Ieşirea Din MATRIX: CINE ESTE GEORGE SOROS? - Un Maestrul Păpușar

miercuri, 29 iunie 2016

CINE ESTE GEORGE SOROS? - Un Maestrul Păpușar


GEORGE SOROS - The Puppet Master (2015)

Dorim sa va prezentam astazi un documentar de aproape doua ore, de fapt o emisiune document, tradusa, realizata de postul FOX News Channel, un mega concern mediatic american, in care jurnalistul curajos Glenn Beck, face o investigatie foarte buna asupra controversatului miliardar George Soros, un om care pare prezent in tot ce misca in ultima vreme, in zona Americana si Europeana, un om al speculatiilor si unul dintre cei mai cunoscuti si influenti papusari, inclusiv in Romania.  Glenn Beck a fost bineinteles concediat in urma acestei emisiuni, insa mostenirea lui este de exceptie. Acestia sunt adevaratii eroi ai zilelor noastre.


"George Soros este un om de afaceri celebru, economist si miliardar american originar din Ungaria. El si-a facut averea prin intermediul fondurilor de investitii.

George Soros a devenit celebru in septembrie 1992 cand a riscat 10 miliarde de dolari speculand pe scaderea lirei sterline, reusind, intr-o singura zi, sa obtina un profit de un miliard de dolari. Soros este cunoscut ca fiind „Omul care a ruinat Banca Centrala a Angliei”. Acum a reusit sa dea lovitura si cu BREXITUL, pariind pe faptul ca lira sterlina va scadea in urma iesirii Angliei din UE. Bineinteles ca totul este intamplator, Soros e un dăștept care în clarviziunea lui debordantă le nimerește ...toată tărășena cu banii, nu are nicio treabă cu acest lacheu al familiei Rotshchild (cei care detin impreuna cu Rockefelleri si alte cateva familii, aproape toti banii planetari) ... Deci Oamenii Monopol in domeniul banilor nu au nicio treaba cu bursele, cu ridicarile sau caderile acesteia ...piata monetara functioneaza bineinteles in spiritul economiei de piata, al liberei circulatiei si a concurentei, chiar daca exista monopol ... cat de nenorocit sau de idiot sa fii sa mai crezi ca regulile jocului planetar sunt lasate la intamplare, cum crede de exemplu Lucian Mandruta, baiatul de mingii al lui Brucan, un idiot cu pene, foarte agresiv si guraliv?

"George Soros s-a nascut la Budapesta pe 12 august 1930, in familia scriitorului evreu Tivadar Soros, supravietuind in copilarie Holochashului iudeilor din Ungaria.

In anul 1993, Soros a infiintat Fundatia pentru o Societate Deschisa, numita si Fundatia Soros. A fost si continua sa fie proprietarul unor fonduri mutuale, intre care celebrul Quantum Group of Funds.

"George Soros este in functie de ariile sale de interes un guru al banilor si investitiilor, ba fondator si cap al diferitelor organizatii de prin lume. Insa vom merge putin la sapat sa vedem ce informatii valoroase putem gasi, despre acest membru al elitei, respectiv un jucator cheie din structura Noii Ordini Mondiale.

Faptul ca este un dezinformator pentru burse asta nu mai este o noutate si nici nu ar fi o exceptie, deoarece multe institutii financiare mari sau oameni de prestigiu au furnizat adesea informatiile exact contrare cu ceea ce faceau ei in real. Cat despre Soros, am glumit deja odata ca atunci cand spune sa vinzi aur inseamna ca el cumpara si vice versa, insa pana si in media financiara s-au facut deja glume pe tema asta. Dupa cum spuneam cand lucrurile devin prea evidente incep sa apara si brese in planificarea initiala.


Omul nostru este un personaj controversat, insa odata cu listarea tuturor detaliilor stranse despre el de-a lungul vremii, devine un personaj periculos si malefic in toata puterea cuvantului.

De altfel astazi mai niciunul dintre oamenii influenti si puternici pe scara mondiala nu rezista acolo fara sa fie parte din increngatura Noii Ordini Mondiale si care planeaza asupra noastra intr-o maniera covarsitoare (vedeti lupta momentului cu transfomarea Europei in Statele Unite Europene).

De unde are Soros atata putere si capital? 

Stiati ca executantii lui au tot cumparat in mod silentios majoritatea manufacturierilor de arme de foc si munitie din Statele Unite ? Nu e deloc simplu sa descoperi provenienta banilor care duc spre Soros.
Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, Soros a intrat la scoala economica din Londra, unde a devenit ucenicul profesorului ateu. In 1956 Soros se muta in New York, unde lucreaza apoi pe Wall Street si incepe sa-si construiasca averea fabuloasa. Se specializeaza in hedge funds si speculari pe valute.
Intr-un articol de Kyle-Anne Shiver scris pentru „The American Thinker”, ea spunea: „Soros si-a facut primul miliard in 1992 prin vanzarea de lire sterline prin mecanismul de „leverage” al speculatiilor financiare si a devenit cunoscut ca omul care a frant Banca Angliei. El a frant-o pe spinarea a milioane de cetateni muncitori britanici care si-au pierdut imediat economiile si si-ai vazut bunurile si casele devalorizate … aproape peste noapte.”

In 1994 Soros a afirmat in „The New Republic” ca fostul Imperiu Sovietic este numit acum Imperiul Soros. Scandalul cu Russia-gate din 1999, care aproape a colapsat economia ruseasca a fost etichetat de Jim Leach, seful House Banking Committee ca „cel mai mare jaf social din istoria umana”. Da, intr-adevar „Imperiul Soros”.

In 1997 Soros aproape a distrus economiile Tailandei si Malaeziei. In acel timp, primul ministru malaezian, Mahathir Mohamad, l-a denumit pe Soros ca „un bandit si un imbecil”. Activistul tailandez Weng Tojirakarn a spus: „Noi il consideram pe George Soros un fel de Dracula. El suge sangele oamenilor.”

Site-ul grecesc „Greek National Pride” spune ca „Soros a fost parte din presa ce a destabilizat Iugoslavia si a cauzat probleme in Georgia, Ucraina si Myanmar (Burma). Denumindu-se un filantrop, rolul lui Soros e strans legat de ideea globalizarii si de Noua Ordine Mondiala in timp ce-si promoveaza castigurile financiare. El nu are constiinta, e un capitalist ce functioneaza fara urma de moralitate.”

Franta a admis o sentinta impotriva lui Soros pentru insider trading. El a fost amendat cu 2.9 milioane de dolari.

De asemenea si tara sa natala, Ungaria, l-a amendat cu 2.2 milioane pentru „manipulare ilegala a pietei”. Elizabeth Crum scrie: „Economia Ungariei se afla intr-o tranzitie in timp ce cauta sa devina mai stabila si occidentala. Soros cauzand deliberat caderea actiunilor la una dintre cele mai mari banci ungare a pus tara intr-un vartej malitios, unul din care incercam sa ne revenim.”

Ce deducem din toate astea, este ca Soros este un parazit planetar. Insa lacomia si controlul sau au o intindere globala. Si cum ramane cu America ? Soros a vorbit in „The Australian” ca: „America – centrul pietelor financiare globalizate, a supt economiile lumii. Insa asta s-a terminat. Jocul s-a sfarsit.”, apoi a adaugat ca vremurile ce vin vor aduce „ajustari serioase in obiceiul de consum american”.

Soros este un partener in grupul Carlyle in care a investit peste 100 de milioane de dolari. Si dupa articolul din Baltimore Chronicle’s de Alice Cherbonnier, Grupul Carlyle este condus de un sir de nume impresionante din cadrul fostilor lideri republicani, de la omul CIA Frank Carlucii, pana la capul CIA si fostul presedinte George Bush, Sr.

In 2006, Soros a cumparat 2 milioane de actiuni la Halliburton – taramul lui Dick Cheney.
Cand democratii si republicanii si-au tinut conventia in 2000, Soros a tinut conventii ale partidelor umbra in aceleasi orase, in acelasi timp. John McCain a fost vocea cheie pentru conventia lui Soros din Philadelphia.

Si sa nu omitem implicarea sa in LSM (Lame Stream Media), industria divertismentului (el detine si 2.6 milioane actiuni din Time Warner), cat si alte organizatii de publicitate si divertisment politice in care varsa periodic milioane.

Precum Richard Poe scria: „Filantropia privata a lui Soros este de aproape 5 miliarde, continuand sa submineze valorile traditionale. El a dat fonduri pentru drepturi de avort, ateism, legalizarea drogurilor, educatie sexuala, eutanasiere, feminism, control asupra armelor, globalizare, imigrare in masa, mariaj homosexual si alte experimente radicale in cadrul ingineriei sociale."

Cateva dintre organizatiile sale neguvernamentale in care-si varsa miliardele sunt: MoveOn.org, The Apollo Alliance, Media Matters for America, the Tides Foundation, the ACLU, ACORN, PDIA (Project on Death In America), La Raza, si multe altele. Poe mai scrie: „Prin reteaua sa globala de Open Society Institues si Open Society Foundations, Soros a cheltuit 25 de ani de recrutare, instruire, indoctrinare si instalare a unei retele de operativi loiali in 50 de tari, punandu-i in pozitii cheie si de influenta in media, guvern, finante si academie.”


Cunoscutul… “filantrop” George Soros – despre care se stie ca este unul dintre cei mai puternici si mai bogati oameni ai planetei si despre care, printre altele, se spune ca este principalul papusar al presedintelui Barack Obama – merita o atentie deosebita din partea noastra. Asadar, aflam ca speculantul financiar Soros a declansat o vasta operatiune de atac asupra monedei euro, din care spera sa traga profituri fantastice. Spre comparatie, profitul facut de Soros in alt atac vestit, cel facut impotriva lirei sterline in anul 1992, a fost de 2 miliarde dolari* (intr-un timp in care dolarul valora mai mult decat astazi).

Atacul asupra euro nu vine oricand, ci vine – ce intamplare– la scurt timp dupa ce miliardarul american si-a facut publice opiniile sale cu privire la criza prin care trece spatiul european, incepand cu Grecia. “Prevazator” si “indatoritor”, Soros spunea: "…zona euro “se va confrunta cu probleme mai mari decat Grecia”, subliniind ca dificultatile din aceasta tara nu au facut decat sa scoata in evidenta lipsurile uniunii monetare europene, a carei viabilitate este pusa acum sub semnul intrebarii. Soros mai sustine ca zona euro are o serie de lipsuri fundamentale: absenta unor politici economice si bugetare comune si absenta unor mecanisme institutionale de raspuns la criza, precum posibilitatea de emitere de euroobligatiuni, titluri emise in comun de statele zonei euro. “Ajutoarele ad hoc ar trebui sa fie suficiente pentru Grecia, insa nu ajuta cu nimic Spania, Italia, Portugalia si Irlanda”, ce “reprezinta o parte prea mare din zona euro pentru a fi ajutate in acelasi mod”, a mai spus Soros, apreciind ca sustinerea Greciei nu va rezolva problemele viitoare ale zonei euro.

Cumva profetia legata de problemele cu care se va confrunta euro era legata de… propriile sale planuri speculative? Dar aceasta este cea mai mica problema ridicata de profetiile lui Soros (si cea mai mica problema a monedei euro). Foarte interesanta este tocmai grija excesiva pe care magnatul o manifesta fata de starea economica a Uniunii Europene – pe care o vede inrautantindu-se daca nu se adopta reformele preconizate, anume “politici bugetare comune si mecanisme institutionale de reactionat“ fata de criza. Politici bugetare comune si mecanisme institutionale inseamna, insa, practic, crearea unui guvern economic european sau a unor structuri pre-guvernamentale, iar aici Soros este gand la gand cu “arhitectii” europeni. Ce il impinge insa pe cunoscutul rechin financiar sa sustina aceeasi agenda politica ca liderii europeni?


Soros este cunoscut pentru propunerile sale de “reformare” in economia mondiala. Similar propunerilor pentru spatiul european, propunerile sale merg spre intarirea rolului FMI, cat mai multa reglementare si cat mai stricta supraveghere centrala si chiar “stabilizarea fluctuatiilor de pret ale marfurilor” (!).
Soroș pleda negru pe alb pentru “o noua arhitectura globala” si vorbeste frecvent de “o noua ordine financiara mondiala”. Aparent surprinzator pentru un mare speculator care a facut miliarde de miliarde datorita pietei financiare. Te-ai astepta ca un astfel de “rechin” sa propuna o dereglementare totala a pietei, pentru a isi putea vana prada si mai liber ca pana acum. Dar, oare, sa fie piata libera mai putin propice unui astfel de pradator decat piata “reglementata”? Daca ne uitam la loviturile sale mari, raspunsul este… afirmativ, desi surprinzator. Intr-adevar, in 1985, speculatiile sale legate de dolar sunt salvate de la esec datorita unei interventii guvernamentale. Soros pariase pe devalorizarea dolarului, dar acesta se incapatana sa ramana puternic. Abia cand ministrii de finante si sefii bancilor centrale decid sa ia masuri prin care dolarul se devalorizeaza fortat, pariurile lui Soros ii aduc acestuia profituri uriase.
In celelalat episod celebru, legat de Banca Angliei, deciziile bancilor centrale europene, indeosebi a Germaniei, au dus la devalorizarea lirei sterline; Soros a avut chiar si confirmarea ministrului de finante german ca lira va fi lasata sa cada. In acest context a facut Soros profitul de 2 miliarde de dolari pe seama lirei. Interesanta este propria sa marturisire legata de faptul ca devenise un initiat al cercurilor financiare decidente:
Asadar, observam un pattern comun al acestor lovituri: ele nu sunt luate intr-un context de “jungla” a pietei, unde animalul mai siret si mai puternic il doboara pe cel mai slab. Ele sunt luate prin pandirea acelor decizii pe care varfurile sistemului globalist financiar le iau si pe anticiparea consecintelor induse in piete de aceste decizii. Daca nu ar fi vrut decidentii sa devalorizeze dolarul in 1985, si daca nu ar fi lasat decidentii, deliberat, lira sterlina sa cada in 1992, Soros nu ar fi facut mega-profiturile sale. Este o ipocrizie crasa, pentru miliardarul american, sa se planga de impredictibilitatea pietei si de irationalitatea ei, in conditiile in care averea sa este facuta pe seama impredictibilitatii si irationalitatii deciziilor interventioniste.


Si totusi, Soros sustine ca imaginea pietelor ca “masinarii super-rationale de optimizare” este gresita, ca pietele nu sunt eficiente, deoarece “se prabusesc mereu”, si a teoretizat aceasta stare de irationalitate prin conceptul de reflexivitate. Potrivit acestui concept, “nu poate exista o stiinta exacta despre comportamentul uman deoarece interactionam imprevizibil unii cu altii”. Ce este in neregula cu aceasta viziune? In primul rand, cei care se opun supra-reglementarii statale si interventionismului in economie nu o fac pentru ca ar pretinde ca Piata este un mecanism super-rational care actioneaza ca o masina, eventual ca un calculator.
Mai trebuie amintit si ca tot el este cel care, inca de la Forumul Economic de la Davos din ianuarie 1995, spunea:
“Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume“.
“Actuala criza este punctul culminant al muncii mele de o viata” si: “Am parte de o criza foarte buna (excelenta)”, recunoscand ca a castigat 2,9 miliarde de dolari de la declansarea recesiunii (martie 2009). „Este finalul unei ere.
O alta “profetie” a sa se leaga de aparitia unei monede mondiale care va inlocui dolarul, dupa ce acesta se va prabusi, cat de curand: Soros: Dollar WIll Be Replaced By World Currency
A facut parte din “boardul” director al Council on Foreign Relations si este afiliat in continuare acestei structuri de maxima influenta asupra directiilor politicilor internationale. Este un sustinator declarat al politicilor de legalizare a drogurilor usoare si a eutanasiei, contribuind cu fonduri importante in promovarea unor astfel de proiecte. De asemenea, mai recent, a declarat ca va sponsoriza cu 1,1 miliarde dolari initiativele pentru reducerea impactului schimbarii climei. S-a spus despre fundatiile sale ca au sustinut financiar unele programe si manifestari ale homosexualilor si ca finanteaza, in general, politicile de rasturnare a valorilor crestine, traditionale.


Intr-un interviu din 1998 pentru emisiunea americana 60 de minute, i-a raspuns realizatorului Steve Kroft care l-a intrebat direct:

– Sunteti un om religios?

– Nu.

– Kroft: Credeti in Dumnezeu?

– Soros: Nu.

60 Minutes, broadcast December 20, 1998

Informatiile despre speculatiile lui Soros, precum si citatul despre “initierea” sa, sunt luate din cartea lui Charles R. Morris, Criza economica si profetii ei, Ed. Saptamana Financiara. Interesant de notat este si faptul ca George Soros se considera “o figura oarecum mesianica, divina”…

Notă: Desi toata lumea ii spune "evreul" Soros, el afirma ca nu crede in Dumnezeu ... Deci acesti indivizi de sorginte indoielnica, posibil de radacini nomade khazare, nu sunt evrei, nu sunt nici macar iudei sau jidani, ci sunt niste pradatori pusi pe capatuiala si dominare planetara, care mai degraba se inchina la Baphomet, Moloch, Baal sau alte reptile de genul ... Deci nu-i mai numiti evrei ca nu sunt, implicit sionistii din clica lui Rotschild (Rockefeller, samd) ... Ei nu au niciun Dumnezeu in afara de ban si ei insisi.
Sa nu uitam ca Soros este promotorul tiganizarii Romaniei (prin inlocuirea termenului de tigan cu rrom si a limbi tiganesti cu denumirea de romani sau romanes). De asemenea aceasta creatura diabolica este implicata in mai toate evenimentele din Romania inca de dinainte de lovitura de stat din 89, este actionar la RMGC (Rosia Montana Gold Corporation) si are o gramada de ONG-uri care sustin intr-un fel sau altul diversele miscari politice din Romania (se pare ca si guvernul tehnocrat actual, in frunte cu Dacian Ciolos este aservit tot lui Soros).
Inca ceva ... La un moment dat Glenn Beck face referire in emisiune la filmul "A Face In The Crowd (1957)" (il puteti vedea tradus, AICI).

VEDETI EMISIUNEA DOCUMENT TRADUSĂ,

AICI - OK

BONUS

George Soros - Ce înseamna Societatea Deschisa - - interviu CBS

Evreul George Soros demascat de ROMANIA TV -
Guvernul Cioloș impus de miliardarul Soros?

In completare cititi si:

1) RETEAUA LUI SOROS DIN ROMANIA S-A ACTIVAT DIN NOU. Peste 50 de ONG-uri din Romania cer impotriva Constitutiei Romaniei Articolul 3 (4) ca sa fie Relocate in Romania MULT MAI MULTE MII DE IMIGRANTI decat cei decisi pentru Romania pana acum.

2) Ce nu stiai despre Ceausescu si comunism - implicarea lui Soros

3) Miliardarul Evreu George Soros aplica planul diabolic, România va avea țara țiganilor

2 comentarii:

  1. Descopera intai ce esti tu si vei vedea ca nu mai e nici un Soros care sa domine lumea s-o manipuleze.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana una alta, Soros ti-o trage fara alifie ... cand te vei trezi, probabil vei intelege ca Soros nu exista, nici alifia, lumea e o iluzie, dar aici in iluzie, esti fact.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...