Ieşirea Din MATRIX: Calogero Grifasi - Noi informatii uluitoare

vineri, 9 septembrie 2016

Calogero Grifasi - Noi informatii uluitoare


Fiecare hipnoza realizata de Calogero Grifasi este pentru noi o aventura a cunoasterii obtinuta prin intermediul unor povesti fascinante care ne descriu calatoria sufletului suveran, omnipotent, omniprezent, a divinului care suntem prin mutiversul infinit si care experimenteaza atemporal temporalitatea ... este fascinant si uluitor modul in care sufletul omului poate sa se intoarca in timp, poate investiga din toate unghiurile evenimente din trecut sau viitor, de a cerceta si cauta adevarul, in cele mai mici detalii si de a cere raspunsuri clare, pertinente, celor care constient sau nu, au avut tangenta cu fiinta noastra fizica sau energetica, acum, in trecut sau vor avea in viitor.

Este povestea libertatii absolute a sufletului unic care a ales sa uite cine este, care a ales sa experimenteze limitarea, drama, victimizarea, sa fie pierdut in jocul iluziei, in somnul ratiunii, in uitarea uitarilor, adancit in visul din visul visului visului, aparent pierdut intr-un haos energetic si un turbion de ganduri, energii, entitati, o incalcitura aparent fara iesire, un labirint care pentru multi se intinde pe multe foarte multe vieti in corp fizic sau nu.

Suntem bucurosi ca am dat peste aceste informatii si dorim sa va reamintim de ele ... Merita studiate, cercetate, investigate ...

Dorim sa multumim din nou pe aceasta cale traducatorului hipnozelor lui Calogero ... Prietene, faci o treaba foarte buna ... Tine-o tot asa! Acum sunt deja traduse 31 de hipnoze regresive din cele peste 1225 postate de Calo pe canalul sau youtube, sesiuni care se inmultesc cu repeziciune. Multumim Calo ca existi!

Mai jos gasiti playlistul primelor 31 de hipnoze traduse in limba romana, iar la final veti gasi si marturia uimitoare a uneia dintre clientele lui Calo, pe nume Prisca. 


In aceasta marturie Calo vine si cu cateva idei personale pe marginea hipnozelor sale si ne descrie un pic din viziunea lui asupra lucrurilor, o viziune care noua ni se pare una echilibrata si de bun simt. Calogero pare un tip foarte treaz, un om foarte constient si un bun ghid in explorarea multiversurilor. 

Mai multe info despre Calogero gasiti in categoria CALOGERO GRIFASI (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS). De asemenea aici http://www.calogerogrifasi.it/en .

8 comentarii:

  1. Super!
    Il urmaresc si eu de ceva timp, am primit raspuns la unele intrebari si a dat peste cap tot ce credeam ca stiu despre karma si reincarnare.

    In aproape toate hipnozele se ajunge la concluzia ca ne reincarnam numai ca sa fim papa bun pentru entitatile "binevoitoare", care ne spun ca ne reincarnam aici ca sa evoluam dar de fapt ne pacalesc cumva pentru a accepta reincarnarea.

    Am urmarit si Corrado Malanga, si am citit si Destinul sufletelor, toate se leaga, toate te duc spre niste concluzii, iar valul se ridica incet incet de pe ochi. De pe ochii unora, pentru ca din pacate in anturajul si societatea in care traim, daca indraznesti macar sa atingi un subiect de genul "energie" deja esti considerat dus cu pluta.

    Dar ma bucur ca exista acest site si e ca o confirmare ca mai exista si alti "dusi cu pluta" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine ai spus. De vreo zece ani citeam pe internet tot felul, un pic rătăcită am fost văzută și eu, am suportat însă cu destulă nădejde că se va ajunge intr-o zi la astfel de aflari. De dezvăluiri și înțelegeri!

      Ștergere
  2. Yep ... incet incet ne-m trezi cu totii si-om evada din matrixul asta extrem de incalcit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este evident și bine stiut că reptilienii,insectele și alții de acest gen sunt de frecvență joasă și niște mincinoși.Totuși, observ că în regresii Calogero se axează enorm de mult pe aceștia și chiar crede ce spun și foarte, foarte , foarte puțin pe conversația cu entitățile înalte spiritual.Parcă le evită!
    Înțeleg să îi abordeze cât să afle cauzele pentru care oamenii se simt obosiți,bolnavi și să-i elimine, dar minciunile acestor entități malefice chiar nu au rost!
    Au rost însă îndrumările entităților evoluate spiritual care pot fi și chiar permit să fie accesate, doar că Grifasi nu insistă asupra dialogului atunci când ei se arată,darămite să le ceară intervenția!E ceva în neregulă cu Grifasi la acest aspect...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai Grifasi nu crede in Lucratori in Lumina, Maestrii Iluminati si alte entitati benefice.El crede doar ca suntem aici pentru a constientiza ca noi exista o forta foarte mare pentru a iesi din Iluzie(Matrix)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca spiritele bune nu sunt in acelasi loc unde sunt cele rele, reptilieni si alții. Am sesizat ca Grifassi nu crde in Dumnezeul Crestinilor, si nici pacienții lui nu cred, poate de aceea si ajung in mana demonilor.E clar ca Grifasi nu spune nimănui sa se roage lui D, lui Iisus Hristos si sfintilor Poate il va întreba cineva de ce?

    RăspundețiȘtergere
  6. Gratia ..daca urmaresti cateva dintre hipnozele facute de Grifasi vei intelege de ce .. Facand acele hipnoze el a vazut ca de fapt siritele asa zis bune, de lumina, adeseori sunt doar satane , reptilieni, insectoizi si alte fiinte demonice care au invatat cum sa-si faca corp luminos si sa imprumute chipuri religioase. Nu uita ca in Biblie se spune ca Satan este un inger care poate imbraca chip de lumina daca doreste ... De fapt la sfarsitul veacurilor, aceasta va fi metoda de a pacali omaenii, preferata. El a hipnotizat o gramada de oameni care cred in Dumnezeu (sau credeau) in Biblie, Isus si nu odta s-a dovedit ca acest Dumnezeu al crestinilor ar fi tot o Satana , mai ales Iehova, Vechiul testament fiind o dovada a faptului ca acest Ieghova este de fapt un Arhon, o Satana alaturi de familia de zei EL (neamul Elohim) ... Rugaciunea e considerata o cedare a puteri personale ..cand te rogi se presupune ca estineputincios si ai nevoie de ajutor ..Grifasi insista ca suntem inzestrati cu suflet, iar acesta odata trezit este un mic Dumnezeu al realitatii personale si ca nu avem nevoie de nimeni si nimic ca sa ne ridicam vibratia ... Dimpotriva invocand diverse entitati, habar nu avem pe cine chemam de fapt? In plus tot in hipnoze s-a aflat ca Isus este un personaj inventat tot de arhoni , tota religia fiind un sistem foarte eficient de drenare a energiilor psihice si fizice (bani, resurse, timp) ale diversilor adepti. Plus ca prin religii se mentin focarele de conflict in lume, razboaiele dincare tot ei castiga, caci se hranesc cu energia fricii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate! La început am avut și eu momente de scepticism, dar deja am urmărit suficient de multe sesiuni din fiecare inclusiv din Gabriele Tim și încet-încet îmi e mai clar că toți acești fac treabă bună!

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...