Ieşirea Din MATRIX: AQUARMONY - În sfârşit un Samadhi Tank de calitate şi în Romania

luni, 1 iunie 2015

AQUARMONY - În sfârşit un Samadhi Tank de calitate şi în Romania


Astăzi este lansarea oficială a bazinului de plutire AQUARMONY din Brasov, cel mai de calitate bazin de plutire in izolare, din Romania) si va invitam sa mergeti acolo pentru a primi vouchere si reduceri semnificative, promotionale. Este ceva unic in Romania (prin calitate si concept), iar echipa din spatele acestui proiect, una de oameni extrem de inimosi, calzi şi prietenoşi.

Asadar:
"Dacă sunteți în căutarea unei experienţe unice, vă așteptăm să simţiţi senzaţia de imponderabilitate şi relaxare a întregului corp în bazinele de plutire cu apă magneziană, cunoscute de multe ori şi sub numele de Float tank, Samadhi tank sau Isolation tank. Coloana vertebrală împreună cu mușchii și articulațiile care o susțin vă vor mulțumi pentru perioada în care le veți acorda o pauză pentru a se destinde şi revigora, iar creierul şi mintea vor beneficia la rândul lor de repaos, liniştea oferită şi eliberarea din stresul zilnic. 


Puţine locuri naturale sau create de om oferă posibilitatea de a pluti în apă fără efort, majoritatea utilizând sarea normală de bucătărie pe care o cunoaştem cu toţii. Dintre acestea, doar câteva folosesc alternative la sarea clasică, având în compoziţie sărurile de magneziu extrase din inima munţilor. Noi avem plăcerea sa vă informăm ca utilizam minereuri procesate în Germania pentru o puritate pe care puțini reușesc sa o obțină. Toate acestea sunt necesare pentru ca apa magneziană din bazinele de plutire să îşi mențină proprietățile constante, oferind utilizatorului calitate superioară de fiecare data. 

Bazinele de plutire

De ce ?

Dintr-o infinitate de motive, care pot fi însă împărţite în vreo trei categorii principale: libertate, relaxare, sănătate. Sănătate fizică, pentru că plutirea în soluţia de săruri concentrate de magneziu permite muşhilor să se relaxeze, oaselor şi coloanei vertebrale să se destindă, iar pielii să absoarbă magneziul din sarea amară, echilibrând astfel nivelul mineralelor din corp. Relaxare mentală şi eliberare de stres, după o zi încărcată sau o săptămână agitată, oferind în 90 de minute de plutire echivalentul de relaxare al unei nopţi de somn linistit şi a unui masaj complet. Libertatea oferită de lipsa informaţiilor senzoriale care ocupă de obicei cea mai mare parte a puterii de procesare din creier, devenind astfel cu mult mai eficient în deciziile mentale, procesele creaţionale sau sesiunile de meditaţie.

Ce ?

Bazine de plutire. Cunoscute de multe ori si sub numele de Float tank, Samadhi tank sau Isolation tank. Pot fi considerate ca o cadă mai mare sau piscină mai mica, care conţine o tonă de apă în care au fost dizolvate 500 kilograme de sare amara. Sărurile concentrate de magneziu permit plutirea în solutia de 25 cm înălţime şi susţin corpul într-o senzaţie de imponderabilitate. Bazinul este suficient de mare ca un adult să plutească fără a atinge marginile acestuia. Apa este menţinută mereu la temperatura corpului pentru eliminarea sezaţiilor de rece-frig în contactul cu pielea, iar prin izolarea fonică şi vizuală, se reduce la minim influenţa acestor stimuli senzoriali care ocupă în mod normal cea mai mare parte a funcţiilor creierului. Rămâne doar relaxarea şi pacea, iar vindecarea la toate nivelele poate incepe.

Cine ?

Oricine. De la mic la mare, de la sănătos la bolnav, de la tânăr la bătrân. De la cei cu probleme de spate la cei cu oboseala cronică, de la cei cu lipsă de magneziu, calciu şi minerale din corp la sportivi care doresc să ofere muşchilor relaxarea ideală după un antrenament intens, de la cei care îşi doresc o pauză pentru a se gândi liniştiţi la un proiect până la cei care folosesc meditaţia ca metodă de autodezvoltare personală. Bazinele de plutire pot fi utilizate de oricine şi aduc beneficii chiar şi celor care în mod normal se consideră sănătoşi. De fapt în multe cazuri, tocmai aceştia beneficiază cel mai tare de pe urma plutirii într-un astfel de bazin, pentru că relaxarea se poate produce mult mai rapid. Experienţele diferă însă de la caz la caz şi preferăm de obicei să-i lăsăm pe cei care au testat să ne împărtăşească ei rezultatul obţinut după câteva şedinţe de plutire în care au avut ocazia să se acomodeze cu experienţa şi să simtă primele beneficii.


Unde ?

Am inceput în Braşov, urmează Bucureşti şi Sibiu, iar apoi vom continua să deschidem saloane şi în alte oraşe din ţară. Oferim aceste bazine sub forma de servicii de relaxare corporală în centrele pe care le puteţi găsi la adresa noastra de contact. Pe lângă saloanele care vor fi deschise în mod direct de către noi, suntem acum în discuţii şi pentru variantele de franciză, iar ulterior vom trece la producţia de serie pentru cei care îşi vor dori achiziţionarea unui astfel de bazin pentru acasă. Pentru a înţelege mai uşor despre ce este vorba şi a vă familiariza cu experienţa vă aşteptăm aşadar la unul din saloanele noastre, unde puteti afla mai multe detalii despre tot ceea ce inseamna bazinele de plutire si beneficiile acestora.

Cand ?

Orarul centrelor este în principiu de la 8 la 22 şi este necesară o programare, care se poate anula cu minim 24 de ore înaintea sesiunii fără perceperea de penalizări. Pentru clienţii fideli oferim şi sesiuni de noapte la care se poate pluti pentru perioade mai lungi şi chiar dormi în interiorul bazinului pentru o experienţă cu adevarat deosebită. Recomandăm în general şedinţe săptămânale pentru un ritm simplu de relaxare sau bisăptămânale pentru un ritm ideal de eficienţă crescută. De obicei este nevoie de minim trei şedinţe pentru a începe să vă familiarizaţi şi beficiaţi cu adevărat de efectele bazinului, acesta fiind şi motivul pentru care oferim promoţia celor începători. La cei cu dureri de spate şi probleme ale sistemului osos sau dezechilibru de magneziu, calciu şi alte minerale, se recomandă de obicei unul sau doua pachete de minim 5 şedinţe lunare pentru ameliorarea problemelor.

Cum ?

Simplu şi uşor. Sunaţi la noi sau trimiteti un mail pentru programarea unei sesiuni de plutire. Oferim servicii complete, cu prosoape, halate şi toate accesoriile necesare, aşa că nu aveţi nevoie de pregătiri în avans şi puteţi veni direct la noi în timpul zilei sau la finalul activităţii. O sesiune tipică durează două ore, din care aproximativ 90 de minute sunt destinate plutirii iar restul este alocat duşurilor şi pregatirii pentru baie. Pentru o experienţă completă putem oferi la pachet sesiuni de plutire combinate cu masaj terapeutic, care ajută la o relaxare mai uşoară înaintea intrării în bazin în special la începători sau cei cu probleme de sănătate. La finalul sesiunii de plutire, se poate rămâne în cadrul salonului, la un ceai sau fresh, pentru o revenire uşoară la ritmul zilnic. Celor care vin prima data la noi le recomandam GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI.

Plutirea pentru relaxare


Deconectare si eliberare de stres fizic sau mental, dupa o zi incarcata sau o perioada agitata, pentru o pauza bine meritata. 

Plutirea pentru sanatate


Refacerea si repararea sistemului osos si muscular, cu efectele asemanatoare unui somn odihnitor si masaj complet. 

Plutirea pentru libertate


Libertatea mintii si spiritului de a explora fara limite, pe masura ce creierul se elibereaza de prelucrarea informatiilor senzoriale. 
Pentru alte detalii vă rugăm sa vedeţi şi secţiunea de Întrebări frecvente.
 Mai multe informatii gasiti aici: http://aquarmony.ro

Şi mai multe informaţii despre bazinul de plutire găsiţi în cartea  "SAMADHI TANC - Bazinul de inducere a unor stări de conştiinţă cosmică" de Michael Hutchison, pe care o puteţi cumpăra de AICI (Transport Gratuit)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...