Ieşirea Din MATRIX: ORAȘUL ASTRAL - O călătorie spirituală

sâmbătă, 18 iunie 2016

ORAȘUL ASTRAL - O călătorie spirituală


ASTRAL CITY: A Spirtual Journey (2010)
aka NOSSO LAR (CASA NOASTRĂ)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film din seria  inspirată de scrierile lui Chico Xavier, mai exact de cartea cu numele Nosso Lar (Casa Noastră) . 


Francisco Cândido (Chico) Xavier a fost cel mai respectat medium din Brazilia, o poziţie de mare autoritate morală într-o ţară unde circa 32 de milioane de persoane au convingeri spiritiste. A publicat 450 de cărţi, al căror autor nu s-a recunoscut niciodată a fi, spunând că el doar a reprodus ceea ce îi dictau spiritele. Şi-a cedat toate drepturile de autor, începând cu prima sa carte.

În anul 1944 a apărut romanul "Nosso Lar", cel mai vândut volum al său. Este primul dintr-o lungă serie concepută de spiritul Andre Luiz. Romanul relatează despre primii ani trăiţi de spiritul dezîncarnat al medicului Andre Luiz într-o "colonie spirituală", un fel de oraş unde se strâng spiritele între încarnările succesive, cu scopul de a-şi continua lecţiile despre viaţă.

Autorul se prezintă ca un cercetător al lumii spirituale, traducând percepţiile sale într-o formă didactică, mai uşor de înţeles de oameni. Descrie în detaliu minunata colonie de ajutor spiritual Nosso Lar (Căminul Nostru), creată după concepţiile Spiritelor Superioare, în vederea acordării unei asistenţe permanente oamenilor şi spiritelor dezîncarnate.

Poate mai puţin înţeleasă în film este zona inferioară numită Umbral, pe care o vom explica prin cuvintele din carte: "Umbral este o zonă destinată pentru epuizarea energiei reziduurilor mentale. Sunt multe suflete ezitante şi ignorante, nu destul de pervertite pentru a fi trimise în colonii de corecţie mai cumplite, dar nici destul de nobile ca să fie conduse către planurile elevate." Umbral poate fi înţeles şi ca starea psihică în care spiritele nu reuşesc să se debaraseze de propriile proiecţii mentale nefaste sau idei fixe.


"Nosso Lar" este un film ce ne prezintă în mod accesibil şi simbolic o realitate suprafizică, pe care, posibil, o vom întâlni după moarte. Este unul dintre puţinele pelicule ce descriu întâmplările unui suflet plecat în lumea de apoi, strădaniile sale de a se purifica de gunoiul mental acumulat în viaţa de om, munca sa continuă de a deveni folositor Universului. Filmul ne prezintă, simplu şi clar, fundamentele mesajului spiritist şi ne aduce în inimi un mesaj de optimism şi speranţă. Merită a fi revăzut de mai multe ori! (Răzvan Petre - traducătorul filmului)"


Cartea NOSSO LAR poate fi cumparata de AICI .

Notă: Idei asemanatoare cu cele din acest film si carte mai pot fi gasite si in cartile lui SUZANE WARD (seria cu Matei care-i vorbeste despre asa zisul Rai) si in cartile lui James Redfield, in special in A 10-a Profetie (daca imi mai amintesc bine). Așa cum s-a dovedit în timp cartile Suzanei Ward au fost pline de profetii neimplinite, iar spiritul lui Matei se pare ca e mai degraba un agarici dezinformator decat un spirit binevoitor. 

Dupa cum descoperim tot mai des, exista fel si fel de  channell-eri care se cred sau se prezinta ca find divin inspirati cand in realitate sunt niste instrumente de dezinformare si raspandaci de HOPIUM (cel mai adesea inconstienti) care amortesc vigilenta oamenilor dornici de schimbare ... Multe dintre ideile venite prin intermediul acestor spiritualisti, spiritisti, intermediari, telepati, channeleri sau ce-or mai fi sunt niste batai de joc ale unor entitati puse pe șotii cel putin sau care pur si simplu vor sa sădeasca si mai multa confuzie in mintea cautatorilor de adevar. 

Există tot mai multe voci care spun raspicat, ca astfel de fiinte, sunt cel mai adesea rau intentionate (Archoni) fiind cei care au creat si religiile si multe curente spirituale, acesta fiind unele care raspandesc in mintea oamenilor programe care ii determina sa fie donatori voluntari si inconstienti de energie catre aceste entitati.



De aceea vă sfătuim să fiți foarte vigilenți în ceea ce privește mesajele venite de la acești indivizi, indiferent cât de bine intenționați sau de iubitori par, inclusiv fata de mesajele venite de la acest medium pe nume Chico Xavier ... Din punctul nostru de vedere este doar o varianta posibila a ceea ce ar putea urma dupa moarte, insa si acea matrice holografica prezentata in film si in carte este o iluzie ce poate amorti vigilenta spiritelor proaspat dezcarnate, un oras astral in care puteti fi indoctrinati de fiinte aparent luminoase (ce pot fi niste extraterestrii, intraterestrii, interdimensionali sau demoni deghizati) cu niste idei care nu sunt neaparat adevarate, menite sa va pacaleasca, sa va amageasca sa va intoarceti in scoala de pe Pamânt, pentru a continua sa fiti baterii inconstiente pentru Archoni. Poate una din singurele protectii pe care le puteti avea in acele momente este sa continuati sa fiti sinceri cu dvs. integrii, sa tineti la suveranitatea voastra, sa fiti puternici, iubitori, fermi, scrutatori, devotati, eroici, iubitori de aproape, altruisti, pe scurt sa aveti o vibratie inalta si o sa va prezentam dupa film un scurt fragment din filmul Star Trek Voyager care explica ce si cum. 

Nu spunem ca absolut toate lumiile astea astrale, orase si ce-or mai fi ele nu pot fi si ceva pozitiv, chiar benefic orientat  insa aveti mare grija ca sub masca unor mesaje aparent frumoase, pot fi ascunse manipulari.

VEDETI FILMUL TRADUS,  AICI 

- link 1
- link 2

Dacă doriți filmul în CALITATE HD 720p, FĂRĂ RECLME, realizați o donație!

BONUS 

 Un fragment extrem de sugestiv din episodul 15 al sezonului 3 (intitulat Coda) din serialul Star Trek Voyager, care ne descrie pe f scurt modalitatea prin care este posibil ca dupa moarte sa fim amagiti de anumite entitati extraterestre, inter-dimensionale sau ce-or fi, sa ramanem in matricea lor si sa-i hranim cu energia noastra. Un fragment cat se poate de sugestiv , tema intalnita si in Stargate SG1, legat de rasa de fiinte energetice Orai, care se hranesc cu rugaciunile si gandurile trimise de adeptii lor (ambele seriale vor fi publicate in timp, pe acest blog) ... ceea ce este si mai frumos este faptul ca ni se arata atitudinea interioara pe care este necesar sa o avem pentru a nu pica in capcana lor ... Ca si Jean Luc Picard (capitanul din seria Start Trek - The Next Generation) si alte personaje din filmele de acest gen (implicit din Stargate, mentionat mai sus) acestia manifesta integritate, curaj, eroism, iubire de semeni, fiind practic pe o frecventa de vibratie inalta si astfel reusesc sa dejoace planurile acestor fiinte care pun accent pe frica pentru a te mentine si/sau atrage in lumea lor ... Capitanul navei Voyager, Kathryn Janeway este un exemplu minunat de caracter uman in acest serial (intreg episodul ne arata cat de inselatori si manipulatori pot fi acesti extraterestrii) ... Minunat!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...