Ieşirea Din MATRIX: 1000 de ani post Terra - filmul de uichend

sâmbătă, 26 martie 2016

1000 de ani post Terra - filmul de uichend


AFTER EARTH (2013)


Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film de weekend foarte interesant si palpitant, in care "un mezin care pleacă într-un drum iniţiatic, unde încercările sunt la tot pasul. Mezinul are o serie de probe pe care trebuie să le treacă în acest drum al maturizării. 


Nota noastra: in ciuda criticilor (poate bine intemeiate datorita dorintei de promovare a fiului sau, a lui Will Smith, in ciuda faptului ca nu este cine stie ce talent deosebit) filmul are niste mesaje puternice reale care poate, au fost trecute cu vederea. Mesajele despre frica sunt de-a dreptul initiatice si merita amintite si traite de fiecare din noi. Mai jos va prezentam cateva dintre aceste idei insotite de fragmentele respective, iar la final cei care doresc, pot vedea intregul film.

"Pericolul este real, frica este doar o alegere"

"Filmul After Earth (2013), este o calatorie in interiorul fiintei umane, o lupta cu sentimentul care a inrobit omul si a reusit sa il aduca pe calea controlului, initierea avea loc pentru a reusi sa depasesti acest sentiment care este o creatie a minti pentru a te proteja de o posibila distrugere a corpului. Un instinct animalic, o lupta cu regnul animal, care este adanc inradacinat in subconstientul uman. Odata ce ai fost initiat, totul este vazut in alt fel. In multe filme se prezinta acest mesaj, frica poate fi invinsta atunci cand ea este pusa fata in fata cu moartea.

Am selectat patru clipuri din filmul After Earth, in care se prezinta eliberarea sufletului si calatoria lui spre eliberare.

“Invizibilitatea” sau “Initierea” este cand nu mai exista nici o urma de teama in tine. Cei mai multi dintre tipi ingheta de frica. Este din cauza cortexului cerebral care cauta un raspuns pe care nu-l are. (vezi pana si creierul tau stie ca esti terminat). Chiar acum sangele tau se umple cu adrenalina, indiferenta ca stii asta sau nu. Inima iti bate mai repede. Iti este putin mai greu sa respiri. Sistemul tau neurologic iti spune sa fugi, dar genunchii iti sunt prea slabi ca sa se miste. Si oricum este prea tarziu. Porii pieli tale s-au deschis deja. Secreta o cantitate imperceptibila de feromoni in aer. Si tot la ce poti gandi, este cand o sa te ucida. Te vede pustiule.”

Vezi clipul selectat AICI


Urmatorul clip este despre accesul in lumea dupa moarte prin vis, este prezentat in film foarte clar.
Se foloseste o soapta pe care o auzi in vis, dupa care esti trezit in vis. Aceasta scena din film este pe o pluta (sufletul), care pluteste pe un rau (raul vietii). Este timpul sa se trezeasca, dar el este inca in vis, el este treaz in vis.

Intrebarea din scena este urmatoarea: Esti speriat (frica) ? Nu sunt o doar obosit. E bine. Ti-ai umplut inima cu altceva. Am memorat o parte din “Moby Dick” – Balena i-a distrus barca căpitanului Ahab și i-a mâncat un picior, iar acum acesta vrea răzbunare.

“Tot ce inebuneste si chinuie mai mult.. Tot ce tulbura linistea lucrurilor. Tot adevarul cu rautatea din el. Toate crapaturile care inebunesc.”

Vezi clipul selectat AICI


Urmatorul clip este despre telepatie, ea are loc si in prezent si se poate folosi pe cale emotionala, in special cand esti legat sentimental de cineva.

Vezi clipul selectat AICI


Urmatorul clip este cel in care omul invinge frica prin moartea finala, el transcende spre ceva nou. Frica de moarte, nu se mai poate atinge de el.

“Concentreaza-te asupra momentului prezent, ACUM. Vaz, sunet, miros. Ce simti? 
( el a trecut dincolo, este mort )

I se reveleaza soapta din scena de mai sus: Esti in continuare in cutia aia. (creierul uman, mintea, corpul uman). Este timpul sa iesi. Urmeaza lupta finala cu frica, iar noi cu toti vom invinge. Noi vom trece dincolo, iar frica de moarte nu va mai putea sa ne simta.

Vizioneaza clipul selectat AICI


SURSA: http://www.trezireainteligentei.ro


Nota noastra: Deci, trairea completa in momentul prezent, ne ajuta sa transcendem frica. Trairea in corp, in aici si acum, nu in trecut, nu in viitor, este o modalitate spirituala exceptionala de depasire a fricii, iar acesta consideram a fi cel mai puternic mesaj al filmului.


În continuare, vedeti filmul HD tradus
AICI - link 1  SAU AICI - link 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...