Ieşirea Din MATRIX: Unde Malefice

sâmbătă, 13 iunie 2015

Unde Malefice

LES MAUVAISES ONDES (2011)

Despre poluarea electromagnetică şi despre nocivitatea undelor emise de telefoane, routerele wifi samd , am mai vorbit in articolul de la documentarul "REZONANŢA - Fiinţele de frecvenţă" ... Astăzi venim cu informaţii noi deosebit de importante. 

Iata ce spune traducatorul documentarului despre acest film:
"Despre acest documentar as spune ca este made in France 100% : S-au folosit camere video ascunse in capacul diplomatelor, camere mascate in false butoniere sau microfoane sub mâneca... Cameramanul înregistra mereu cu câteva minute înainte de începerea interviurilor, dar si câteva minute dupa. S-au înregistrat conversatii private la distanta cu microfoane directionale sau ascunse. Într-un cuvânt, s-a facut munca de copoi sub acoperire, cu întrebari nepoliticoase si usturatoare. S-au pastrat integral opiniile omului de rand, cat si cele ale expertilor . 

Timp de doua luni am vizionat aproape toate documentarele aparute din 2005 încoace, iar acesta este documentarul cel mai incisiv si mai realist din spinosul domeniu al Undelor electromagnetice ( EM) Nu este un material care sa fie vizionat o singura data. Trebuie vazut si revazut, analizat si luat notite: Viitorul nostru si al copiilor nostri este in joc. Industria vizata a înteles potentialul exploziv al documentarului "Les mouvaise ondes"- Unde malefice: Pe 18 mai 2011, dupa difuzarea acestui documentar pe postul de televiziune France 3, a fost programata o dezbatere televizata cu titlul:" Pericolul antenelor GSM si al telefoanelor mobile". Nici un reprezentat al operatorilor telefonici nu a dorit sa participe, deci era prevazut un dialog intre realizatorii filmului si diverse asociatii. Iata insa ca se declanseaza cu doar 24 de ore înainte o greva spontana a celor care montau decorul !!! 

Vizionare curajoasa!"

VEDEŢI DOCUMENTARUL TRADUS  AICI 


Pe 15 mai 2015, 200 de savanţi din 35 de tari au lansat un apel către Naţiunile Unite, Statelor membre ale ONU, la Organizaţia Mondiala Sănătăţii OMS, in care se cere adoptarea unor directive mai protectoare in privinţa expunerii la campurile electromagnetice (CEM), emise de tehnologiile fara fir, in fata riscului din ce in ce mai evident. Mai multe detalii si numele semnatarilor AICI.

 În completare studiaţi şi articolul:

"Poluarea electromagnetica: Pisica alba - Pisica neagra"


Circulă din când in când informaţii precum ca tehnologiile de comunicare precum telefonia mobila, Wi-Fi, etc, ne per-turbeaza sănătatea. Unii dintre voi consideraţi ca este un pericol real, alţii nu. Si mie mi-au ajuns la ureche aceste informaţii si m-am interesat ce si cum.
Aici mai jos voi încerca sa va împărtăşesc concluzia la care am ajuns, într-un limbaj comun, întrucât nici eu nu sunt fizician sau electronist de profesie; am ceva pasiuni conexe care ţin de bio-electronica si muzica, dar asta e un alt subiect...
De ce Pisica alba-Pisica neagra ? Pentru ca sunt frecvente naturale si frecvente artificiale; cele naturale ne tin in viată, cele artificiale ne tin in lesă.

Acest capitol al poluării electromagnetice, un subiect  fierbinte, este abordat in general in doua maniere pe internet, iar România nu face excepţie:

Primo: Bombastic: Wi-Fi, GSM, ELF, = ciuma secolului XXI 

Secundo: hyper-specializat : http://fr.scribd.com

Articolul de mais sus este foarte bine documentat, si?  Din păcate, experţii hiper - specializaţi din domeniu (ca in toate domeniile) au o deformaţie profesionala: vorbesc chineza in  republica Moldova, fara să-şi dea seama ca nu-i înţelege nimeni ( doar ei intre ei). Apoi bietul om de rand, afectat de poluarea electromagnetica pendulează ca de la Ana la Caiafa, intre un expert hyper-specializat si un doctor dezinteresat, si va rămâne singur si nefericit cu afecţiunile lui "imaginare" ca Robinson Cursoe pe insula, cu ţipetele pescăruşilor.

Cu riscul sa cad in deriziune, voi folosi cele mai plastice comparaţii, in speranţa ca voi fi înţeles de majoritatea celor care vor citi acest articol. Odată stârnit interesul, fiecare va aprofunda subiectul după plac.
In general, toate tunurile trag in telefonia mobila si Wi-Fi, dar se omite faptul ca de la curentul alternativ 50-60 HZ, pana la monitorul cu tub catodic, avem campuri electromagnetice perturbante.

Am ajuns in situaţia asta din aceleaşi motive: goana noastră după confort tehnologic si goana firmelor după profit: doua elemente care produc dinamitarea discreta si cu efect întârziat a sănătăţii omenirii întregi. Trist, dar adevărat: din 1900 încoace s-au favorizat doar tehnologiile care aduc beneficiu industriaşilor, nu si consumatorului.

Precizez ca telul meu nu este sa provoc teama si nici sa acuz pe cei care lucrează in domeniu. Trei sferturi dintre ei nici nu stiu despre aceste efecte nocive, ca dovada ca se expun cu dezinvoltura acestor radiaţii, iar sfertul rămas crede ca SAR-ul are vreo semnificaţie.
Deţin personal un telefon mobil, si din pacate îmi petrec mult timp cu lecturile mele pe tableta sau calculator. Sa spunem ca de o vreme am găsit o protecţie fiabila, dar nu este o scuza ...

Sa purcedem la treaba !
O mica introducere in lumea frecventelor:
Frecventa este o mărime ce exprima numărul de repetiţii ale unui fenomen in unitatea de timp,  respectiv pe durata unei secunde. Frecventa este o caracteristica folosita si în multe alte domenii pe lângă cele  legate strict de fizica : în calculul statistic si probabilistic, în domeniul medical, etc


Priviti cu atentie acest tabel, caci totul este frecventă: sunetul , lumina, gândul...


Camp Electromagnetic si Unde Electromagnetice

Suntem scăldaţi in campuri electromagnetice , solare, cosmice, terestrei.
Începând cu impulsurile electrice din sinapsele creierului pana la fulgere, oriunde circula un impuls electric( sarcini electrice) avem si camp electromagnetic( CEM).
Daca consideram celulele ca pe nişte mini-baterii electrice care alimentează cu energie pe un om care aleargă, corpul uman va elibera căldură si un miros datorat transpiraţiei: căldură/transpiraţie = electro/magnetic (camp).
Cablul unei lămpi branşate in priza emite doar un camp electric (căldură), dar când aprinzi lampa, si electronii iau viteza pe fir, apare si campul magnetic( transpiraţia). Acum intervine si frecventa: daca atletul creste frecventa paşilor, rezulta mai multa căldură si transpiraţie (camp electromagnetic mare) ; Daca sta pe loc, avem doar căldura normala de 37°, fara transpiraţie (doar camp electric). Ca fapt divers, ritmul cardiac al omului are o frecventa de 60 de bătăi/min, cel al unui colibri are 1250 bătăi/min , deci un CEM foarte diferit.
Mai plastic vorbind, sa spunem ca daca tuşeşti, halena emisa ( temperatura si miros) ii va afecta pe cei din fata ta, iar daca "tuşeşti"cu spatele, vor fi afectaţi cei din spatele tau :).
Intervine Frecventa: Daca tuşeşti odată pe minut, nu-i deranjezi pe cei din autobuz, dar daca tuşeşti de 30 de ori pe minut o sa creadă ca eşti turbat.
Totul tine de măsura si de frecventele " fireşti" ale spaţiului unde se produce perturbarea: daca toţi ar tuşi de 30 de ori pe minut, nici tu n-ai deranja pe nimeni.

De aceia este instructiv sa cunoşti direcţia si intensitatea campurilor electromagnetice: înveţi cine, ce, si cat emite, si ca atare ştii de cine sa te fereşti :).
Cam atât cu alegoriile despre campul electromagnetic (CEM).

UNDELE ELECTROMAGNETICE  "EM"

O unda electromagnetica are frecventa de 2 Hz va avea doua perioade de repetiţie pe perioada unităţii de timp (1 s).


Undele EM  exprima maniera in care campurile electromagnetice variază, in spatiu. Undele electromagnetice EM se propaga in vid, nu au nevoie de materie pentru deplasare precum undele mecanice( sunetul).

O reprezentare a undelor EM este cea a cercurilor create la suprafaţa apei prin aruncarea unei pietre: se va crea o mişcare si un sunet direct proporţional cu dimensiunea pietrei si cu viteza( intensitate) cu care a fost aruncata.

La undele EM intervine si frecventa:  o cadenţă  normala a valurilor care se sparg  de ţărm, ne linişteşte, ne relaxează. Închipuiţi-vă ca valurile ar avea o cadenţă de 217  bătăi pe secunda ( telefon mobil)  ,  v-ar mai relaxa sunetul valurilor?

Sa ne apropriem si de oile noastre, ca si ciobanul are aifon acum.
Citez in introducere o fraza de pe situl http://www.ancom.org.ro/spectru-radio_2749 :

 "Spectrul radio este o resursa naturala limitata si, de aceea, trebuie administrata eficient si raţional, cu asigurarea satisfacerii interesului public, social si de apărare a tarii, precum si un maximum de beneficii pentru utilizatorii de spectru, fie ei furnizori de reţele si/sau de servicii de comunicaţii electronice, operatori privaţi sau utilizatori finali."

Pe româneşte, imaginaţi-vă ca sunteţi 10 persoane într-un submarin la 10 m sub apa, si puteţi comunica (respira) cu cei de pe vapor prin 10 de tuburi de plastic ( benzi de frecventa). Nu ai vrea ca cineva din exterior să-ţi sufle pe ţeavă si nici să-ţi toarne apa.( măcar de-ar fi bere rece :) ...

Aşadar fiecare domeniu are frecventele lui (ţevile lui)  :
 - Aviaţia / Armata / Politia /Pompierii / Televiziunile / Radio / Sonerii de tir :) / etc...Nimeni nu interferează pe frecventa celorlalţi, pentru a nu le perturba comunicarea (excepţie fac serviciile de spionaj :) .
Imaginaţi-vă ca toate aceste instituţii sunt organele corpului nostru si ca aviatorii, pompierii sau poliţiştii sunt celulele acestor organe. Sa spunem ca frecventele lor de comunicare sunt cele naturale.

Oare ce se va întâmpla daca apar nişte Extratereştri (noi oamenii)  cu nişte aparate numite "Telefon mobil", "Router Wi-Fi", " Antene GSM", si încep sa lanseze nişte sunete ciudate si sacadate ( undele pulsate ) pe ce frecventa vrea muşchii lor si de 1 MILION DE ORI MAI PUTERNICE !!!
Ce se va întâmpla cu bieţii aviator-celulă, pompier - celula, doctor-celulă, etc ?
In primul rand se va crea o debandada totala. Unele celule vor " surzi", altele vor " muti", altele se vor "adapta" cu riscul de a deveni mutante ( cancer).
Un mic exemplu audio:
Deja cred ca aţi înţeles in mare cum ne afectează aceste tehnologii sănătatea. Sa detaliem:
De ce am spus ca extratereştrii folosesc "sunete ciudate si sacadate (undele pulsate) ? Sa ma explic:

Pana acum un secol nu existau decât frecvente si unde naturale. Intre timp omul a creat aceste microundele pulsate.
Dar ce înseamnă " pulsate" ?
Ei bine, după cum aţi văzut mai sus, industria telefoniei mobile are alocata o banda de frecventa stricta( o ţeavă din submarin spre vapor), unde ea trebuie sa "comprime" milioane de convorbiri simultane, iar daca la 2 G era vorba doar trasmiterea conversatiilor  vocale, la 4 G este vorba de muzica, fişiere video: un volum enorm de date !
In plus, ea trebuie sa facă si profit (ca sa mănânce si gura ei); ca atare aplica o tehnica ingenioasa: TDMA
 
Semnalele transmise (audio, video) sunt numerizate si " hăcuite" prin sistemul TDMA (Time Division Multiple Access), aşa încât aceaşi banda de frecventa este utilizata de mai multi utilizatori odată. Fiecare utilizator "vorbeşte" pe sincope de 1/8 dintr-o miime de secunda !...aşa încât 8 utilizatori diferiţi pot vorbi simultan pe acelaşi canal (frecventa).
E ca si cum ar vorbi 8 bâlbâiţi in acelaşi timp, si pana primul zice Cicero, ceilalţi spun 7 sunete intre fiecare litera a cuvântului sau, adică cam aşa ceva:
   C*******I*******C*******E*******R*******O ...:)

Putin mai tehnic vorbind, informaţia este transmisa in "pulsaţii" de 0.58 miimi de secunda, rezultând 217 de "strănuturi" cu microunde pe secunda (deci o pulsaţie din 4.6 miimi de secunda in 4.6 miimi de secunda !). Deci informaţia este transmisa prin 217 sunete intercalate cu 217 de "pauze" pe secunda.
Vi se pare natural acest model de comunicare ?

Acest Babel de frecvente artificiale (care este omniprezent pe orice colt al planetei) poarta  denumirea de Electrosmog. Consecinţa Electrosmogului?  Comunicarea celulara a organismelor vii intra in ceata.  Măsurarea SAR-ului ( Debitul de absorbţie specific) este o gluma de prost gust: nu de la 1°C de plus sau de minus suntem noi afectaţi ! O simpla şapcă de şmecher, purtata invers, creste temperatura capului cu 3°C !

Din pacate mai avem surprize: curentul electric alternativ are frecventa  50 Hz, ceea ce înseamnă ca într-o secunda polaritatea tensiunii trece de la plus la minus si înapoi de 50 de ori... iar campul sau electromagnetic îşi schimba direcţia de 100 de ori pe secunda !
Vi se pare natural?
Natural este doar curentul continuu, de unde si utilizarea sa (curentul galvanic) in electroterapie.

 Concluzie :

Exista o discrepanta enorma intre aceste tehnologii moderne care emit pe frecvente artificiale pulsate, (respectiv unde electromagnetice sincopate) si modul energetic de funcţionare a Viului, care comunica doar pe frecvente continue, armonioase. Este un BRUIAJ si o SABOTARE indecenta a comunicării celulare. Exista si unele mijloace de protecţie despre care vom vorbi in curând, dar ele nu trebuie sa fie o scuza sau o încurajare pentru un uzaj exagerat al acestor tehnologii.

Depinde de fiecare din noi sa utilizam cu responsabilitate aceste tehnologii, si astfel, vom sensibiliza si pe cei subjugati de aceste tehnologii, care din ignoranta si nepăsare îşi risca sănătatea lor si a celor din jurul lor.

Sa fiţi sănătoşi.

...Va urma"
SURSA şi mai multe informaţii pe această temă: abcul.sanatatii.ro

3 comentarii:

  1. Un simplu comentariu.
    Undele cerebrale nu sunt continue ca forma, ci sunt alternative cu o frecventa proprie intre 3 si 30 Hz. Ele sunt un bun indiciu al starii psihice in care ne aflam si repet, nu pot fi reprezentate ca o energie de tip continua ( curent continuu ), ci numai sub forma unei energii alternative. Tot ceea ce vedem, traim, simtim este sub forma unei energii alternative, pulsante !
    Chiar si mentionata electroterapie, intr-o proportie foarte mare, are ca suport fizic curenti alternativi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am inteles ... si ce vreti sa sugerati? Se specifica altceva in film sau in articol?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sugeram verificarea termenilor tehnici folositi in articol - " unde elmg. sincopate , frecvente continue "
    Daca faceti analiza oricarei emisii radio ( pe un analizor de spectru si osciloscop ) veti observa ca toate energiile prezente in spectru sunt de o forma mai mult sau mai putin sinusoidala, neexistand acel caracter abrupt, sincopat care este mentionat in articol.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...