Ieşirea Din MATRIX: Se va întâmpla ceva în septembrie 2015 ?

miercuri, 22 iulie 2015

Se va întâmpla ceva în septembrie 2015 ?

RABBI CAHN la "Its Supernatural", 
gazda Sid Roth (iulie 2015)

De curand am dat peste un filmulet care vine cu niste argumente religioase interesante in ceea ce priveste faptul ca in septembrie 2015 va avea loc un eveniment anume, deoarece ar fi un alt an Sabatic. 2001, anul evenimentelor de la 11 septembrie, a fost un an sabatic, anul 2008, când a pornit criza financiară, a fost alt an sabatic şi se spune că la fiecare 7 ani este an sabatic, deci în septembrie 2015 se preconizează a fi un alt eveniment, pedeapsă de la Dumnezeu, lol.


Rabinul Cahn, o posibilă portavoce a sioniştilor, zice ca in anii sabatici Dumnezeu a ordonat ca datoriile sa fie sterse, iar daca acest lucru nu se intampla, atunci urmeaza catastrofe. Deci cumva tipul încearcă să ne spună că de fapt, nu păpuşerimea ocultă e responsabilă pentru dezastrele planetare ci Dumnezeu, pe care nu-l ascultăm.

Acesta este un exemplu tipic de profeţie ocultă  manipulatoare care cumva încercă să redirecţioneze responsabilitatea ororilor făcute de oameni, de oculta malefică, în special, pe umerii lui Dumnezeu, de parcă pe Dumnezeu asta îl preocupă, să pedepsească oamenii. Se perpetuează aceleaşi idei limitatoare ale unui Dumnezeu răzbunător, care ucide, pedepseşte, şamd, idei transmise de Vechiul Testament, de Tora în special (Pentateuhul, primele 5 cărţí ale Vechiului Testament), la care se închină şi cre(ş)tinii şi iudeii. În cazul de faţă, tindem să credem de această dată că este posibil să ni se pregătească ceva şi nu de Dumnezeu ci de păpuşerime, care este obsedată de numerologie, astrologie, kabala şi alte texte oculte care îi determină să acţioneze în mod ritualic la anumite date, care lor probabil li se par că sunt conform voinţei divine să acţioneze, deşi este evident că este o voinţă demonică în joc. Sau poate tocmai de asta, atunci când se  presupune să se facă anumite gesturi divine ei fac exact pe dos, gesturi antihristice, cum ar spune creştinii.

Noi sperăm să fie doar o altă manipulare, doar o mizerie ca multe altele de până acum, însă credem că este posibil să fie o altă spălare pe creier religioasă care să pregătească sclavii de ce-i mai rău, iar aceştia să dea vina pe ei înşişi, pe Dumnezeu, dar în niciun caz, pe păpuşari. Abia aşteptăm să-l trecem şi pe acest individ extrem de vocal în "TOP RUŞINICĂ la profeţii, profeţi şi profitori" . Publicăm acest film ca să fiţi pregătiţi interior să înţelegeţi din start, fără îndoială, în caz că se întâmplă ceva deosebit, că păpuşarii au acţionat din nou.

VEDEŢI FILMULEŢUL TRADUS, AICI:

Ce se va intampla in septembrie 2015 

Dacă doriți filmul oferiți o donație! Mulțumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...