Ieşirea Din MATRIX: GARDIENII DESTINULUI - Biroul de Ajustare

sâmbătă, 20 februarie 2016

GARDIENII DESTINULUI - Biroul de Ajustare

THE ADJUSTMENT BUREAU (2011)

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend interesant care pune in discutie tema liberului arbitru. Avem sau nu liber arbitru? Exista un destin implacabil? Exista niste forte in joc care pun in scena acest destin? Filmul urmareste sa aduca unele raspunsuri.

Dar mai intai cateva cuvinte despre film (ATENTIE - Spoiler):

"Gardienii destinului (titlu original The Adjustment Bureau) este un film SF din 2011 regizat și scris de de George Nolfi. Este bazat pe povestirea Adjustment Team scrisă de Philip K. Dick în 1954.

Filmul pornește de la întrebarea dacă ne putem controla destinul sau există forțe nevăzute care să ne manipuleze? Un om vede care va fi viața viitoare planificată pentru el și își dă seama că dorește altceva. Pentru a obține acest lucru, el trebuie să o urmărească peste, sub și pe străzile New York-ului de astăzi pe singura femeie pe care a iubit-o. Fiind la un pas de a câștiga un loc în Senatul Statelor Unite, ambițiosul politician David Norris (Matt Damon) se întâlnește cu frumoasa dansatoare de balet contemporan Elise Sellas (Emily Blunt) - o femeie cum n-a mai întâlnit niciodată.

Dar, în timp ce își dă seama că se îndrăgostește de ea, misterioși oameni conspiră pentru a-i ține la distanță pe unul față de celălalt. David află că împotriva sa s-au pus în mișcare agenții Destinului - oamenii de la Biroul de Ajustare - care vor face tot ce stă în puterea lor (deloc neglijentă) pentru a preveni ca David și Elise să fie împreună. În fața acestei forțe copleșitoare, David trebuie să se resemneze și să accepte o viață predestinată... sau să riște totul pentru a sfida destinul și să fie împreună cu Elise." SURSA

Notă: In multe filme si nu numai, ni se aduce in atentie faptul ca iubirea poate aduce acel plus de intensitate, de ridicare vibrationla menita sa ne scoata din zona de confort, sa ne faca mai vii, mai prezenti, mai atenti, mai curajosi, mai spontani. Credem ca acesta este mesajul adevarat si profund al acestui film: sa ne lasam purtati de aripile iubirii, si astfel plini de curaj ne putem depasi limitele destinice si activam mai mult liberul arbitru. Din acest punct de vedere gasim o similaritate cu filmul Truman Show. Desi fantezii sf, spun un mare adevar.

VEDETI FILMUL TRADUS,
Calitate HD 720P

AICI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...