Ieşirea Din MATRIX: PROFEȚIILE DE LA CELESTINE - filmul de uichend

duminică, 18 septembrie 2016

PROFEȚIILE DE LA CELESTINE - filmul de uichend


THE CELESTINE PROPHECY (2006)


Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend, realizat pe baza cărții scrisă de James Redfield, cu acelasi nume, o carte de referinta pentru multi cautatori ai adevarului.

"Profeţiile de la Celestine, au fost descoperite într-un manuscris scris în limba aramaică, la Templele Celestine (Templele Cereşti) din Peru.

Limba aramaică este limba în care a fost scrisă o parte din Vechiul Testament. Manuscrisul datează cam din anul 600 Î.Hr. şi prezice transformări uriaşe în societatea omenească. Este vorba despre o renaştere a conştiinţei, care nu e de natură religioasă, dar e spirituală. Manuscrisul descrie cum generaţiile care s-au succedat au progresat în procesul înţelegerii, au evoluat spre spiritualitate şi spre vibraţii mai înalte. Fiecare generaţie înglobează tot mai multă energie şi acumulează deci tot mai mult adevăr, lăsând această moştenire generaţiei următoare, care o va duce mai departe. Manuscrisul e împărţit în mai multe părţi, fiecare fiind dedicat unei anume Viziuni asupra vieţii, unui anume gen de intuiţie.



Prima Viziune


– spune că apare atunci când începem să luăm în considerare coincidenţele.


A doua Viziune


– spune atunci când devenim atenţi şi conectaţi la energie, observăm că apar coincidenţele, într-un şir nesfârşit.


A treia Viziune


- descrie o nouă înţelegere a lumii fizice, aduce o altă înţelegere a universului fizic. Spune că noi, oamenii, vom învăţa să percepem ceea ce înainte era o formă de energie invizibilă.


A patra Viziune


– revelează faptul că omul a avut întotdeauna nevoie de energie şi a căutat să-i controleze pe alţii pentru a o dobândi.


A cincea Viziune


– spune că există şi surse alternative, dar nu putem fi conectaţi permanent la ele, atâta timp cât nu suntem conştienţi de metoda pe care noi ca indivizi, o utilizăm pentru a-i controla pe alţii. Ori de câte ori cădem în acest prost obicei, ne deconectăm de la sursă.


A şasea Viziune


– se bazează pe faptul că înainte să intrăm pe deplin în acea stare de spirit specială, pe care cei mai mulţi o întrevăd doar – viaţa noastră condusă de coincidenţe misterioase – trebuie să deschidem ochii asupra a ceea ce suntem cu adevărat.


A şaptea Viziune


– se ocupă cu abordarea conştientă a tot ceea ce ne înconjoară, atenţia care trebuie acordată oricărei coincidenţe, la fiecare răspuns pe care ţi-l dă universul.

A şaptea Viziune vorbeşte despre felul în care unele lucruri ne sar în ochi, sunt evidente, precum şi despre felul cum anumite gânduri ne apar pentru a ne îndruma.


A opta Viziune


– tratează felul în care oamenii trebuie să înveţe să se comporte unii cu alţii, cum să proiecteze energie asupra celorlalţi şi cum să evite dependenţa de alţii.


A noua Viziune


– spune că pe măsură ce vom învăţa să evoluăm şi să ne urmăm calea, descoperind adevăr după adevăr, întreaga viaţă se va transforma într-un mod previzibil."


Mai multe despre fiecare viziune in parte puteti citi AICI sau in carte.

Notă: Din punctul nostru de vedere, deși sunt niște informații fascinante, pline de înțelepciune, ritmul de evoluție al personajelor este unul extrem de alert, ducându-ne din păcate cu gândul la un fel de Fast Food Spiritual, în care peste noapte îngrași porcul și ai și mega trăiri și mega înțelegeri și mega salturi, iar asta îi scade din valoare. 

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI 

Cartile lui James Redfield, traduse, poti fi cumparate de AICI și AICI.
(TRANSPORT GRATUIT)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...