marți, 30 decembrie 2014

(MOŞ) CRĂCIUN, IGNAT, MOŞ NICULAE, BOBOTEAZĂ, ANUL NOU : Noi, de fapt, (PE CINE) CE Sărbătorim în Timpul „SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ” ? (30.12.2014)


Ne bucuram sa va putem prezenta un articol care inglobeaza o serie de articole care vin in completarea a tot ceea ce am spus si noi pana acum legat de Craciun si sarbatorile traditionale in general, insa aducand un plus de detalii, coerenta si claritate, un talent specific al prietenului Maryan de la blogul Noul Univers Christalin. Apreciem mult rabdarea si aplecarea catre detaliu si minutiozitate pe care o regasim in articolele lui Maryan. Multumim mult Maryan , esti o inspiratie !

Mai jos gasiti primul dintr-o serie de 11 articole dedicate acestui subiect, iar la final gasiti o lista de 10 articole (link) , in acest moment fiind active primele 7 din 10. Am sperat sa fie active toate cele 10 la data publicari articolului de astazi, insa volumul de munca pentru a concepe aceasta cercetare si compunere de articole este enorm. Dorim sa publicam aceste informatii totusi, pentru a intelege poate, in al 12-lea ceas cui serviti cu adevarat urmand "datinile" strabune, in inconstienta si delasare interioara. "Anul nou" e aproape asa ca fiti pe faza:


"Acum este perioada „magică” a „Sărbătorilor de iarnă”, în care momentele CRĂCIUNULUI şi ale ANULUI NOU sunt la mare preţ pentru o mare parte din omenire, cea situată în zona „creştinismului” (Americile, Australia şi Europa, în principal) – la care, prin globalizare, se racordează tot mai mult şi Orientalii, în frunte cu chinezii şi alţi asiatici, precum şi africanii...
În acest fel, putem spune că, în prezentul lui 2014, avem deja un „Crăciun” (şi un „An Nou”) „globalizat” !
În această perioadă de aproximativ o lună (din 6 decembrie ale lunii decembrie până pe 6 ianuarie a anului următor) abundă epitetele de „sfânt” şi „magic”, în privinţa perioadei şi mai ales ale anumitor zile, culminând cu cea a Crăciunului, văzută a fi, după Noaptea Paştelui, ca cea mai importantă în Creştinism şi, deci, în viaţa fiecărui „creştin”.
„SĂRBĂTORILE de IARNĂ”, însă, înseamnă ceva mai mult decât acest moment (culminant), acestea înglobând mai multe evenimente religioase şi obiceiuri tradiţionale populare, dintre care amintesc :

- (MOŞ) NICOLAE (6 dec.),
- IGNATUL (20 dec.),
- (MOŞ) AJUNUL (24 dec.),
- (MOŞ) CRĂCIUNUL (25 dec.),
- ANUL NOU (1 ian.),
- BOBOTEAZA (6 ian.).

Nu cred că trebuie să fim prea „subtili” pentru a observa că, în această perioadă, „se întâmplă ceva” cu marea majoritate a oamenilor, aceştia „îmbolnăvindu-se” subit, prin contractarea în masă a unui Virus ce provoacă o Mare Febră : un „Virus al Sărbătorilor” ce produce o teribilă şi foarte greu tratabilă „Febră a Cumpărăturilor” pentru „a onora” corespunzător (adică, prin cât mai multe şi scumpe CADOURI pentru „cei dragi”), „Momentul” (care, repet, durează aproximativ o lună).

Şi, din nefericire, aceasta nu se produce şi se manifestă doar la „corporatiştii” care au „target”-uri de îndeplinit pe linia „job”-ului, prin „events”-urile pe care firma le organizează în această perioadă, ci acest moment îi „prinde” pe marea majoritate a oamenilor, fie ei „corporatişti”, cum spuneam, fie „creştini” şi chiar pe o mare parte a „spiritualilor” sau „Lucrătorilor în Lumină”, care acţionează după „marea masă”, nemaipunându-şi elementara întrebare : „DE CE toate acestea?” şi, mai ales, „Qui Prodest?” („Cui foloseşte?”).
În aceeaşi perioadă, „creştinii fervenţi” sunt cuprinşi, pe lângă această „febră” comercială de care pomeneam anterior, şi de o „inflamaţie” de „evlavie” cum doar cea de la „Paşte” poate o depăşeşte în intensitate – că doar „este momentul Naşterii Domnului”...
Oare, chiar aşa este, ÎN REALITATEA COSMICĂ ?
Deşi ştim cât de RELATIV este ADEVĂRUL, totuşi, care ar fi ADEVĂRUL din acest învălmăşit MATRIX ?, tocmai descris mai sus – în care „băieţii deştepţi” (Archonii şi ajutoarele lor „de nădejde”, începând cu reptilienii şi mai ales cu slujitorii lor tereştri) „fac Jocurile (Foamei)” pentru ca „omuleţii” să rămână cât mai mult în acest statut de „baterii” pentru Jocul Archonic.
Spun toate acestea, când iarăşi „m-am trezit” cu „comanda de sus” pentru acest subiect (pentru care acum doar câteva zile habar n-aveam de vreo intenţie în acest sens), mai ales pentru cei „proaspăt treziţi” care „au început să vadă Lumina de la capătul Tunelului”, dar care încă sunt extrem de prinşi în „magia sărbătorilor” pe care „ESTE MUSAI” să „le onoreze cum se cuvine” pentru, evident, „a respecta TRADIŢIA”...
Şi ajungem, astfel, la adevăratul „cuvânt magic”, numit TRADIŢIE !
De orice te poţi „lega”, şi de Isus şi chiar şi de Dumnezeu (că doar filozofii o fac zilnic), însă nu şi de TRADIŢIE ! Asta ar fi „Sfânta Sfintelor”, „Sfântul GRAAL” care, odată „atinsă” chiar şi cu gândul, poate exploda în capul imprudentului...
...Aceasta, însă, cel puţin până în prezent ; Acum, în aceste Vremuri de Trans-Formări (Planetare, dar şi Galactice), pe măsura Eliberării de controlul archonic (cabalistic), are loc treptat şi o „demantelare” (devoalare, adică RIDICARE A VOALULUI) şi în această fundamentală privinţă...
Apropos : „TRADIŢIE” vine din cuvântul de origine slavă „Predanie” (de unde şi „dania” faţă de senior, precum şi „denia” pascală), care înseamnă „A preda”, ce implică atât actul pedagogic de a transmite o informaţie de la profesor la elev, cât şi actul PREDĂRII, adică al CAPITULĂRII...
...Dacă Mintea „s-ar preda Inimii”, atunci ar fi minunat, numai că prin această formă de „predare”, numită TRADIŢIE, oamenii ajunşi la nivel de conştiinţă 3D, după Căderea Atlantidei, acum 13.000 de ani, au capitulat în faţa unor forţe superioare acestora şi cu intenţii manipulatoare, Predându-şi propria PUTERE INTERIOARĂ !
Aceasta ar fi, din păcate, esenţa TRADIŢIEI intens vehiculate de RELIGIE, adică de Instituţiile religioase numite Bisericile Creştine, alături de celelalte forme religioase pe care le cunosc în prezent Pământenii...

Aşadar, deja din cele expuse mai sus se poate deduce că adevăratele SĂRBĂTORI DE IARNĂ înseamnă altceva decât „a respecta tradiţia”, fie aceasta religioasă, familială sau profesională.

ŞI CE ÎNSEAMNĂ, până la urmă, aceste SĂRBĂTORI ­?

Pe CINE / CE Sărbătorim ?

Răspunsul la această întrebare, precum şi la altele care ar mai putea apărea pe parcurs, va veni pe măsura trecerii prin această serie de materiale (total neconvenţionale, după cum veţi vedea, de veţi avea răbdarea parcurgerii lor), ale căror subiecte le puteţi găsi imediat mai jos.

Eu vă urez de pe acum succes la studiu şi la con-ştient-izare !

MarYan

SUBIECTELE :

1. O „istorie” întortocheată, din Atlantida până la... CRĂCIUN

2. SATURNALIILE romane

3. IGNATUL („Tăierea Porcului”)

4. „Festivalul ANULUI NOU”

5. „MASA de CRĂCIUN” şi „MASA de REVELION”

6. BRADUL de CRĂCIUN

7. „MOŞ NICOLAE”, „MOŞ AJUN” şi „MOŞ CRĂCIUN”


8. Obiceiuri Tradiţionale Româneşti : COLINDAT-ul, COLINDELE, Pluguşorul, Sorcova, Capra, Steaua, Viflaimul ş.a.


9. CRĂCIUNUL, ca „ZI A NAŞTERII DOMNULUI HRISTOS”

10. CONCLUZII finale : ATITUDINEA faţă de „SĂRBĂTORILE de IARNĂ”

SURSA: http://noul-univers-christalin.blogspot.ro

Ne-ar fi facut placere sa va putem prezenta si un film tradus pe aceste teme, asa cum am facut-o in trecut, de fiecare data, insa se pare ca din acest punct de vedere nu prea mai exista filme traduse, desi netul musteste de filme absolut fascinante si interesante pe acest subiect. De aceea va prezentam mai jos un scurt playlist de filme care dezvolta pe larg temele de mai sus, filme care merita traduse (si nu mai asteptati ca doar noi sau alti traducatori inimosi sa va ofere pe tava la nesfasit, filme interesante, ci este nevoie ca toti cei care stiti engleza cat de cat, sa va depasiti comoditatea si sa traduceti si voi ceva pentru ceilalti, sa faceti ceva pentru ceilalti, daca simtiti ca le-ar fi de folos).

Aceste filme le-am incorporat intr-un playlist SATAN CLAWS (Ghearele Satanei) acesta fiind de fapt Santa Claus (denumirea in engleza a lui Mos Craciun).P.S. Interesante ajutatoarele lui Mos Craciun, elfii demoniaci KRAMPUS, care ne amintesc de ajutatorii demonici ai extraterestrilor din filmele lui Corrado Malanga. Lucrurile devin tot mai clare ...P.P.S. Dincolo de toate criticile noastre aduse sarbatorilor si traditiilor preluate asa cum sunt preluate: mecanic, inconstient, abulic, exista si o parte pozitiva, care a trebui practicata mai des si sub alte pretexte mai clare, mai sincere: reunirea cu familia si/sau cu prietenii, veselia, iubirea impartasita mai cu spor decat in mod normal, toate acestea mai echilibreaza negativitatea de fond a acestor momente.

duminică, 28 decembrie 2014

Stuart Hameroff (2009). Ce este non-dualitatea? (28.12.2014)

   STUART HAMEROFF - What is Non - Duality?

"Stuart Hameroff este un anestezist cunoscut pentru munca sa în domeniul studiilor de constiință. De peste douăzeci de ani, Hameroff a lucrat cu matematicianul Sir Roger Penrose, pentru a dezvolta (și apăra) o teorie a conștiinței bazat pe fizica și conștiință (ipoteza Penrose-Hameroff , care este poziția  nodeterministă cea mai convingătoare, până în prezent) .   Doctorul stabilește o teorie în care constiinta a existat de la începutul universului, și este prelucrată în microtubuli (polimeri cilindrici care formează citoscheletul, sau suportul structural, în interiorul tuturor celulelor animale). Aceste cilindrii sunt în continuă mișcare și reordonare.    Rearanjamente sunt foarte importante;  sunt responsabile pentru toate cresterea celulelor, dezvoltarea, mișcarea, și reglementarea sinaptică. Cu cât mai  asimetrică este o celulă, mai mult are nevoie de sprijin structural; prin urmare, neuronii cu axonilor lungi și dendritele, au nevoie de mai mulți microtubuli ."

Există viaţă după moarte! Un savant spune că sufletul supravieţuieşte după ce inima încetează să bată

"Este o întrebare care îi frământă pe oameni de când lumea. Există viaţă după moarte? Acum un savant a expus o teorie ştiinţifică prin care dvedeşte că orice persoană are un suflet care spravieţuieşte chiar dacă inima se opreşte să bată. Doctorul Stuart Hameroff, un anestezist de la Universitatea Arizona, şi-a dezvăluit teoria în cadrul serialului Through The Wormhole de la Canalul Science.


Morgan Freeman, prezentatorul documentarului, spune că teoria lui Hameroff oferă o explicaţie ştiinţifică a credinţei că există viaţă după moarte. Cu alte cuvinte, “sufletele noastre sunt construite chiar din materia primă a universului. Doctorul Hameroff spune: “Conştienţa  - sau precursoarea ei imediată - a fost mereu în univers, de la începutul timpului”. El crede că, atunci când inima încetează să bată, informaţia stocată în creier – conştienţa noastră – nu este distrusă, ci se scurge în univers. De aceea oamenii care au experienţe aproape de moarte şi sunt readuşi la viaţă după ce au fost în moarte clinică, îşi amintesc o “lumină albă” sau că merg printr-un “tunel”. Dr. Hameroff spune: “Să spunem că inima se opreşte să bată, sângele se opreşte să curgă, microtubulele îşi pierd starea de cantitate. Dar cantitatea de informaţii, care este în microtubule, nu este distrusă. Nu poate fi distrusă. Pur şi simplu ajunge în univers. “Dacă pacientul este resuscitat, această cantitate de informaţii se întoarce în microtubule şi pacientul spune: “Am avut o experienţă aproape de moarte. Am văzut o lumină albă. Am văzut un tunel. Mi-am văzut rudele decedate. Chiar am putut să zbor din corpul meu”. “Dacă nu sunt readuşi la viaţă şi pacientul moare, este posibil ca această cantitate de informaţii poate exista în afara corpului, sufletul”. Doctorul Hameroff a prezentat această teorie – cunoscută ca Orch-OR (Orchestrated Objective Reduction) – în 1996 împreună cu medicul englez Sir Roger Penrose. Până acum nimeni nu a putut să contrazică teoria din punct de vedere ştiinţific."

VEDETI AICI UN FILM TRADUS CU STUART H:In Romania exista traduse cartile ADVAITA VEDANTA (despre NON DUALITATE), Lumina cunoasterii non-duale - Advaita Bodha Dipika, ESENTIAL IN ADVAITA VEDANTA si alte carti despre VEDANTA aici.
De asemenea va recomandam cartile lui Nisargaddata  Maharajah : "Realitatea Ultima" si "Eu sunt acela. Dialoguri despre absolut." Cartile lui Ramana Maharishi : "Evanghelia lui Ramana Maharishi", "Invataturile lui Ramana" de Arthur Osbourne, "Biografia lui Ramana" de Gabriele Ebert .
 In completare studiati categoria NON - DUALITATE pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

vineri, 26 decembrie 2014

GLOBURILE INVIZIBILE - Cheia unui univers fascinant (26.12.2014)

ORBS - Clues For A More Exciting Universe (2008)
Va prezentam astazi un documentar tradus, avand numele din titlu, un film aparut la TVR Cluj, la emisiunea "Stiinta si Cunoastere" si o carte tradusa in limba romana pe aceasta temă. 
Iata cateva cuvinte despre filmul de astazi, un fragment dintr-un interviu mai amplu, pe care l-am gasit aici
 
Reporter: Aţi prezentat pe un DVD una dintre cele mai mari colecţii de globuri luminoase. Când aţi întâlnit acest fenomen pentru prima dată şi cum l-aţi interpretat? Aţi încercat să faceţi fotografii şi dumneavoastră, observând ulterior developării, că acestea conţin globuri?

Miceal Ledwith: Într-adevăr, mi s-a mai spus că am cea mai mare colecţie de poze cu globuri luminoase din lume. N-am ştiut acest lucru până când, într-o zi, am avut o problemă la calculator şi am descoperit peste 350.000 de fotografii dintr-o colecţie de peste 700.000 care s-a pierdut la defectarea hard disk-ului. Am auzit pentru prima dată de acest fenomen în urmă cu 6-7 ani, la una din conferinţele lui Ramtha, în care a prezentat natura lor, afirmând că ele sunt fiinţe care au avut cândva corp fizic (şi chiar ar putea să revină într-un corp) iar în prezent, acestea sunt ceea ce în esenţă suntem şi noi: fiinţe de energie, care ocupă temporar un corp material. Ele există în diferite dimensiuni, pe care le numim spectre de unde, precum binecunoscutele spectre de unde electromagnetice din manualele de fizică. Problema este că noi nu putem percepe decât undele hertziene din domeniul vizibil, în care lungimea de undă a luminii trebuie să fie mai mică decât cel mai mic obiect vizualizat, în caz contrar nu le putem vedea. Am vorbit despre asta atât în cartea mea (coautori Simon şi Schuster) cât şi pe DVD-ul aferent şi am spus că globurile există pe toate cele 7 planuri de manifestare cunoscute de literatura ezoterică iar culoarea lor este în legătură cu planul de origine. Aceste globuri nu pot fi văzute în lumina obişnuită, ci într-un ambient fluorescent; de aceea ele nu apar pe fotografiile făcute cu blitz. "


VEDETI FILMUL TRADUS, AICI:

Si acum cateva cuvinte despre cartea "PROIECTUL SFERA - Studiu asupra entitatilor spirituale sferice" de Miceal Ledwith si Klaus Heinemann 

Proiectul Sfera exploreaza domeniul spiritual care poate fi vazut in uimitoarele fotografii digitale facute de Miceal Ledwith si Klaus Heinemann. Sferele de diferite forme, marimi, cantitati si culori plutesc, aluneca si planeaza in fiecare fotografie. Ledwith si Heinemann ne ofera expertiza lor in domeniul sferelor, dovedindu-ne ca nu sunt nici particule de praf, nici picaturi de apa. Ei cauta sa comunice cu sferele, vazandu-le cu ochiul liber si incercand sa desluseasca ce inseamna existenta lor pentru vietile noastre.
Dupa ce a descoperit cu uimire sferele care apareau stralucitoare ca niste becuri in fotografiile pe care le facuse intr-un loc de reculegere spirituala, Klaus Heinemann a simtit imediat ca era vorba de ceva mult mai profund. Heinemann a cercetat din nou mii de fotografii pe care le facuse anterior si a facut alte mii pentru a testa ipoteza ca aceste cercuri luminoase nu sunt altceva decat emanatii ale unor fiinte spirituale.

Miceal Ledwith a avut o experienta asemanatoare dupa ce a aflat pentru prima data despre fenomenul Sfera. Pentru a descoperi tot ce se putea despre natura lor, despre situatiile in care prezenta lor poate fi cel mai usor detectata si ce implicatii ar putea avea ele pentru intelegerea locului nostru in cosmos, el a inceput studierea intensa si sistematica a sferelor, zi si noapte, in diferite conditii atmosferice. Pana acum, el a adunat o colectie de peste o suta de mii de imagini.
In ultimi ani, oamenii s-au intrebat daca obiectele sferice care apar in fotografiile lor sunt particule de praf sau ceva mai mult. In Proiectul Sfera, Miceal Ledwith si Klaus Heinemann, doi experti de frunte in domeniul fenomenelor sferice, si-au alaturat cunostintele dobandite de-a lungul anilor pentru a examina aceste aparitii fantomatice. Analizand detaliile fotografiilor color ale diferitelor tipuri de sfere si rezultatele altor cercetari stiintifice, oferind sugestii practice pentru calauzirea fotografilor amatori pasionati de fenomenul sferelor, precum si detalii cuprinzatoare ale tiparelor vizuale, ale caracteristicilor si comportamentelor sferelor, Proiectul Sfera demonstreaza ca realitatea noastra fizica conventionala este doar o extensie a dimensiunii spirituale infinite si ca sferele sunt legate de realitati in afara perceptiei noastre umane normale."
SURSA:  elefant.ro

Cartea o puteti cumpara de AICI.

  Nota Noastră: Aceste informatii vin in completarea celor descoperite de David Sereda in documentarul "EVIDENCE - The case for the NASA UFOs". Se pare ca atat OZN-urile dar si sufletele descarnate (ale fiintelor care dorm, au murit recent, sau calatoresc in stare dedublata) au un tipar energetic asemanator, putand fi observata acea curgere a energiei in forma de tor , despre care a vorbit atat de elocvent NASSIM HARAMEIN in documentarele sale. 
Si noi ne-am convins ca aceste fenomene sunt reale si nu iluzii optice determinate de fire de praf pe lentila, vapori de apa ce stralucesc in lumina blitului sau genul acesta de explicatii care pot fi reale pana la un punct. Am facut si noi nenumarate poze , cu obiectivul fix , orientat catre un anumit loc , fara bliţ si am observat aparitia acestor sfere cand dispozitia sufleteasca de ex, se schimba (intr-un sens de ridicare de frecventa , datorita unei meditatii , rugaciuni colective, concert cu muzica spirituala, curs spiritual, samd) si deplasarea acestor sfere luminoase, de la o poza la alta, la 2-3 poze facute intr-un interval de 1 minut. 

miercuri, 24 decembrie 2014

Pe Urmele Bibliei (24.12.2014)

THE BIBLE HUNTERS (2014)

Va prezentam astazi un documentar facut de Viasat History, in doua parti, in care ni se demonstreaza in modul cel mai stiintific cu putinta, pe baza descoperirilor arheologice si ale celor mai vechi manuscrise ale Bibliei, faptul ca aceasta a fost modificata de-a lungul timpului de nenumarate ori (ciuntita, corectata, pasaje sterse, traduceri gresite, adaugari de pasaje, evanghelii care pur si simplu nu apar in Biblie, samd) si astfel asa zisul Cuvant al lui "Dumnezeu" imuabil, de necontestat, de nezdruncinat, revelat de Biblie, se dovedeste a fi (daca mai era necesr) o pura inventie omeneasca.
Asa cum am mai spus aici pe blog,  poate si mai important decat cei care au scris Biblia sunt cei care au tradus-o, ce interese au avut si cui servea asta. Mereu investigati Qui Bono, Qui Bono ... cine a beneficiat si beneficiaza cu adevarat de pe urma Bibliei si a mesajelor transmise acolo ... Să nu uităm că o versiune a Bibliei, foarte populara si citita in lume, este tradusă sub sponsorizarea regelui King James I, care a fost un mare ocultist (parte a nobilimei negre). Sa nu uitam de infleunta romana, a cezarilor mai ales a Flavienilor, asupra acestor texte.
Napoleon avea o vorba tare inteleapta: "Religia e ceea ce îi ţine pe cei săraci să nu-i omoare pe cei bogaţi." ... cinic, dar foarte adevarat.
E suficient să pui o virgulă în plus şi se schimbă tot sensul , e suficient să traduci un singur cuvânt anapoda , cu sau fără intenţie, iar fraza capătă alt sens.
Exista si o povestioara pe tema asta:

"Un barbat era banuit pentru nu stiu ce mare nelegiuire. Dus in fata imparatului, sunt prezentate faptele, care il incriminau, el neputandu-si dovedi nevinovatia. Ca urmare imparatul dicteaza verdictul:SA SE IERTE NU SE POATE, SA SE CONDAMNE LA MOARTE!


Un intelept de la curte, stiind ca individul era nevinovat, doar prin mutarea unei virgule a reusit sa il salveze pe barbat:


SA SE IERTE, NU SE POATE SA SE CONDAMNE LA MOARTE!"Prin urmare o virgula poate salva viata unui om. Ce sa mai spunem de un cuvant, sau o fraza, sau eliminarea unei fraze, samd. Noi stim cat de greu este sa traduci acum un text din engleza de ex, unde uneori la un cuvant ai zeci de sinonime si avem acces la dictionare savante, dar apoi pe vremea aceea cand nici macar nu exista hartie, tiparnita, nici scoli prea multe. Cat de greu era atunci sa traduci ceva? In fine, iata cateva cuvinte despre documentar:


"În 1908 Charles Freer, Chester Beatty și altii ca ei au pornit să exploreze Orientul Apropiat în căutarea celor mai timpurii urme ale creștinismului. Aceștia au descoperit mai multe texte biblice pierdute timp de secole, îngropate sub nisipurile deșertului și ascunse în bibliotecile unor mănăstiri antice. Au descoperit dovezi palpabile din primele secole ale creștinismului când ecoul vocii lui Isus încă se mai auzea. Dar, odată ce textele au fost puse laolaltă și traduse, acestea au transformat total înțelegerea originilor și evoluției Noului Testament și a creștinismului. Acești oameni devotați au pornit să găsească dovezi documentare pentru a-și afirma credința și au descoperit un adevăr foarte diferit. Documentarul relatează povestea lor plină de revelații uimitoare și ne dezvăluie locații incredibile."
SURSA: http://viasathistory.ro

VEDETI FILMUL TRADUS AICI:
Pe urmele Bibliei-01-In cautarea adevarurilor Bibliei Pe urmele Bibliei-02-In cautarea evangheliilor pierdute 
In completare studiati si:
1) Cine a scris Biblia?
2) MESIA CEZARULUI - Conspiratia Romana de Construire a lui Iisus Hristos
3) Rastalmacindu-l pe Iisus

marți, 23 decembrie 2014

Filmul "GAZDA" si cateva cuvinte despre Cristos in viziunea lui Corrado Malanga (23.12.2014)

The HOST (2013) 

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film SF numit "Gazda" care se doreste a fi SF insa din ce in ce mai mult descoperim ca nu e chiar asa.

Iata cateva cuvinte despre film:

"Bazat pe romanul cu acelaşi nume al celebrei scriitoare Stephenie Meyer (Saga Amurg), Gazda prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăseste graniţele imaginaţiei omeneşti. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoţiile, personalitatea şi conştiinţa victimei sale.
Melanie Stryder (Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supravieţuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-şi viaţa pentru oamenii pe care îi iubeşte: Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), Jamie, fratele său (Chandler Canterbury) şi unchiul ei, Jeb (William Hurt)." SURSA

Nota noastra: Ideile subliminale ale filmului sunt multe si importante. Niste fiinte frumoase, energetice, de lumina poseda toate fiintele de pe Pamant , doar cateva scapa. Un film care incearca sa ne convinga ca ar putea sa existe extraterestrii care sa ne posede (impotriva vointei noastre), dar inspre binele nostru ...Lol. Asta cred acei extraterestrii si asta cred si acei lucşi (Luciferi), fiinte de lumina demoniace,  despre care vorbeste Corado Malanga in cartile, articolele si documentarele sale. Alte idei interesante sunt: exista si printre Lucşi baieti buni , care au constiinta, care au suflet. Un film care ridica la fileu problema etica a incalcarii liberului arbitru al unei persoane considerand ca-i faci un bine, daca il ajuti cu forta, cu pumnul in gura ... Este de meditat. Ati accepta sa fiti posedati in numele unei societati umane(??) mai "bune"?

In fine, puteti vedea filmul tradus (HD 720p)

 AICI - link 1

 

sau AICI - link 2 
sau AICI - link 3PUTETI CUMPARA DVD-ul de AICI

Ce legatura are filmul acesta cu Hristos? Iata ce spune Corrado Malanga despre Cristos:

Cine a fost Cristos?

CM: Aici este foarte multă confuzie. Această temă nu a fost niciodată clarificată în totalitate, pentru că în realitatea figura Cristosului este o figură dublă. Nu trebuie să-l confundăm pe Joshua cu Krishna, adică pe Iisus cu Cristos. Și apoi, sincretismul de origine egipteană a alăturat figura lui Iisus celei a Cristosului. Sunt două lucruri complet diferite. Cristosul este reprezentarea lui Krishna, adică este reprezentarea încarnării lui Vishnu. Iar mitul care îi urmează are o caracteristică fundamentală. Cristos nu este cel despre care povestesc bisericile, pentru că mitul, care este sub ochii tuturor și care este reprezentarea realității, nu ar trebui interpretat de lume, pentru că ar fi periculos. Așa că bisericile iau mitul, îl reinterpretează în funcție de interesele lor și îți spun că interpretarea lor este cea corectă. Ceea ce se întâmplă este faptul că omul este cel care a decis să coboare de la al șaselea la al șaptelea nivel pentru a trăi experiența, a decis să coboare. Mitul lui Krishna conține exact acest lucru. Dumnezeu se face om pentru a trăi experiența. Aceasta este realitatea miturilor. Ce spune biserica? Vishnu, care este o variație a lui Jehova (Dumnezeul evreilor), Vishnu pentru hinduși, este o punte care este folosită pentru o nouă alianța dintre om și Dumnezeu, pentru că Dumnezeu a decis să ierte omul pentru săvârșirea păcatului original. Și face o nouă alianță. În realitate nu i-a cerut nimeni această alianță. În mit nu scrie că omul ar fi dorit să se unească cu Dumnezeu. Ba din contră, este scris că bărbatul și femeia, adică partea masculină (spiritul) și partea feminină (sufletul) se desprind de Dumnezeu. Ei sunt cei care pleacă din paradisul terestru, deci nu Dumnezeu îi gonește. Este clar că mitul trebuie reinterpretat de biserică, astfel încât omul să fie gonit, ca apoi să i se poată ierta un păcat care nu există și care nu a fost niciodată înfăptuit, dar această iertare este folosită pentru întemeierea unei noi alianțe, care în realitate este un pact semnat doar de o persoană - Dumnezeu. Noi nu am acceptat să ne reunim cu Dumnezeu. Deci, mitul a fost distorsionat complet. Joshua a fost doar un biet nenorocit care se afla prin acele locuri și care a fost utilizat ca răpit istoric al momentului pentru a reconstrui în timpul virtual o serie de reguli religioase care ar fi folosit la a unifica (noi astăzi am spune a globaliza) sub o singură religie întreaga planetă. Extraterestrul pune în scenă o serie de situații comice, ca acestuipersonaj, care chiar a existat în realitate, Joshua, să i se aplice mitul lui Krishna, făcându-l astfelsă devină fiul lui Dumnezeu. Asta s-a întâmplat."

Iata AICI si un scurt fragment dintr-o hipnoza in care un LUX (Lucifer - fiinta extraterestra parazita, de lumina) ii confirma cele de mai sus lui Corrado:

sâmbătă, 20 decembrie 2014

ISTORIA INTERZISA A ROMANIEI din preistorie pana in prezent (20.12.2014)

HISTORY OF ROMANIA

Am descoperit astazi un mega documentar de aproape 13 ORE in care cineva extrem de bine informat si daruit s-a straduit sa puna cap la cap, intr-un mod coerent intreaga istorie a acestui neam ... Nu am vizionat acest documentar cap coada, insa la o prima rasfoire pare extrem de bine informat si documentat. Credem ca orice pasionat de istorie si nu numai, ar trebui sa vada acest documentar pentru a avea si o alta opinie despre aceasta zbucumata si complicata poveste a natiei noastre pe aceste meleaguri.
Dorim sa postam acest documentar astazi deoarece se implinesc zilele acestea 25 de ani de la lovitura de stat din 89, iar acele evenimente nu pot fi intelese cu adevarat daca le rupi din contextul istoric si international. Cei care se focalizeaza doar pe acea perioada nu au cum sa inteleaga, sa patrunda profunzimea conspiratiei si implicatiile reale ale acelor evenimente. Ultimul episod (16) al acestui maraton vizual, se ocupa de momentele din jurul anului 1989 pana in prezent, insa e bine sa urmariti istoria cu cel putin 100 de ani inainte ca sa intelegeti dimensiunea istorica a marsaviei. Acest documentar consideram ca aduce multa lumina si merita urmarit de orice om care nu vrea sa moara prost sau prostit.
Ceea ce face din aceasta munca titanica ceva si mai colosal este faptul ca intreg filmul este tradus si/sau narat in engleza, deci puteti sa-l oferiti si celor din strainatate care doresc sa afle un pic de istorie mai adevarata ...
Va invitam sa downloadati si sa raspanditi acest film cat mai mult deoarece nu se stie cat va mai ramane prin acest spatiu virtual.

VEDETI UN PLAYLSIT DE 16 FILME AICI 
sau AICI - link 1 - tot documentarul de aproape 13 ore
P.S. La ultima parte dedicata istoriei de la lovitura de stat din 89 incoace i-am sugerat autorului sa adauge printre motivele asasinarii lui Ceausescu si dorinta acastuia de a infinta o banca pentru ajutorarea tarilor in curs de dezvoltare, o banca care sa ofere o alternativa la FMI si Banca Mondiala, Autorul filmului ne-a spus ca el nu a gasit surse sigure care sa-i confirme aceasta poveste si crede ca Ceausescu nu cunostea cum functioneaza sistemul financiar international. Pana la sfarsitul anilor '70 / inceputul anilor /80 el nu-si daduse seama ca acest sistem e o escrocherie. Asta inseamna ca 1) Ceausescu habar nu avea de Finante, si 2) era inconjurat de incompetenti care la fel nu aveau habar de asa ceva, sau de tradatori care ii ascundeau adevarul. Acest lucru il face sa creada ca legendele despre un "FMI al saracilor" sunt speculatii.
Noi am cautat pe net si exista sute, mii de pagini in care se vorbeste de banca pe care dorea sa o creeze ceausescu, insa nu am reusit sa gasim sursa acestor informatii. Poate ne puteti ajuta voi in aceasta directie.

P.P.S. De asemenea, tot la aceasta ultima parte, am completat un dialog pe marginea originii khazare a jidovilor (aici) unde am ajuns la un impas care ne-a demonstrat ca individul care a facut acest documentar nu este dispus sa se aplece mai serios asupra acestui subiect, dand dovada de condescedenta si falsa eruditie pe marginea acestui subiect, refuzand sa citeasca sursele trimise de noi, cu incapatanare, cramponandu-se in propria lui idee limitata ...

P.P.P.S. Ii multumim lui Cristian L pentru emailul trimis si pentru linkurile de download.

DOWNLOAD RAPID 

joi, 18 decembrie 2014

Povestea Craciunului este o poveste şamanica inspirata de ciuperca Amanita Muscaria (18.12.2014)

Deoarece in curand incepe sacrificarea brazilor si ciopartirea porcilor, in numele Saturnalilor si a  renasteri Soarelui pe cer dupa Solstitiul de iarna, scuze, a nasterii Mantuitorului, ca niste "buni" cre(s)tini ce sunt romanii, dorim sa readucem in atentie o simbolistica a Craciunului si a bradului cu globuri si a multora dintre povestile dragute ce tin sa sublinieze spiritul sarbatorilor de iarna, una din acele explicatii care ni se pare cea mai pertinenta si coerenta. 

"V-ați întrebat vreodată de ce de Crăciun tăiem și ducem un brad verde în casele noastre, îl decorăm, iar sub el așezăm diferite cadouri frumos ambalate în roșu și alb pentru cei dragi nouă; și ca și manifestare a iubirii noastre față de Dumnezeu și pruncul Isus?...

miercuri, 17 decembrie 2014

STEPHEN WOLINSKY - Ce este non - dualitatea? (17.12.2014)

"Stephen Wolinsky este un elev direct al Nisargadatta Maharaj, care a scris  EU SUNT ACELA, o carte scrisă în anii 1970 dar care încă are o influență puternică astăzi pentru cei care caută adevărul. 
Calea învățată de Nisargadatta Maharaj este Advaita Vedanta. Cum Wolinsky explică, "Advaita înseamnă o substanță, nu două și Vedanta înseamnă, evident, la sfârșitul Vedelor". Wolinsky aplică această înțelegere conform căreia "totul în Univers este constituit dintr-o singur[ substanță" unor domenii cum ar fi psihologia cuantică, care este un fin reglaj de teorie psihologică pe care a definit-o bazându-se pe învățăturile lui Maharaj. O frază aparent simplistă pentru a ilustra acest lucru în sanscrită este Neti Neti: ceva nu este acesta și nu este aceasta. Din moment ce totul este o substanță, totul este o iluzie - nu este un lucru (one thing), și nici altul. Tot ceea ce vedem nu este acesta și nu este aceasta. Prin însăși natura sa, din cauza faptului că limba este dualistă, definind, acesta poate fi un concept dificil de a percepe și de a înțelege. Dar poate fi eliberator. Aceasta este baza Conferinței Stiinta si Nonduality a fi avut loc în luna octombrie: că atât din punctul de vedere al descoperirii științifice și a viziunii asupra lumii a Jnana Yoga (calea cunoașterii), înțelepți cum ar fi Nisargadatta Maharaj, natura iluzorie a lumii  ne arată adevărul că totul este Unul."
SURSA: http://viatamergeinaintepenet.blogspot.com.es

Nota noastra: Pentru cei carora textul de mai sus, preluat din respect de pe site-ul mentionat, li se pare de neinteles, va invitam sa vedeti filmul direct, caci acolo veti avea parte de o invatatura de varf, de o transcendenta totala. Noi l-am mai avut prezent pe blog pe Wolinsky in documentarele dedicate lui Nisargadata Maharaj, in articolele de aici si aici.  

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI
In Romania exista traduse cartile ADVAITA VEDANTA (despre NON DUALITATE), Lumina cunoasterii non-duale - Advaita Bodha Dipika, ESENTIAL IN ADVAITA VEDANTA si alte carti despre VEDANTA aici.
De asemenea va recomandam cartile lui Nisargaddata  Maharajah : "Realitatea Ultima" si "Eu sunt acela. Dialoguri despre absolut." Cartile lui Ramana Maharishi : "Evanghelia lui Ramana Maharishi", "Invataturile lui Ramana" de Arthur Osbourne, "Biografia lui Ramana" de Gabriele Ebert .
 In completare studiati categoria NON - DUALITATE pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS.

luni, 15 decembrie 2014

CORRADO MALANGA - Semnele fizice si subtile ale rapirilor extraterestre si cateva informatii deosebite obtinute prin hipnoza (15.12.2014)

ALIEN CICATRIX  - Psicosomatica Dei Fenomeni Di Abduction (2005)

Continuam astazi odisea printre multiplele informatii aduse in prim plan de Corrado Malanga in Romania prin intermediul dedicatei traducatoare Alexandra Blanaru cu unul dintre episoadele de hipnoza realizate de Corrado si cu primele informatii care ar fi bine sa fie citite din multitudinea celor existente aici, pentru a exista o coerenta a intelegerii.
Acesta este al 4-lea articol dedicat lui Corrado si dorim sa va anuntam ca zilele trecute, a aparut si varianta de 1 film pentru prima parte a documentarului Sa Constientizam (care era format initial din 25 de filmulete separate). Celelalte articole dedicate acestui subiect pot fi gasite in categoria CORRADO MALANGA (care poate fi explorata mai usor in CUPRINS).

Asadar mai intai studiati AICI un material despre tot ce inseamna rapirile extraterestre, un articol  de 381 de pagini intitulat CICATRICEA EXTRATERESTRĂ 1 -  Psihosomatica Fenomenelor Răpirilor Extraterestre (Analiza fenomenului și rezolvarea unor cazuri specifice) - Tehnici de Programare Neurolingvistică (PNL) și hipnoză regresivă aplicate acestei probleme.   Traducere în limba română de A.B.    Manuscrisul a fost finalizat la data de 4 februarie 2005  și a fost  publicat în data de 29 martie 2005. Iar AICI puteti studia CICATRICEA EXTRATERESTRĂ 2 - Simbad (Sufletul transcende şi extraterestrul tresare - o reţetă pentru toţi), o continuare cu inca 109 pagini a primului articol. Daca doriti materialele, le puteti descarca AICI.

Asadar, mai jos puteti vedea tradusa, una dintre sesiunile de hipnoza ale lui Corrado :
Hipnoza nr. 20 - Corrado Malanga 

BONUS 


ACTUALIZARE


Pana la sfarsitul anului Corrado vrea sa publice un nou articol si ar avea nevoie de un mic ajutor pentru cercetarea lui , asta insemnand ca voi sa raspundeti la urmatorul test statistic:


Multumim Alexandra pentru traduceri!

P.S. Nu uitaţi că dacă vă abonaţi la blogul nostru (şi urmăriţi până la capăt procesul de înregistrare cu atenţie, veţi avea acces la nişte linkuri de descărcare rapidă a tuturor filmelor şi scrierilor lui Corrado Malanga de pe blog).

joi, 11 decembrie 2014

Krishnamurti: Prima dezbatere publică de la Madras – Complet - 7 episoade (11.12.2014)


Krishnamurti: 1st Public Dialogue at Madras (1979)

 “Una dintre cele mai curioase trăsături ale psihicului nostru este că toţi dorim să fim îndrumaţi, fiindcă suntem rezultatul unei propagande ce durează de zece mii de ani. Dorim ca gândirea noastră să fie confirmată şi coroborată cu a altuia, pe când a pune o întrebare înseamnă să ţi-o pui ţie însuţi, mai întâi. Ceea ce afirm eu are foarte mică valoare. Veţi uita asta din clipa în care veţi închide această carte, sau vă veţi aminti şi veţi repeta anumite fraze, sau veţi compara ceea ce aţi citit aici cu alte cărţi – dar nu vă veţi confrunta cu propria voastră viaţă. Şi asta este tot ce contează – viaţa ta, tu însuţi, meschinăria ta, superficialitatea ta, brutalitatea ta, violenţa ta, lăcomia ta, ambiţia ta, agonia ta zilnică şi suferinţa ta nesfârşită – asta e ceea ce trebuie să înţelegi şi nimeni altcineva, de pe Pământ sau din Rai, nu te va mântui de asta, ci numai tu însuţi.” – J. Krishnamurti (1895-1986), Freedom from the Known, 121

luni, 8 decembrie 2014

Dr André Gernez si dr. Pierre Delahousse ne vorbesc despre cancer, scleroza in placi, Alzheimer, diagnostic, celule stem samd dintr-o perspectiva stiintifica neconformista (8.12.2014)

LES PROPOSITIONS DU DOCTEUR ANDRE GERNEZ

Asa cum am spus in articolul anterior , revenim cu un nou articol dintr-o serie mai lunga de informatii, dedicate acestui subiect delicat al bolilor degenerative. Si articolul de data trecuta, dar si cel de azi ne arata anumite solutii la nivel fizic, niste rezolvari in esenta superficiale, dar destul de eficiente pentru a prelungi viata si a preveni existenta acestor boli. 
Avertizam pe cei care urmaresc rezolvarea problemelor doar la nivel fizic, ca astfel pierd esenta bolii in sine si anume aceea de profesor, de lectie de viata care oglindeste anumite tipare mentale deficitare, anumite aspecte mai profunde ale fiintei fara de care evolutia nu este posibila.

sâmbătă, 6 decembrie 2014

Secretul longevitatii si al vindecarii numeroaselor boli (6.12.2014)


“Secrets de longévité” : 
sur la piste des Laron en Equateur (2012)
- pe urmele Laronilor in Ecuador -


 Un alt documentar excelent, realizat de televiziunea franceza ARTE, un documentar la fel de solid in argumente si dovezi stiintifice cum a fost si cel cu "Postul negru cu apa" realizat de acelasi post tv.   Ni se demonstreaza prin metode absolut stiintifice, ca la nivel fizic exista o corelatie extraordinara intre existenta hormonilor de crestere secretati de hipofiza in corpul nostru, in perioada adulta, si multe dintre bolile  prezentului: Cancer, Diabet, Alzheimer, Parkinson, Dementa Senila, Schizofrenie, Psoriazis, Charcot, Arteroscleroza, Scleroza in placi. Par a fi niste boli fara legatura insa unii le incadreaza pe toate la categoria Boli Degenerative.
Într-o vale retrasă din sudul Ecuadorului, dr Jaime Guevara întâlnește intr-o zi o populație de bărbați și femei mici, cu o medie de 1.20 de metri inaltime, care nu au nici diabet , nici cancer, nici multe alte boli ale "civilizatiei". Desi erau mici ca inaltime aveau un exces de hormoni de crestere in corp, insa datorita unei anomali genetice numita sindromul Laron ei nu au posibilitatea celulara de asimilare a acestor hormoni. Se pare ca o alimentatie bazata pe produse de origine animala si stresul cotidian ar determina un aflux sporit de hormoni de crestere in corpul uman, iar asta in viata adultului poate fi devastator. Doar cei care ori au activ sindromul Leron sau cei care isi reduc sau chiar inhiba secretia acestor hormoni de crestere din hipofiza (blocand specific secretia) pot avea o viata fara riscul bolilor enumerate mai sus. El a publicat observațiile sale , dar nimeni nu l-a crezut ... Doar Valter Longo, care desfasoara activitati de cercetare legate de imbatranire la Universitatea din Los Angeles. Scopul lui Valter: sa impinga limitele longevitatii la maxim. Acesta studia o drojdie care trăiește de zece ori mai mult decat in mod normal . Raportat la om , acest lucru ar echivala cu opt sute de ani mai mult ... Reducerea hormonilor de crestere ar determina in conditii de viata normale, fara stresul cotidian (la care sunt expusi mici laroni din Ecuador de ex)  o longevitate crescuta. Drumurile acestor doi oameni se intalnesc, iar acesta este începutul unei mari aventuri științifice.

Pe Valter Longo l-am mai intalnit si in documentarul despre postul negru, mentionat si mai sus. De la Quito la Los Angeles , la Tel Aviv , filmul urmează pas cu pas o cale de cercetare revoluționară în înțelegerea și prevenirea unor boli cum ar fi cancerul, diabetul si altele considerate incurabile.
Noi ne intrebam daca nu cumva este vorba si de faptul ca in majoritatea produselor animaliere existente pe piata exista acesti hormoni de crestere in exces cu care sunt stimulate animalele sa creasca? In documentar nu se spune asta, dar putem face legatura. De asemenea se stie din Studiul China ca produsele de origine animaliera au o importanta decisiva in proliferarea cancerului. Iar acesti Leroni nu sunt singurele fiinte care nu au bolile "civilizatiei". Exista triburi izolate prin Amazon, Africa sau Australia care nu au aceste boli.
 Acest documentar este doar un aperitiv. Zilele urmatoare va urma un articol pentru toate bolile enumerate mai sus, care explica exact acelasi lucru ca in filmul de astazi, insa din prisma lucrarilor lui Andres Gernez, Doctorului Sec. 20, un medic care a ajuns prin studii paralele, insa separate in timp si spatiu la acelasi concluzii inca de prin anii 80.

Multumim site-ului abcul.sanatatii.ro pentru traducerea acestui material excelent.

VEDETI DOCUMENTARUL Secretul longevitatii , TRADUS AICI:

vineri, 5 decembrie 2014

Festivalul Comunitatilor Autosustenabile 2014


Devine deja o traditie ca pe final de an, Armonia Brassovia impreuna cu Asociatia CESAN sa va invite la o noua intalnire a celor interesati de o alternativa sustenabila si o viata care merita cu adevarat sa fie traita. A treia editie a Festivalului Comunitatilor Autosustenabile de la Brasov va avea loc in perioada 13-14 decembrie 2014, in aceeasi locatie ca si anul trecut, anume sala Lux Divina.
Am invatat din experienta anterioara si vom continua sa extindem conceptul festivalului. Anii trecuti ne-am axat pe diverse prezentari si exemple ale comunitatilor din Romania si Europa, lansari de asociatii, standuri cu hrana naturala sau alte domenii legate de tema comunitatilor si sustenabilitatii. Vom realiza acum un program mai flexibil, care sa ne permita sa ne bucuram mai mult impreuna, cu ocazia acestui prilej de intalnire.
In primul an munca organizarii a fost dusa mai mult de CESAN prin Marian si Andreea, la care a contribuit si subsemnatul, iar in al doilea an Armonia Brassovia si asociatia SEAP au ajutat la desfasurarea evenimentului. De data aceasta, comunitatea a crescut, ne bazam tot mai tare pe cele peste 50 de familii care au ajuns sa formeze Armonia Brassovia si le multumim pentru implicarea in organizarea evenimentului.
Intrarea este libera, la fel ca si anul trecut, costurile fiind acoperite prin donatiile celor prezenti, in vederea acoperirii cheltuielilor de organizare. In sistemul de “economie a cadoului”, fiecare lasa cat il lasa sufletul si buzunarul. Am facut rezervarea salii Lux Divina si am inceput sa trimitem invitatii catre cei interesati de participarea ca prezentatori sau expozanti. In urma confirmarilor vom incepe sa creionam si programul celor doua zile.
Programul aproximativ este intre 9 si 21 in cele doua zile de festival. Vom actualiza acest text pe masura definitivarii orarului. Tematica va fi aproximativ aceeasi ca si cea din anii trecuti. Prima zi este majoritar dedicata comunitatilor si initiativelor sustenabile, din tara si din afara. A doua zi vom vorbi despre constructii naturale, energie libera, hrana si terapii naturale, sanatate fizica si mai ales sufleteasca.
Celor care vin din afara Brasovului si doresc cazare sau masa, le putem oferi la costuri minime si aceste variante. Pentru detalii si rezervari, rugam trimiteti mail pe adresa de mai jos.
mailfestival
Va asteptam cu drag ! Sa ne vedem vesnic tineri si bucurosi !

Ziua 1 – Sambata 13 decembrie 2014
09.00 – Sosire organizatori
10.00 – Sosire invitati
10.30 – Prezentari introductive
12.00 – Ateliere diverse
14.00 – Pauza de masa
15.00 – Prezentari comunitati din Romania
16.30 – Prezentari comunitati internationale
18.00 – Conceptul de comunitate sustenabila
19.30 – Moment artistic
20.00 – Party time
22.00 – Inchiderea primei zile

Ziua 2 – Duminica 14 decembrie 2014
10.00 – Seminte si permacultura
11.30 – Scoala si Educatie
12.30 – Sate dacice
14.00 – Pauza de pranz
15.00 – Energie libera
16.30 – Sanatate si spiritualitate
18.00 – Concluziile evenimentului
19.00 – Inchiderea festivalului
In functie de modul de organizare si eventuale schimbari de ultim moment, orarul poate suferi mici modificari. Prezentarile de anii trecuti le puteti gasi aici: Prezentari festival 2012  si  Prezentari festival 2013

 SURSA: http://armoniabrassovia.ro

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...