Ieşirea Din MATRIX: STAREA DE SPIRIT - Psihologia Controlului

sâmbătă, 31 ianuarie 2015

STAREA DE SPIRIT - Psihologia Controlului

STATE OF MIND - The Psychology of Control (2013)

"Acest documentar amplu, lansat în iulie 2013, este regizat şi produs de James Lane, în cooperare cu Lisa Arbercheski, reporter şi narator, o cronică istorică şi ştiinţifică a tehnicilor de control mental, de la Platon şi Macchiavelli, la Edward Bernays şi B.F. Skinner, de la eugenie şi darwinism, până la Institutul Tavistock şi operaţiunea Paperclip, cu corolarul ei, MK-Ultra, examinând în detaliu modul în care reclama comercială, educaţia obligatorie, drogurile farmaceutice – numite impropriu medicamente – consumerismul şi mass-media au devenit elementele cheie şi principalele arme folosite de elita ocultă a planetei în războiul psihologic tradiţional purtat cu întreaga populaţie inocentă a planetei, al cărui succes a fost facilitat şi accentuat de tehnologiile ultimelor două secole.

Oare suntem controlaţi ?
În ce măsură şi de cine ?
Ce poate însemna asta pentru viitorul omenirii ?

Implicaţiile enorme ale acestor întrebări descurajează majoritatea oamenilor care sunt obligaţi să se confrunte cu consecinţele cotidiene ale răspunsurilor evidente.

Documentarul sapă adânc în căutarea acestora, pentru a revela faptul că mare parte din ceea ce noi considerăm a fi adevăr nu este decât o mare înşelătorie, un cumul de informaţii falsificate implantate, deliberat, în conştiinţa noastră pentru a putea fi clădită o tiranie care să domnească peste minţile oamenilor de rând.

Din leagăn şi până în mormânt, părinţii noştri, semenii noştri şi întreaga societate ne impun propria lor ierarhie de valori şi comportamente acceptate şi tot acest proces a fost denaturat şi deturnat în mod mizerabil.

Filmul examinează ştiinţa care a evoluat, vreme de milenii, numai pentru a ne menţine, ferm, în banca noastră, incapabili să periclităm status-quo-ul, astfel încât dictatorii, gestionarii puterii şi păpuşarii corporatişti să poată profita de pe urma ignoranţei şi a sclaviei noastre voluntare.

Striviţi fiind între nicovala educaţiei obligatorii şi barosul reprezentat de mass-media şi industria de divertisment, suntem menţinuţi într-o perpetuă robie, prin intermediul ideilor pe care le acceptăm fără discernământ, deşi ne modelează caracterul şi comportamentul.

Pe măsura vizionării, veţi pătrunde într-un abis din care este scos la lumină întregul mecanism al manipulării, prin exemple şocante care dezvăluie adevăratele planuri ale elitelor, aflate în plină desfăşurare: plecând de la rădăcinile sale antice, reprezentate de controlul comportamentului uman prin forţă şi mai puţin prin persuasiune şi dezinformare, războiul psihologic ajunge la formele sale moderne, experimentele de control mental desfăşurate de serviciile de informaţii şi alte organisme ale puterii, revelând un viitor planificat în care vom plăti un preţ îngrozitor pentru ignoranţa noastră." 

SURSA si mult mai multe ganduri, impresii si informatii pe marginea acestui film gasiti aici: http://antiiluzii.blogspot.com

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI
STAREA DE SPIRIT - Psihologia controlului 

Nota noastră: Iata inca un documentar din multiplele existente deja pe blogul nostru, in care ni se arata din nou si din nou, problemele societatii actuale in cel mai acut mod cu putinta, insa solutiile oferite la final sunt ca de obicei, superficiale, parerea noastra. Doar constientizarea anumitor aspecte nu este suficienta pentru ca omul sa-si depaseasca apatia, letargia, indolenta, egoismul, lasitatea, puturosenia, lacomia, egoismul, orgoliul, vanitatea, idiotenia, fricile. Nu este suficient ca omul doar sa afle anumite lucruri si apoi sa reactioneze ca o oaie lovita. Din sclavie, care in esenta este de natura psihologica, mentala nu se iese tot cu mintea ci prin transcenderea mintii, prin deplasarea centrului constientei pe alt nivel, al sufletului, al inimii, al sinelui mai inalt, pentru a putea cu adevarat iesi din acest sistem de control al matricei. Pana ce omul nu renunta la falsa identitate a egoului, pana ce omul nu isi recunoaste adevaratea identitate spirituala la nivel de experienta (nu doar teoretic) toate solutiile oferite sunt superficiale, efemere si temporare. Sistemul de control arhonic al matricei este foarte adanc implementat (unii spun ca pana in 9D isi intinde tentaculele), asadar, doar cei care reusesc sa acceseze constient zone de dincolo de 9D pot fi considerati mai liberi cu adevarat, in rest toate aparentele revelatii si libertati castigate prin simplele observatii mentale, psihanalize, constientizari sunt "frectii Diana la picior de lemn"... Sigur, este mai bine sa existe aceste constientizari, care pot reprezenta un prim pas, un imbold catre libertate, un sut in fund revelator, un pas inainte ... insa nu va limitati la asta. Puteti schimba sistemul, doborî institutiile, arde din temelie societatea actuala asa cum e, dar daca oamenii raman la fel, din cenusa, acelelasi sisteme ticalosite vor renaste ... Sistemul exterior este o reflexie a ceea ce este in interiorul omului. Ticalosia exterioara este o reflexie a ticalosiei interioare a omului. Degeaba o dam dupa gard, sistemul reflecta constiinta de grup a umanitatii la momentul actual. Iar cand o masa critica de oameni se va trezi cu adevarat la realitatea cea mai profunda a adevaratei ei identitati , sistemul va pica de la sine. Pana atunci, rabdare si tutun (sau alte psihedelice) ... Fiecare pe turta lui faceti-va munca individual in tarlaua voastra, scoteti-va barna din ochi si lasati paiele altora si ale sistemului in pace ... Focalizati-va pe esential, pe real, pe cauze, nu pe simptome, nu va mai luptati cu morile de vant ... Ramanand focalizati pe problemele exterioare ale sistemului, cu atentia in exterior, luptand cu lumea, pierdeti esenta ...

Iata ce spunea si Terence McKenna in citatul de la finalul articolului mentionat mai sus:

„Să nu-ţi cunoşti propria identitate înseamnă să fii nebun, un lucru neînsufleţit – un golem. Şi, într-adevăr, această imagine maladivă, aproape orwelliană, se aplică marii mase de fiinţe umane ce trăiesc acum în democraţiile super tehnologizate. Autenticitatea lor rezidă în capacitatea lor de a se supune şi de a urma tendinţele generice care sunt transmise prin mass-media. Scufundaţi într-o alimentaţie nocivă, într-o mass-media ce promovează gunoaie şi într-o politică cripto-fascistă, sunt condamnaţi să-şi ducă traiul toxic zilnic, lipsit de conştientizare. Anesteziaţi de doza televizată zilnică, sunt ca nişte morţi vii care au pierdut totul, mai puţin capacitatea de a consuma.”
Terence McKenna,
Food of the Gods: The Search for the Original Tree of Knowledge

In completare vedeti studiati si:
1) ETHOS  - Refuzul manipularii colective
3) PSYWAR - Războiul psihologic

si cititi

Decalogul Chomsky
Carroll Quigley - Tragedy and Hope.pdf
Edward Bernays - Propaganda
Edward Bernays - Cristalizarea opiniei publice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...