Ieşirea Din MATRIX: STATUL CENUȘIU - Ascensiunea

luni, 25 ianuarie 2016

STATUL CENUȘIU - Ascensiunea


THE GREY STATE - The Rise (2014)

Acum 1 an, regizorul filmului de astazi, impreuna cu familia lui au fost omorati si "sinucisi" de mafiotii oculti pentru a impiedica aparitia acestui film pe piata. Dar iata ca filmul a iesit pe piata, intr-o forma relativ bruta, nefinisata pentru ca oamenii sa vada si sa inteleaga ce putea fi in acest film atat de grav incat sa fi fost omorati. Vedeti filmul si concluzionati singuri.

Mai jos gasiti si doua articole pe marginea acestei stiri:

David Crowley, regizorul filmului conspirationist Grey State a fost ucis impreuna cu sotia si fiica sa 


Berintan Ramona

"Un regizor independent și familia sa au fost găsiți morți într-o casă din Minnesota, weekend-ul trecut, iar mass-media descrie ca ar fi aparent “crima si sinucidere.”

Este de adăugat la împrejurările suspecte din jurul decesului controversat a lui Crowley, cel mai recent proiect al sau, intitulat Gray State, un film extrem, produs independent care prezinta un stat polițienesc brutal, instaurarea legii martiale, impunerea identificarii biometrice, o stare de supraveghere continua și trupe de șoc FEMA care aduna dezidenti in taberele lor.

Crowley lucra la filmul intitulat Gray State: The Rise, “un documentar despre frumusețea libertatii umane in detrimentul opresiunii, sclaviei, și tiraniei”, potrivit paginei de Facebook a filmului. Un mesaj care a apraut pe pagina de ieri deplangea pierderea regizorului sau:

Cu mare tristete si regret va anunta ca fondatorul, regizorul si scriitorul productiei Gray State, David Crowley si familia sa au decedat. Va rog sa va rugati pentru ei.

Va vom tine la curent cu ce va urma, dar aceasta pagina va inceta pentru un timp,datorita faptului ca proiectul Gray State este incert pentru moment…va rog sa ne intelegeti pentru ca suntem cu totii intr-o stare totala de soc din cauza pierderii prietenului nostru drag.

David Crowley a aparut si in emisiunea lui Alex Jones, in septembrie 2012, in care a vorbit despre statul politienesc din America si despre instaurarea Noii Ordini Mondiale.

SURSA: http://www.believeit.ro


VEZI FILMUL TRADUS, AICI (pe bucăți)

STATUL CENUȘIU - Ascensiunea 

Dacă doriți filmul dintr-o bucată oferiți o donație! Mulțumim!

Regizorul filmului Gray State, David Crowley a fost ucis impreuna cu sotia si fiica sa pentru tupeul de a face cunoscut ceea ce e pe cale sa devina America

"Un regizor independent și familia sa au fost găsiți morți într-o casă din Minnesota, week-end-ul trecut (, iar mass-media descrie ca ar fi aparent „crima si sinucidere.”


Sâmbătă, un vecin a alertat autoritățile după ce a văzut corpurile neînsuflețite ale scriitorului David Crowley în vârstă de 29 de ani, producător de film și veteran de armata, soția sa Komel, de 28 ani și fiica lor Rani în vârstă de 5 ani, intinse pe jos in casa lor din Apple Valley.

Vecinul Collin Prochno a observat ca nu si-au ridicat niste pachete care erau așezate la ușa familiei de cateva săptămâni. Prochno spune că după ce a sunat la ușă, s-a uitat pe fereastră și „a văzut trei corpuri intinse pe jos cu un pistol negru lângă ei”, potrivit agentiei de stiri KARE11.

Nu se stie exact de cât timp erau acolo corpurile celor trei, dar vecinii bănuie ca ar fi murit cândva în vacanța de Crăciun.

Numeroase agenții de aplicare a legii investighează cauzele deceselor, dar poliția nu a dat inca nici o declartie oficiala. Acestiau au relatat doar ca mortile celor trei ar fi „suspecte”, notează Daily Mail.

Vecinii spun ca nu au luat act de lipsa familiei, dar spun că il văzusera anterior pe Crowley în curtea lui jucandu-se cu fiica sa.


Deși foarte putine detalii ale cazului au fost făcute publice, unele ziare ca Star Tribune, il scot pe Crowley responsabil si asta doar din cauza ca ultima data s-a tuns foarte scurt, încărcand niste poze cu noua frizura pe retelele de socializare și pentru că „a început sa poarte uniforma de armata”.

Este de adăugat la împrejurările suspecte din jurul decesului controversat a lui Crowley, cel mai recent proiect al sau, intitulat Gray State, un film extrem, produs independent care prezinta un stat polițienesc brutal, instaurarea legii martiale, impunerea identificarii biometrice, o stare de supraveghere continua și trupe de șoc FEMA care aduna dezidenti in taberele lor.

Unul dintre actorii care apare într-un tailer al productiei Gray State, Charles Hubbell, a declarat pentru ziarul Pioneer despre Crowley ca fiind un tip echilibrat și preocupat pentru a reuși.

„Părea mai degraba un tip cu picioarele pe pământ și concentrat, decât unul haotic care sa faca asa ceva”, adescris Hubbell . „Tot timpul cat am lucrat cu el nu sugera nimic ca ar fi un tip agresiv sau haotic sau ciudat sau anormal. Era unul dintre acei oameni in mainile caruia ti-ai incredinta viata, un om foarte hotarat sa reușească. ”

Compania Indiegogo care i-a sustinut financiar proeiectul, în octombrie 2012 a mentionat ca suma pentru pre-productia filmului se ridica la 61.332 dolari.”

Crowley, de asemenea, lucra la un film intitulat Gray State: The Rise „, un documentar despre frumusețea libertatatii umane in detrimentul opresiunii, sclaviei, și tiraniei”, potrivit cu pagina de Facebook a filmului. Un mesaj care a apraut pe pagina de ieri deplangea pierderea regizorului său:


"Cu mare tristete si regret va anuntam ca fondatorul, regizorul si scriitorul productiei Gray State, David Crowley si familia sa au decedat. Va rog sa va rugati pentru ei.

Va vom tine la curent cu ce va urma, dar aceasta pagina va inceta pentru un timp, datorita faptului ca proiectul Gray State este incert pentru moment…va rog sa ne intelegeti pentru ca suntem cu totii intr-o stare totala de soc din cauza pierderii prietenului nostru drag."

Regizorul filmul Gray State, David Crowley si co-producatorul sau Danny Mason au dat un interviu la emisiunea lui Alex Jones in Septembrie 2012.
(VEDETI INTERVIUL AICI) – thedaiysheeple.com
SURSA: http://vremuritulburi.com/

9 comentarii:

  1. Îmi pare foarte rău că nu pot citi banda cu traducerea, că este acoperită mai tot timpul de banda cu butonul folosit să opresc imaginea să pot citi mai ”bine” textul ce întradevăr se derulează cam repede pentru cei ce nu știm engleza.
    Poate există ceva modificare, ca la alte filme unde e mai sus pe ecran, și pare un efort sau ”un rău mai mic”... ?
    mulțam fain de serialul ”Minte-mă” pe care abea acum l-am terminat :), și de toate celelelte informații, cu care rezonez de minune :) adi_dhara

    RăspundețiȘtergere
  2. La celalat link puteti vedea filmul cu subtitrarea adaugata separat. In principiu daca vedeti filmul ca ecran plin, daca nu miscati mouse-ul in timpul vizionarii, bara de play ramane ascunsa.
    Ne bucuram ca suntem pe aceasi frecventa de unda!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nou sub soare! alt pion al asa-zisei "revolte/opozitii controlate" gen David Icke, Alex Jones. Daca intr-adevar ar fi existat o opozitie reala, nu s-ar fi aflat decat in cercuri foarte restranse, nu popularizate prin canale youtube sau altele..:) Sa nu uitam de ex ca David Icke si Alex Jones nu sunt niste oameni saraci,publicand carti, tinand conferinte, dezbateri pe canalele you tube, apar in public, etc, deci informatiile lor circula la liber..de ce? simplu, pentru ca sunt controlate! sunt un mixt adevar-minciuna, pentru a parea credibile pana la un punct si de acolo incep sa transmita mesajele de interes care trebuie implementate in subconstient..

    RăspundețiȘtergere
  4. @ ultimul Anonim .. . pe voi nici moartea individului nu va convinge ca e posibil sa fie ceva real in ce spune. Pe Alex Jones l-am demascat si noi. Lui David Icke i se reproseaza ca nu moara, ca sa poata fi luat in serios. iara ca acest Crowley a murit , impreuna cu familia lui ... Dar nici asa nu e bine? Nu mai stiti pe unde sa cautati noduri in papura. Va plesneste cu adevarul intre ochi, dar refuzati sa-l vedeti. Ce mai vreti fratilor, sa mai moara odata ca sa fie mai convingator? Lol

    RăspundețiȘtergere
  5. mulțam fain FreeYourMind :)!
    și apropo de anonimi, fac și io în ”munca mea de anonim” tot ce pot să-mi mențin optimismul moderat și discernământul pe fază, mai ales când întâlnesc pesimiști activi defensivi sau agresivi, și acționez în mediul meu modest, cu tot discernământu și toată conștiința și onestitatea de care-s capabilă acum, și s-auzim de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate sunt forme de intimidare, frica,moarte....

    RăspundețiȘtergere
  7. Documentarul nu aduce noutati ci este un colaj cu ceea ce se intampla in America si in lume, despre regresul democratiei, este un strigat. Nu sunt lucruri deosebite ci arhicunoscute din mass media.
    Cred ca pericolul nu este documentarul ci curentul care s-ar putea naste de aici cu urmarile lui si care ar putea fi de nestapanit ca in alte dati.
    Toti cei care s-au opus intrun fel sau altul au sfarsit in inchisori sau sinucisi : Mandela, Mattin Luter King....
    Exista un plan mondial de la care nu putem sa ne abatem fara sa fim sanctionati, in contextul âcesta jurnalistul s-a abatut de la plan.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...