Ieşirea Din MATRIX: TEHNOLOGIA KESHE - SF sau realitate?

luni, 9 noiembrie 2015

TEHNOLOGIA KESHE - SF sau realitate?


Exista atatea dezamagiri si frustrari legate de acest domeniu incat chiar si in acest moment avem o oarecare reticienta in a  va mai prezenta din nou informatii despre acest domeniu atat de controversat al Energiei Libere pe  care am batut apa in piua de ani de zile, de nenumarate ori, pana nu avem noi insine un dispozitiv in mana. De foarte mult timp am tot sperat sa apara la suprafata, tangibil si accesibil si omului de rand un dispozitiv Free Energy asa ca incepusem si noi sa concluzionam ca nu e momentul, ca umanitatea nu merita, ca nu avem nivelul , samd, dar iata ca a aceasta fundatie Keshe pare sa fi spart gheata la modul oficial si in forta, daruind lumii atat contra cost dispozitive cat si gratuit, planurile de confectionare ale acestora, dand peste bot scepticilor de meserie si tuturor celor care doreau sa faca din astfel de dispozitive doar niste simple afaceri.
Aceasta fundatie Keshe si creatorul ei Mehran Tavakoli Keshe ne-a mai alimentat sperantele si prin 2012 si prin 2014 ca face si drege si nu s-a intamplat nimic spectaculos, dar iata ca acum, la 1 an si jumatate de la ultimile fumigene Keshe, miracolul pare ca se intampla.

Este mare forfota pe net, in randul cunoscatorilor in domeniu, chiar si prin randurile unor pesimisti de profesie, asa ca pare ceva mai serios. Nu vrem sa ne pronuntam la modul absolut ca e ceva adevarat deoarece noi am ajuns aproape de punctul sa nu mai credem pana nu vedem. Avem totusi, cunoscuti care vor sa achizitioneze un dispozitiv, asa ca speram ca in curand sa avem vesti mai concrete.  Daca exista vre-unul din voi care confectioneaza acest dispozitiv sau il cumpara il rugam sa fie marinimos si sa ne dea si noua un semn, chiar si din anonimitate, sa vedem ca functioneaza. Noi nu ne pricepem foarte bine la tehnica, electronica, dar o sa-i lasam pe altii mai inteligenti sa se pronunte in aceasta privinta.

O sa va prezentam astazi mai multe filme traduse pe aceasta tema, dintre care si o prezentare facuta de insasi Keshe, care tine aproape 2 ore, dar si o scurta prezentare facuta de rârâitul Dan Bozaru (inconfundabilul instructor penibil din MISA, vestitul si maretul Alkesh de la Galactis, care de data asta , in ciuda extrem de proastei reputatii pe care o are in ultima vreme chiar si in ochii MISA, a facut o treaba buna cu acest filmulet, spalandu-si din "pacate").

Este foarte interesanta aglomerarea asta de revelatii, treziri, manifestatii in toata lumea, forfota asta energetica, la nivel subtil, de parca balonul sta sa explodeze ca nu se mai poate. Acum credem ca e un moment de cotitura : umanitatea ori o sa faca un salt in evolutia ei, sa iasa din negura vremurilor ori daca nu, o sa mearga si mai jos decat este acum, intr-o societate complet sclavizata, pierduta intr-un vis materialist, intr-un purgatoriu foarte profund.

Inainte de filme insa, vom prelua un articol interesant de pe siteul prietenului Silviu, pe aceasta temă:

TEHNOLOGIA CARE VA TRANSFORMA
 RADICAL, LUMEA

"Deşi sunt dificil de conturat, predicţiile în domeniul tehnologiei continuă să uimească lumea modernă, în fiecare zi. Unul dintre cele mai noi proiecte care uimeşte întreg mapamondul, este tehnologia MaGrav a fundaţiei Keshe, care ar putea revoluţiona obţinerea energiei şi ar ruina profiturile afacerilor cu cărbune şi petrol!Fundaţia Keshe este o organizaţie spațială independentă non-profit şi non-religioasă fondată de inginerul în fizică nucleară Mehran Tavakoli Keshe care îşi propune să dezvolte noi cunoştinţe ştiinţifice, noi tehnologii şi noi soluţii pentru problemele globale majore, cum ar fi: foametea, lipsa de apă, generarea de energie electrică într-un mod ecologic, schimbările climatice și problemele de sănătate, prin utilizarea de reactoare plasmatice special dezvoltate, care vor oferi, de asemenea, omenirii libertatea reală de a călători în spaţiul îndepărtat.

Gândiţi-vă că ați putea călători inter-galactic, în orice loc de pe glob, sau dintr-o ţară în altă în câteva minute sau ore, sau că această tehnologie va poate asigura cantităţi de apă suficiente în orice zona de pe glob, sau că vă puteţi vindeca de orice problemă de sănătate în câteva minute, “resetându-vă“ organismul, la setările anterioare când acesta funcţiona perfect. Cum ar fi?

Fundaţia Keshe a lucrat peste 40 de ani pentru a crea dispozitivele necesare noii tehnologii şi pentru a înregistra patente în toată lumea, cu atât mai mult cu cât, fundaţia a dorit ca la lansarea acestora, noua tehnologie să fie accesibilă tuturor oamenilor de pe glob, adică să fie oferită în mod gratuit.

Cercetările şi experimentele au demonstrat că această tehnologie este fezabilă şi de încredere. Acest lucru va însemna pentru planeta noastră energie nepoluantă. În plus, prin folosirea principiilor atracţiei magnetice paralele, sistemele Keshe pot contribui la decontaminarea mediului înconjurător de infestările chimice şi nucleare, la purificarea apei şi la îndepărtarea emisiilor de CO2 din atmosferă.

Ne putem da seama cu uşurinţă de beneficiile pe care le-ar putea avea omenirea prin aplicarea tehnologiei Keshe la nivel global.

Cum funcționează tehnologia Keshe?

în genere, functionarea se bazează pe modelarea proceselor plasmatice care sunt prezente în stele și planete, prin manipularea câmpurilor magnetice și gravitaționale.

AICI gasiti  un videoclip care explică într-un mod foarte simplist cum funcționează tehnologia Keshe.

Gândindu-ne că în 50 de ani, vom fi vreo 9 miliarde de oameni, iar ascensiunea conectivităţii va exploda fantastic în următorii 10 ani, nevoia de energie, materie primă pentru obiectele care ne înconjoară, nevoia de hrană şi de sănătate, vor creşte fantastic de mult!

Inginerii şi alte cadre specializate, o dau în stânga şi-n dreapta că vom găsi surse de energie, sau vin cu idei tot mai creative sau mai puţin creative de-a-ne asigura supravieţuirea speciei… însă adevărul este că avem nevoie de-o tehnologie mult mai sustenabilă decât tot ce există la ora actuală!

Plecând de aici, nu mai încape indoiala că Tehnologia Fundaţiei Keshe este vitală pentru viitorul planetei noastre!

Domeniile în care poate fi aplicată această tehnologie, nu sunt limitate doar la unul, ci acestea cuprind o listă destul de largă ca: tehnologia de zbor, tehnologia gravitaţională, sănătate, explorarea spaţiului, energie electrică, transport, hrană, medicină, nanotehnologie etc.

Primul pas a fost făcut în 21 aprilie 2012, când fundaţia Keshe a ţinut o conferinţă, la care au fost invitaţi reprezentaţi ai tuturor statelor lumii. Atunci fiecăruia li s-au distribuit informaţii necesare înţelegerii aceste tehnologii ce poate oferi abundență energetică. Conferinţa însă, a fost aproape un eşec, întrucât multe state inclusiv SUA s-au retras cu 1-2 zile înainte, datorită „presiunilor” făcute asupra liderilor.

O a două iniţiativă a avut loc pe 6 septembrie 2012, în Belgia, iar începând cu 21 martie 2013, fundaţia a început să susţină o serie de conferinţe publice şi workshopuri cu referire la implementarea cât mai rapidă a tehnologiei revoluţionare. Până în 2014, acestea au atins un număr impersionant de participanţi.

În iulie 2014 a avut loc cel de-al 20 lea workshop distribuit prin internet pe tot globul. Există totodată zeci de persoane atât calificate (ingineri, oameni de ştiinţă) cât şi amatori pasionaţi de aceste domenii, care confirmă că experimentele şi tehnologiile Keshe sunt într-adevăr funcţionale.

Să nu va mire faptul că datorită informaţiilor publicate pe site-ul fundaţiei,(de fapt, datorită intenţiei de-a elibera omenirea) acesta a fost atacat adesea de hackeri, iar dl. Keshe a fost deseori ameninţat cu moartea, iar în ultimul timp sa trecut de la ameninţări la atentate de ucidere a acestuia.

Ca o consecinţă a acestui fapt, dl. Keshe a părăsit Belgia şi s-a mutat în Italia. Apoi, tot datorită acestui risc şi pentru a preveni „pierderea informaţiilor” despre tehnologia „free energy“, dl. Keshe a distribuit pe internet conţinutul stick-ului USB cu detalii despre tehnologia MaGrav inclusiv o parte din patentele acestor tehnologii. Conţinutul stickului poate fi descărcat de aici.

În 2015, fondatorul organizaţiei Keshe făcea următoarea declaraţie: „Anul acesta noua tehnologie va schimbă cursul umanităţii şi va aduce schimbări de nedescris. Fundaţia Keshe, va face în 2015, anul în care cele mai avansate tehnologii vor fi lansate public, şi-şi vor demonstra puterea lor în masă prin crearea condiţiilor pentru o schimbare totală în toate straturile societăţii umane… Cu eliberarea acestei tehnologii avansate, necunoscute până acum, vom pune capăt foametei, lipsurilor şi războaielor.”

Pare că dl. Keshe se ţine de cuvânt. Recent, în 16 octombrie, a avut loc o a treia conferinţă cu ambasadorii ţărilor lumii (vezi videoclipul de mai jos), conferinţă care a dus la stabilirea unui termen.

Mai exact, fiecare ambasador prezent la conferinţă a primit câte un device cu tehnologia MaGrav, un stick cu toate informaţiile de reproducere a dispozitivului şi-un termen de 10 zile.
În acest termen dl. Keshe le cere ambasadorilor să dea inginerilor din ţările lor instrucţiunile clare de producere a dispozitivelor energetice MaGrav în masă. Iar dacă nu vor face acest lucru, zice dl. Keshe: “… în scurt timp nu vor mai exista guverne, şi implicit nici voi nu veţi mai fi ambasadori, deoarece vom distribui online toate schemele şi vom învăţa populaţia lumii să şi le construiască singuri; de asemenea, va există şi posibilitatea de cumpărare a acestor dispozitive free energy.“

Nu ştiu cum vi se pare vouă această veste, însă pentru mine este o ştire fantastică!

Sunt curios ce se va întâmpla pe scenă politică în următoarele zile. Dacă dl. Keshe, va lansa către public coordonatele de construcţie a acestor generatoare, care apropo, ar putea genera zeci de kW, atunci, omenirea are cea mai mare şansă pe care a avut-o vreodata, de-a se elibera de jugul sclaviei care l-a purtat de atâta timp.

Totodată sunt curios, deoarece acest lucru, o eliberare bruscă a omului deziluzionat şi încă ne-copt la minte, va putea degenera în situaţii nedorite, destabilizări sociale ori politice prin utilizarea acestor capacităţi energetice uriaşe pe care omul secolului 21 ar putea să le folosească împotriva semenilor săi.

Mai există şi cealaltă faţă a situaţiei… cei care au deţinut controlul până acum: trusturile media, magnaţii petrolului, cartelul bancar, energetic, medical, alimentar etc, nu vor ceda uşor frâiele cu care controlau masele şi care le dădeau iluzia existenţei.

O pierdere bruscă a acestor pârghii de control, va duce implicit la conflicte şi modalităţi de intimidare a celor care vor dori să fie liberi.

Dar, oricum, chiar dacă se va lasă cu vânătăi, avem cele mai fantastice oportunităţi acum mai mult că niciodată, să înflorim ca umanitate. Depinde de noi în ce direcţie vom alege să mergem… spre extincţie sau în afară, la cutreierarea Universului şi-a multitudinii vieţii care ne aşteaptă dincolo de atmosferă." SURSA: http://ciberonix.ro

VEDEŢI AICI FILMUL TRADUS, FUNDAŢIA KESHE  - O Prezentare pe larg (AICI) :

Mai jos, O Prezentare pe scurt (AICI)
Mai jos O prezentare pe foarte scurt

BONUS

Televiziunea Bulgara prezinta tehnologia Fundatiei Keshe 


In completare studiati si:

Planurile Magrav Power disponibile public
 
Arhiva ce contine planurile detaliate de realizare a generatorului Magrav Power este disponibila pentru public, asa cum a promis Fundatia Keshe la conferinta din 16 noiembrie 2015 de la Roma. In pachetul publicat exista 3 documente ce descriu textual si vizual (scheme si fotografii) fiecare etapa de producere a acestui generator ce functioneaza cu plasma. Varianta publicata necesita conectarea la o sursa de electricitate (fie 220 V / 50 Hz pentru folosirea in scopuri casnice, fie 12 V cc pentru folosirea intr-un autovehicul) si asigura o suplimentare cu 60 % a energiei disponibile, actionand ca un amplificator de energie. Puterea maxima ce se poate obtine din aceasta varianta este de 2,2 KW. Planurile detaliate ilustreaza pe etape modul de realizare a componentelor necesare generatorului Magrav Power.


VIDEO: Grupul de studii Keshe Romania
 
Odata cu publicarea planurilor de realizare a generatorului Magrav Power de catre Fundatia Keshe, am fost intrebati daca autoritatile romane au demarat vreo actiune in acest sens. Deocamdata exista un grup de studiu ce reuneste romani simpli care au pornit la lucru ...

In completare studiati categoria FREE ENERGY (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

4 comentarii:

  1. Nu vreau sa supar pe nimeni peaici dar totusi cum se poate vorbi de independenta energetica din moment ce mai ai nevoie chiar de un impuls energetic din retea?
    Sunt inginer electronist de profesie si chiar as dori sa aflu niste date tehnice mai aprofundate, un randament. Ceea ce a facut acest om pare a fi un booster de energie si nu un generator.
    Eu prin generator inteleg un obiect care produce energie fara a interveni din exterior. Restul sunt alternatoare, dinamuri sau cum vrei sa le numesti. Si eu pot sa creez un booster de iti incarci laptopul dintr-o lamaie dar asta nu inseamna free energy. Acea lamaie costa bani. E doar energie eventual mai ieftina sau mai ecologica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca daca scoti mai mult decat primesti poate fi considerat ca fiind energie gratuita. Booster sau nu se spune ca vei cheltui cu 60% mai putin ceea ce nu este putin.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa imi fac timp si o sa incerc sa realizez dispozitivul lor rezonant. Am mai incercat in trecut sa fac alte dispozitive asemanatoare dar s-au dovedit a fi bune de decorat vitrina.

    RăspundețiȘtergere
  4. In Romania toti se pricep latoate! La fotbal , la medicina , la constructii! De asta nu mai inaintam de loc!
    Inginer fiind, a trebuit sa fac la 45de ani, cursuri de elctricitate doar pentru a fi calificat in domeniul montarii fotovoltaicelor.
    Una din intrebarilepe care le-am pus a fost de ce randamentul panourilor e asa de mic? 5%-12 %?
    Raspunsul unuia dintre profesori(amatori) a fost socant: pentru ca intampina rezistenta unui camp magnetic puternic al Pamantului!
    Pentru ca in spatiu (unde magnetismul este foarte mic, eleau randament mult mai mare) rezistenta magnetica e foarte mica si astfel sondele spatiale potinmagazina energie pentru a trimite fluxuri de date...
    Tehnologia este pentru spatiu, pentru frigul absolut, pentru vid, si nu pentru camp magneticintens. Are sens, sa poti extrage energie din el.
    De asta e un iraniansinu un roman. Pentru ca el a crezut... in baia de energie magnetica in care traim si fara decarenu cred ca neputemmaterializa vreodata!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...