Ieşirea Din MATRIX: Război Făcut Cu Uşurinţă - Cine Beneficiază cu Adevarat din Războaie

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Război Făcut Cu Uşurinţă - Cine Beneficiază cu Adevarat din Războaie

Continuam astazi seria de reluari a unor documentare care, cel putin pe noi, ne-au marcat, insa din pacate, au trecut prea putin remarcate sau observate de voi, desi sunt niste informatii deosebit de importante. Stim ca prea putini dintre voi aveti obiceiul de a va uita in urma desi exista informatii deosebit de importante acolo.  De aceea ni se pare binevenita readucerea in atentie a unor documentare care chiar merita mai multa atentie. In plus, venim cu informatii noi, actualizari ce merita mentionate, lucruri care la vremea postarii nu se stiau sau nu aparusera. Ordinea reluarii filmelor este una data de data publicarii pe blogul nostru sau a unei imprtante pe care o simtim noi la un moment dat. Reluam incepand cu 2008, documentarul de astazi fiind unul publicat initial in 23.12.2008, apoi ne apropiem incet incet de anul curent. Ne-am bucura sa existe printre voi oameni care nu au vazut inca, acest documentar important.

WAR MADE EASY  -
How Presidents and Pundits Keep Spinning Us To Death (2007)
Cum Preşedinţii şi Învăţaţii (liderii religioşi) Continuă Să Ne Trimită Învârtindu-ne (ca pe titirezi) Către Moarte

Un documentar despre mass-media si despre cum inteleg ei sa prezinte evenimentele. Axat in special pe cum lucreaza presa cu stirile de razboi, incepand de la Lyndon Johnson la George W. Bush.

Un documentar care prezinta pe scurt, metodele folosite pentru a porni si sustine un razboi.

Filmul este narat in limba engleza de actorul şi activistul politic Sean Penn.

War Made Easy expune tiparul de 50 de ani al minciunilor guvernamentale şi al zăpăcirii mediatice care a târât SUA şi nu numai, în războaie după războaie din Vietnam până în Irak şi mai nou se preconizează un conflict cu Iranul sau China. Filmul "exhumează" extraordinare dovezi foto şi video de arhivă care dezvăluie distorsiunile oficiale şi exagerările făcute de liderii politici, de la Lyndon B. Johnson la George W. Bush, revelând prin detalii uluitoare, cum ştirile americane şi internaţionale, au împrăştiat fără discernământ şi poate, premediat, mesajele pro război ale succesivelor administraţii presidenţiale.

"War Made Easy" oferă o atenţie specială paralelelor dintre războiul din Vietnam şi cel din Irak. Ghidat de meticulosul cercetător şi critic de presă Norman Solomon, prin analizele sale dure, filmul ne prezintă exemple tulburătoare ale propagandei şi a complicităţii mass mediei din prezent împreună cu înregistrări rare ale liderilor politici şi ale ziariştilor de elită din trecut în care sunt incluşi Lyndon Johnson, Richard Nixon, Secretarul Apărării Robert McNamara, senatorul disident Wayne Morse, şi corespondenţii de ştiri Walter Cronkite şi Morley Safer.

Munca lui Norman Solomon a fost numită de Los Angeles Times ca fiind “brutal de convingătoare”.

Alte dovezi grăitoare ale minciunilor vehiculate în mass media şi pe buzele politicienilor de frunte ai guvernului SUA şi nu numai, minciuni care au târât de zeci de ori, lumea în conflicte armate, pot fi descoperite în aproape toate documentarele legate de 11 Septembrie 2001 (ceea ce a determinat intrarea în cel mai absurd, abject şi criminal război din toate timpurile, războiul contra terorismului) în special în documentarul The Power Of Nightmares dar şi în documentarul The Pictures That Fooled The World (Yugoslavia Death Camp Hoax).

Nu mai puneţi botul la tot ce se vehiculează în presă oameni buni, nu vă mai lăsaţi înrolaţi în războaie din care au de câştigat tot cei care ne asupresc, tot superbogaţii care devin şi mai bogaţi, iar noi devenim tot mai îngrădiţi, mai lipsiţi de libertate. Fără forţa militara care să le servească interesele, elita oculta nu poate funcţiona.

Mulţumesc lui pr0patr1a pentru traducerea acestui film şi pentru efortul său de a-l face public la festivalul de film de la Bistriţa [mu:vi] fest.

Vezi documentarul TRADUS AICI

In completare studiati categoria MILITARE, (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS), in special: 

NOTA NOASTRĂ: Vedem tot mai mulţi indivizi luand partea uneia sau alteia dintre tabere: NATO sau RUSIA (cu aliatii BRICS), iar cea mai buna metoda de a explica celor care vor sa inteleaga mai mult despre lumea in care traiesc, ne-a venit din filmul STARGATE. Pamantul e stapanit de foarte foarte mult timp de diversele rase de extraterestrii care dupa cum spun unii, ne folosesc ca ferme de maimute infricosate, care ii hranesc pe acestia cu energie, singura diferenta dintre film si "realitate" este ca acesti stapani din umbra sunt chiar in umbra (ARCHONI),  nevazuti, misteriosi.

Rusia este  subordonata unui stapan Goa'uld (sa spunem APOPHIS), SUA lui BAAL, ISRAEL lui Iahweh, tarile UE lui Anubis, CHINA lui RA, samd ...  si probabil, toti acesti goa'ulzi se subordoneaza ierarhic, ORILOR (care chiar se hranesc cu rugaciunile, emotiile si gandurile adeptilor lor). Exista un aparent conflict de interese si de suprafata intre acesti stapanitori, insa in realitate este o lupta pe sfera de influenta si pe numarul de sclavi subordonati. Ei se lupta intre ei pentru propriile lor interese, iar oricum o dam noi, masa de sclavi, tot prost picam. Important e sa ramanem sub control, nu conteaza sub care stapan. Ca picam sub papucul lui Anubis, sau a lui Baal, sau al lui Apophis , e aceasi mancare de peste. Sclavi vor fi sclavi indiferent sub care stapan. Din cand in cand acesti stapani de sclavi se intalnesc secreto-discret, la intruniri gen Bilderberg, CFR, Comisia Trilaterala si hotarasca peste capul prostimii ce vor ei si cum vor ei punand planeta la cale.

Razboaiele impusca 100 de iepuri dintr-o data: pe de-o parte se mai rarefiaza numarul de sclavi masculi in floarea varstei, puternici, care are putea constitui un pericol in caz de rascoala, apoi complexul militar industrial merge mai departe facand arme pe banda rulanta, banciile fac banul gros imprumutand statele sa cumpere acest armament, prostimea e tinuta in frica razboiului, iar alte libertati si drepturi ale omului sunt spulberate. Incet incet lantul gros al sclaviei devine tot mai strans. Asa ca ESTE PENIBIL sa tot alegeti intre doua rele. Trezirea fratilor ... nicio tabara nu e mai buna decat alta ... Nu mai puneti botul la propaganda niciuneia dintre parti.

4 comentarii:

  1. Din pacate nu merge vizionat documentarul, youtube zice ca nu stiu ce drepturi de autor s-au incalcat:(

    Vad ca a-ti rezolvat cu "Plunder: The crime of our time" intre timp, multumim frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem practic fara scapare

    RăspundețiȘtergere
  3. Trezirea sufletului la nivel individual ne ajuta sa iesim din inchisoare ...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...