Ieşirea Din MATRIX: ANIMATRIX - desene animate cu tematica din filmul MATRIX

duminică, 11 septembrie 2016

ANIMATRIX - desene animate cu tematica din filmul MATRIX

ANIMATRIX (2003)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend, care continua si completeaza povestea trilogiei Matrix.

"Animatrix este o colectie de 9 episoade, de scurta durata, concepute de fratii Wachowski, creatorii trilogiei Matrix. Proiectul Animatrix este inspirat de subiectul inovator al trilogiei Matrix si efectele vizuale spectaculoase pe care aceasta le ofera. Productia beneficicaza, in doua episoade, de vocile originale ale actorilor Keanu Reeves (Neo) si Carrie Ann Moss (Trinity).
Animatrix este creat de o echipa formata din graficieni americani, japonezi si coreeni, iar personajele nu sunt cu mult diferite fata de cele din film. Fiecare episod are alt subiect, dar pastreaza tema generala - razboiul dintre om si masini, care a dus la aparitia Matrix, in viitor.

Fiecare episod are un alt stil de animatie - animatie traditionala, manga, animatie creata pe calculator, dar si combinari reusite ale stilurilor. 

Animatrix beneficiaza de o coloana sonora de exceptie, supervizata de cunoscutul DJ si producator Jason Bentley, care a colaborat cu cei mai apreciati artisti ai muzicii electronice: Juno Reactor, Death in Vegas, Meat Beat Manifesto, etc. Producatorul muzical este nimeni altul decat Don Jones, cel care a asigurat coloana sonora pentru intreaga trilogie Matrix. (noua ne place in special piesa Who Am I (PEACE ORCHESTRA n.n.).

Primul episod Animatrix, The Final Flight of the Osiris (Ultimul zbor al lui Osiris) a fost prezentat in premiera la nivel mondial, impreuna cu thriller-ul „Dreamcatcher”, iar la noi inaintea filmului "Final destination 2 / Destinatie Finala 2".

1. The Final Flight of the Osiris (Ultimul zbor al lui Osiris)

Scenariul: Andy si Larry Wachowski
Regia: Andy Jones
Echipajul navei Osiris trebuie sa retransmita un mesaj catre Zion, un mesaj de maxima importanta. Usor de facut, dar cand santinelele sunt plasate exact intre nava si Zion….

2. The Second Renaissance – Parts 1 and 2 (A doua renastere, partea 1 si 2)

Scenariul: Andy si Larry Wachowski
Regia:Mahiro Maeda
Geneza. Cum a aparut Matrix. Ultimele orase locuite de oameni, razboiul dintre oameni si masini si in final... victoria asupra omenirii. Un tur al Zion-ului si isotria Matrix-ului.


3. Kid’s Story

Scenariul: Andy si Larry Wachowski
Regia: Shinichiro Watanabe
The Kid primeste o invitatie personala din partea lui Neo (vocea lui Keanu Reeves) sa evadeze din Matrix. Dar gasirea unei iesiri este mult mai dificila decat si-ar fi inchipuit.

4. Program 

Scenariul si regia: Yoshiaki Kawajiri
In programul simulat de instruire de catre samurai, CIS, un soldat din Zion, este nevoit sa aleaga intre iubire si camarazii din lumea reala.

5. World Record

Scenariul: Yoshiaki Kawajiri
Regia: Takeshi Koike
Printr-o combinatie incredibila de curaj si forta pishica, DAN, detinatorul recordului mondial la sprint, iese din Matrix si vede lumea reala.

6. Beyond

Scenariul si regia: Koji Morimoto
Intr-un oras linistit, unde nimic nu este ceea ce pare a fi, YOKO gaseste o neregula in sistem: o casa abandonata in care totul este posibil. In curand apar si exterminatorii...


7. Detective Story

Scenariul si regia: Shinichiro Watanabe
Detectivul particular ASH o urmareste pe Trinity (vocea lui Carrie Ann Moss), considerata un hacker periculos, cu ajutorul ochelarilor sai...



8. Matriculated

Scenariul si regia: Peter Chung
Un mic grup de rebeli au capturat o santinela pentru a-l face aliatul lor. Au reusit foarte bine sa il convinga sa prefere alt habitat si nu pe cel al masinilor. Doar ca santinelei ii place prea mult acum... 


Notă: Există vești tot mai serioase care spun ca se pregătește apariția filmelor 4 si 5. Numarul 4 se pare ca se va numi "Matrix Resurrection" si posibil sa apara in 2017, conform sursei de aici. Noi am fi dorit chiar un serial sau macar un serial de animatie gen filmul de astazi, insa ne multumim si cu o continuare in 2 noi filme :p. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS,
calitate HD 720p

 SERVER 1


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...