate”.

Concluziile si rezultatele muncii sale sunt cu adevarat uimitoare. De-a lungul anilor de hipnoza quantum, Dolores a constat o oarecare corelatie intre sedintele clientilor sai, hipnoterapeutul ajungand la concluzia ca multi dintre clientii sai se afla pentru prima oara pe Pamant si ca nu s-au mai reincarnat pe aceasta planeta intr-o viata anterioara. “Am inceput sa descopar ca nu s-au mai reincarnat pe pamant inainte si au venit direct de la Dumnezeu, de la Sursa, de pe alte planete, din alte dimensiuni, unde erau fiinte de lumina”, declara Dolores intr-un interviu acordat publicatiei The Edge.

Asa-zisi “voluntari” sunt de fapt suflete care s-au intrupat pentru prima oara pe Pamant, ele venind in “valuri” pe aceasta planeta:

1. Primul val: Aceste suflete voluntare care au ales sa se reincarneze pe Pamant au astazi intre 40-60 de ani. Ele tolereaza cu greu violenta, mania si ura pe care le experimenteaza pe pamant si le-a fost greu sa se adapteze vietii umane. Multi dintre ei au incercat sa se sinucida.

2. Al doilea val: Acesti voluntari au acum intre 20-30 de ani si se simt confortabil cu trupurile lor si cu ceea ce sunt ca fiinte umane. Ei sunt un fel de “semnale” de energie si ii influenteaza pe ceilalti doar aflandu-se in preajma lor.

3. Al Treilea Val: Al III-lea val este reprezentat de noii copii, o parte dintre acestia fiind acum adolescenti. Ei detin toata cunoasterea necesara pentru a putea exista pe planeta dupa ce va avea loc Marea Transformare si shiftul dimensional. Aceste suflete voluntare au un AND mult mai avansat, insa adesea nu sunt intelese corespunzator." SURSA: http://www.garbo.ro

CUMPĂRAȚI cartea lui Dolores Cannon AICI

Notă: Din câte se pare ciclul reîncarnărilor este pentru mulți o mare făcătură și mulți revin în viața asta fraieriți, înșelați că vor face și vor drege, că vor fi eroii salvatori ai acestei planete, că vor fi boddhisattva-și, popor ales, aleși să ducă misiunea spirituală planetară pe umeri, că vor fi cine mai știe ce chestii care să le gâdile egoul, iar când ajung aici realizează că au fost înșelați, că sunt de fapt legați de mâini și de picioare (figurativ vorbind) și rămân în continuare baterii pentru acești Arhoni demoniaci care de milenii ne sug vlaga ....  Până și Dolores, experta hipnozelor, recunoaște în această hipnoză regresivă făcută de Calogero Grifasi, că a fost înșelată, iar cărțile ei sunt partial adevărate. Abia după moarte a înțeles și ea mai bine ...

Mi se pare logic ca unii dintre noi să fim aici la prima încarnare (după cum afirmă și Dolores), atunci toate poveștile astea că noi ne ardem karma din viețile anterioare, nu mai ține. 

Cum nu înțelegem ceva din viața noastră, cum ni se întâmplă ceva care nu are niciun sens și nicio logică începem să dăm vina pe viețile anterioare, adică spre misterul insondabil cel mai adesea, și ne culcăm pe o ureche deoarece credem că am găsit răspunsul ... Și dacă nu e așa? Dacă suntem pur și simplu înșelați, victime sau pur și simplu, pentru a experimenta pentru prima dată statutul de victime? De ce este absolut necesar să fi fost călău, torționar, nenorocit mai întâi ca pentru apoi să devii victimă? Poate mai întâi devii victimă și dacă nu ești suficient de detașat să ajungi să înțelegi, în viața asta sau cealaltă și rolul călăului ... Sau poate că tu nu ești nici victimă nici călău ci un simplu observator al jocului acestor marionete purtate de influențe cosmice, mecanisme inteligente de reacție și învățare ...

Oare se echilibrează această balanță sau așa vrem noi să credem ca să dormim liniștiți? Dacă în fond și la urma urmei cine suntem noi cu adevărat nu are formă sau noi suntem în toate formele de ce ne-am amăgi că un suflet se reîncarnează să experimenteze nu știu ce sau să învețe mai știu eu ce, când în realitate noi suntem toți și toate sau în toți și toate și experimentăm toată diversitatea și toate universurile simultan?

Se pare că din multe sesiuni hipnotice reiese faptul că noi ne reîncarnăm ca victime din start, trimise înapoi prin înșelare și minciună pentru a continua să rămânem baterii pe plantația acestor satane, vaci bune de muls ...

Dacă nu există cu adevărat acea justiție sau dreptate divină la care sperăm cu toții că se va ajunge cândva? E un gând înfricoșător, nu-i așa? O lume fără un sens așa cum credem noi după mintea noastră de furnici că ar trebui să fie lumea ... Dar dacă nu e așa? ... Iată că și suflete mai evoluate gen Dolores se pot înșela ... 

Puterea de control mental și amăgire a acestor satane este imensă, iar noi un fel de cobai pentru ei ... neica nimeni în vânt, în ciuda mărețului nostru suflet care poate-l avem poate nu (sau suntem sau nu suflet), poate suntem doar niște hibrizi fără suflet majoritatea dintre noi ...

Sclavia e atât de profundă și de perversă încât sclavii au ajuns să venereze și să proslăvească lanțurile lor, iar astfel de sclavi este extrem de greu sau aproape imposibil să-i eliberezi ... iar lanturile mentale religioase sunt cele mai venerate ... 

Ne uităm de exemplu la cre(ș)tini care-l adoră și pe satana Iahve (biblicul Iehova din Vechiul Testament), care-i ridică în slăvi pe măreții așazis "evrei" (de fapt khazari) că ei sunt popor ales - de dracu (deși iudeii îi tratează cel mai adesea pe ceilalți ca pe goimi, ca pe animale) și lumea în mare măsură este așa cum este datorită acestor khazari sionisti barbari, prăduitori puși pe control global absolut, indiferent de costuri ... Omenirea este sclava acestor câteva familii de khazari sataniști care au toți banii, toată presa, majoritatea marilor corporații, au totul și cu toate astea cre(ș)tinii continuă să proslăvească și să venereze statul criminal de apartheid Israel, tărâmul "sfânt" continuă să le aducă osanale, să se roage trimițind bani și multă multă energie către aceste religii care de fapt sunt niște MLM-uri  prin care se fură energie și bani ... Si cum le zici sclavilor asta cum sar de cur in sus de parca le-ai dat cu ardei ... 

Acum programele vor intra in functiune si sigur sigur unii dintre voi vor gandi ca ii uram pe pe acesti asa zis "evrei" (pradatori nomazi khazari cu pedigri biblic) ... lol ...  Adica ei ne fac ce ne fac, iar noi sunt cei care-i uram daca observam ororile care le fac ... lol ... iar dintele il avem cu sionistii nazisti pupatori de ciorapi Rothschild, inchinatori la zeul ban care vand si pe mama si pe tata pentru o faramitura de la masa bogatilor.

N-ai cu cine frate, n-ai cu cine ... 

VEDEȚI HIPNOZA REGRESIVĂ CU DOLORES AICI

2 comentarii:

  1. Chapeau!!N-am mai ìntìlnit pe ninmeni,desi cred cà sìnt,lumea-i mare!..,care sà spunà "la pìine,pìine,la vin,vin"!!
    Dar mai era si o altà vorbà:
    Dacà si cu Parcà,au plecat cu-o barcà!
    Dacà s-a-nnecat,parcà a scàpat..........
    Ceea ce nu se-ntelege cu adevàrat,este dece Fortele Superioare au Creat fiinta omeneascà asa de prost(gresit),dìndu-i un corp fizic asa de fragil si de vulnerabil,dece i-a dat bolile si bàtrìnetea,doar ca sà-l Oblige sà cadà ìn genunchi si sà spunà:"Doamne iartà-mà,Doamne ajutà-mà!!!"N-o faci din iubire adevàratà,o faci pt.cà ai nevoie,pt.cà nu mai poti.......
    Si absurdul de a uita tot cìnd te-ntorci pe Pàmìnt,chiar si voluntarii care ar trebui sà salveze ce pot.........Si ràmìn perplexà si mà-ntreb:Doamne,dar si la tine e ca-n Parlament,fiecare o tine pe a lui,si ce iese dupà aceea,Dumnezeu cu mila!!?
    Ti-aduci aminte si Eminescu:"Of,Doamne,menire cìnd nu mi-ai dat ìn stele,
    Dece mi-ai dat tària nimicniciei mele!!?"
    Mioara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...vorba aia se continua cu .." dacă, Dacă nu era, Parcă parcă se îneca".

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...