Ieşirea Din MATRIX: STRĂVECHI EXTRATEREŞTRI - Sezonul 7 (COMPLET) 31.03.2015

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

luni, 7 septembrie 2015

STRĂVECHI EXTRATEREŞTRI - Sezonul 7 (COMPLET) 31.03.2015

ANCIENT ALIENS - Season 7 (2014)
COMPLETE

Va prezentăm astăzi toate cele 17 episoade ale sezonului 7 al acestei fascinante serii de documentare. In 31.03.2015 am publicat primele 13 episoade ale acestei serii, impartita ca si difuzare oficiala in doua parti. Episodul 13 a apărut în decembrie 2014, iar abia din 10 aprilie 2015 a fost difuzat episodul 14 si restul.
Pe de-o parte ne bucură, pe de-o parte ne întristează continuarea acestei serii care în aparenţă bate apa în piuă întorcând aceleaşi subiecte pe toate feţele , despicând firul în 14, însă surprinzător este că oricât ai despica firul acestui mister al extratereştrilor antici, mereu vei descoperi ceva nou, aspecte greu de imaginat şi pătruns cu înţelegerea noastră momentană. Pare totuşi un demers onest şi aparent obiectiv şi este cu certitudine un pas înainte în descoperierea adevărului originilor şi misterelor rasei umane. Cu siguranţă nu sunt luate în discuţie toate variantele şi scenariile posibile, însă oricum e mai bine decât deloc, aşa cum se întâmplă în cazul majorităţii televiziunilor comerciale. Dă de gândit, ridică întrebări la fileu, pune mintea la contribuţie şi considerăm că orice istoric serios trebuie să vadă aceste documentare pentru a-şi lărgi orizonturile, perspectivele.

Vizionând această serie de documentare nu poţi rămâne la fel de închistat în istoria învăţată pe la şcoală. Chiar dacă există şi aspecte cu care nu poţi fi de acord nu poţi să excluzi absolut toate descoperirile şi întrebările oneste pe care aceste filme le ridică la fileu. Există numeroşi indivizi care cică demistifică, decriptează, demontează prin fel şi fel de filme această teorie a extratereştrilor antici, care are şi din punctul nostru de vedere multe lacune (cel mai adesea latura spirituală este exclusă, sau interpretarea prin prisma psihedelicelor a anumitor fenomene, aspectele legate de conştiinţă şi realitatea observatorului lumii fenomenale), însă cel mai adesea se leagă doar de câteva aspecte îndoielnice pentru a arunca totul la gunoi. Este o tehnică "avocă(că)ţească" specifică prin care scazi din credibilitate atacând anumite puncte mai slabe şi a exclude astfel restul. E ca şi cum într-un bol de orez găsesc câteva boabe de neghină, sau un fir de păr, iar eu în loc să arunc firul de păr şi/sau boabele de neghină, arunc tot orezul, deoarece mă focalizez doar pe aspectele neplăcute, îndoielnice.
Sau poate că asta şi urmăresc creatoeii acestui serial şi este o teorie foarte probabilă. Văzând că nu mai pot opri avalanşa de informaţii pe marginea subiectului ce şi-au spus: "Hai să le preluăm pe toate, le prezentăm ca şi cum am fi obiectivi, dar pe lângă ele mai aruncăm câteva informaţii spuse ca şi adevăr care pot fi dovedite că sunt minciuni să strice restul conţinutului şi astfel discredităm totul."
Extremele adeseori fac mai mult rău decât bine. Şi a crede că totul se explică prin teoria extratereştrilor şi a crede că aşa ceva nu există, că nu e posibil, nu există influenţă şi nu a existat niciodată, poate fi o păcăleală la fel de mare. Păstraţi-vă obiectivitatea, scepticismul dacă doriţi, însă lăsaţi-vă deschişi posibilităţilor şi analizaţi lucrurile dintr-o perspectivă liberă de interpretări şi prejudecăţi.
Realitatea exterioară are tendinţa de a se conforma adeseori puterii credinţelor voastre. Dacă voi veţi crede că aşa ceva nu este posibil veţi atrage către voi doar acele dovezi, care să vă confirme această prejudecată şi veţi exclude inconştient, dovezile contrare. Dacă în schimb veţi pica în capcana fanaticului acestei teorii, veţi face exact cum fac unii din cei care apar în aceste filme excluzând toate ideile care le infirmă teoria, văzând în tot şi toate confirmările propriilor idei.
Lucrurile ar putea fi cu mult, mult, mult mai complexe decât ne putem imagina cu mintea noastră limitată, iar de-a lungul timpului am întâlnit nişte teorii cosmogonice care efectiv ne-au depăşit puterea de înţelegere şi imaginaţie. Istoria este din punctul nostru de vedere infinit mai complexă decât putem noi ca şi umanitate să ne-o imaginăm, iar acum mergem pe burtă cu paşi de bebeluş, în încercarea de a decripta un multivers, multidimensional infinit. Cei care au mega certitudinile că au descoperit miezul din gogoaşă ni se par cam fanatici, iar fanatismul nu miroase a bine, oricum l-ai privi.

În fine, iată cele 17 episoade din sezonul 7:

01 - The Reptilians (Reptilienii) - link 2
02 - The Tesla Experiement (Experimentul Tesla) - link 2
03 - The GOD Particle (Particula lui Dumnezeu) - link 2
04 - Alien Encounters (Întâlniri Extraterestre) - link 2
05 - Aliens and Superheroes (Extratereştri şi Super Eroii) - link 2
06 - Forbidden Caves (Peşteri Interzise) - link 2
07 - Mysteries of the Sphinx (Misterele Sfinxului) - link 2
08 - Aliens Among Us (Extratereştri Printre Noi) - link 2
09 - The Genius Factor (Factoriul Geniu) - link 2
10 - Secrets of the Mummies (Secretele Mumiilor) - link 2
11 - Alien Resurrectios (Reînvieri Extraterestre) - link 2
12 - Alien Messages (Mesaje Extraterestre) - link 2
13 - The Great Flood (Potopul) - link 2
14 - Aliens and the Civil War  (Extratereştrii şi Războiul Civil)
15 - Hidden Pyramids (Piramide Ascunse)
16 - The Vanishings (Dispariţiile)
17 - The Alien Agenda (Agenda Extraterestră)

MAI JOS GASITI LISTA CELORLALTOR SEZOANE ANCIENT ALIENS

*daca vre-unul dintre episoade nu mai este disponibil in aceasta  lista atunci cautati-l la noi pe blog in categoria ANCIENT ALIENS (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS) 

 SEZONUL 6 (2014)

SEZONUL 5 (2013)
SEZONUL 4 (2012)

 SEZONUL 3 (2011)
 SEZONUL 2 (2010)
 SEZONUL 1 (2009)
In completare studiati si categoria PALEOASTRONAUTICA (pe care de asemenea o puteti explora mai usor in CUPRINS)

VA URMA ... De curand a inceput sezonul 8.

Un comentariu:

Alexandru spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ
Cred ca filmul acesta explica foarte bine toate minciunile din seria extraterestrilor antici.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...