Ieşirea Din MATRIX: Dezvăluiri: Invenție românească de miliarde de euro, blocată de Statul Român

joi, 15 septembrie 2016

Dezvăluiri: Invenție românească de miliarde de euro, blocată de Statul Român


"Știm cu toții că românii se întorc anual cu nenumărate premii de la saloanele internaționale de inventică, inclusiv de la Geneva, cel mai mare și mai de prestigiu salon de acest fel din lume. Ce spune acest lucru? – Că inventatorii români sunt printre cei mai buni la nivel mondial, fără nicio urmă de îndoială. De altfel, faptul că elevii români sunt premianții tuturor olimpiadelor intenaționale, anticipează performanțele de mai târziu…

Cu toate acestea, Statul Român, ăla care ar trebui să lucreze în folosul nostru, al românilor, în loc să investească în inventica românească, în loc să o sprijine, să susțină prin legi și programe clare creativitatea tehnică, începând cu liceele de profil, a devenit în cei 26 de ani dezastruoși de după 89, principalul obstacol în calea materializării creativității românești.

Este strigător la cer ca marile invenții românești să se stea ascunse prin sertare sau să fie preluate de firmele străine… Dar acest lucru se petrece în fiecare an, cu complicitatea politicienilor, ceea ce ne face să ne întrebăm în fiecare zi: cui slujesc acești oameni?

Într-o discuție avută cu profesorul Florin Colceag, acesta spunea că dacă România AR FI LĂSATĂ să își valorifice în interes propriu sutele de invenții care așteaptă în sertarele inventatorilor români, țara noastră ar reuși în câțiva ani să își plătească toată datoria externă și să urce semnificativ în standardele de bunăstare pentru întreaga populație, invențiile românești având un potențial financiar de sute de miliarde de euro!

Din păcate, există forțe și interese foarte mari care nu vor ca acest lucru să se petreacă. Și ce poate fi mai elocvent decât cazul pe care vi-l prezint în acest episod al emisiunii Mistere la Granițele Cunoașterii, difuzat pe Nașul Tv…

În puține cuvinte, lucrurile stau așa: o invenție extrordinară, cea mai performantă din lume pe domeniul ei de activitate, este blocată legislativ să își producă în totalitate efectele pe teritoriul României. Dacă statul ar sprijini-o, această invenție ar aduce românilor și României energie de 12 miliarde de euro pe an, adică 60 de miliarde de euro în doar 5 ani!!!

Invenția despre care vă vorbesc este dorită de marile firme de profil din lume, inclusiv de firma Bosch. Inventatorul a primit chiar și oferte de 22 de milioane de euro pentru toate drepturile invenției și mai multe state din Europa, Asia sau America vor să o introducă în sistemul lor de dezvoltare energetică.

Cu toate acestea, cei care conduc țara noastră nu doresc ca ea să aducă României aceste beneficii și nu o sprijină. Mai mult decât atât, o blochează în mare parte prin intermediul legii. Cum vi se pare acest lucru? Și nu vorbim despre un inventator anonim, ci despre unul cu premii internaționale importante pentru inventică, adică un român cu recunoaștere internațioanală, care doar în anul 2014 a primit, LA OXFORD, două distincții: premiul pentru “Managerul anului 2014” și premiul “Best Enterprise 2014” pentru activitatea în domeniul echipamentelor destinate producerii energiei termice și electrice.

Dar să ascultăm mai multe dezvăluiri bulversante chiar din partea inventatorului Iulian Hornet, directorul firmeiEcoHornet, pe care l-am vizitat la propria fabrică, din apropiere de București.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...