Ieşirea Din MATRIX: INNERSYNC - Muzica inspirationala pentru fiinta interioara

marți, 15 martie 2016

INNERSYNC - Muzica inspirationala pentru fiinta interioara


DRAMA ARTIȘTILOR

Drama multor artisti este ca traiesc intr-o lume materialista ... Desi iubim arta sub multiplele ei forme, cel mai adesea, artistii sunt nevoiti sa-si vanda sufletul pentru a trai. Sa fii artist in lumea asta a fost mereu un act de mare curaj si o exprimare a libertatii sufletesti. Multi artisti sufera enorm din pricina faptului ca sunt nevoiti sa faca altceva decat simt sa faca, pentru a supravietui fizic. Unii supravietuiesc, unii nu, dar majoritatea mor sufleteste. Pentru majoritatea tipurilor de manifestari artistice, pentru a fi inspirat cu adevarat, ai nevoie de timp, de un mediu lipsit  de stresul supravietuirii, caci altfel esti nevoit sa faci compromisuri si sa faci arta comerciala, de duzina, lipsita de originalitate si suflet. Acesta este unul dintre motivele pentru  care sustinem VENITUL MINIM GARANTAT

Cu totii dorim arta (fie ca ea este muzica, film, pictura, literatura, samd) insa prea putini dintre noi suntem dispusi sa dam credit si sa sustinem pe cei care, cum necum, au talent, au inspiratie si simt sa se dedice acestei pasiuni. Exista oameni inclinati catre actiune, cu simt practic, oameni care sunt tot timpul cu atentia in exterior si gasesc cu usurinta caile de a trai bine, de a prospera, insa majoritatea artistilor traiesc intr-o lume interioara, unde isi gasesc resursele sa creeze diversele forme de arta. De aceea majoritatea nu au simtul banului, nu stiu sa se ingrijeasca, nu reusesc sa se puna in valoare. De aceea exista impresarii ...

Din pacate, multi (si avem si noi podul plin de astfel de indivizi, inclusiv in familie) considera ca a face arta, a scrie, a cerceta, a contempla, a medita este o pierdere de vreme ... au impresia ca stai degeaba, ca freci menta, insa ei avand mintea orientata mereu catre concret, nu inteleg ce proces laborios se intampla in interiorul celor care traiesc astfel. De aceea majoritatea parintilor materialisti nu-si incurajeaza odraslele sa faca arta, considerand astfel ca sunt mari sanse sa traiasca in saracie. 

Ne doare sufletul sa vedem artisti cu un imens potential, nevoiti sa cerseasca, nevoiti sa mearga la munci grele prin afara sau sa-si vanda sufletul prin vinderea talentului in crearea unor "opere" de duzina, cu valoare pur comerciala. Vedem de ex, cazul celor care scot albume de muzica. Cam o piesa din 10 este inspirata, restul de duzina, de umplutura si asta pentru ca sunt fortati de mecanismele pietei de consum, sa scoata pe banda rulanta "arta". Lucrurile  nu merg chiar asa. Daca doriti calitate, artistul are nevoie de timp pentru a se lasa inspirat, pentru a putea slefui diamantul interior, pentru a putea gresi, pentru a putea visa. In acest sens va recomandam sa cititi despre viata lui VANGELIS , de ex., pentru a intelege aspectele discutate mai sus.

Ar fi enorm de multe de spus pe acest subiect, insa ne oprim aici si ne-am bucura daca unii dintre voi ne-ar povesti despre propriile zbateri din punctul acesta de vedere. 

Noi dorim astazi sa va prezentam cazul unui prieten artist compozitor, constient de cloaca lumii in care traieste si care a ales sa faca muzica intr-un mod cu totul original si spectaculos in ciuda oprelistilor de tot felul. In ultima vreme deoarece este angajat la o firma unde face o munca mecanica si unde pe zi ce trece simte ca se transforma in robot, i-a mai pierit din inspiratie si din pofta de viata. Ii cunoastem cazul si stim cat sufera, de aceea am decis sa-l promovam un pic, poate unii dintre voi mai instariti sa il puteti sprijini, daca nu direct sau concret printr-o donatie sau oferta in domeniul artistic, atunci prin cumpararea unora din piesele sau albumele sale pe care el le ofera la liber, oferind atat cat simtiti ca merita si va ajuta muzica lui.

Prietenul nostru are numele de scena INNERSYNC (poate unii il cunoasteti ca CYMATIC sau CYMATIC SOUND).

Munca de creatie, inspiratie este enorma. Ne-a aratat ce inseamna sa faci o piesa pe calculator. Ni sa parut nebunie curata, cata migala, cata atentie la detaliu, efectiv o opera de arta digitala pe care putini stiu cu adevarat sa o faca sau sa o inteleaga, iar descifrarea programelor de creare a muzicii digitale fiind o munca sisifica in sine.

Sufletul lui simte sa se daruie neconditionat, gratuit si probabil daca ar avea un venit minim garantat, si-ar implini menirea si mai cu bucurie si fericire, nu nuami cu chin. 

Insa oamenii care ii asculta piesele nu prea stiu sa aprecieze sau sa ofere ceva in schimb pentru ceea ce primesc, asa ca vrand nevrand uneori, a fost nevoit si sa mai si ceara fara a mai oferi si gratuit (momentan este in faza in care ofera doar gratis). Majoritatea artistilor considera ca este sub demnitatea lor sa ceara bani (ca si cum ar cersi). De aceea, intr-o societate normala la cap si la suflet, oamenii nu ar mai trebui sa-si puna problema supravietuirii. 

Noi suntem onorati sa putem cunoaste un astfel de suflet, muzica lui fiind motiv de inspiratie si contemplare pentru noi, de foarte mult timp. Complexitatea si armonia sunetelor din piesele lui este foarte mare si nu ne plictisim cum o facem in alte cazuri, la alte tipuri de muzica. Descoperim adeseori cu surprindere, la piesele ascultate de foarte multe ori, inflexiuni noi si bucurie de a redescoperi din nou si din nou, aceste minutate piese muzicale O hrana de suflet fara de care viata ar fi mult mai seaca. Multumim Mihai!

În încheiere un citat care i se potriveste manusa lui Mihai:

"Cântăreţii şi muzicienii sunt unii dintre cei mai determinaţi şi curajoşi oameni de pe faţa pământului. Ei au de a face cu mai multă respingere într-un an decât majoritatea oamenilor într-o viaţă întreagă. În fiecare zi, ei înfruntă provocarea financiară de a trăi un stil de viaţă liber, lipsa de respect a celor care cred că ei ar trebui să-şi ia o slujbă adevărată şi propriile lor frici că nu vor mai munci niciodată. În fiecare zi ei trebuie să ignore posibilitatea că viziunea căreia ei şi-au dedicat viaţa este o iluzie. Cu fiecare notă, ei se încoredează fizic şi emoţional, riscând critica şi judecata. Cu fiecare an ce trece, mulţi dintre ei observă cum alţi oameni de vârsta lor au reuşit să atingă ţelurile predictibile ale unei vieţi normale: maşina, familia, casa, cuibarul, iar ei nu. De ce? Deoarece muzicienii şi cântăreţii sunt dispuşi să-şi dăruiască viaţa unui moment - acelei melodii, acelor versuri, acelui acord sau interpretare care va tulbura sufletul audienţei.

Cântăreţii şi muzicienii sunt fiinţe care au gustat nectarul vieţii din acel moment de cristal în care ei au turnat din ei spiritul creativ şi au atins inima altora. În acele momente, ei au fost mai aproape de magie, Dumnezeu şi perfecţiune pe cât ar putea fi cineva. Iar în sufletul lor ei ştiu că acel moment merită o mie de vieţi."
- David Ackert, LA Times

De asemenea, mai puteti asculta o parte din piesele lui aici: 


https://soundcloud.com/innersyncmusic.

Cateva albume le mai puteti cumpara si aici sau  aici.

IATĂ MAI JOS ȘI CATEVA PIESE ALE LUI MIHAI:


Restul pieselor le puteti gasi si asculta pe canalele sale youtube AICI si  AICI.

P.S. Acest articol a mai fost publicat intr-o forma asemanatoare in 6.01.2015, insa deoarece nu s-a schimbat nimic semnificativ in viata lui Mihai, in afara de faptul ca acum are un job la o fabrica la o banda de productie (ceea ce este un regres din punctul nostru de vedere), am simtit sa aducem acest reminder.

Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...