Ieşirea Din MATRIX: Mamele lui Chico Xavier - filmul de uichend

sâmbătă, 25 iunie 2016

Mamele lui Chico Xavier - filmul de uichend

As Măes de Chico Xavier (2011)

Continuăm astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un al 3-lea film din seria inspirată de faptele și viața lui Chico Xavier, un film brazilian bazat pe fapte reale dramatice din viaţa a trei femei şi mame.

Pictoriţa Ruth (Via Negromonte) are un fiu ce se confruntă cu drogurile. Elisa (Vanessa Gerbelli) compensează absenţa soţului dedicându-se integral creşterii fiului lor, Teo (Gabriel Pontes). Tănâra profesoară Lara (Taina Muller) trece printr-o dilemă legată de o sarcină neplanificată și moartea bruscă a tatălui copilului nenăscut. Ele trăiesc experienţe puternice şi diferite, dar toate găsesc mângâiere şi speranţă alături de mediumul Chico Xavier.

Pierderea celor iubiți este mereu foarte dureroasă. Moartea este înspăimântătoare pentru majoritatea oamenilor, indiferent ce spun religiile sau diversele căi spirituale, iar moartea propriului copil este una dintre cele mai cumplite experiențe. Pe de altă parte există femei care nu doresc copii și vor să-i avorteze, iar filmul explică care e problema cu avortul.

Filmul este facut dupa niste carti scrise de jurnalistul ateu Marcel Souto Maior, despre  Chico Xavier, in special dupa cartea din 2004 - "Behind the veil of Isis" (Dincolo de vălul lui Isis), iar asta oferă din punctul meu de vedere un plus de credibilitate mesajului, deoarece jurnalistul ateu a plecat in investigatia lui sa-l demaste pe Chico si a sfarsit prin a deveni un cercetator onest al fenomenului spiritual si un om care crede in spiritualitate scriind pana in aceasta clipa 7 carti pe aceasta tema.

Prin poveștile prezentate, filmul ne arată că totul în viață are un scop, un sens, că nimic nu este întâmplător, iar asta este ceea ce Chico Xavier a demonstrat în întreaga lui viață. 


"The Mothers of Chico Xavier" este un film cu mesaj și dedicat "victimelor avortului" în special (conform mesajului de final al filmului), dar si celor care se drogheaza sau au de gand sa se sinucida. Bineinteles ca filmul este o lectie si pentru ceilalti oamenii, indiferent de religie sau credinta.

VEDEȚI FILMUL TRADUS,  AICI

Dacă doriți filmul în CALITATE HD 720p, FĂRĂ RECLME, oferiți o donație!

Despre CHICO XAVIER si pericolele spiritusmului si ale CHANNELING-ului gasiti mai multe in categoria dedicata lui CHICO (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

2 comentarii:

  1. Am observat ca de cele mai multe ori am o retinere cand vine vorba de filme care nu sunt in engleza, cred ca se intampla si pentru ca la noi nu li se face la fel de multa reclama. Ma bucur enorm ca ne recomandati filme foarte diverse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, majoritatea filmelor bune sunt in limba engleza, insa din fericire exista si in alte limbi , filme exceptionale. Limba portugheza si spaniola sunt destul de asociate cu tlenovelele, de aceea e posibil sa aiba si un pic mai putina credibilitate la nivel subconstient.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...