miercuri, 4 mai 2016

BRANDON BAYS - Călătoria Intensivă

Image and video hosting by TinyPic

BRANDON BAYS
JOURNEY INTENSIVE

Vino cu noi la Centrul de detoxifiere emoţională

În zilele noastre, în care stresul este la cote foarte ridicate şi chiar poate fi un factor declanşator sau favorizant al instalării anumitor boli, o cură de detoxifiere emoţională este foarte binevenită.
Şi chiar dacă tu consideri că stresul nu face parte din viaţa ta, momente încărcate emoţional negativ cu siguranţă ai avut.

De ce ai avea nevoie de o astfel de detoxifiere emoţională?

De-a lungul vieţii, ne confruntăm cu situaţii diverse - atât plăcute, cât şi neplăcute. Modul în care reacţionăm la ele se imprimă la nivelul fiinţei, ca o amprentă informaţională, care va fi reactivată şi consolidată ulterior, ori de câte ori vor fi create condiţii similare evenimentului iniţial. Orice situaţie cu încărcătură emoţională negativă se adaugă inconştient la o suferinţă primară, rezultând un conglomerat de amintiri dureroase, construit în jurul unui element central: emoţia negativă trăită prima dată. Astfel, apar tipare de reacţie emoţională, diferite de la un individ la altul. Procesul începe încă din copilărie şi continuă pe tot parcursul vieţii, fără să ne dăm seama!

Unde?

Vestea bună este că acest Centru de detoxifiere emoţională este chiar Centrul fiinţei tale. Cum ajungi aici? Treaptă cu treaptă vei da la o parte toate straturile emoţionale negative şi te vei regăsi în adevărata ta strălucire, aşa cum eşti tu cu adevărat în centrul, în esenţa fiinţei tale. De aici poţi să ai perspectiva mult mai clară asupra realităţii, asupra vieţii şi asupra evenimentelor care te-au marcat, pentru ca apoi să le vindeci.
Odată ce ai învăţat cum să ajungi acolo, poţi ori de câte ori ai nevoie să îţi accesezi acest centru, esenţa fiinţei tale.

Cum parcurgi aceşti paşi?

La nivel global există o adevărată undă de trezire spirituală, o schimbare în conştiinţa planetei. Din ce în ce mai mulţi oameni de pe tot cuprinsul globului recunosc astăzi imensul potenţial neutilizat din interiorul lor şi aspiră să ajungă „acasă” în sufletul lor şi să afle cu adevărat cine sunt în esenţă.
Metoda "Călătoria", ce a luat naştere ca urmare a experienţei personale de vindecare trăită de Brandon Bays, care deşi avea o viaţă sănătoasă a dezvoltat o tumoră abdominală cât o minge de baschet, ne propune un astfel de parcurs spre centrul fiinţei noastre. Deşi facilitează vindecarea multor tipuri de afecţiuni, ea este cu mult mai mult decât atât, este de fapt o metodă de dezvoltare şi transformare interioară.

3 zile care îţi vor schimba viaţă

În numai 3 zile, în cadrul Seminarului "Journey Intensive" susţinut chiar de Brandon Bays, vei învăţa un nou mod de a trăi, de a te raporta la viaţă, de a-ţi privi emoţiile, acţiunile şi chiar gândurile astfel încât împăcarea, echilibrul emoţional şi adevărata libertate să devină o constantă în viaţa ta.

Te vei elibera de probleme emoţionale vechi prin conectarea la adevărata esenţă a fiinţei tale şi accesarea potenţialului infinit de vindecare ce există în tine. Identifici, deblochezi şi eliberezi amintiri vechi, dureroase, stocate în celulele corpului, ceea ce va conduce la o vindecare fizică profundă. Înveţi procedeul dinamic care a eliberat-o pe Brandon de tumoră şi accesezi locurile din propriul tău corp care necesită vindecare.

Te aşteptăm la Seminarul "Journey Intensive" din perioada 3-5 iunie 2016, care va avea loc la Bucureşti, unde vei face paşi reali, concreţi ca să-ţi construieşti, cu blândeţe şi compasiune, o nouă relaţie cu ţine însuţi, cu ceilalţi şi cu viaţa în general. Pentru mai multe detalii și înscrieri accesează www.thejourney-romania.ro.

Dr. Cristina Răduţă,


Locația: Rin Grand Hotel, Șoseaua Vitan-Bârzești, nr. 7D.Prețul seminarului


·  350 euro dacă te înscrii și plătești între 1 aprilie – 10 mai 2016
·  390 euro dacă te înscrii și plătești între 10 mai – 3 iunie 2016

Prețul include participarea la toate manifestările seminarului pentru cele 3 zile (sesiuni teoretice, exerciții pregătitoare, demonstrație live a metodei ”Călătoria”, procese ”Călătoria” individuale etc.), suportul de curs, 3 cofee break-uri/zi și traducerea simultană din limba engleză.


Cum mă înscriu

Înscrierile se fac online, pe site-ul www.thejourney-romania.com sau la numerele de telefon menționate mai jos.Tot ce ai de făcut este să intri pe www.thejourney-romania.com, să apeși butonul galben Înscrie-te și să completezi câmpurile care se deschid. Ulterior vei primi prin email o factura pro forma în baza căreia poți face plata prin transfer bancar.


Pentru alte detalii te rugăm să ne contactezi prin email la: office@thejourney-romania.com sau la telefoanele (Luni-Vineri, orele 09.00–18.00): 0722.65.71.55 (Patricia Cihodaru), 0723.93.37.64 (Cristina Răduță), 0731.85.43.83 (Camelia Hârjău).


Te așteptăm cu drag între 3-5 iunie 2016, la Seminarul ”Journey Intensive”, un eveniment de excepție!


Echipa Journey România

ACEST ARTICOL ESTE ŞI O RECLAMĂ
Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...